Δειλημα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22

Thread: Δειλημα

Senior Member

Δειλημα

Ειμαι πολυ προβληματισμενος.εχει φυγει ενας φιλος για σεζον για δουλεια στην κερκυρα και με βρηκε και μενα δουλεια εκει με πολυ καλα λεφτα..ενω ηδη εχω δουλεια εδω αλλα με τα μισα λεφτα.. το θεμα ειναι ειναι οι ωρες ειναι πολλες και χωρις 7 στα 7 για 4 μηνες..και εγω δεν ειμαι καλα ομως εχω ανχος και παθαινω κρισεις πανικου συχνα και εχω και αποπροσποιηση η οποια με θολονει το μυαλο και νιωθω χαμενος..η ψυχολογος με ειπε να το τολμησω και να παω θα μου κανει καλο λεει η αλλαγη περιβαλοντος..αλλα εγω δεν νοιωθω ετοιμος νοιωθω χαλια και με πολυ θολομενο μαυλο..αλλα απο την δεν θα ξαναεχω τετοια ευκαιρια με τοσα λεφτα...δεν ξερω τι να κανω..

Εστάλη από SM-G900F στο E-Psychology.gr Mobile App

Banned
    οι ωρες ποσο περισσοτερες ειναι σε σχεση με τα λεφτα

Senior Member
    Η αλλαγή περιβάλλοντος θα σου κάνει καλό, αλλά την δουλειά δεν θα την παλέψεις! Επίσης όσοι δεν έχουν ξανασχοληθεί με τουρισμό νομίζουν ότι όσοι δουλεύουν σε αυτά τα επαγγέλματα κάνουν διακοπές ή δουλεύουν χαλαρά, ενώ ισχύει το αντίθετο. Τα νεύρα σου θα γίνουν τσατάλια σε χρόνο dt!

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    οι ωρες ποσο περισσοτερες ειναι σε σχεση με τα λεφτα
    Ειναι 10 ωρες την μερα και ο μισθος πανω απο χιλια ευρω το μηνα

Junior Member
    Σιγά τη δουλειά

Εστάλη από Redmi Note 4 στο E-Psychology.gr Mobile App

Junior Member
    Σονια

Εστάλη από Redmi Note 4 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Η αλλαγή περιβάλλοντος θα σου κάνει καλό, αλλά την δουλειά δεν θα την παλέψεις! Επίσης όσοι δεν έχουν ξανασχοληθεί με τουρισμό νομίζουν ότι όσοι δουλεύουν σε αυτά τα επαγγέλματα κάνουν διακοπές ή δουλεύουν χαλαρά, ενώ ισχύει το αντίθετο. Τα νεύρα σου θα γίνουν τσατάλια σε χρόνο dt!
    Και εδω κανω ακριβως την δουλεια αλλα εκει θα χει πιο πολυ δουλεια λογω κοσμου

Banned
    η δουλεια τι ακριβως αφορα? δηλαδη παιζει ρολο και τι καλεισαι να κανεις...
    που θα μεινεις? σου δινουν πιο πολλα λεφτα αλλα σπιτι θα νοικιαζεις? θα μαγειρευεις μονος σου?
    εδω τωρα που εισαι με τι ασχολεισαι?

Senior Member
    Με φαγητο θα ασχολουμε εκει με φαγητο και εδω.. μαγειρας ειμαι..σπιτι θα εχω εκει θα μενω στο φιλο μου..φαγητο στο μαγαζι μαλλον που θα δουλευω.δεν θα εχω εξοδα..το μονο που φοβαμαι ειναι αν αντεξω σε αυτη τν κατασταση που ειμαι τωρα..αλλα απο την λεω αν περιμενω να νοιωσω ετοιμος δεν θα γινει ποτε.και σκεφτομαι να ζοριστω χωρις να νοιωθω ετοιμος και να παω με το ζορι και οτι γινει..

Banned
    Μην πας φίλε δεν θα την παλέψεις. Βλέπω τα δικά μου τα χάλια και σκέφτομαι ότι αν έκανα κάτι αντίστοιχο δεν θα την παλευα και θα μουν να πηδηξω από κάνα γκρεμό να τελειώνει το ζήτημα.

Banned
    ο ψυχολογος θα στο ειπε αυτο επειδη υποθετει οτι θελεις.

Senior Member
    Ναι αλλα και εδω που ειμαι στην δουλεια βαριεμαι απιστευτα τα ιδια και τα ιδια τα εχω βαρεθει ασε που δεν και δουλεια κ καθομαι 9 ωρες..εκει μπορει λιγο να ξυπνησω..δεν ξερω ειμαι μπερδεμενος

Senior Member
    Quote Originally Posted by disillusioned View Post
    Μην πας φίλε δεν θα την παλέψεις. Βλέπω τα δικά μου τα χάλια και σκέφτομαι ότι αν έκανα κάτι αντίστοιχο δεν θα την παλευα και θα μουν να πηδηξω από κάνα γκρεμό να τελειώνει το ζήτημα.
    Εσυ τι θεματα εχεις?

Banned
    εγω το βρισκω προτημοτερο να καθεσε μαλον εκει θα εχει κασμο γι αυτο σου λενε για διπλα λεφτα θα ειναι και διπλη η δουλεια

Banned
    Quote Originally Posted by xristoforos28 View Post
    Εσυ τι θεματα εχεις?

Άστο αδερφέ εγώ είμαι ότι πιο κατεστραμμενο μπορείς να συναντήσεις σε άνθρωπο στη γη. Μια ζωή λάθος επιλογές που τα λάθη του παρελθόντος συνέχεια δημιουργούν προβλήματα σε ότι κάνω. Πλέον φοβάμαι πως σε όποια επιλογή κάνω, πάλι ******* θα γίνουν όλα. Κάτι να κάνω και να είναι σωστό δεν υπάρχει. Λυπάμαι τον επόμενο που θα με πάρει στην δουλειά του και θα με πληρώνει για να έχει έναν άχρηστο υπάλληλο, (αν ποτέ ξανά καταφέρω να βρω δουλειά).

Σε γιατρό δεν έχω πάει να δω τι σκατά έχω και ούτε θα το κάνω άμεσα. Πρέπει να έχω πολλά πάντως.

Page 1 of 2 12 LastLast