Results 16 to 30 of 65
-
14-10-2008, 16:32 #16
Originally posted by zouzounitsaaa
σορρυ αλλα ειδα τα βιντεακια κ τις φωτο, εκτος του οτι αηδιαδιασα , γελαγα κιολας!!μου φαινεται αστειο...μου φαινεται ακραιο...ασε που πιστευω αν το πεις σε καμια κοπελα,θα σου κοπανησει κανενα τηγανι στο κεφαλι κ θα πει με τρελο εμπλεξα????αστο βρε συ αυτο...εχεις πειραματιστει σε ολα τα αλλα που μπορει να σε φτιαξουν στο σεξ και σου εμεινε μονο αυτο?
Γλυκό μου ζουζουνάκι, θεωρώ το σεξ υπερεκτιμημένο! Βιοχημικά δεν διαφέρει και πολύ από το να τρώει κάποιος μια κούτα με σοκολάτες!
Δεν έχω πειραματιστεί με το σεξ. Δεν με \"φτιάχνει\" καθόλου το σεξ. Θα έλεγα πως η αγάπη για μια κοπέλα με \"φτιαχνει\" πιο πολύ από το σεξ.
Σίγουρα είναι ακραίο το όλο θέμα.
Ακόμη ένα ασύνηθες φετίχ μου είναι το εξής.
Μου αρέσει η \"καταστρεπτική\" πλευρά των περικαλλών γυναικείων υποδημάτων. Ήγουν η γυναίκα να χρησιμοποιεί τα υποδήματα της για να \"καταστρέψει\" κάποιο αντικείμενο που είναι κτήμα του ανδρός. Ως εκ τούτου έχουμε:
-Tο \"βρώμισμα καθαρών επιφανειών\". Η γυναίκα να κάνει βόλτα έξω με τα υποδήματά της, και έπειτα να πατήσει προκλητικά σε πεντακαθάρες επιφάνειες (οπως καθαρά σεντόνια, καθαρή μαξιλαροθήκη, κτλ) και να τα βρωμίσει (= \"καταστρέψει\").
http://img119.imageshack.us/img119/8483/whitebedmovxy0.jpg
-Να πάρει την οδοντόβουρτσα και να βουρτσίσει προκλητικά τη σόλα των υποδημάτων, με τα οποία έκανε τη βόλτα της έξω. \'Ετσι \"καταστρέφει\" την οδοντόβουρτσα που είναι κτήμα του ανδρός.
http://img504.imageshack.us/img504/8200/nickysshoebrushke7.jpg
-Nα \"καταστρέψει\" προκλητικώς και με στυλ κάποιο ανδρικό παιδικό άθυρμα.
http://img177.imageshack.us/img177/7069/nickystruckcrush2ju3.jpg
- 30-10-2008, 18:00 #17
Και αν ολο αυτο ειναι μια κακη πλακα θα μπορουσε κανεις ακομα και ο ιδιος ο δημιουργος που εγραψε ολα αυτα να γελασει?
07-11-2008, 09:26 #18
Originally posted by antigoni
Και αν ολο αυτο ειναι μια κακη πλακα θα μπορουσε κανεις ακομα και ο ιδιος ο δημιουργος που εγραψε ολα αυτα να γελασει?
Oχι δεν είναι πλάκα-φάρσα. Πάντως Μαξιμιλιανός βρίσκει κάτι μωράκια με κάτι υπέροχα υποδήματα!.....
http://image2.clips4sale.com/accounts10/8093/clip_images/a-0280_Fabiennes_Trampling_Part_1_MOV.gif
http://image1.clips4sale.com/accounts1/13503/clip_images/b-116_Fabienne_Max_RM.jpg
Η Fabiene βγήκε βόλτα έξω φορόντας τις υπέροχες μπότες της και έπειτα Μαξιμιλιανός γευμάτησε από τη σόλα. Καταπληκτικό-θεσπέσιο concept!.....Αυτές οι μπότες είναι Θεϊκές! Δεν αντέχω άλλο!
http://image2.clips4sale.com/accounts10/8093/clip_images/a-0285_Fabiennes_Walk_Gendarmenmarkt_1_RM.gif
http://image1.clips4sale.com/accounts1/13503/clip_images/b_115_Fabienne_Max_RM.jpg
08-11-2008, 02:28 #19
Η Α.Μ.Α.Ν teleshopping προτεινει:
Θέλεις να κάνεις το φετίχ σου? Την ανωμαλία σου βρε αδερφε, αλλά κανεις δεν σε καταλαβαίνει και όλοι σε κοροδευουν?
Γιατι δεν φοράς εσυ τις μπότες?
Βγες καμια βόλτα από Συγγρού για να λερωθούν και μετά πήγαινε σπίτι και φτιαξε κανά παστίστιο. Μετά γύρισε το πόδι σου και φάτο. Έτσι και γιόγκα θα κάνεις και ευλίγιστος θα γίνεις και θα ικανοποιήσεις και το φετιχ σου.
Τώρα σε περίπτωση που θες γυναίκα να το κάνει αυτό και δεν βρίσκεις, πάρε μια ωραία,ξανθιά φουσκωτή κούκλα και φόρα της τα παπούτσια..
Μόνο να αποφεύγεις τα βαριά φαγητά το βράδυ γιατί ως γνωστόν είναι ανθυγειηνά..
Τηλεφώνησε τώρα στο 900 900 φτου και βγαίνω και αποκτησε τα 12ποντα και την φουσκωτη κούκλα..
Για τους πρώτους 134 που θα τηλεφωνησουν πρώτοι 2 μοναδικά δώρα!!
1) Μία καταπληκτικη βιντεοκασέτα με τον Mαξιμιλιανο-γνωστό και ως Νούλης-φαταούλης- σε ωρα δράσης
2) Ένα βιβλίο συνταγών του Μαμαλάκη με πικάντικες συνταγές
Με σεβασμό στον γοβατοφαγο καταναλωτή...
08-11-2008, 02:42 #20
Originally posted by Andy
Θέλεις να κάνεις το φετίχ σου? Την ανωμαλία σου βρε αδερφε, αλλά κανεις δεν σε καταλαβαίνει και όλοι σε κοροδευουν?
Βγες καμια βόλτα από Συγγρού για να λερωθούν και μετά πήγαινε σπίτι και φτιαξε κανά παστίστιο. Μετά γύρισε το πόδι σου και φάτο. Έτσι και γιόγκα θα κάνεις και ευλίγιστος θα γίνεις και θα ικανοποιήσεις και το φετιχ σου.
Τώρα σε περίπτωση που θες γυναίκα να το κάνει αυτό και δεν βρίσκεις, πάρε μια ωραία,ξανθιά φουσκωτή κούκλα και φόρα της τα παπούτσια..
Τηλεφώνησε τώρα στο 900 900 φτου και βγαίνω και αποκτησε τα 12ποντα και την φουσκωτη κούκλα..
1) Μία καταπληκτικη βιντεοκασέτα με τον Mαξιμιλιανο-γνωστό και ως Νούλης-φαταούλης- σε ωρα δράσης
αχ00αχ0χ0χ0χα0αχ0α
αχ0χ0α0χα0χ0χ0χα
ΕΛΙΩΣΑ
08-11-2008, 13:26 #21
αχαχαχαχαχαχαχααχα γαματο!!!!!
08-11-2008, 13:30 #22
:D:D Xaxaxaxaxa!!!
Πολύ καλό!!!
Μαμαλάκης αδυνάτησε.... Πρέπει να έκανε μποτο-δίαιτα.
08-11-2008, 14:18 #23
Να είστε καλα ρε παιδιά...
Μαξιμιλιανέ χαίρομαι που δέχεσαι το χιούμορ καθώς είναι ένα -σημαντικό- κομματι της ζωής μαζί με όλα τα άλλα φετιχ.
Μετά το μουσικό διάλλειμα συνεχιστε την κουβέντα.
Αντε, και καλά τσιμπούσια..
09-11-2008, 16:59 #24
Μαξιμιλιανέ χαίρομαι που δέχεσαι το χιούμορ καθώς είναι ένα -σημαντικό- κομματι της ζωής μαζί με όλα τα άλλα φετιχ.
Δεν ειμαι εγώ ο Μαξιμιλιανός! Χαχαχα!
Ο Μαξιμιλιανός είναι ο τύπος στις φωτογραφίες!
Ο Μαξιμιλιανός κάνει τσιμπούσια από βρόμικες σόλες και αυτό είναι άκρως επικίνδυνο! Πάντως το να βλέπεις τον Μαξιμιλιανό να \"τραβάει\" τέτοια \"βάσανα\" είναι πολύ ηδονιστικό!!!! Καλά να πάθει ρε παιδί μου ο ανθρωπος!! Ήλθε η στιγμή της γυναικείας κυριαρχίας! Πρέπει Μαξιμιλιανός να γλείφει τα φαγητά από τις βρόμικες σόλες υπέροχων (και πανάκριβων) γυναικείων υποδημάτων!
Σκληρό αλλά δίκαιο! Έτσι μπράβο, συνεχίστε κατ\'αυτόν τον τρόπο!!!
Μακάρι να ήμουνα και εγώ γυναίκα να βάλω καποιον αντίστοιχο \"Μαξιμιλιανό\" να φάει το φαγητό του από τη σόλα της γόβας Sergio Rossi που θα φόραγα!
Ρε παιδιά δεν μπορώ να βρω videos με την Fabienne......
Φοράει απίστευτα υποδήματα! Η σόλα ειναι απίστευτη
http://image1.clips4sale.com/accounts1/13503/clip_images/b_115_Fabienne_Max_RM.jpg
http://image1.clips4sale.com/accounts1/13503/clip_images/b-116_Fabienne_Max_RM.jpg
Κάντε κάνα θαύμα να βρούμε κάνα βιντεάκι με δαύτη!
09-11-2008, 17:11 #25
Originally posted by Maximilian
Δεν ειμαι εγώ ο Μαξιμιλιανός! Χαχαχα!
Ο Μαξιμιλιανός είναι ο τύπος στις φωτογραφίες!
Ο Μαξιμιλιανός κάνει τσιμπούσια από βρόμικες σόλες και αυτό είναι άκρως επικίνδυνο! Πάντως το να βλέπεις τον Μαξιμιλιανό να \"τραβάει\" τέτοια \"βάσανα\" είναι πολύ ηδονιστικό!!!! Καλά να πάθει ρε παιδί μου ο ανθρωπος!! Ήλθε η στιγμή της γυναικείας κυριαρχίας! Πρέπει Μαξιμιλιανός να γλείφει τα φαγητά από τις βρόμικες σόλες υπέροχων (και πανάκριβων) γυναικείων υποδημάτων!
Σκληρό αλλά δίκαιο! Έτσι μπράβο, συνεχίστε κατ\'αυτόν τον τρόπο!!!
Μακάρι να ήμουνα και εγώ γυναίκα να βάλω καποιον αντίστοιχο \"Μαξιμιλιανό\" να φάει το φαγητό του από τη σόλα της γόβας Sergio Rossi που θα φόραγα!
Ρε παιδιά δεν μπορώ να βρω videos με την Fabienne......
Φοράει απίστευτα υποδήματα! Η σόλα ειναι απίστευτη
Κάντε κάνα θαύμα να βρούμε κάνα βιντεάκι με δαύτη!
Χρειαζεσαι φαρμακα.
09-11-2008, 17:30 #26
Originally posted by tHe_V1rus
Ρε φιλε εισαι αρρωστος ετσι?
Χρειαζεσαι φαρμακα.
Εχεις διαβάσει τι λένε οι γενετιστές? Η φύση έχει επιλέξει το γυναικείο φύλο ως το κυριαρχό. Η φύση εκθηλύνεται.
To τέλος των ανδρών πλησιάζει!... Δεν υπάρχουν άνδρες σήμερα....Οι άνδρες με \"α\" κεφαλαίο είναι είδος προς εξαφάνιση.
Οπότε Μαξιμιλιανός το σκέφτηκε και κατέληξε στο εξης: \"Αφου δεν μπορώ να γίνω ενα κυρίαρχο αρσενικό, γιατί να μην ταπεινωθώ απέναντι σε υπέροχα γυναικεία υποδήματα?...Τουλάχιστο έτσι θα βγάλω τρελά γούστα....(και τρελά φράγκα, μιας και φαίνεται οτι Μαξιμίλιαν είναι και σκηνοθέτης και καμεραμαν αυτών των videos)\"
Πάντως εμένα πολύ μου αρέσει όταν βλέπω Μαξιμιλιανό να καθαρίζει με τη γλώσσα του τη βρόμικη σόλα Θεϊκών γυναικείων υποδημάτων! Αυτό μονάχα του αξίζει!
09-11-2008, 22:59 #27
Μαξιμιλιανέ,
σε κάνει κάτι να πιστεύεις ότι είσαι στον κατάλληλο χώρο να μιλήσεις για τα φετίχ σου?Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.
10-11-2008, 17:15 #28
Originally posted by NikosD.
Μαξιμιλιανέ,
σε κάνει κάτι να πιστεύεις ότι είσαι στον κατάλληλο χώρο να μιλήσεις για τα φετίχ σου?
Ναι, ο τίτλος του sub-forum
Θέματα σχέσεων, ζευγαριών, θέματα που αφορούν τον άντρα και την γυναίκα, την οικογένεια, την φιλία. Έρωτας και αγάπη. Σεξουαλικά προβλήματα, διαταραχές και παρεκλίσεις.......
10-11-2008, 17:29 #29
χμμμ....
εσυ τι εχεις νομιζεις???
προβλημα, διαταραχη η παρεκλιση???
η μια απο ολα?
12-11-2008, 05:08 #30
Originally posted by Maximilian
Originally posted by tHe_V1rus
Ρε φιλε εισαι αρρωστος ετσι?
Χρειαζεσαι φαρμακα.
Εχεις διαβάσει τι λένε οι γενετιστές? Η φύση έχει επιλέξει το γυναικείο φύλο ως το κυριαρχό. Η φύση εκθηλύνεται.
To τέλος των ανδρών πλησιάζει!... Δεν υπάρχουν άνδρες σήμερα....Οι άνδρες με \"α\" κεφαλαίο είναι είδος προς εξαφάνιση.
Οπότε Μαξιμιλιανός το σκέφτηκε και κατέληξε στο εξης: \"Αφου δεν μπορώ να γίνω ενα κυρίαρχο αρσενικό, γιατί να μην ταπεινωθώ απέναντι σε υπέροχα γυναικεία υποδήματα?...Τουλάχιστο έτσι θα βγάλω τρελά γούστα....(και τρελά φράγκα, μιας και φαίνεται οτι Μαξιμίλιαν είναι και σκηνοθέτης και καμεραμαν αυτών των videos)\"
Πάντως εμένα πολύ μου αρέσει όταν βλέπω Μαξιμιλιανό να καθαρίζει με τη γλώσσα του τη βρόμικη σόλα Θεϊκών γυναικείων υποδημάτων! Αυτό μονάχα του αξίζει!
Ωραια.
Ο γιατρος τι ειπε?
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση