Results 16 to 30 of 175
-
04-05-2018, 05:09 #16
- 04-05-2018, 12:14 #17WhyAlwaysMe?Guest
04-05-2018, 20:36 #18
Θα ήμουν πλάσμα της θάλασσας σε μια κοινωνία δελφινιών όπου θα επικοινωνούσα εξελιγμένα με το πολύπλοκο μυαλό των δελφινιών, θα γνώριζα τα βάθη της θάλασσας καθώς και την επιφάνεια της.
Θα έπαιζα και θα απολάμβανα την ελευθερία του απέραντου και θα συνεργαζόμουν για το καλό της ομάδας αλλά κ της υπεράσπισης των αδύναμων πλασμάτων από τους ''καρχαρίες''It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
04-05-2018, 21:01 #19
Η κοινωνική οργάνωση των δελφινιών είναι υποδειγματική. Τα θηλυκά συνήθως παραμένουν στο κοπάδι, ενώ τα αρσενικά πολλές φορές μετακινούνται και σε άλλα κοπάδια. Πολλά κοπάδια καθορίζουν την περιοχή που κινούνται και τρέφονται.
Συνήθως, ανάλογα και με το είδος, σχηματίζουν οικογενειακές ομάδες, που οι δεσμοί τους διαρκούν ακόμη και για μια ζωή. Οι οικογένειες μιας ευρύτερης περιοχής συχνά αλληλοϋποστηρίζονται, κυρίως όταν υπάρχει κίνδυνος πνιγμού κάποιου μέλους τους, ενώ μερικές φορές βοηθούν και τα κήτη άλλων ειδών. Όταν ένα δελφίνι κινδυνεύει από πνιγμό και είναι ανήμπορο, τα άλλα δελφίνια το βοηθούν στηρίζοντάς το με το σώμα τους ή με το ρύγχος τους στην επιφάνεια για να αναπνεύσει.
Τα δελφίνια συνηθίζουν να δημιουργούν οικογένειες και να συνενώνονται σε μεγάλα κοπάδια. Οι οικογένειες των δελφινιών μπορεί να αριθμούν ακόμη και εκατοντάδες άτομα.
Όλα τα κήτη δείχνουν αξιοθαύμαστο αλτρουισμό και ουσιαστικά βοηθούν με αυταπάρνηση άλλα κήτη ή ακόμα και άλλα ζώα με πνεύμονες, για να μην πνιγούν. Είναι πάμπολλες οι αναφορές για διασώσεις ναυαγών ή και πιλότων από αυτά τα θηλαστικά.
*κ αυτός είναι ο λόγος που επεξηγεί τι θα ήθελα να είμαι κ που!!It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
04-05-2018, 21:54 #20
Δε θελω οικογενεια γυναικα παιδια υποχρεωσεισ τιποτα το μονο που θελω ειναι να πινω καφε με την κορη μου και τισ φιλεσ τησ τιποτα αλλο δε θελω απο αυτη τη ζωη
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
04-05-2018, 22:09 #21
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
05-05-2018, 02:52 #22
λαθος thread
είμαι ςοδοπανα ανθρωπος
05-05-2018, 16:45 #23
Mιλω απο την σκοπια του ανθρωπου που εχει κανει αρκετα στην ζωη του , λογω ηλικιας , δεν προσπαθω να γινω διαφορετικος απο αυτο που ειμαι , ειμαι αυτο που ειμαι , ουτε να διορθωσω τα κακως κειμενα , δεν εχω τετοιες βλεψεις , δεν μενδιαφερει πως με βλεπουν οι αλλοι, οπως βλεπω εγω τον εαυτο μου ετσι θα με βλεπουν κι οι αλλοι , το μεταδιδεις ..... προβληματα παντα θα υπαρχουν , και κυριαρχο το της κτθλψης μου , τα αλλα ειναι για μενα ησσονος σημασιας , οσο για το μερος , ευχαριστημενς ειμαι οπου ειμαι , δεν ειναι θεμα μερους η αισθηση καλοπερασης , ουτε ποσα ταξιδια εχεις παει , οπως ακουω τα νεα παιδια οτι θελουν να πανε .....ειναι το πως αισθανεσαι μεσα σου , αυτο κουβαλας παντου , και στο καλυτερο και στο χειροτερο μερος ......
αποριες ? δεν εχω πια ........ η ζωη ειναι αυτη που ειναι , το χρωμα της το δινουμε εμεις .....
την υγεια μου ναχω , και ολα ταλλα τα εχω ......
06-05-2018, 08:24 #24
Θα ήθελα να ήμουν σπουδάστρια στην καλών τεχνών:)
Εστάλη από TA-1020 στο E-Psychology.gr Mobile App...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
07-05-2018, 08:11 #25
Κοίταξε δέχομαι και συμμερίζομαι το οτι νιώθεις καλά με αυτο π είσαι κ με αυτά π έχεις. Έτσι θα έπρεπε να είμαστε όλοι. Εγώ τουλάχιστον είμαι μέσα σε αυτή την κατηγορία. Παρόλ αυτά δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να κάνουμε όμορφες σκέψεις π να μας χαλαρώνουν. Το να οραματίζεται όμορφα πράγματα κανεις σημαίνει πολλές φορές πως κινεί τα νήματα της ζωής Προς αυτή την κατεύθυνση και όχι ότι είναι δυστυχής από την καθημερινότητα του ! Αυτή είναι η δική μου γνώμη όπως κ να χει! Ίσως να είναι και σωστή ίσως κ λάθος! [emoji4]
Εστάλη από SM-G965F στο E-Psychology.gr Mobile App
07-05-2018, 09:45 #26
Όπως λέει ο Αρκάς μεσω του σπουργιτιου αν ηταν στο χερι μου δε θα είχα γεννηθεί καθόλου
08-05-2018, 06:28 #27
Μα βεβαια ειναι σωστη η γνωμη σου , κατ εμε παντα , παντα προσπαθω να κανω ομορφες σκεψεις , οσο μπορω βεβαια , και οραματιζομαι ομορφα πραματα οταν μου το επιτρεπει η διαθεση μου ...... ατυχως δεν νομιζω οτι πολλοι κανουν ομορφες σκεψεις , τους τρωει το αγχος , δικαιως ισως , λογω του δυσκολου πλεον βιοπορισμου ......θετικο κοριτσι εισαι ......καλο για σενα .... κι εγω θετικος .....
08-05-2018, 06:31 #28
08-05-2018, 10:18 #29
ποτε δεν μου εχει περασει τετοια σκεψη.
πιο ευκολα θα μου περνουσε η σκεψη να βαλω τελος στην ζωη μου, παρα να μην ειχα γεννηθει.
πιστευω πως αξιζει να ζει κανεις , ακομα και μονο απο περιεργεια...
ειναι τοσο μεγαλο προνομια το οτι μας εχει δωθει η δυνατοτητα να ψυχανεμιστουμε τι συμβαινει στο συμπαν, πριν περασουμε στην ανυπαρξια, η οπου περναμε τελος παντων...
08-05-2018, 14:22 #30
Η ζωή είναι σαν τη θάλασσα. Όμορφη όταν είναι ήρεμη, γιατί σε αφήνει να δεις τον βυθό της. Λάμπει όταν έχει καλή μέρα και την φωτίζει ο ήλιος (Η αλλιως το περιβάλλον της) μα είναι όμορφη και επικίνδυνη και στις τρικυμίες της. Αν το βάλεις κάτω τότε πνίγεσαι και δεν την ξαναθαυμαζεις πότε. Αν όμως νικησεις στην τρικυμία της σε θεωρεί άξιο και σε αφήνει και πάλι να απολαύσεις την άγρια φύση της. Το να μην γεννηθείς καθόλου ίσως να ταν λύση αν είχαμε την ευκαιρία να επιλέξουμε πρώτου γεννηθούμε. Όταν όμως βλέπεις τη θάλασσά δεν μπορείς να επι-βιωσεις στην απραξία. Ούτε να το βάζεις διαρκώς στα πόδια είναι λύση. Κανένας δεν θα κολυμπήσει για εσένα. Πρέπει να μάθεις να τα βάζεις με τους φόβους σου. Να ξέρεις να κολυμπάς και στα ρηχά και στην άπνοια μα και στο κυματάκι και κατ' επέκταση στην τρικυμία. Και να βγαίνεις αλώβητος και όχι μόνο. Να έχεις συναισθήματα εκτίμησης και να μπορείς να τα υπενθυμιζεις κ στους γύρω σου. Μόνο έτσι κ εσύ θα είσαι υγιής και καλύτερος από χθες και ίσως βάλεις ένα λιθαράκι στην καλυτέρευση του κόσμου που ζουμε.
Εστάλη από SM-G965F στο E-Psychology.gr Mobile App