Ποιος, που και με ποιον θα ήσασταν Άν... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 12 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 175
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Λιβελούλα View Post
    Η ζωή είναι σαν τη θάλασσα. Όμορφη όταν είναι ήρεμη, γιατί σε αφήνει να δεις τον βυθό της. Λάμπει όταν έχει καλή μέρα και την φωτίζει ο ήλιος (Η αλλιως το περιβάλλον της) μα είναι όμορφη και επικίνδυνη και στις τρικυμίες της. Αν το βάλεις κάτω τότε πνίγεσαι και δεν την ξαναθαυμαζεις πότε. Αν όμως νικησεις στην τρικυμία της σε θεωρεί άξιο και σε αφήνει και πάλι να απολαύσεις την άγρια φύση της. Το να μην γεννηθείς καθόλου ίσως να ταν λύση αν είχαμε την ευκαιρία να επιλέξουμε πρώτου γεννηθούμε. Όταν όμως βλέπεις τη θάλασσά δεν μπορείς να επι-βιωσεις στην απραξία. Ούτε να το βάζεις διαρκώς στα πόδια είναι λύση. Κανένας δεν θα κολυμπήσει για εσένα. Πρέπει να μάθεις να τα βάζεις με τους φόβους σου. Να ξέρεις να κολυμπάς και στα ρηχά και στην άπνοια μα και στο κυματάκι και κατ' επέκταση στην τρικυμία. Και να βγαίνεις αλώβητος και όχι μόνο. Να έχεις συναισθήματα εκτίμησης και να μπορείς να τα υπενθυμιζεις κ στους γύρω σου. Μόνο έτσι κ εσύ θα είσαι υγιής και καλύτερος από χθες και ίσως βάλεις ένα λιθαράκι στην καλυτέρευση του κόσμου που ζουμε.

Εστάλη από SM-G965F στο E-Psychology.gr Mobile App
    Ευχάριστο και αισιόδοξο το μήνυμα σου!Σαν motivation!
    Μου φαίνεται και μια λογοτεχνική ''νότα'' στον τρόπο γραφής σου.

Senior Member
    Θα ήθελα να ήμουν σωστός άνθρωπος!! Ευτυχώς αυτό γίνεται!! Αυτόό που δεν γίνεται ότι και κανείς είναι να γυρίσεις το χρόνο πίσω για να διορθώσεις πράγματα, αλλά εάν διορθώσεις πράγματα από το παρελθόν θα αλλάξουν πράγματα και στο παρον και στο μέλλον, τα οποία έγιναν θς γίνουν εξαιτίας του παρελθόντος!!

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App

Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Θα ήθελα να ήμουν σωστός άνθρωπος!! Ευτυχώς αυτό γίνεται!! Αυτόό που δεν γίνεται ότι και κανείς είναι να γυρίσεις το χρόνο πίσω για να διορθώσεις πράγματα, αλλά εάν διορθώσεις πράγματα από το παρελθόν θα αλλάξουν πράγματα και στο παρον και στο μέλλον, τα οποία έγιναν θς γίνουν εξαιτίας του παρελθόντος!!

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
    Πρέπει να ζουμε ρεαλιστικά αν μη τι άλλο. Το παρελθόν είναι παρελθόν και τίποτα δεν μπορεί να το αλλάξει αν όμως το αφήνουμε πάντα να καθορίζει το παρόν σαν δικαιολογία προς τον εαυτό μας πότε δεν θα παίρνουμε πρωτοβουλιες για το πως να κάνουμε το τώρα καλύτερο και θα ζουμε στη σκιά όσων πέρασαν από τη ζωή μας στο μεσοδιάστημα. Άδικο μόνο για εμάς είναι αυτό. Το να είμαστε καλοί άνθρωποι δεν είναι εύκολη υπόθεση Αλλά αν τα καταφέρουμε γινόμαστε μέρος της αλλαγής!

Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Ευχάριστο και αισιόδοξο το μήνυμα σου!Σαν motivation!
    Μου φαίνεται και μια λογοτεχνική ''νότα'' στον τρόπο γραφής σου.
    Ναι μπορείς να το πεις και έτσι! Έχω πολύ ιδιαίτερη και όμορφη σχέση με την ελληνική γλώσσα. Αλληλοσεβασμού θα έλεγα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται τέτοια υπαρξιακή ανασφάλεια, που τους φοβίζει η ιδέα να αλλοτριωθούν απ'τον ίδιο τον εαυτό τους,όσα δεινά και αν τους προκαλεί αυτός...Προσωπικά,έχω αναπτύξει ένα ιδιότυπο σύνδρομο Στοκχόλμης με τον ''κακό'' μου εαυτό που δύσκολα θα τον αποχωριζόμουν...Όσο πιό control freak είσαι,τόσο αυξάνεται αυτή η φοβία.

Στο πρακτικό κομμάτι...
    Θα ήθελα να ήμουν κάποιος πιό ξέγνοιαστος,κάποιος λιγότερο απαιτητικός απ'τον εαυτό του και τους άλλους και depression-free...
    Θα ήθελα να εξασκώ το ιδανικό επάγγελμα για μένα,που σίγουρα έχει να κάνει με την έρευνα(φιλέρευνο και φιλοπερίεργο πνεύμα γαρ),και να μην έχω το άγχος του βιοπορισμού...Ενα απομονωμένο σπίτι με πισίνα και θέα στη θάλασσα δεν θα με χάλαγε,μιας και έχω ανάγκη την απομόνωση και την κολύμβηση για το σωματικό και ψυχολογικό μου well being.

Τέλος,θα ήθελα μια και μοναδική κοπέλα με καρδιά,που θα με συγκινεί με την απλότητα και την ειλικρίνειά της.
    Θα ήτανε πολύ tempting απ΄την στιγμή που μπορώ να επιλέξω το οτιδήποτε,να επέλεγα να είμαι slayer και να παίζω με πολλές κοπέλες,,αλλά δεν νομίζω πως κάτι τέτοιο θα με ''τάιζε'' συναισθηματικά..Μάλλον θα ήταν ψυχοφθόρο και εξαντλητικό.
    Περιεργο μεν , αλλα και γω κατι παρομοιο θα φανταζομουνα

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Η κοινωνική οργάνωση των δελφινιών είναι υποδειγματική. Τα θηλυκά συνήθως παραμένουν στο κοπάδι, ενώ τα αρσενικά πολλές φορές μετακινούνται και σε άλλα κοπάδια. Πολλά κοπάδια καθορίζουν την περιοχή που κινούνται και τρέφονται.

Συνήθως, ανάλογα και με το είδος, σχηματίζουν οικογενειακές ομάδες, που οι δεσμοί τους διαρκούν ακόμη και για μια ζωή. Οι οικογένειες μιας ευρύτερης περιοχής συχνά αλληλοϋποστηρίζονται, κυρίως όταν υπάρχει κίνδυνος πνιγμού κάποιου μέλους τους, ενώ μερικές φορές βοηθούν και τα κήτη άλλων ειδών. Όταν ένα δελφίνι κινδυνεύει από πνιγμό και είναι ανήμπορο, τα άλλα δελφίνια το βοηθούν στηρίζοντάς το με το σώμα τους ή με το ρύγχος τους στην επιφάνεια για να αναπνεύσει.

Τα δελφίνια συνηθίζουν να δημιουργούν οικογένειες και να συνενώνονται σε μεγάλα κοπάδια. Οι οικογένειες των δελφινιών μπορεί να αριθμούν ακόμη και εκατοντάδες άτομα.

Όλα τα κήτη δείχνουν αξιοθαύμαστο αλτρουισμό και ουσιαστικά βοηθούν με αυταπάρνηση άλλα κήτη ή ακόμα και άλλα ζώα με πνεύμονες, για να μην πνιγούν. Είναι πάμπολλες οι αναφορές για διασώσεις ναυαγών ή και πιλότων από αυτά τα θηλαστικά.

*κ αυτός είναι ο λόγος που επεξηγεί τι θα ήθελα να είμαι κ που!!
    Αχου ονειρικο..

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ναι μπορείς να το πεις και έτσι! Έχω πολύ ιδιαίτερη και όμορφη σχέση με την ελληνική γλώσσα. Αλληλοσεβασμού θα έλεγα!
    Καλό αυτό και μπράβο σου που την χειρίζεσαι τόσο επιδέξια,γιατί ειμαι σε ανάλογο κλάδο και βλέπω πολλούς που την "δολοφονούν" συχνά πυκνά...

Senior Member
    Γουαι γεια χαρα νταν ντιν νταν ντιν νταν
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by elis View Post
    Γουαι γεια χαρα νταν ντιν νταν ντιν νταν
    Ακούστηκε πολύ χαρμόσυνο αυτο το μνμ ! Και ας μην είχαμε ήχο!

Senior Member
    Σε αυτό τον κόσμο πάντα επικεντρωνομαστε σε ότι πρέπει να διορθωθεί, πάντα με το άγχος του τι θα κάνουμε πως θα γίνουμε καλύτεροι πως θα αποκαταστήσουμε καλύτερα τον εαυτό μας πως μας βλέπουν οι άλλοι κ.ο.κ. αν λοιπόν σας δίνονταν οι ευκαιρία να αποφορτωσετε απ τους ώμους σας όσα προβλήματα σας βαραίνουν και μπορούσατε να είσαστε στο μέρος της επιλογής σας με άτομα της επιλογής σας και ως όποιοι θα θέλατε να είστε, πως θα ήταν αυτή η εικόνα; μπορείτε να μας την περιγράψετε να βάλουμε λίγες ακτίνες φωτός στα σκοτάδια μας!

Παρεμπιπτόντως ως λιβελουλα και ως νέα στην παρέα σας και ως μια κοπέλα στα 25 χρόνια της με πολλές ανησυχίες για το πως μπορούμε να κάνουμε αυτο που ζουμε καλύτερο ελπίζω να "ταιριαξω" όμορφα στην μεγάλη αυτή συνύπαρξη πολλών αποριών και απαντήσεων!!!

(Επαναδημοσιευω το ποστ καθώς την πρώτη φορά το έβαλα σε μια κατηγορία όπου δεν μπορούσε κανεις να απαντήσει.)

πωωω μαρεσει αυτο το θεμα που ανοιξες... μαρεσει να μηλαω κ να εκφραζωμαι... κ πστευω πως ενιωσες τον κοσμο κ το ανοιξες... λοιπον, εγω γενικα θαβτα γουσταρα πολυ αλλιοςβτα πραγματα... δεν ειναι λιγες οι φορες που φανταζωμαι ποσο θα ηθελα να εχω μια αλλη ζωη με εστω λιγο πιο ανθρωπινες συνθηκες... μια αλλη ζωη... λιγο καλυτεργ... με λιγες παρανω ευκαιριες κ δυνατοτιτες... κατι παραπανω...

Εστάλη από Mi A1 στο E-Psychology.gr Mobile App

[QUOTE=giannis000;997308]πωωω μαρεσει αυτο το θεμα που ανοιξες... μαρεσει να μηλαω κ να εκφραζωμαι... κ πστευω πως ενιωσες τον κοσμο κ το ανοιξες... λοιπον, εγω γενικα θαβτα γουσταρα πολυ αλλιοςβτα πραγματα... δεν ειναι λιγες οι φορες που φανταζωμαι ποσο θα ηθελα να εχω μια αλλη ζωη με εστω λιγο πιο ανθρωπινες συνθηκες... μια αλλη ζωη... λιγο καλυτεργ... με λιγες παρανω ευκαιριες κ δυνατοτιτες... κατι παραπανω...

Έχεις δίκιο ένιωσα πως όλοι έχουμε ανάγκη να σκεφτόμαστε και μια θετική πλευρά γιατί ο άνθρωπος έχει την τάση να σκέφτεται πρώτα τα αρνητικά και μετά όλα τ άλλα. Τι σε εμποδίζει Γιάννη από αυτή τη ζωή που θα θελες να ζεις;

Senior Member
    [QUOTE=Λιβελούλα;997311]
    Quote Originally Posted by giannis000 View Post
    πωωω μαρεσει αυτο το θεμα που ανοιξες... μαρεσει να μηλαω κ να εκφραζωμαι... κ πστευω πως ενιωσες τον κοσμο κ το ανοιξες... λοιπον, εγω γενικα θαβτα γουσταρα πολυ αλλιοςβτα πραγματα... δεν ειναι λιγες οι φορες που φανταζωμαι ποσο θα ηθελα να εχω μια αλλη ζωη με εστω λιγο πιο ανθρωπινες συνθηκες... μια αλλη ζωη... λιγο καλυτεργ... με λιγες παρανω ευκαιριες κ δυνατοτιτες... κατι παραπανω...

Έχεις δίκιο ένιωσα πως όλοι έχουμε ανάγκη να σκεφτόμαστε και μια θετική πλευρά γιατί ο άνθρωπος έχει την τάση να σκέφτεται πρώτα τα αρνητικά και μετά όλα τ άλλα. Τι σε εμποδίζει Γιάννη από αυτή τη ζωή που θα θελες να ζεις;

ειναι πολλα το κυριοτερο ειναι πως ολλα αυτα ξεκιναει απ την οικογενεια

Senior Member
    ειναι πολλα. το κυριοτερο εμποδιο ειναι απ την οικογενεια μου πιστευω

Μπορώ να σου πω κάτι χωρίς παρεξηγηση;

Senior Member
    Μπορώ να σου πω κάτι χωρίς παρεξηγηση;