Ποιος, που και με ποιον θα ήσασταν Άν... - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 175
    Quote Originally Posted by giannis000 View Post
    παντος αλλιος ξεκηνησε το θεμα κ αλλου καταληξαμε
    Μπορούμε εύκολα να λοξοδρομισουμε και να μην το συζητήσουμε άλλο εκτός αν θες εσύ να το συζητήσεις!

Εστάλη από SM-G965F στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Λιβελουλα μαλλον καταλαβε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Λιβελουλα μαλλον καταλαβε
    τι να καταλαβω δλδ... το οτι θες να βγενεις παντα πανω απο τους αλλους? αφηστετο παιδια ξεφυγε το πραμα... κ πολλα σας ειπα... κ δεν ειμαι υποχρεομενος να καθωμαι να σας εξηγαω

Εστάλη από Mi A1 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Πεσ τα στη λιβελουλα μην τα λεσ σε μενα εγω ξερω τι μυαλα κουβαλατε ολοι σασ

Α. Όχι έτσι. Εδώ είμαστε με σκοπό να μιλήσουμε για ότι μας απασχολεί. Στην προκειμένη βρίσκω και τους δύο σας άδικους. Δεν είμαστε για να δημιουργήσουμε κόντρες μεταξύ μας. Αλλά για να βρούμε απαντήσεις μέσω των συζητήσεων σε όσα μας απασχολούν. Γιάννη κανένας δεν πιέζει κανέναν κ για αυτό το λόγο με ευγένεια προσφέρθηκα να επανελθουυμε στο αρχικό θέμα αν δεν σ άρεσε η συζήτηση. Και από την άλλη εσύ Ελις (μιας και δεν γνωρίζω το όνομα σου ή αν αυτο είναι μια συντομογραφία του) θεωρώ πως με τον τρόπο σου σταμάτησες τον Γιάννη να εκφράσει αυτο που έχει μέσα του. Πράγμα που νομίζω αντί να τον βοηθά του κάνει κακο. Εγώ δεν μιλάω με γρίφους. Παρακαλώ ανακωχή!

Senior Member
    εγω δεν θα πω κτ αλλο... εξαλου δεν ειπα κ τπτ... αν δει καποιος τα οσα ειπα ευκολα μπορει να τα παρερμηνευσει γτ πολυ απλα δεν ειπα σχεδον τπτ... αλλα κ στην τελικη δεν με ενδιαφερει κ πολυ

Senior Member
    Λιβελουλα δεν εχουμε κοντρα απλα θελω να δω τι ειναι αντρασ αγορι παιδι τι ειναι ειναι 20 χρονων κ παραπονιεται για την οικογενεια του εγω εικοσι χρονων ημουν αντρασ κ ποτε δε παραπονεθηκα κι οταν λεω αντρασ δουλευα σε δυο δουλειεσ ημουν φοιτητησ επαιζα μπαλλα αυτοσ τι δεν εχει θα τρελαθουμε τελειωσ θα ξεχασουμε κι αυτα που ξερουμε

Senior Member
    Λιβελουλα δεν εχουμε κοντρα απλα θελω να δω τι ειναι αντρασ αγορι παιδι τι ειναι ειναι 20 χρονων κ παραπονιεται για την οικογενεια του εγω εικοσι χρονων ημουν αντρασ κ ποτε δε παραπονεθηκα κι οταν λεω αντρασ δουλευα σε δυο δουλειεσ ημουν φοιτητησ επαιζα μπαλλα αυτοσ τι δεν εχει θα τρελαθουμε τελειωσ θα ξεχασουμε κι αυτα που ξερουμε
    σου ξαναλεω δεν με ξερειε κ δεν σου εχω πει τπτ γα μενα ουτε για τις ψυχικεε διαταραχες που κουβαλαω απο μικρος... κ ουτε ολλα τα ψυχολογικα μου στην εφηβια μου

Senior Member
    Τα επαθα κι εγω αυτα δεν εισαι ο μονοσ εχω σχιζο δουλευω κ μεχρι πριν απο λιγα χρονια επαιζα κ μπαλλα ξυπνα αυτο λεμε ξυπνηστε

Senior Member
    Τα επαθα κι εγω αυτα δεν εισαι ο μονοσ εχω σχιζο δουλευω κ μεχρι πριν απο λιγα χρονια επαιζα κ μπαλλα ξυπνα αυτο λεμε ξυπνηστε
    κ επεισης ειχα κ ασχημα σκινηκα σπιτι με τους δικους μου... αυτα...

Αγόρια και κύριοι μην το τραβάμε άλλο! Το ότι κάποιος δουλεύει δεν σημαίνει πως γνωρίζει τα πάντα. Και εσύ πρώτος από όλους Ελις μπορείς λόγο εμπειρίας να μας επιβεβαιώσεις κ ότι η ηλικία δεν είναι πάντα δείγμα σοφίας μιας κ υπάρχουν πολλά παραδείγματα μεγαλύτερων ηλικιακά ανθρώπων π είναι ακατοίκητα. (Είμαι βέβαιη πως λόγω πείρας θα έχεις γνωρίσει τέτοιους ανθρώπους!) Αλλά θα συμφωνήσω με τον Ελις στο ότι καλό είναι να μην κλεινομαστε στον εαυτό μας γιατί ζουμε μια φορά και πρέπει να μην το βάζουμε στα πόδια!

Senior Member
    Κουκλα καθενασ κρινεται αναλογα την ηλικια του ακομα κ τα προβληματα που εχεισ δειχνουν τι ανθρωποσ εισαι οι ψυχολογοι τα ξερουν αυτα κ σ λενε αυτο που θεσ να ακουσεισ χαζοι δεν ειναι

Κουκλα καθενασ κρινεται αναλογα την ηλικια του ακομα κ τα προβληματα που εχεισ δειχνουν τι ανθρωποσ εισαι οι ψυχολογοι τα ξερουν αυτα κ σ λενε αυτο που θεσ να ακουσεισ χαζοι δεν ειναι
    Δηλαδή όλοι όσοι πχ είναι 10 χρονών όσοι είναι 25 και όσοι είναι 40 και όσοι είναι 80 έχουν όλοι τα ίδια προβλήματα μόνο με τους συνομηλίκους τους; όχι εγώ δεν το πιστεύω αυτο ίσως να κυμαινονται σε παρόμοιες φάσεις στη ζωή τους Αλλά όχι πως αντιμετωπίζουν τα ίδια ακριβώς προβλήματα. Και θα σ δώσω ένα απλό παράδειγμα από το πολύ άμεσο κ κοντινό μ περιβάλλον

Εγώ έφυγα 20 χρονών μόνη μ Κ πήγα στο εξωτερικό. Οικονομικά ανεξάρτητη από τα 20 δουλευα κ τακτοποιούσα όλες τις υποχρεώσεις μου. Από μια καλομαθημενη πριγκιπισσουλα πήρα οικιοθελώς πολλές ευθύνες στους ώμους μου δεν μπορώ να συγκρίνω τις εμπειρίες μου με μια 25 δεν προσπάθησε πότε να μάθει π μπορεί να φτάσει κ περιμένει από άλλους Αλλά ούτε και με μια κοπέλα 25 που μεγάλωσε στους δρόμους και ξέρει τη ζωή απ την καλή κ από την ανάποδη και μπορεί να γνωρίζει περισσότερα κ από εσένα π είσαι μεγαλύτερος. Αυτο δεν σημαίνει πως θα κρίνω κάποια από τις δύο γιατί οι συνθήκες για τον κάθε άνθρωπο διαφέρουν Αλλά οι τρεις αυτοί χαρακτήρες δεν θα αντιμετωπίζουν σε καμία περίπτωση τα ίδια προβλήματα. Ίσως κάποια κοινά Αλλά όχι τα ίδια!
    Κατάλαβες τώρα πως το λέω;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Λιβελούλα View Post
    Δηλαδή όλοι όσοι πχ είναι 10 χρονών όσοι είναι 25 και όσοι είναι 40 και όσοι είναι 80 έχουν όλοι τα ίδια προβλήματα μόνο με τους συνομηλίκους τους; όχι εγώ δεν το πιστεύω αυτο ίσως να κυμαινονται σε παρόμοιες φάσεις στη ζωή τους Αλλά όχι πως αντιμετωπίζουν τα ίδια ακριβώς προβλήματα. Και θα σ δώσω ένα απλό παράδειγμα από το πολύ άμεσο κ κοντινό μ περιβάλλον

Εγώ έφυγα 20 χρονών μόνη μ Κ πήγα στο εξωτερικό. Οικονομικά ανεξάρτητη από τα 20 δουλευα κ τακτοποιούσα όλες τις υποχρεώσεις μου. Από μια καλομαθημενη πριγκιπισσουλα πήρα οικιοθελώς πολλές ευθύνες στους ώμους μου δεν μπορώ να συγκρίνω τις εμπειρίες μου με μια 25 δεν προσπάθησε πότε να μάθει π μπορεί να φτάσει κ περιμένει από άλλους Αλλά ούτε και με μια κοπέλα 25 που μεγάλωσε στους δρόμους και ξέρει τη ζωή απ την καλή κ από την ανάποδη και μπορεί να γνωρίζει περισσότερα κ από εσένα π είσαι μεγαλύτερος. Αυτο δεν σημαίνει πως θα κρίνω κάποια από τις δύο γιατί οι συνθήκες για τον κάθε άνθρωπο διαφέρουν Αλλά οι τρεις αυτοί χαρακτήρες δεν θα αντιμετωπίζουν σε καμία περίπτωση τα ίδια προβλήματα. Ίσως κάποια κοινά Αλλά όχι τα ίδια!
    Κατάλαβες τώρα πως το λέω;

Μαγκιά σου που έφυγες εξωτερικό για τους λόγους που είπες και στάθηκες στα πόδια σου!
    Άλλοι στην θέση σου θα έμεναν σταθεροί στη βολική θέση που είπες(καλομαθημένη πριγκιπισσούλα).

Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Μαγκιά σου που έφυγες εξωτερικό για τους λόγους που είπες και στάθηκες στα πόδια σου!
    Άλλοι στην θέση σου θα έμεναν σταθεροί στη βολική θέση που είπες(καλομαθημένη πριγκιπισσούλα).
    Ειναι το πιο εύκολο να μένεις στη ζώνη ασφαλείας και να περιμένεις να λυθούν όλα! Σημασια στη ζωή έχει να ξεπερνάς τον εαυτό σου και να θυμάσαι να μην ξεχνάς τα όνειρα σου!

Page 8 of 12 FirstFirst ... 678910 ... LastLast