Results 16 to 22 of 22
Thread: Δειλημα
-
05-05-2018, 02:24 #16
Αν προετοιμασεις τον εαυτο σου και του πεις ''xristofore θα φας γ..μησι 4 μηνες αλλα θα βαλεις στην ακρη 3-3500χιλιαρικα''...βαλεις στοχο τα λεφτα δηλαδη...να πας.Αλλωστε θα χεις και παρεα δε πας μονος σου,αν νιωσεις πιεση μιλα στο φιλο σου να σου δωσει κουραγιο.Και χαλια να τα βρεις 4 μηνες ειναι αυτο να σκεφτεσαι.Απο την αλλη που ξερεις μπορει να τα βρεις κα ιμια χαρα και ο σεφ πχ να ειναι ξηγημενο ατομο και να κανεις γνωριμιες καλες που θα οδηγησουν καπου αλλου...ποτε δε ξερεις.Εγω στη θεςση σου ακριβως επειδη λες για διπλασια λεφτα απ οτι παιρνεις τωρα θα πηγαινα.
- 05-05-2018, 02:42 #17
Και εγω αυτο σκεφτομαι 4 μηνες ειναι θα περασουν..και σκεφτομαι και τα λεφτα..και επισης σκεφτομαι και ενα αλλο να παω για 2 μηνες και να γυρισω τν αυγουστο να κανω διακοπες και θα βγαλω τα ιδια λεφτα εκει σε 2 μηνες.οσα θα εβγαζα εδω σε ολη τν σεζον
Εστάλη από SM-G900F στο E-Psychology.gr Mobile App
05-05-2018, 09:01 #18
Προσπάθησε να πάρεις όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για αυτή την δουλειά. Για τι ωράριο σε προορίζουν; Σπαστό ή συνεχές; Από τι ώρα ως τι ώρα; Να ξέρεις ότι όταν από την αρχή σου λένε για 10ωρο, συχνά τείνει να γίνει 12ωρο, αλλά και 10ωρο να είναι, σε εντατικούς ρυθμούς θα την παλέψεις; Συχνά λόγω πίεσης να βγει η δουλειά, στην κουζίνα δημιουργούνται εντάσεις μεταξύ των μαγείρων ή μαγείρων-σεφ, μαγείρων-σερβιτόρων κτλ. Συχνά οι διευθυντές, ιδιοκτήτες και δεν συμμαζεύεται σου κάνουν την ζωή ακόμα πιο δύσκολη και συχνά ενώ δεν χάνεις τα λεφτά σου μπορεί να αργήσουν να πληρώσουν δημιουργώντας σου επιπλέον άγχος..
Αλλά ας υποθέσουμε ότι βρίσκεις καλό εργασιακό περιβάλλον, οι συνάδελφοι σε υποδεχτούν με ανοιχτές αγκάλες και σε βοηθήσουν πολύ, έχεις το καλύτερο αφεντικό του κόσμου που πληρώνει στην ώρα του και φέρεται ωραία και το ωράριο είναι πραγματικά 10ωρο. Σε φουλ ρυθμούς κάθε μέρα για ένα τετράμηνο, όταν το σώμα σου θα είναι πραγματικά κουρασμένο, πιστεύεις ότι κάποια στιγμή δεν θα σου δώσει σήματα ότι τα παίζει; Κι αυτά τα σήματα δεν θα οδηγήσουν σε νέες κρίσεις πανικού κτλ;Το λέω γιατί το ψυχοσωματικά δεν λέγονται τυχαία ψυχοσωματικά. Μπορεί το άγχος και κάποια ψυχολογικά θέματα να δημιουργούν σωματικά συμπτώματα, αλλά ισχύει και το αντίθετο.
05-05-2018, 22:37 #19
Τελικα εκλεισα την δουλεια και φευγω σε λιγες και θεος βοηθος...το ωραριο ειναι 3 μεσσιμερι με 12 το βραδυ καθε μερα χωρις ρεπο..
06-05-2018, 08:22 #20
Έλα φίλε μου μπράβο!!!
Μένω Σαντορίνη..ο σύζυγος μου εργάζεται σε δύο δουλειές .η βραδυνή μόνο είναι 7/7 17-2...
Θα τα πας τέλεια..η σεζόν είναι ζορική αλλά είναι επήρεια ζωής ,εγώ είχα πάει Κρήτη...
Τα προϊόντα να ξυπνάς κ να πηγαίνεις για μπάνιο στη θάλασσα..νοίκιασε κ μηχανακι να είσαι άνετος :) θα περάσεις πολύ καλά ,εστίασε στα κορίτσια κ στο ότι θα συμπληρώσεις το βιογραφικό σου..κ θα προχωρήσεις στην δουλειά σου με αυτόν τον τρόπο :)
Εστάλη από TA-1020 στο E-Psychology.gr Mobile App...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
06-05-2018, 08:40 #21
Καλύτερο ωράριο από άλλα που ξέρω... Κοίτα να περάσεις καλά και να βρεις μια ισορροπία μεταξύ βραδινών εξόδων, πρωινών μπάνιων, ξεκούρασης και ύπνου. Μην παρασυρθείς και το παρακάνεις με καφέδες, τσιγάρα, ποτά και φρόντιζε να ξεκουράζεσαι αρκετά.
Εύχομαι να περάσεις τέλεια! Πες μας πως τα πήγες!!!
06-05-2018, 16:55 #22
Ευχαριστω πολυ παιδια..μακαρι να ανταπεξελθω..
Το δικό μου προβλημα
26-07-2025, 16:05 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή