Παιδιά θέλω την βοήθεια σας.... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 44
    Junior Member
    Δεν πολύ κατάλαβα τι εννοείς να μιλήσω σε ποιον;
    Στην αδερφή μου που τα λέω όλα κ αυτή μου λέει να μην κάνω έτσι κ να το πάρω αλλιώς...

Junior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    γι αυτο και σε πιανει απελπισια οταν φευγει εξηγεις μονο σ αυτον τι σκεφτεσαι και στους αλλους μιλας σα να βρισκονται απ εξω
    Δηλαδή τι πρέπει να κάνω να μιλήσω κ σε κάποιον άλλον δεν καταλαβαίνω τι εννοείς

Banned
    ανεξαρτητα αν δεν υπαρχει λογικη οπως ελεγες μπορει καπιος να ειναι σε θεση να καταλαβει τι ενοεις ισως κατα τυχη

Junior Member
    ανεξαρτητα αν δεν υπαρχει λογικη οπως ελεγες μπορει καπιος να ειναι σε θεση να καταλαβει τι ενοεις ισως κατα τυχη
    Αυτό που με φοβίζει είναι πως θα είμαστε στο σπίτι μόνοι μας πως θα περάσουν οι μέρες κ γενικά ένα άγχος μια φοβία
    Μια συμβουλή σου;;;;;;

Banned
    η αδερφη σου μπορει να μην ειναι σε θεση να καταλαβει τι ενοεις ετσι μιλας η οχι δεν εχει διαφορα

οσο ακατανοητος και να ειναι καποιος παντα καπου θα πεσει ο κληρος για να καταλαβει τι λεει δεν ειναι πιον συμπαθεις αλλα ποιος μπορει

Junior Member
    η αδερφη σου μπορει να μην ειναι σε θεση να καταλαβει τι ενοεις ετσι μιλας η οχι δεν εχει διαφορα

οσο ακατανοητος και να ειναι καποιος παντα καπου θα πεσει ο κληρος για να καταλαβει τι λεει δεν ειναι πιον συμπαθεις αλλα ποιος μπορει
    Και ποιος πιστεύεις μπορεί;;;;

Εννοείς κάποιον εδώ μέσα;
    Ή μήπως βρίσκεις το θέμα μου τόσο ανόητο που δεν χρειάζεται να το τραβήξω κι άλλο

Banned
    οσο και να τεριαζεις με καπιον ειναι αδυνατο να ειναι μαζι σου 24 ωρες θα υπαρξουν φορες που θα ειναι και αλλες που δε θα ειναι οταν δε θα ειναι θα εχεις και κατι εναλακτικο οστε να μη πνιγεσαι οταν δεν ειναι εκει

Junior Member
    οσο και να τεριαζεις με καπιον ειναι αδυνατο να ειναι μαζι σου 24 ωρες θα υπαρξουν φορες που θα ειναι και αλλες που δε θα ειναι οταν δε θα ειναι θα εχεις και κατι εναλακτικο οστε να μη πνιγεσαι οταν δεν ειναι εκει
    Οκ ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου..
    Καταλαβαίνω πως σκέφτεσαι κ να ξέρεις καλύτερα που το λες.
    Θα τα κρατήσω τα λόγια σου γιατί κάτι τέτοιο σκέφτομαι κι εγώ πως γίνεται κ πως πρέπει να κάνω....

Banned
    Quote Originally Posted by Katerina View Post
    Και ποιος πιστεύεις μπορεί;;;;

Εννοείς κάποιον εδώ μέσα;
    Ή μήπως βρίσκεις το θέμα μου τόσο ανόητο που δεν χρειάζεται να το τραβήξω κι άλλο
    οχι απλως δεν εχω αρκετες πληροφοριες για να απαντησω πχ διαβαζω διαβαζω διαβαζω για να καταλαβω πως επικοινωνουν οι αλλοι για να ξερω τι θα τους απαντησω

τωρα πχ ακομα και αν φανταζομαι τι μπορει να εχεις διαβαζοντας 2 λεξεις συνεχεια δε ξερω τι να πω

απλως πιστευω οτι οταν καπιος ειναι εξυπνος μιλα αρκετα ακομα και οταν θα πει βλακειες με το μπλα μπλα μπλα ερχεται κοντα στους αλλους ακομα και αν αυτα που λεει ειναι ανοησιες

Quote Originally Posted by Katerina View Post
    Κασσάνδρα το ξέρω κι εγώ το νιώθω πως είναι υπερβολικό κ πως δεν υπάρχει λογική αλλά απ' την αλλη προσπαθώ να βάλω σε τάξη τις σκέψεις μου κ να λογικεφτω αλλά δεν μπορώ.
    Εσύ τι θα έκανες στην θέση μου;
    Κοίταξε, μια καλή ιδέα είναι (αν φοβάσαι κιόλας να κοιμηθείς μόνη σου) να πας στο σπίτι κάποιας φίλης σου ή στο πατρικό σου, στην αδελφή σου για να περάσουν οι μέρες έχοντας κάποια παρέα, οπότε και το μυαλό σου θα απασχοληθεί με την παρέα και δεν θα στεναχωριέσαι και τόσο πολύ. Εγώ έτσι έκανα το χρονικό διάστημα που ήμουν στην Αθήνα μόνη μου.
    Άλλη ιδέα είναι να κανονίσεις κάποιες εξόδους τα απογεύματα για καφέ, κινηματογράφο, θέατρο κλπ.

Banned
    και αυτο.. απλα οι αλλοι οταν καταλαβουν οτι εξαρτασαι απο αυτους εχουν μια ταση να σε αποφευγουν και καποια στιγμη θα πρεπει να συνεχισεις σχεδον μονος.

Banned
    καπιες φορες πχ μπορει να εχω στο μυαλο μου μια ιδεα για το πως μπορει να πηγαινει ενα θεμα η τι ενδεχεται να πει καπιος αλλα αυτο δεν αρκει σχεδον ποτε για να του μιλησω γιατι ετσι ειναι σα να ξερω το θεμα χωρις να γνωριζω καθολου αυτον που μιλα

αρα δεν ειναι οτι πιστευω οτι το θεμα αυτο ειναι χαζο πιστευω απλως οτι αυτη η τακτικη που ακολουθεις με το να σταματας να μιλας κατα διαστηματα δημιουργει πολα προβληματα στις συνομιλιες σου με τους αλλους και δε καταλαβαινω απλως το τι νοημα εχει αυτο να υποψιαζομαι τι μπορει να πει καπιος χωρις να γνωριζω τον ιδιο και αυτο καταληγει σε μια επικοινωνια ραδιο αρβυλα του τυπου γνωστο θεμα με αγνωστο συνομιλητη

Senior Member
    Κατερίνα, πρέπει να κάνεις προσπάθειες να αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου. Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που αισθάνονται πιο άνετα να κάνουν πράγματα μόνοι τους κι άλλοι που θέλουν είτε έναν δικό τους άνθρωπο είτε πολλούς ανθρώπους τριγύρω για να αισθάνονται άνετα. Ωστόσο το να μην μπορείς να μείνεις μόνη σου για λίγες μέρες θα σε δυσκολέψει αργότερα στην ζωή σου και το λέω διότι έχω παραδείγματα γύρω μου. Δεν υπάρχει κάποια δραστηριότητα που να σε ευχαριστεί και να είναι ατομική; Διάβασμα, σινεμά, περπάτημα, κάτι βρε παιδί μου. Μόνη σου στο σπίτι φοβάσαι να μείνεις το βράδυ; Προσπάθησε να εκλογικεύσεις το γιατί. Τι είναι αυτό που σε φοβίζει ακριβώς;

Senior Member
    Nομιζω οτι πρεπει να δεις γιατρο , ειναι περα για περα αφυσικο αυτο που σου συμβαινει ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by DissolvedGirl View Post
    περάσει χειρότερα οπότε πως κάνεις εσύ έτσι όχι μόνο υποτιμά τη γνησιότητα του αισθήματος, Άσε τον πόνο να κυλήσει, άσε τα δάκρυα να κυλήσουν. Μόνο αφού αποδεχτείς τα αισθήματά σου προσπάθησε να σου μιλήσεις, να σε ρωτήσεις τι πονάει, τι σε φοβίζει, και δέξου την απάντηση όσο άλογη και αν είναι, γιατί τα συναισθήματα σπανίως εφάπτονται λογικής.

Μετά λοιπόν άρχισε να σχεδιάζεις τι θέλεις να κάνετε όταν γυρίσει. Ψάξε και κλείσε εισιτήρια για ταινία, για θέατρο, για μουσείο. Σκέψου τι φαγητό θα ήθελες να ετοιμάσεις για να γιορτάσεις την επιστροφή του, άνοιξε το ίντερνετ και βρες γαμάτες συνταγές να δοκιμάσεις. Βγες βόλτα και αγόρασε ένα νέο σετάκι που θέλεις να βάλεις για μια επικείμενη βόλτα στο πάρκο μαζί του. Συνέχισε δηλαδή να σχεδιάζεις την υπόλοιπη ζωή σου με τον σύντροφό σου, και οι 5 μέρες θα περάσουν.
    ς.
    Τωρα δεν ξερω , η ikaterina χρηζει γιατρου , δεν ειναι φυσιολογικο να κανεις ετσι για 5 μερες , ουτε για το μετωπο να εφευγε ο αντρας σου , αλλα κι εσυ dissolved δεν πας καθολου πισω , που σιγονταρεις αυτην την κατασυαση , τα ιδια εισαι ......κι εσυ , δρομο για τον γιατροοοοοοοοοοοο................ ...

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast