Results 16 to 30 of 69
-
06-05-2018, 22:32 #16
Απο ολη αυτη τη διαδικασια σχολειο γονεισ συμμαθητεσ θα βγεισ συνηθωσ κομπλεξικοσ κι ανασφαλησ μεγαλονωντασ εκπαιδευεσαι κ φευγουν αυτα με τισ εμπειριεσ ειδικα αν ειναι θετικεσ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 06-05-2018, 22:43 #17
Καλησπέρα. Ευχαριστω για τα σχολια.
Την κοπελα ουσιαστικα δεν την γνωριζω. Οταν προσπαθω να ειμαι
αντικειμενικη , λεω πως ειναι λογικο να αντιδράει ετσι στο πρωτο μεηλ
γιατι θίχτηκε. Απο κει και επειτα, ψαχνω να βρω σε εμενα τι στοιχεια εχει
Πυροδοτήσει ολο αυτο: σκεφτείτε πως οι πανικοι μου ξεκίνησαν απο τα επεισόδια αυτα κι επειτα.επισης, δεν αναπαράγω / αντιγράφω. Δεν με ενδιαφερει αυτο. Εκεινη ομως, και μπορω να το γνωριζω αυτο , για καποιο δικο της λογο με διαβάλλει σε ατομα που ισως στο μελλον αποδεικνύονταν και για μενα χρήσιμα. ( οπως η κοπελα που αναφερω απο το event πχ) Αυτο που δεν μπορω να χωνέψω ειναι η δικη μου αδυναμια να αντιδράσω, μενω απαθής ενω μεσα μου βράζω, δεν διεκδικώ το δικιο μου, δεν αντιδράω. Και πραγματικα δεν ηερω τι φοβαμαι. Κι αυτο που λετε " εμμονή" ειναι πολυ βασανιστικό πραγμα , οταν ειναι χρόνιο. Θελω να σταματήσει. Προσπαθω και το δουλευω. Αλλα δεν φευγει. Εχει ριζώσει, οπως το αγχος και οι πανικοι μου και με εχει μεταλλάξει σε ενα μίζερο πλασμα.
06-05-2018, 23:00 #18
κοιτα να δεις πως εχει το πραγμα αυτο με την αποπροσωποποιηση το εχουμε ΟΛΟΙ μπορει να σου ακουγεται καπως κυνικο αλλα ετσι ειναι
αλλα με το να διαμαρτυρεσαι επειδη υπαρχει καποια που σου μιαζει και αυτο σε ενοχλει επειδη οι αλλοι συγκρινουν τη δουλεια σου με αυτη και δε καταλαβαινουν οτι μιαζει λογο συμπτωσης επειδη επεσε σε σενα ο λαχνος αυτο που σε διαβαλει ειναι οτι βρισκεσαι σε μαχη στο να εξαφανισεις οτι σου θυμιζει εσενα και αυτη απλως επειδη σε σχολιαζει νιωθεις ασχημα με αυτο
δε σου ειπα πχ να αρχιζεις να φωναζεις στη κοπελα στο εβεντ αλλα θα μπορουσες να φωναζεις μετα οτι προσπαθουσε να σε φερει σε δυσκολη θεση με μια ερωτηση που δε θα επρεπε να κανει
αν η κοπελα πχ αποσκοπουσε να σου κανει πολεμο νευρων με αυτη την ερωτηση κακως ενδιαφερεσε γι αυτη το τι θα πει
σε οσους ψυχιατρους και αν πας (αν πας) οσο παλευεις με τον εαυτο σου θα δεις οτι θα πατωνεις συνεχως δε μπορεις να λες πχ οτι καπα σε διαβαλει επειδη σου μιαζει και οτι σε εκθετει επειδη υπαρχει το μονο που θα πετυχεις ετσι ειναι να γελανε ολοι μαζι σου σκεπτομενοι οτι δινεις μαχη με στοχο τον εαυτο σου
σκεφτεσαι πχ τι εικονα δινει καπιος οταν τα χωνει στον εαυτο του? ολοι θα πουν οτι δε ξερει τι θελει η οτι δεν ειναι καλα
06-05-2018, 23:09 #19
δε διαφωνω επισης οτι κανεις μπορει να μην ειναι καλα αλλα η εικονα που δινεις στους αλλους εφοσον εχει αξια πρεπει να προσεχεις τι κανεις
ο σημαντικος ανθρωπος δε διχνει να τσακωνεται με τον εαυτο του ακομα και αν αυτο συμβαινει αν θες πχ να εκτονωθεις βρες ενα ασχετο και βαλτα μαζι του
06-05-2018, 23:14 #20
@αλεξανδρε,
ειναι οντως καινουριο αυτο που περιγραφεις. Καινουρια σκεψη δλδ. Οταν εχει ριζώσει μεσα σου μια νοοτροπία καταθλιπτική ( μιζέρια, έλλειψη αυτοπεποίθησης, ατολμία κλπ κλπ ) οπως σε εμενα είναι τόσο δυσκολο να επανιδρύσεις εναν νεο εαυτο κι ετσι οποιο βημα σου αποτυγχάνει σε παει δεκα βηματα πισω. Αναρωτιεμαι γιατι εχω δωσει τοσο χρονο απο τη σκεψη μου σε αυτο το θεμα και γιατι εδωσα χωρο για τετοια συναισθηματα μεσα μου με αφορμη εναν ανθρωπο που πρακτικα δεν γνωριζω και η μονη μας συνδεση ειναι ο σύντροφος μου.
06-05-2018, 23:19 #21
κι αυτο που ειπα οτι με διαβάλλει , οντως ισχυει. Το εχει κανει και το εχω ακουσει. Οποτε με αυτο ως δεδομενο, εγω δεν ησυχάζω γιατι απο καιρο σε καιρο παντα κάτι συμβαινει. Και δεν μπορει μια τυχαια κληση να πυροδοτεί τετοια έξαρση μίσους απο μερους της.
Τεσπα, το θεμα μου ειναι πως θελω να κανω un- click το μυαλο μου. Και ναι με νοιαζει οτι κι αν γινεται γυρω απο αυτη. Αυτο πως γινεται; Η ψυχοθεραπεια δινει αργα τετοιες απαντησεις. Δεν εχω φτασει ακομα εκει δλδ
06-05-2018, 23:28 #22
ψαχνω να βρω σε εμενα τι στοιχεια εχει
Πυροδοτήσει ολο αυτο:
το οτι δε θες να στεκεται τιποτα διπλα σου επειδη ετυχε να σου μιαζει
το οτι υποστηριζεις μια κοπελα που αποσκοπουσε να σε ενοχλησει με αυτο που σε ρωτησε η να προκαλεσει σκανδαλο η να σας βαλει να τσακωθειτε
06-05-2018, 23:29 #23
@ Αλέξανδρε,
Πως εξασκείται κανεις στο να κοιτα ανθρωπους που του μοιαζουν;
Κι αν οντως μου μοιαζει ( ή μοιάζουμε τελοσπαντων σε σημεια η μια στην αλλη)
εκείνη φαινεται να ενοχλείται σε μεγαλο βαθμο κι οχι εγω.
Εχω μπλέξει σε φαύλο κύκλο :(
06-05-2018, 23:33 #24
μονο μια λυση υπαρχει σε αυτο που περιγραφεις βρες καποιες που μιαζουν στον εαυτο σου και καντες κολητη παρεα μεχρι να τις συνηθησεις και να αποδεχτεις τον εαυτο σου και εγω αυτο εκανα αλλα ξερω ποσο δυσκολο ειναι στη πραξη
06-05-2018, 23:33 #25
ναι , το τελευταιο που ειπες για την αλλη κοπελα,το βλεπω ξεκαθαρα.
Κι οχι μονο την υποστηρίξα
αλλα προσδοκούσα και φιλια απο τη συγκεκριμενη.
ευτυχως, αργα μεν, αλλα τελικα απομακρύνθηκα.
06-05-2018, 23:38 #26
πιστεψε με ξερω ποσο δυσκολο ειναι αυτο στη πραξη αλλα στεκομουν πεισματικα σε οπιον εβλεπα να μου μιαζει γιατι ηθελα να το συνηθησω
αν δε μπορεις να σταθεις ορθιος βλεποντας τον εαυτο σου σημαινει οτι εχεις αποτυχει και εγω ειμαι ενας ανθρωπος φοβερα φιλοδοξος μπορει να εγινα αδικος ως προς τους αλλους καπιες φορες αλλα οτι ειχε σχεση με εμενα το περναγα απο δεκα κοσκινα και το κοιταγα συνεχως
06-05-2018, 23:40 #27
Μου ειναι δυσκολο γιατι δεν κανω φιλίες πια. Εχω μια τετοια κοπελα που κανουμε αρκετή παρεα αλλα δεν ειχε ακριβως τετοια θεματα. Στους πανικους και τη χαμηλη αυτοπεποιθηση μοιάζουμε.
Ιδεοληψία δεν ειναι η αρχική μου σκεψη οτι εγω "κινδυνευω" απο την τυπισσα; Κινδυνεύει η σχεση μου δλδ; Γι συτο της εστειλα το μεηλ και ξέροντας οτι επιδιώκει "επαφη" με το σύντροφο μου.
Οποιοσδήποτε, υγιης ανθρωπος δεν θα ενοχλούνταν τοσο , δεν θα θεωρουσε οτι κινδυνεύει , δεν θα πάθαινε τελικα πανικους. Εγω ομως τα επαθα ολα αυτα- τα προκάλεσα στον εαυτο μου :( και τωρα προσπαθω να μαζέψω τα σπασμένα. Και ειναι πολυ δυσκολο.
06-05-2018, 23:44 #28
Η περιεργια εφαγε τη γατα λενε.
1ον πιστευω οτι μπηκες συνειδητα στο μπλογκ της και διαβασες αρθρο που αφορουσε τον πρωην της, το οποιο ειχε καθε δικαιωμα να κανει εφοσον δεν τον κατονομαζε.
2ον μεγαλο λαθος που της εστειλες μαιλ.
Συνοπτικα αρχικα εσυ ασχοληθηκες μαζι της και οχι αυτη, ασχετο αν πυροδοτηθηκαν μετα τα υπολοιπα γεγονοτα.
Γνωμη μου ισως να ηταν καλο να μιλουσατε οι δυο σας ηρεμα και να ξεκαθαριζατε την κατασταση, αφου παραδεχτεις κι εσυ το λαθος σου που πρωτοασχοληθηκες
06-05-2018, 23:48 #29
αυτο το προβλημα το εχουμε λιγο πολυ ολοι μας φαινονται ολα τοσο κενα που εκει δεν υπαρχει τιποτα ουτε καν φιλοι ειναι η φυση μας τετοια
06-05-2018, 23:52 #30
Δυστυχως ,συνειδητα , δεν μπηκα.
Ειχα ηδη διαβασει πραγματα και μια φωτογραφία που συνόδευε ενα ποστ
με εκανε να συνειδητοποιήσω τι διαβασα. Απο τοτε κι επειτα ξεκινησα να διαβαζω και να ξαναδιαβάζω συνειδητα οπως λες. Κι αυτο ειναι χειροτερο βεβαια.
Δηλωτικό της ανασφάλειας μου και της διαρκούς τάσης μου για σύγκριση ( φυτεμένο απο τη μανα μου αυτο , οπως αποδεικνύεται)