Results 1 to 15 of 34
Thread: σηματα μορς
-
04-05-2018, 03:03 #1
σηματα μορς
μιλουσα πριν με τον κολητο στο τηλ και εστελνε σηματα μορς στους απο πανω σε αυτους που με παρακολουθουν.ακουγα τον ηχο αλλα το αρνειται
το ζωγραφισα
http://tinypic.com/r/efkjrd/9
το αρνειται και δεν ηθελε να μου μιλησειείμαι ςοδοπανα ανθρωπος
- 04-05-2018, 03:08 #2
θελω να μη βλεπω κανεναν ολοι με κοροιδευουν και μου λενε ψεματα.
δε ξερω τι να κανωείμαι ςοδοπανα ανθρωπος
04-05-2018, 09:33 #3
Καλημέρα μπου
Προηγήθηκε κάτι πριν από αυτές τις ιδέες; Κάτι που σε άγχωσε μάλλον ή ζορίστηκες;
Τον κολλητό σου τον ξέρεις χρόνια υποθέτω, ξέρεις να έμαθε ποτέ να χρησιμοποιεί τα σήματα μορς; Αυτό απαιτεί εκπαίδευση δεν μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε! Αποκλείεις να μην είναι έτσι;
Είδα που έγραφες οτι η ψυχολόγος σου έμαθε κάποιες τεχνικές για να αποφεύγεις τις σκέψεις για παρακολούθηση κτλ, σου είπε οτι είναι ψυχαναγκασμοί. Προσπαθησε να εφαρμοσεις αυτά που σου έμαθε.
04-05-2018, 12:49 #4
Γεια σ μπου φοβερη εισαι
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
04-05-2018, 13:35 #5
Μπου υπαρχει τεχνολογια να εισαι μονη κ να σε βλεπουν κ να σε ακουν απο δορυφορο μεχρι κ καποια μετρα κατω απο το χωμα βλεπουν
04-05-2018, 13:37 #6
Επισησ ανοιξε την εφαρμογη google στο smartphone σου κ μιλα αγγλικα η φωνη σου θα παει στη γκουγκλ
04-05-2018, 13:54 #7
Καλά,βλάκας είναι ο κολλητός σου και επικοινωνεί μαζί τους με σήματα μόρς?
Είναι ξεπερασμένη τεχνολογία...Πλεόν οι περισσότεροι χρησιμοποιούν τηλεπάθεια για να τους μιλήσουν.
Υποψιάζομαι πως ο κολλητός σου σε κοροιδεύει και δεν επικοινωνεί πραγματικά μαζί τους.
Παρεμπιπτόντως...Ο μεσαίος από αυτούς που σε παρακολουθούν μοιάζει μεγάλη λέρα!''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa
04-05-2018, 14:12 #8
Boo, πώς πιστευεις οτι μπορει να ενιωσε που τον κατηγορησες για κατι τετοιο?
Αν εσενα που τον αγαπας και τον νοιαζεσαι ξαφνικα σε κατηγουρουσε για κατι τοσο βαρυ, πώς θα αντιδρουσες? Πώς θα τον επειθες οτι ο ηχος που ακουσε ηταν κατι αλλο και οτι νιωθεις αδικημενη και πληγωμενη που σε βαζει στη γωνια σα να εισαι εχθρος του?Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
04-05-2018, 16:07 #9
Αυτό ήταν το πρώτο που ήθελα αυθόρμητα να της πω, αλλά δεν νομίζω πως βοηθάει ρε σαβ.
Είμαι σίγουρη πως η μπου το σκέφτεσαι σαν ενδεχόμενο το να κάνει λάθος και νιώθει ήδη πολύ άσχημα για αυτό και μάλλον γιαυτό δεν θέλει να βλέπει και να ακούει κανέναν όταν είναι έτσι. Βασανίζεται και η ίδια και πληγώνει κι αυτούς που την αγαπάνε χωρίς να το θέλει.
04-05-2018, 16:27 #10
αν το λες σοβαρα αυτος ο ηχος που ακουσες μπορει να ηταν απ εξω απ το σπιτι του
04-05-2018, 16:50 #11
ενταξει εχω αγχος γιατι τελειωνω το elearning και δεν τα παω πολυ καλα και φοβαμαι μην κοπω στα τελευταια 2 διαγωνισματα και το χασω ολο...
τον ξερω 10 χρονια. απο οσο ξερω δεν μου ειχε αναφερει ποτε να ξερει σηματα μορς. αλλα ειμαστε σε αλλες πολεις. που ξερω τι κανει ακριβως? και σιγα να μη μου το ελεγε αν ετσι επικοινωνουν.
η ψυχολογος μου ειπε πως να αντιδρω οταν κανω την ερωτηση στον εαυτοο μου αν με παρακολουθουν και απανταω τις περισσοτερες φορες ναι. οχι τι να κανω οταν με παρακολουθουν
τωρα με αυτο που ειπες αγχωθηκα πολυ
δεν μου το ειπε αυτος οτι με παρακολκουθει. εγω το καταλαβα.ακουσα τον ηχο οταν μιλουσαμε στο τηλ
πιστευω πως δεν ηθελε να μου μιλησει επειδη το πηρα χαμπαρι.και δεν ηξερε τι να πει
αν εκανα λαθος φυσικα και θα του ζηητουσα συγγνωμη
αλλα το ακουσα καθαρα
τακ τακ κενο τακ κενο τακ κ.ο.κ. και μετα εναν περιεργο ηχο οπως οταν τριβεις μια σακουλα.επικοινωνουσε βρε παιδια
το παραθυρο ηταν κλειστο.μουσικη δεν ακουγα.κι ατος ετοιμος να ξαπλωσει οπως ειπε.
το ακουσα καθαραείμαι ςοδοπανα ανθρωπος
04-05-2018, 17:33 #12
Προσπαθώ να το διακωμωδήσω ρε συ boo,μπας και αντιληφθείς το absurd και το grotesque της όλης κατάστασης.
Φυσικά και δεν επικοινωνεί με κανένα...Αποκυήματα της φαντασίας σου είναι...και τον έφερες σε άβολη θέση τον άνθρωπο κατηγορώντας τον ότι συνωμοτεί εναντίον σου...Καλύτερα να του ζητήσεις μια συγγνώμη.
Κάθε φορά που διακατέχεσαι από τέτοιες σκέψεις/φοβίες/εικόνες,να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου πως όλα αυτά δεν έχουν περισσότερη πραγματικότητα από τις παραστάσεις και τις εικόνες των ονείρων μας.
Όπως εσφαλμένα αντιλαμβανόμαστε ως πραγματικές τις προβολές του εγκεφάλου μας όταν κοιμόμαστε,έτσι και εσύ παρερμηνεύεις αυτά που αναπαράγονται ακούσια στο κεφάλι σου όταν είσαι ξύπνια.
Το κλειδί είναι να κατανικήσεις τον φόβο ο οποίος υποστασιοποιείται μέσω αυτών των σκέψεων/προβολών και προκαλεί την διαστρέβλωση της πραγματικότητας.
Μην φοβάσαι!''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa
04-05-2018, 17:47 #13
Ρε μπου ρε αγαπη το πολυ πολυ να παει να πει αυτα που του λεσ
04-05-2018, 19:42 #14
Για να καταληξεις ομως στο οτι σε παρακολουθουν, πρωτα εχει προηγηθει η ερωτηση και σου εχεις ηδη απαντησει ναι. Αρα εκει θα μπορουσε να μεσολαβησει η τεχνικη που σου εμαθε η ψυχολογος πριν προχωρησεις σε επομενα σεναρια.
τωρα με αυτο που ειπες αγχωθηκα πολυ
πιστευω πως δεν ηθελε να μου μιλησει επειδη το πηρα χαμπαρι.και δεν ηξερε τι να πει
αν εκανα λαθος φυσικα και θα του ζηητουσα συγγνωμη
αλλα το ακουσα καθαρα
τακ τακ κενο τακ κενο τακ κ.ο.κ. και μετα εναν περιεργο ηχο οπως οταν τριβεις μια σακουλα.επικοινωνουσε βρε παιδια
το παραθυρο ηταν κλειστο.μουσικη δεν ακουγα.κι ατος ετοιμος να ξαπλωσει οπως ειπε.
το ακουσα καθαραEverything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
04-05-2018, 20:27 #15
Μπου πρώτα απ'όλα προσπάθησε να ηρεμήσεις.
Είχες ένα πρόβλημα απόρρεια αυτού που αντιμετωπίζεις και για το οποίο λαμβάνεις αγωγή.
Δεν φταις εσύ. Δεν είναι στην πραγματικότητα η boo που λέει στον φίλο της πως δεν του έχει εμπιστοσύνη αλλά μιλάει η πάθηση η οποία μας κάνει να λαμβάνουμε τα ερεθίσματα και να τα ερμηνεύουμε με διαφορετικό τρόπο.
Είσαι φοβισμένη ρε boo και όταν είμαστε φοβισμένοι το οποιοδήποτε ερέθισμα το μεγαλοποιούμε.
Εχεις δει σε ταινίες ένα φοβισμένο άτομο που στο άκουσμα φύλλων δέντρων φαντάζεται διάφορα και κάνει σενάρια;;
Ετσι λειτούργησες και συ και είναι λογικό γιατί είσαι τρομοκρατημένη. Δυστυχώς ζεις σε διαρκή κατάσταση τρόμου και λυπάμαι για αυτό. Είναι κάτι όμως που μπορείς να το αντιμετωπίσεις.
Κοιτα boo. Οι σχέσεις μας με τους άλλους περνάνε δοκιμασίες έτσι και αλλιώς. Όταν έχουμε ψύχωση δημιουργούνται καταστάσεις που μας είναι δύσκολο να χειριστούμε. Εμείς χάνουμε την εμπιστοσύνη μας στους άλλους και οι άλλοι δεν μας καταλαβαίνουν και μας παρεξηγούν.
Πάντα υπάρχει περιθώριο συγχώρεσης όμως και κατανόησης από την μεριά τους. Ηρέμησε και όταν καθαρίσει το μυαλό κ δεις πως έχει η κατάσταση προσπάθησε να έρθεις σε επικοινωνία με τον φίλο σου και ανάλογα ζητάς συγγνώμη ή όχι.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια