Εσωτερική τρέμουλα! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29
    Senior Member
    Βρε παιδια, τι σουβλακια και αυγα στο τηγανι ???
    Κρίση πανικού έπαθε η κοπέλλα... το εχω παθει πολλές φορές κι εγω το τρέμουλο...

Banned
    το αυγο τρωγεται ευκολα επειδη ειναι μικρο απλα πρεπει να καταλαβεις τη φιλοσοφια μου

Banned
    αρα τη κοτα δε τη μαγειρευουμε αλλα τη κραταμε για να μας κανει χρυσα αυγα και να εχουμε κατι να τρωμε καταλαβες τωρα?

Senior Member
    Εγω απλά προσπαθώ να βοηθήσω την Ιωάννα απαντώντας στο ερώτημα της για το τρέμουλο...δεν καταλαβαίνω σε ποια φιλοσοφία αναφέρεσαι.

Banned
    δεν εχω απαρκη στιχεια για να βγαλω ακρη πρεπει να ξερω τι εφαγε και τι σκεφτοταν για να τα συσχετισω οτι απαντω ειναι αναλογο με οτι ακουω γενικοτερα στα σοβαρα παιρνω μονο αυτους που με παιρνουν στα σοβαρα αλλιως δε κουραζω και πολυ το μυαλο μου...
    Last edited by αλεξανδρος_77; 08-05-2018 at 00:08.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna27_ View Post
    Αφού με ρωτάς θα σου απαντήσω με απόλυτη ειλικρίνεια.. Δεν ειμαι ουτε ικανοποιημένη συναισθηματικά σε πολλούς τομείς στη ζωή μου και τα κενά\απωθημενα είναι άπειρα επίσης..αλλά παντα απεφευγα να το ψαξω πιο βαθια..ισως και να φοβόμουν να τα αντιμετώπισω..κρατούσα παντα μια παθητική,εγωιστική στάση απέναντι σε κάθε πράγμα που με πονουσε και το απέφευγα...ήθελα να το παίζω δυνατή αλλά.. Το μονο που έκανα τελικά είναι απλα να συσωρευσω και να ξεχειλίσει όλο αυτό.. Με λιγα λογια μου λες join the club και άραξε θα περάσεις καλά! Ε?:ρ
    Δεν σου λέω αυτό...από πού το συμπέρανες?...
    Μακάρι να μην είχε κανένα θαμώνα αυτό το club, ειδικά στην γωνίτσα που κάθομαι εγώ είναι απαίσια.
    Αφού απάντησες με ειλικρίνεια την ερώτηση κλειδί,παίρνεις bonus άλλη μία
    Αν ξαφνικά και ως δια μαγείας υποχωρούσε το τρέμουλο και γενικά η σωματοποίηση,θα προσπαθούσες να καλύψεις τα άπειρα κενά που έχεις ή θα ήσουν ικανοποιημένη και θα τα ξαναέκρυβες κάτω απ'το χαλάκι?

SPOILER!
    Eγώ φοβάμαι πως θα τα έκρυβα ξανά και θα συνέχιζα να ζώ άδειος.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Junior Member
    Πιστεύω πως αν περάσει όλο αυτό θα τα αντιμετωπιζα όπως τους αρμόζει..ηδη έχω ξεκινήσει τη προσπαθεια..με έχουν φρικαρει τόσο πολύ ολα αυτά τα ψυχοσωματικά που είναι ενα καλό κίνητρο για να δω τα πραγματα αλλιως κ να μη κρύβω πραγματα κάτω απο το χαλακι γιατί μια μερα όπως τώρα θα σκονταψουμε πανω τους..δεν γλιτώνει κανεις απο τους φόβους/απωθημενα/κενά του...και ξέρεις τι κατάλαβα? Δυνατή θα είμαι όταν θα μπορω να τα αντιμετωπιζω face to face.. Η αποφυγή είναι αδυναμία! Απαντηση στο spoiler: Φαίνεσαι πολύ έξυπνος για να τα εκρυβες ξανά...είσαι εύστοχος σε αυτά που λες,φαίνεται πως ξέρεις τι σου γίνεται και κυρίως αναγνωρίζεις τι σου συμβαίνει..!

Junior Member
    Σε ευχαριστώ παρα πολύ κορίτσι μου! Οι απαντήσεις σας μου δίνουν κουράγιο!

Junior Member
    Οι απαντήσεις σου είναι ανάλογες με αυτά που διαβάζεις? Οντως τώρα? Τρολαρε μας λίγο ακόμα...η κότα έκανε το αβγό και τέτοια..αν δεν μπορείς να πεις κάτι που θα ωφελήσει απλα μη λες τίποτα!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Καλησπέρα παιδια, ειμαι καινουρια εδω και δεν ξερω πως λειτουργεί. Θα σας παραθέσω το πρόβλημα μου κ ελπίζω να με βοηθήσει λιγο, ακούγοντας και τις γνώμες/εμπειρίες σας. Το πρόβλημα μου ξεκίνησε πριν περίπου ενα μηνα με κατι μικρές ενοχλήσεις στο στομαχι μου που είχαν σαν αποτέλεσμα μια υπέρμετρη φοβία πως κατι εχω κάνοντας το ολο και χειρότερο αφού μου κόπηκε η όρεξη για ενα διάστημα 10ημερων. Εκανα το χειρότερο που μπορει να κανει κάποιος..να αναζητήσει συμπτώματα στο διαδίκτυο...καθε μερα! το αποτέλεσμα? να αγχώνομαι ολο και περισσότερο καθε μερα και να βιώνω μικρές κρίσεις πανικού. Μόλις τελείωσε ολο αυτο το πρόβλημα με το στομαχι (που στην ουσία εγω το εκανα πρόβλημα) και αφού μου είχαν ηδη δημιουργηθεί ιδεες πως κατι εχω..ξύπνησα ενα βράδυ με ταχυπαλμίες και απο τοτε ξεκίνησε το πρόβλημα μου...Μια εσωτερική τρέμουλα, σαν μυική υπερδιέγερση ? σαν δόνηση? Στην αρχη πολυ έντονη (σχεδον δεν μπορούσα να σταθώ,κοιμηθώ κτλ)..οταν ηρεμούσα μειώνονταν η ένταση και κάποιες στιγμές δεν το ένιωθα καθολου. Εκανα σκέψεις απο σκλήρυνση κατα πλάκας μεχρι ανευρισμα και πολλα αλλα. Τελικα μίλησα με τον παθολόγο μου ο οποίος με παρέπεμψε σε νευρολόγο..Πήγα σε νευρολόγο με εξέτασε και κατέληξε γελώντας οτι εχω πολλή ένταση και στρες και μου έγραψε εξετάσεις αιματολογικές για να ελέγξω Β12, θυρεοειδή, ακομα και ηλεκτρολύτες,μαγνήσιο κτλ...Οι εξετάσεις βγήκαν ευτυχώς καλες και πλεον ξεκίνησα και ραντεβού με ψυχολόγο.. Με εχει αγχώσει παρα πολυ ολο αυτο, μου περνάνε σκέψεις τυπου : κατι εχω και δεν το κατάλαβε η νευρολόγος κτλ κτλ.. Παντα ήμουν αγχώδης, και ανατρέχοντας στο παρελθον μου πολλες φορές σε κατάσταση στρες αντιδρούσα με εσωτερικό τρέμουλο που ομως έφευγε μετα απο λιγο! Υπαρχει και κάποιος αλλος εδω με αυτα τα συμπτώματα? Το ξεπέρασε κανεις? Τα χω παίξει...δεν περίμενα ποτε οτι το αγχος μπορει να σωματοποιηθει με τέτοιο τροπο...Σας ευχαριστω εκ των προτέρων!
    Καλησπέρα.
    Ίσως (έως σίγουρα δηλαδή) η όλη κατάσταση οφείλεται στο άγχος σου,το οποίο είναι σε υψηλά επίπεδα θα έλεγα.
    Δεν νομίζω να ήταν και τόσο κακό που έψαξες στο διαδίκτυο σχετικά με το πρόβλημα σου,απλώς είχες πανικοβληθεί και δεν ήξερες τι να κάνεις,δεν ήξερες τι είχες και ήθελες να μάθεις.
    Κακό ήταν που το έκανες κάθε μέρα,με αποτέλεσμα να σου γίνει λίγο εμμονή.
    Μου φάνηκε λίγο αγενές ότι γέλασε μαζί σου ο νευρολόγος.
    Ο/η ψυχολόγος τι σου λέει για την κατάσταση σου?Τι σε συμβουλεύει?

Junior Member
    Εντάξει δεν γέλασε χλευαστικά, απλα με είδε πολύ πανικόβλητη και σχεδόν σίγουρη πως έχω όλες τις ασθένειες της γης και με καθησύχασε..Η ψυχολόγος προσπαθει να βρει τη πηγή του κακού ανατρέχοντας στη παιδική μου ηλικία και προσπαθεί να μου μαθει πως να διαχειριζομαι μια τυχόν επικείμενη κρίση πανικού..θέλει πολλή δουλιτσα..μάλλον πιεσα τον εαυτό μου παραπάνω απο όσο άντεχε! Ειδικα το να ψάχνω στο διαδίκτυο κάθε ενα σύμπτωμα με ισοπέδωσε!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Εντάξει δεν γέλασε χλευαστικά, απλα με είδε πολύ πανικόβλητη και σχεδόν σίγουρη πως έχω όλες τις ασθένειες της γης και με καθησύχασε..Η ψυχολόγος προσπαθει να βρει τη πηγή του κακού ανατρέχοντας στη παιδική μου ηλικία και προσπαθεί να μου μαθει πως να διαχειριζομαι μια τυχόν επικείμενη κρίση πανικού..θέλει πολλή δουλιτσα..μάλλον πιεσα τον εαυτό μου παραπάνω απο όσο άντεχε! Ειδικα το να ψάχνω στο διαδίκτυο κάθε ενα σύμπτωμα με ισοπέδωσε!
    Οκ,με συγχωρείς για την λάθος εκτίμηση μου με τον νευρολόγο.
    Θέλει όντως πολύ δουλειά!

Banned
    μια και εγω φερνω περισσοτερο σε αυτα που λες οταν γραφεις οτι δε τρως και πολυ απο τις απαντησεις σου καταλαβαινει κανεις οτι μαλον τα εχεις με τον εαυτο σου περισσοτερο και καθολου με τους αλλους

αρα εγω δεν ειμαι Θεος για να σε βοηθησω οταν διαλεγεις να την πεις σε αυτον που μαλον σου μιαζει περισσοτερο και αυτο με κανει να αμφιβαλω αν θες να βοηθηθεις η οχι και εγω οταν αμφιβαλω για κατι μετα με πιανει το δε βαριεσαι και σκεφτομαι ολο και λιγοτερο το τι θα πω

Senior Member
    Καλησπέρα παιδια, ειμαι καινουρια εδω και δεν ξερω πως λειτουργεί. Θα σας παραθέσω το πρόβλημα μου κ ελπίζω να με βοηθήσει λιγο, ακούγοντας και τις γνώμες/εμπειρίες σας. Το πρόβλημα μου ξεκίνησε πριν περίπου ενα μηνα με κατι μικρές ενοχλήσεις στο στομαχι μου που είχαν σαν αποτέλεσμα μια υπέρμετρη φοβία πως κατι εχω κάνοντας το ολο και χειρότερο αφού μου κόπηκε η όρεξη για ενα διάστημα 10ημερων. Εκανα το χειρότερο που μπορει να κανει κάποιος..να αναζητήσει συμπτώματα στο διαδίκτυο...καθε μερα! το αποτέλεσμα? να αγχώνομαι ολο και περισσότερο καθε μερα και να βιώνω μικρές κρίσεις πανικού. Μόλις τελείωσε ολο αυτο το πρόβλημα με το στομαχι (που στην ουσία εγω το εκανα πρόβλημα) και αφού μου είχαν ηδη δημιουργηθεί ιδεες πως κατι εχω..ξύπνησα ενα βράδυ με ταχυπαλμίες και απο τοτε ξεκίνησε το πρόβλημα μου...Μια εσωτερική τρέμουλα, σαν μυική υπερδιέγερση ? σαν δόνηση? Στην αρχη πολυ έντονη (σχεδον δεν μπορούσα να σταθώ,κοιμηθώ κτλ)..οταν ηρεμούσα μειώνονταν η ένταση και κάποιες στιγμές δεν το ένιωθα καθολου. Εκανα σκέψεις απο σκλήρυνση κατα πλάκας μεχρι ανευρισμα και πολλα αλλα. Τελικα μίλησα με τον παθολόγο μου ο οποίος με παρέπεμψε σε νευρολόγο..Πήγα σε νευρολόγο με εξέτασε και κατέληξε γελώντας οτι εχω πολλή ένταση και στρες και μου έγραψε εξετάσεις αιματολογικές για να ελέγξω Β12, θυρεοειδή, ακομα και ηλεκτρολύτες,μαγνήσιο κτλ...Οι εξετάσεις βγήκαν ευτυχώς καλες και πλεον ξεκίνησα και ραντεβού με ψυχολόγο.. Με εχει αγχώσει παρα πολυ ολο αυτο, μου περνάνε σκέψεις τυπου : κατι εχω και δεν το κατάλαβε η νευρολόγος κτλ κτλ.. Παντα ήμουν αγχώδης, και ανατρέχοντας στο παρελθον μου πολλες φορές σε κατάσταση στρες αντιδρούσα με εσωτερικό τρέμουλο που ομως έφευγε μετα απο λιγο! Υπαρχει και κάποιος αλλος εδω με αυτα τα συμπτώματα? Το ξεπέρασε κανεις? Τα χω παίξει...δεν περίμενα ποτε οτι το αγχος μπορει να σωματοποιηθει με τέτοιο τροπο...Σας ευχαριστω εκ των προτέρων!
    Δεν είναι κάτι σοβαρό, είναι μια αυθυποβολή που εσύ κάνεις συνειδητά ή ασυνείδητα...
    Στο λέω γιατι το ίδιο συμβαίνει και με εμένα...οταν βρίσκομαι σε χαλαρές συζητήσεις με γνωστούς όρθια μετά απο λίγο (και για κανένα λόγο,) αγχώνομαι, με τα πολλά...συνειδητοποίησα οτι είναι ένα παιχνίδι μυαλού. Οταν το εκφράζω μου περνάει...
    θα πρέπει να εξασκηθείς για ένα διάστημα στη διαφραγματική αναπνοή. Την ώρα που σε πιάνει, θα την κάνεις...μία, δύο...θα φύγει σιγά σιγά...εντωμεταξύ βρες τροπους να περνάς συχνά σε δράση. Οταν το μυαλό κάνει δημιουργικά πράγματα δεν έχει χρόνο να απασχολείται με ψυχολογικά... Εφόσον δεν εχεις κάτι παθολογικό, ολα αυτά ειναι mind games...μην αφήνεις το μυαλό σου να σε χειρίζεται!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12