Καταθλιψη και ταυτιση με καταστασεις και προσωπα..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
    Senior Member

Καταθλιψη και ταυτιση με καταστασεις και προσωπα..

Γεια σας,καλημερα..εχω ταυτιστει με καταστασεις και με λαθος προσωπα κατ εμε!Δεν ξερω τι να κανω σκευτομαι επιμονα εναν ανθρωπο και εχω ταυτιστει μαζι του και με αλλους τρελους της γειτονιας μου σαν να λεμε..δεν ξεφευγει το μυαλο μου.Εχω ξεκινισει εδω και κατι μηνες φαρμακοθεραπεια για ιδεολιψιες,αλλα δεν ειναι ιδεοληψιες.Εχω βαθια ριζομενα καποια πραγματα οπως να σκοτοσω τους δικους μου και τα προσοπα τα οποια σας αναφερα παραπανω..επιπλεον θελω να ειμαι κλεισμενος στον εαυτο μου δηλαδη να κοιμαμαι συνεχεια να ειμαι ξαπλωμενος στο κρεβατι μου σαν Μα.....κας..Δεν με εχουν βοηθησει τα φαρμακα καθολου μονο στον υπνο μου κοιμαμαι σαν βοδι αφου φαω καλα το βραδυ.Εχω βαλει και κιλα και εχει πεσει πολυ η αυτοπεποιθηση μου.Σκευτομαι πως πρεπει να ακολουθησω αλλες μεθοδους.Τι μου προτεινεται?θα ηθελα πολυ καποιες γνωμες

Banned
    Σε προηγούμενο θέμα έγραφες ότι θέλεις να κάνεις κακό σε άλλους.Για αυτό το λόγο σου χορήγησαν αγωγή;

Senior Member
    Ναι Jim...

Senior Member
    Quote Originally Posted by jim7 View Post
    Σε προηγούμενο θέμα έγραφες ότι θέλεις να κάνεις κακό σε άλλους.Για αυτό το λόγο σου χορήγησαν αγωγή;
    Απο εκει ξεκινισε και μου χωριγησαν αγωγη....

Banned
    Αν κατάλαβα καλά ο ψυχίατρος σου είπε ότι δεν ενδυκνυται να κάνεις ψυχοθεραπεία; Αν ναι γιατί; Σου είπε;

Banned
    ειναι αποτελεσμα της καταθλιψης αυτο που νιωθεις? Αν ναι, η επιμονη σκεψη με καποιο γεγονος ή με καποιο προσωπο, ειναι αποτελεσμα της καταθλιψης... Δεν ξερω αλλα μου φαινεται το πιο προφανες να βαλεις κιλα και να καθεσαι ξαπλωμενος ολη μερα... Ειναι και τα φαρμακα αυτα που φερνουν ζαλη και συγχυση, ειναι και η καταθλιψη, ειναι που θα αρχισεις να βαζεις βαρος και καποια στιγμη αν δεν δρασεις θα καταληξεις σε χειροτερη κατασταση απο οτι εισαι.. Μονος σου πρεπει να βοηθησεις τον εαυτο σου, τα φαρμακα δεν θα σε φερουν αυτο που ψαχνεις!!

Senior Member
    Αν κατάλαβα καλά ο ψυχίατρος σου είπε ότι δεν ενδυκνυται να κάνεις ψυχοθεραπεία; Αν ναι γιατί; Σου είπε;
    Ταχα μου να ηρεμισω πρωτα...αλλα ειμαι στα ιδια συμπτωματα ακομα..εχω παρορμισεις να σκωτοσω και να κανω κακο στους δικους μου.Επισης το κολλιμα με ανθρωπους και καταστασεις δεν ξερω απο που προερχεται ειναι σαν αμυνα του οργανισμου δεν ξερω πως να το εξιγησω ολο αυτο ..δεν ξυπναω καλα το πρωι ..υπαρχει επισης ακομα εσωτερικο διαλογος τρελος..εχω διαγνωστη απο το αττικο με συναισθηματικη διαταραχη.Εχω παρει ενα σωρο φαρμακα

Senior Member
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    ειναι αποτελεσμα της καταθλιψης αυτο που νιωθεις? Αν ναι, η επιμονη σκεψη με καποιο γεγονος ή με καποιο προσωπο, ειναι αποτελεσμα της καταθλιψης... Δεν ξερω αλλα μου φαινεται το πιο προφανες να βαλεις κιλα και να καθεσαι ξαπλωμενος ολη μερα... Ειναι και τα φαρμακα αυτα που φερνουν ζαλη και συγχυση, ειναι και η καταθλιψη, ειναι που θα αρχισεις να βαζεις βαρος και καποια στιγμη αν δεν δρασεις θα καταληξεις σε χειροτερη κατασταση απο οτι εισαι.. Μονος σου πρεπει να βοηθησεις τον εαυτο σου, τα φαρμακα δεν θα σε φερουν αυτο που ψαχνεις!!
    Οταν λεμε μονος μου τι να κανω δεν ξερω νιωθω πολυ ασχημα

Senior Member
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    Απο μονος μου δεν ξερω δεν εχω και τα καταλληλα εφοδια..αν κανω αυτα που λεει το μυαλο μου θα καταληξω σε ασχημα μονοπατια..

Banned
    Quote Originally Posted by Confused889 View Post
    Ταχα μου να ηρεμισω πρωτα...αλλα ειμαι στα ιδια συμπτωματα ακομα..εχω παρορμισεις να σκωτοσω και να κανω κακο στους δικους μου.Επισης το κολλιμα με ανθρωπους και καταστασεις δεν ξερω απο που προερχεται ειναι σαν αμυνα του οργανισμου δεν ξερω πως να το εξιγησω ολο αυτο ..δεν ξυπναω καλα το πρωι ..υπαρχει επισης ακομα εσωτερικο διαλογος τρελος..εχω διαγνωστη απο το αττικο με συναισθηματικη διαταραχη.Εχω παρει ενα σωρο φαρμακα
    Ωραία, λοιπόν ο ψυχίατρος λέει το δικό του ποίημα, εντωμεταξυ έχουν περάσει κάποιοι μήνες και εσύ είσαι το ιδιο. Οπότε όπως το βλέπω εγώ, πας σε ένα ψυχαναλυτή με εμπειρία σε ψυχαναγκασμούς και εμμονές ιδέες. Έχω την εντύπωση ότι δεν πρόκειται να σου πει να περιμένεις μερικούς ακόμα μήνες κανοντας πειράματα με χάπια όπως ήδη έχεις κανει, αλλά θα ασχοληθεί στα σοβαρά μαζί σου.

Ο ψυχίατρος.δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα παραπάνω, ότι μπορούσε το έκανε απλά δεν πρόκειται να σε στείλει αλλού, όσο εσύ κόλλας εκει.με τα φάρμακα αυτά λέει η επιστήμη του , αυτά λέει και αυτός, μην περιμένεις να πάει κόντρα στο συναφι του.

Πάρε απόφαση να ασχοληθείς με τις φοβίες σου σοβαρά αλλοιώς με τα φάρμακα απλώς θα γίνεις εξαρτημένος χωρίς να θεραπευτεί καν.

Banned
    Ωραιο θέμα αυτό, από πού προέρχονται οι εμμονές ιδέες κάνεις δεν ξέρει άλλοι λένε ότι αλλάζει η βιοχημεία του εγκεφάλου, αλλά δεν μας εξηγουν πως γίνεται αυτό, και γιατί, οπότε μετά έρχονται οι ψυχολόγοι που αντιμετωπίζουν το ζήτημα εμπειρικά δηλαδή κάποιος σούπερ ντουπερ γουαου ψυχολόγος με εμπειρία και περγαμηνές θα σου πει κάποιες μαγικές λέξεις και θα σε πείσει ότι οι σκέψεις σου δεν έχουν δύναμη, ότι εσύ είσαι δυνατός και ότι με την Δύναμη Της Θέλησης θα τις καταπολεμήσεις και θα τις εξοντώσεις, και μετά έρχεται η ψυχανάλυση που με φιλοσοφικό τρόπο δηλαδή συμπυκνώνοντας εμπειριες ασθενών, με την γενική εμπειρία της ανθρωπότητας πως δηλαδή οι νορμάλ άνθρωποι έχουν αντιμετωπίσει τις φοβίες τους και πώς τις ερμηνεύουν, (ο Γιουνγκ ήταν ένας πολύ γνωστός ψυχοθεραπευτης παλιότερα που ασχολήθηκε, οπότε έχεις να επιλέξεις τρεις λύσεις εγώ θα επέλεγα την τριτη.

πριν το παθεις αυτό ήσουν νορμάλ, έχεις καλές προοπτικές να επανέλθεις με ψυχανάλυση, έτσι νομίζω.

Senior Member
    Δεν ξέρω αλλά αφού πριν το παθεις αυτό ήσουν νορμάλ, έχεις καλές προοπτικές να επανέλθεις με ψυχανάλυση, έτσι νομίζω.
    Η φαρμακοθεραπεια με οφελισε μονο στον υπνο

Banned
    Quote Originally Posted by Confused889 View Post
    Η φαρμακοθεραπεια με οφελισε μονο στον υπνο
    Μα η υπνηλία, είναι Παρενέργεια των αντιψυχωτικων! Ενώ δεν σε πιάνουν στο πρόβλημα, που είναι η αποφυγή των εμμονων, σου κάνουν παρενέργειες! Κοίταξε, πολύ πιθανόν να συνεχίσετε τα πειράματα με δοσολογία φαρμάκων και ότι αλλά καινούρια έχουν βγάλει. Θα σου πω κι εγώ μια εμπειρία, στο πρώτο ψυχιατρο πήρα αντιψυχωτικο, στον δεύτερο αντικαταθλιπτικά και στον τρίτο αντικαταθλιπτικά και αντιψυχωτικο, ο τέταρτος με έδιωξε ( τον ευγνώμονω για αυτό ) ο πέμπτος μου είπε να κάνω γυμναστήριο και διάδρομο, ο εκτός παρά πέντε.

Senior Member
    Είσαι πολύ σωστός , ξέρω πλέον από πολλές πηγές και στο επιβεβαιώνω ότι όλων των ειδών τα ψυχοφαρμακα έχουν ένα κοινό, προκαλούν υπνηλία, ένα θέλω να ξέρω εγώ, τι μαθαίνουν 5 χρόνια στις σχολές,
    Τιποτα δεν μαθαινουν...να συνταγωγραφουν μονο

Senior Member
    Αλλες αποψεις...?χρειαζομαι βοηθεια απο πασχοντα ατομα που εχουν τραβιξει το δικο τους λουκι να μου δωσουν καποιες συμβουλες..

Page 1 of 2 12 LastLast