Στρατος και καταθλιψη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 39
    Senior Member

Στρατος και καταθλιψη

Γεια σας! Ειναι κανεις εδω μεσα στο φορουμ που προκειτε να μπει προσφατα στρατο και περναει τη φαση της κρισης πανικου και καταθλιψης;

Περιμενω απαντησεις..

Member
    Θα σου πρότεινα αν έχεις κατάθλιψη να μην παρουσιάσεις ακόμη. Πάρε αναβολή και βλέπεις... Και εγώ αυτό κάνω!!!

Εστάλη από PRA-LX1 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Δυο τα τινα αν μπεισ στρατο ειτε γινεσαι καλα ειτε γινεσαι χειροτερα ιδιοσ δε μενεισ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    χαλαρωσε ο στρατος ειναι ενα θεατρο.... παρτο χαλαρα..... τωρα ειναι και 9 μηνες τιποτα δηλαδη...... μπωρεις να τους πεις οτι εχεις προβλημα καταθλιψεις και να πας αοπλος μια χαρα θα εισαι θα εχεις πολυ λιγοτερες υποχρεωσης

Senior Member
    Εγώ όταν είχα πρωτοπαρουσιαστικα την πρώτη μέρα είχα έντονο άγχος και ο ψυχολόγος που με εξέτασε με ρώτησε εάν θέλω αναβολή για ένα χρόνο, ευτυχώς δεν δέχτηκα και τελείωσα κανονικά σε ένα χρόνο, το καλό ήταν ότι παρουσιαστικα με έναν φίλο μου και είχα παρεα από την τρίτη ημέρα μη σου πω ότι άρχισε να μου αρέσει κι όλας εκεί που ήμουν (παίζει ρόλο και το στρατόπεδο βέβαια) αλλά περνάει αμέσως ο καιρός!!

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Αν δεν πας θα ερθει μια μερα μετα απο πολυ καιρο που θα το μετανοιωσεις αλλα θα ειναι αργα. Θα σε κυνηγαει σε ολη σου τη ζωη με τον ενα η τον αλλο τροπο οτι δεν πηγες. Τωρα δε σε νοιαζει θες να απαλλαχθεις αλλα μετα απο χρονια θα σε νοιαζει. Θα σε ρωτανε που υπηρετησες και θα λες... τιποτα

Senior Member
    Θα με βρισετε με αυτο που θα σας πω.. εγω θα παω 3 μηνες κανονικα θητεια. Το ξερω οτι περναει για πλακα αυτος ο καιρος και αλλος θα εμπαινε ισα ισα ισα να κανει την πλακα του,αλλα εμενα αυτο που με στρεσαρει πολυ ειναι οτι σιγουρα μπαινοντας και παιρνοντας ολη αυτη την διαδικασια θα παθω σιγουρα κριση πανικου και δεν ξερω πως θα αντιδρασω εκεινη την στιγμη..

Το να βγω Ι4 δεν το θελω γιατι μπορω να ανταπεξελθω σε ασκησεις και εκπαιδευση αλλα το μονο που με σταματαει ειναι οτι, που και που με πιανουν αυτο το εντονο στρες αλλα δεν ειναι ακριβως κριση πανικου,αλλα μοιαζει πολυ με κριση πανικου και αυτο σιγουρα φερνει μια καταθλιπτικη διαθεση και οχι κανονικη καταθλιψη. Εχω δει πολλα βιντεακια, εχω ρωτησει πολλα ατομα φιλους,γνωστους και ολοι μου λενε οτι δεν ειναι τιποτα..ακομα και αυτοι οι "ευαισθητουληδες" ή αυτοι που ειναι παιδια της μαμακας καταφεραν να το τελειωσουν δηλαδη καθε καρυδιας καρυδι συναντας. Οποτε...τι λετε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Εγώ όταν είχα πρωτοπαρουσιαστικα την πρώτη μέρα είχα έντονο άγχος και ο ψυχολόγος που με εξέτασε με ρώτησε εάν θέλω αναβολή για ένα χρόνο, ευτυχώς δεν δέχτηκα και τελείωσα κανονικά σε ένα χρόνο, το καλό ήταν ότι παρουσιαστικα με έναν φίλο μου και είχα παρεα από την τρίτη ημέρα μη σου πω ότι άρχισε να μου αρέσει κι όλας εκεί που ήμουν (παίζει ρόλο και το στρατόπεδο βέβαια) αλλά περνάει αμέσως ο καιρός!!

Φαινοταν στη φατσα σου οτι ειχες αγχος;
    Της ειπες οτι εχεις αγχος;
    Εχω ακουσει οτι ο ψυχολογος προσπαθει να σε ψαρωσει και οτι δεν σε παιρνει με το μαλακο..οπως π.χ. οταν πας σε κανονικο ψυχολογο;

Senior Member
    Καλός μου φάνηκε και από ότι θυμάμαι γιατί έχουν περάσει και χρόνια, εγώ του είπα, αλλά είμαι σίγουρος ότι φαινόταν κι όλας περισσότερο για κάποιον που είναι και η δουλειά του!

Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Καλός μου φάνηκε και από ότι θυμάμαι γιατί έχουν περάσει και χρόνια, εγώ του είπα, αλλά είμαι σίγουρος ότι φαινόταν κι όλας περισσότερο για κάποιον που είναι και η δουλειά του!

Καλα εμενα σιγουρα θα με καταλαβει, αλλα εαν μου πει οτι θα υπηρετησεις αοπλος Ι4 ή παρε αναβολη νομιζω χειροτερα θα γινω..

Banned
    Χαλάρωσε δικέ μου. Ας είχα λεφτά για πέταμα και θα ξαναπηγαινα.. Cool..

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    χαλαρωσε ο στρατος ειναι ενα θεατρο....

αν ηταν θεατρο ο στρατος, το καστελοριζο τωρα θα ηταν κατακτημενο και η κυπρος ελευθερη

Senior Member
    Εγω περιμενω τα ατομα που εχουν αυτο που εχω και εγω και που δεν εχουν μπει ή που προκειτε να μπουν συντομα, να μου πουν τι προκειτε να κανουν γι'αυτο και πως το αντιπετωπιζουν γενικα..;

Junior Member
    Δεν ειναι στο χερι σου αν θα βγεις ι4. Δε μπορεις να λες οτι εχεις καποιο σοβαρο ψυχολογικο προβλημα αλλα θες να υπηρετησεις κανονικα.

Το μονο που μπορω να σου πω ως συμβουλη ειναι οτι θα πηξεις και θα σταξεις νεοπα. Τα περι κατασκηνωσης και χαλαρα και μια εμπειρια ειναι τα λεει οποιος θελει να χρυσωσει το χαπι.

Senior Member
    Απολυομαι στραβαδια το κορμι μου θελει χαδια
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 1 of 3 123 LastLast