Μην το βάζετε κάτω...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6

Μην το βάζετε κάτω...

Γειά σας και από μένα. Είχα μπει σε αυτό το forum πριν δύο χρόνια. Τότε ήμουν σε άθλια κατάσταση. Ενώ ακολουθώ πίστα την αγωγή μου (αν και την τελευταία φορά την "πάτησα" γιατί ξεχνούσα να πάρω τα φάρμακα μου), δεν γνώριζα ότι υπήρχε η ΓΣΘ. Ευτυχώς την έμαθα από δω μέσα, την ακολούθησα και την έβγαλα εις πέρας. Βλέπεται εγώ απέκτησα ΙΨΔ πριν 22χρ., που τότε δεν υπήρχαν ούτε τα κατάλληλα φάρμακα ούτε φυσικά η ΓΣΘ. Αυτό που θέλω να σας πω είναι ακολουθήστε όσο γίνεται πιο νωρίς και τα δύο για να σωθείτε και μην το βάζετε κάτω... Ναι είναι μια δύσκολη και ύπουλη ασθένεια (και ποια δεν είναι άλλωστε) και μην την φοβηθήτε. Μπορείτε να την νικήσετε... Απλά ψάξτε να βρείτε κατάλληλο ψυχίατρο και ψυχολόγο εξειδικευμένους στην ΓΣΘ. Άλλωστε θα βγουν και νέες θεραπείες, γιατί αυτή η ασθένεια αφορά 80 εκατομμύρια ανθρώπων ανά τον κόσμο!!!

Banned
    τι ειναι το ΓΣΘ Γατα Σουπερ Θελησης? Γιατι αυτο συμπιπτει με αυτο που λες μη το βαζετε κατω

Senior Member
    Γενικη συμπαντικη θεωρια
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by dauphne View Post
    Γειά σας και από μένα. Είχα μπει σε αυτό το forum πριν δύο χρόνια. Τότε ήμουν σε άθλια κατάσταση. Ενώ ακολουθώ πίστα την αγωγή μου (αν και την τελευταία φορά την "πάτησα" γιατί ξεχνούσα να πάρω τα φάρμακα μου), δεν γνώριζα ότι υπήρχε η ΓΣΘ. Ευτυχώς την έμαθα από δω μέσα, την ακολούθησα και την έβγαλα εις πέρας. Βλέπεται εγώ απέκτησα ΙΨΔ πριν 22χρ., που τότε δεν υπήρχαν ούτε τα κατάλληλα φάρμακα ούτε φυσικά η ΓΣΘ. Αυτό που θέλω να σας πω είναι ακολουθήστε όσο γίνεται πιο νωρίς και τα δύο για να σωθείτε και μην το βάζετε κάτω... Ναι είναι μια δύσκολη και ύπουλη ασθένεια (και ποια δεν είναι άλλωστε) και μην την φοβηθήτε. Μπορείτε να την νικήσετε... Απλά ψάξτε να βρείτε κατάλληλο ψυχίατρο και ψυχολόγο εξειδικευμένους στην ΓΣΘ. Άλλωστε θα βγουν και νέες θεραπείες, γιατί αυτή η ασθένεια αφορά 80 εκατομμύρια ανθρώπων ανά τον κόσμο!!!
    Πολύ ενθαρρυντικό το μήνυμα σού και ένα μεγάλο μπράβο για την πορεία σου προς το καλύτερο.ηθελα να σε ρωτήσω τι φάρμακα έπαιρνες για ιδψ?

Εστάλη από MI MAX 2 στο E-Psychology.gr Mobile App

Γειά σου. Για συντήρηση στην ήρεμη φάση παίρνω cipralex 10mg και πρωί- βράδυ neurontin 400mg. Σε υποτροπή αυξάνει το cipralex σε 20mg και προστίθεται και lexotanil 1.5mg για δύο εβδομάδες περίπου. Βλέπεις εμένα μου συνέβη πριν 23χρ., τότε που δεν υπήρχαν όλες αυτές οι σωστές θεραπείες, οπότε ούτε πρέπει ούτε θέλω να κόψω εντελώς τα φάρμακα. Όμως πολλοί από σας είμαι σίγουρη ότι μπορείτε να το καταφέρετε αυτό.... Αν και δεν είμαι ενάντια στα φάρμακα γιατί είμαι επαγγελματίας υγείας.

Member
    Μπράβο σου! Χαίρομαι πολύ για εσένα!