Results 16 to 21 of 21
Thread: Τοξικοί γονείς!
-
09-06-2018, 11:52 #16
Λοιπόν συνεχίζονται τα προβλήματα. Τόσο καιρό κρατούσα μια ουδέτερη στάση αλλά απο την πλευρά της η μάνα μου συνεχώς πίεζε για να δει το εγγόνι της σαν να μην τρέχει τίποτα. Αφού συμφώνησα κάποια στιγμή να έρθει μετά εκείνη ήταν πραγματικά σαν να μην ήθελε κάνοντας το παν για να μην έρθει. Και η γυναίκα σου είναι οκ? εγώ δεν θέλω να τσακωθούμε και να έρθουμε σε σύγκρουση (λες και δεν είχαν έρθει τόσο καιρό). Στην συνέχεια σε κάποια φάση αφού είχα νευριάσει και εγώ ξεκίνησαν και η μάνα μου και ο πατέρας μου να πέρνουν τηλέφωνα τους συγγενείς της γυναίκας μου και γενικότερα και τον αδερφό μου για να "λάμψει η αλήθεια", για να αποκαλύψουν ότι αυτό ήταν το σχέδιο της ύπουλης γυναίκας μου να ξεκόψει τον γιο απο την μάνα του και τους γονείς του.
Το πράγμα ξέφυγε και ενώ τρέχαμε σε γιατρούς για κάτι εξετάσεις για την μικρή αυτή συνέχιζε να πέρνει τηλέφωνα και να ενοχλεί. Και μηνύματα και τηλέφωνα. Σε κάποια φάση την πήρα τηλέφωνο να το λύσουμε ότι διαφορές είχε με την γυναίκα μου απο την δική της πλευρά και την έβγαλε έξω φρενόν με αποτέλεσμα να πάρω και εγώ το τηλέφωνο και να την αρχίσω στα καντήλια.
Εχουν περάσει δύο μέρες και συνεχίζει να μου στέλνει μηνύματα πρωι-βράδυ (χωρίς εγώ να της απαντάω) ότι έχει αποδεικτικά στοιχεία και θα πάει στον εισαγγελέα και όλο τέτοιες μλκιες.
Δεν ξέρω τι θα γίνει με αυτό το θέμα.. απο την μία έχω την χαρα μου με το παιδάκι μου και απο την άλλη την τρέλα της μάνα μου και του πατέρα μου που δεν μας αφήνουν σε ησυχία. Προσπάθησα να πάρω κάποιο τηλέφωνο για συμβουλευτικά πως μπορώ να κινηθώ (πχ το 197) αλλα δεν κατάφερα να πιάσω γραμμή. Πήρα και ένα ψυχολόγο που την είχα πάει πέρυσι (τον ένα και μοναδικό που είχε δεχτεί για δήθεν πρόβλημα του πατέρα μου) και αυτό που μου είπε ότι θα πρέπει να την πάρω και να πάμε πάλι σε αυτό ή σε άλλον για να δουν λέει οι ειδικοί πόσο πρόβλημα υπάρχει γιατί όσο το αφήνω τόσο περισσότερα θα πλάθει σενάρια και όλο αυτό λέει δεν έχει τελειωμό.
Ρε παιδιά πως θα γίνει αυτό? Απο την μία δεν υπολογίζει, δεν σέβεται τίποτα ούτε παιδιά ούτε γυναίκα ούτε τίποτα και εγώ θα την παρακαλάω πάλι να πάμε σε ψυχολόγο? Εγώ δεν έχω ούτε το χρόνο ούτε την διάθεση να την παρακαλάω για ψυχολογο. Ασε που φοβάμαι μην έχει χειρότερες αντιδράσεις απο κοντά. Δεν την εμπιστεύομαι καθόλου πλέον.
- 09-06-2018, 12:19 #17
Είσαι πολύ τυχερός που μέσα από τέτοιες νοσηρές καταστάσεις κατέληξες ένας κανονικός άνθρωπος που έφτιαξε την ζωή του και δεν καταστράφηκε. Την γυναικά σου και το παιδί σου μόνο. Οι γονείς σου δεν πρόκειται να αλλάξουν. Αυτοί είναι. Μην αφήσεις να δηλητηριάσουν και εσάς.
09-06-2018, 12:35 #18
Οι γονεισ δε χρειαζονται οντωσ αλλα να τουσ λεσ μια καλημερα τα τυπικα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
10-06-2018, 04:02 #19
Εμενα μου ελεγαν οτι εγω φταιω που τσακωνονται και οτι εξ αιτιας μου δεν εγιναν σπουδαιοι τρανοι και διασημοι. Αυτη την αποψη επιβεβαιωναν και οι συγγενεις μας, θειοι, θειες και ξαδελφια.
10-06-2018, 10:28 #20
Ορεστη εμενα οι γονεισ μου ειναι σπουδαιοι τρανοι κ διασημοι κι εγω ειχα τισ καλυτερεσ γκομενεσ χωρισ να πληρωσω φραγκο μονο οταν δουλευα πληρωνα καμια φορα τον καφε τιποτα αλλο κι οταν πηγαιναμε διακοπεσ ο καθενασ ειχε τα λεφτα του στο μετρο του δυνατου οποτε αναρωτησου πωσ γινεται αυτο η μεση ελληνιδα ειναι καταπληκτικη απλα αλλα γιατι το λεω αυτο
10-06-2018, 10:32 #21
Αν ειχα λεφτα θα μου τα τρωγαν