Το μέγεθος μετράει - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 124
  1. #16
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    Posts
    426
    Όσο μια σχέση βασίζεται στο \'\'Μέγεθος\'\' σαφώς και το \'\'Μέγεθος μετράει\'\', αυτή είναι η μια όψη του νομίσματος καθώς η άλλη είναι ότι όντος μια ιδιαίτερα \'\'αναπτυγμένη\'\' κοπέλα να χρειαστεί και το κατάλληλο παρτενέρ, και όπως σε όλες τις άλλες πτυχές μιας σχέσης πρέπει να βρεις κάποια με την οποία να ταιριάζει, έτσι και στο σεξουαλικό τομέα πρέπει να βρεις κάποια με την οποία να ταιριάζετε. Εν κατακλείδι θεωρώ ότι δεν υπάρχουν συνταγές και στάνταρ σε αυτά τα θέματα, μπορεί αντί του μέγεθους, να υπήρχε δυσαναλογία στη συχνότητα , στο χρόνο ολοκλήρωσης ...όποτε αντί να μπεις στο τρυπάκι και να ψάχνεσαι σε λάθος κατεύθυνση , συνειδητοποιείσαι απλά ότι δεν ταιριάζουμε με όλους και όλες , και σταμάτα να κάνεις τους άλλους ποιο σημαντικούς από σένα !

  2. #17
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    εδώ μάλλον
    Posts
    137
    Πλάκα έχετε οι άντρες!!!
    Από τη μια λέτε ότι όλες οι γκόμενες είναι χαζές, απ\'την άλλη, όταν βρεθεί μιά όντως χαζή μπροστά σας, σας κάνει να χάνετε τον μπούσουλα!!!
    Κι ακόμα περισσότερο όταν \"πλήττεται\" η εικόνα σας ως εραστές!!!
    Για συνέλθετε!!!
    Τι σου είπε;;; Ότι είσαι ανεπαρκής λόγω μεγέθους;;; Σωωωπα...
    Να ήταν η πρώτη σου, θα το καταλάβαινα. Αλλά η πολλοστή;;; Όχι ρε συ Lee!!! Όχι!!! Μη μασάς!!!

    Μίλησαν παραπάνω για ποιότητα κι όχι ποσότητα και για πάθος που μοιράζονται 2 άτομα σε μια σχέση όπως και για τα υπερμεγέθη αρσενικά που επαφίενται μόνο σε αυτό και είναι απάισιοι εραστές. Συμφωνώ!!!
    Και να προσθέσω ότι ο τεχνίτης κάνει το εργαλείο να φτιάξει τη δουλειά! Δώσε σε έναν άχρηστο τεχνίτη ένα σουπερ-ντούπερ εργαλείο και θα κάθεται να το κοιτάει (θαυμάζοντάς το ενδεχομένως). Δώσε σε έναν καλό τεχνίτη ένα απλό εργαλείο και θα σου φτιάξει τη δουλειά μια χαρά!

    Υπάρχουν περιπτώσεις όντως προβληματικές, αλλά εσύ δεν είσαι από αυτές... θα το ήξερες... θα το είχες καταλάβει! Τι στο καλό, στα αποδυτήρια δεν ασκείτε το σπορ της σύγκρισης πια;;; :D:D:D

    Όσο για την συμπεριφορά της γκομενίτσας, μπορεί να διαφωνείτε, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να είμαστε τόσο απόλυτα ειλικρινείς σε κάποιες περιπτώσεις, ιδιαίτερα όταν ξέρουμε ακριβώς πώς θα το πάρει ο άλλος. Πες χρυσή μου ένα ψεμματάκι! Δεν χάλασε ο κόσμος! Τόσα έχεις πει!


    Lee, ξέχνα το λέω! Και το εννοώ! Δεν έχεις πρόβλημα!

  3. #18
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1,522
    Τι να κανω εναν αντρα που την εχει μεγαλη και χοντρη και εχει σκτα μεσα στο μιαλο?
    Οχι δεν μετραει το μεγεθος τοσο οσο το μυαλο. Ενας αντρας μπορει να ικανοποιησει και με τα χερια του κ με το στομα του δεν ειναι ολοκληρος ενα πεος

  4. #19
    Banned
    Join Date
    May 2004
    Location
    στις στεπες του Καυκασου
    Posts
    10,933
    Originally posted by maria...
    Τι να κανω εναν αντρα που την εχει μεγαλη και χοντρη

    σωστο το ερωτημα....
    :cool:
    μαζι σου.

  5. #20
    Banned
    Join Date
    May 2004
    Location
    στις στεπες του Καυκασου
    Posts
    10,933
    Originally posted by TC


    Δώσε σε έναν καλό τεχνίτη ένα απλό εργαλείο και θα σου φτιάξει τη δουλειά μια χαρά!

    εμ βεβαια, το παν ειναι να εισαι μερακλης στη δουλεια που κανεις ετσι?
    ;)

  6. #21
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Αθήνα
    Posts
    19
    να εξηγηθώ για να μην παρεξηγηθώ. πρόβλημα με το μέγεθος αντικειμενικά δεν έχω πως να το κάνουμε... το έχω ψάξει και στατιστικά υπερβαίνω τον μέσο όρο (εκτός αν λένε ψέματα οι στατιστικές). η τεχνική μου ίσως να ναι χάλια. αλλά δεν μου είπε κάτι τέτοιο εκείνη... δεν μου εξήγησε βασικά τίποτα. για να καταλάβετε πως έγινε. με παίρνει τηλέφωνο και έρχεται σπίτι μου. της ανοίγω, πάω να την φιλήσω και μου λέει περίμενε και με σπρώχνει. της λέω τι συμβαίνει κάθισε πες μου. μου λέει όχι δεν θα κάτσω δεν έχω χρόνο - πρέπει να χωρίσουμε. εμένα μου πεσε η μούρη στο πάτωμα και προφανώς νόμιζα ότι αστειευόταν αφού και μόνο έτσι που το είπε μου θύμησε χωρισμούς στο δημοτικό. πήγα να το ρίξω και γω στην πλάκα μέχρι που μου λέει μιλάω σοβαρά δεν \"ταιριάζουμε μαζί\". της λέω δεν καταλαβαίνω τι εννοείς και μου λέει μου αρέσουν οι μεγαλύτεροι... της λέω από τότε που γνωριστήκαμε μου λες δεν έχει σημασία η ηλικία... και μου λέει πάλι δεν κατάλαβες μιλάω για το μέγεθος... εκεί δεν ήξερα τι να πω αφού πλέον κατάλαβα τι είχε συμβεί... μου λέει λοιπόν αυτή τη φράση και εγώ σαν αποβλακωμένος της λέω εντάξει, της ανοίγω την πόρτα και εκείνη φέυγει... δεν νομίζω ότι χρειάζεται να εξηγήσω πόσο περίεργη και παράξενη ήταν αυτή η σκηνή για μένα. και όχι μόνο ο τρόπος που αντέδρασα εγώ αλλά και η δική της η συμπεριφορά. καμία σχέση με το πως την ήξερα τόσο καιρό... πολύ αλλόκοτη, περίεργη-αδιάφορη... δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε... σαν να βλεπα αλλη γυναίκα. αλλά υποθέτω ήταν έτσι επειδή είχε έρθει για αυτόν τον σκοπό...


    καλά toonsensible εγώ μόνο πρόβλημα με την στύση δεν είχα (τώρα μετά από αυτό το συμβάν φυσικά δεν έχω στύση ούτε με βιάγκρα). άγχος όχι παρά μόνο στα πρώτα \"ραντεβού\". γενικά όταν ήμουν με αυτήν την γυναίκα ήμουν άλλος άνθρωπος. και γενικότερα στις σχέσεις είμαι άλλος άνθρωπος.. όποτε ήμουν μαζί της χαλάρωνα πιο εύκολα από ότι με ένα κουτί lexotanil. ήταν το φάρμακο μου πραγματικά και εκείνη το ήξερε γιατί με έβλεπε πολλές φορές στην δουλειά ότι ήμουν στην τσίτα ενώ μαζί της δεν με ένοιαζε τίποτα. όσοι έχουν κάνει άσκηση σε δικηγορικό γραφείο ξέρουν ότι είναι μεγάλη βαβούρα με πολύ τρέξιμο. εμένα, άτομο που του γίνεται ψύχωση το γεγονός ότι η καθαρίστρια είναι φτωχή και πόσο θα κουράζεται με αυτό που κάνει και πόσα παιδιά θα έχει να θρέψει και ένα σωρό πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με εμένα και την ζωή μου εγώ τα κάνω ΨΥΧΩΣΗ κανονική και ασχολούμε μαζί τους ΜΕΡΕΣ. εμένα λοιπόν τον υπεραγχώδη τύπο δεν με άγγιζε καν το άγχος της δουλειάς γιατί σκεφτόμουν ότι ξέρεις τώρα δεν είσαι και πολύ καλά αλλά μόλις θα βρεθείς με την ειρήνη θα ηρεμήσεις απόλυτα. ήταν σαν να βρουν έναν με αγχώδη διαταραχή και του πούνε να πάρε ένα ηρεμιστικό που δεν έχει καμία παρενέργια, σε κάνει να νιώθεις τέλεια, να γελάς και να ζεις πάλι. και μετά από δύο λίγο καιρό του πούνε στο παίρνουμε το φαρμακό σου. και μάλιστα φταις εσύ γιαυτό.

    δεν θέλω να γίνω αγενής αλλά στα \"αγόρια\" που μου λένε \"χέστην και σιγά τι έγινε μια γυναίκα είναι\" θέλω να πω ότι προφανώς δεν έχουν ακούσει ποτέ κάποια να τους το πει. όχι οποιαδήποτε όμως που γνώρισαν σε ένα κωλόμπαρο και απλά την βρήκαν για μια βραδιά. μια στην οποία επένδυσαν πολλά. ούτε ο dow jones δεν δημιουργεί τέτοιες τάσεις αυτοκτονίας (λέμε και καμιά μαλακία γιατί δεν την βγάζουμε καθαρή αλλιώς).

    τέτοιες συμπεριφορές τις περίμενα στην εφηβεία μου από κοριτσάκια που δεν ξέρουν τίποτα για το σεξ. που χασκογελάνε την ώρα της σεξουαλικής αγωγής. αλλά γυναίκες 24 χρονών; εγώ έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου κυρίως επειδή ΕΚΕΙΝΗ είχε αυτήν την άποψη για μένα... ίσως άμα μου το έλεγε κάποια αδιάφορη να μην τρελενόμουν τόσο. δεν ξέρω κατά πόσο γίνομαι κατανοητός...

  7. #22
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    εδώ μάλλον
    Posts
    137
    Άρα το πρόβλημά σου είναι η απόρριψη και όχι το μέγεθος!

  8. #23
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1,522
    αν καταλαβα καλα δεν σε θελει επειδη την ειχες μικρη?ας βρει καποιον π την εχει μεγαλη ,εχει κοπρανα στο μυαλο και την κανει ταρανδο. οσο για το μεγεθος μικρη θεωρειτε οταν ειναι κατω απο 13 νομιζω εκατοστα.τωρα αν ειναι εσενα πανω απο 13 καιυτηνης της φενοταν μικρη μαλλον αυτη το ειχε πιγαδι χιχιχι δεν φταις εσυ

  9. #24
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Αθήνα
    Posts
    19
    Μα το ξαναείπα ότι γενικά ήμουν εντάξει σε αυτόν τομέα και με τον εαυτό μου και με τις σχέσεις μου. δεν είχα ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο - το αντίθετο μάλιστα. σίγουρα είναι η απόρριψη αλλά περισσότερο είναι ο λόγος που με απέρριψε. γιατί ξέρεις, υπάρχουν θέματα στα οποία χωράει αμφισβήτηση. π.χ. η \"χημεία\" ενός ζευγαριού είναι κάτι που δεν είναι στάνταρ - δεν μετριέται. ένα πράγμα μετριέται μόνο και μόνο για αυτό μπορείς να είσαι σίγουρος. νομίζω γενικά οι ψυχαναγκαστικοί έχουμε μια μανία με το απόλυτο, με το στάνταρ όταν σχεδόν τα περισσότερα πράγματα στην ζωή είναι αόριστα και αλλάζουν συνεχώς. γιαυτό δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε και μας βάζουν στο περίφημο βιβλιαράκι DSMV και μας φορτώνουν μια ντουζίνα χάπια.

  10. #25
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Αθήνα
    Posts
    19
    Originally posted by maria...
    αν καταλαβα καλα δεν σε θελει επειδη την ειχες μικρη?ας βρει καποιον π την εχει μεγαλη ,εχει κοπρανα στο μυαλο και την κανει ταρανδο. οσο για το μεγεθος μικρη θεωρειτε οταν ειναι κατω απο 13 νομιζω εκατοστα.τωρα αν ειναι εσενα πανω απο 13 καιυτηνης της φενοταν μικρη μαλλον αυτη το ειχε πιγαδι χιχιχι δεν φταις εσυ
    ναι προφανώς γιαυτό με άφησε. έτσι μου είπε τουλάχιστον.

    Υ.Γ. είμαι πολύ παραπάνω από 13...

  11. #26
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1,522
    τοτε αυτη το εχει πιγαδι.ελεος.ενας προιν μου την ειχε περιπου 15-16 ποντους και ηταν μια χαρα μεγαλο μεγαλο.ελεος βρε.

  12. #27
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    εδώ μάλλον
    Posts
    137
    Originally posted by Lee
    υπάρχουν θέματα στα οποία χωράει αμφισβήτηση. π.χ. η \"χημεία\" ενός ζευγαριού είναι κάτι που δεν είναι στάνταρ - δεν μετριέται. ένα πράγμα μετριέται μόνο και μόνο για αυτό μπορείς να είσαι σίγουρος.
    Έλα τώρα!!!
    Ενώ εδώ είναι όλα στάνταρ;;;;;
    Η έννοια του σχετικού δεν έχει θέση;;;
    Το αν ΕΜΕΝΑ μου αρέσουν οι κινέζοι αυτό δεν σημαίνει ότι αν δεν είσαι κινέζος δεν θα σταυρώσεις γκόμενα ποτέ!
    Το τι είναι μικρό ή μεγάλο για μένα δεν φτιάχνει τη νόρμα για το τι είναι γενικώς μικρό ή μεγάλο.

    Πάντως αν δεν ξεκολλήσεις, θα σε έχει κάψει αυτή η τάδε για την επόμενη και τις επόμενες, μέσα στις οποίες θα είναι και η γυναίκα της ζωής σου!!!

    Ζήτησες γνώμη από γυναίκες.
    Σου λέω να ξεκολλήσεις κι ότι δεν χρειάζεται να μετριέσαι κάθε μέρα. :D:D:D

  13. #28
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1,522
    αν ειναι πανω απο 13 μια χαρα εισαι.σιμασια παιζει στη καρδια πως εισαι.

  14. #29
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    εδώ μάλλον
    Posts
    137
    Ρε κορίτσια, με τη μεζούρα πέφτετε στο κρεββάτι;;;


    :D:D:D:D:D

  15. #30
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    1,522
    οχι και ειπα παραπανω οτι αν την εχει μεγαλη καποιος αλλα εχει σκατα στο μυαλο δεν τον θελω προσωπικα εγω,.

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •