Το μέγεθος μετράει - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 124
    Senior Member
    :))))
    Συμφωνώ!!! Σε αυτό τουλάχιστον υπάρχει μια αντικειμενικότητα...:)
    (όσον αφορά το μήκος πάντα)

Senior Member
    (όταν μιλάμε για μέγεθος, μιλάμε αποκλειστικά για μήκος;;; )

Junior Member
    Coyote μην τα παίρνεις της μετρητής ότι γράφω... τεστοστερόνη και σεξ πάνε μαζί. με το \"τεστοστερόνη\" εννοώ την ανάγκη που έχει ο άνδρας ΓΙΑ ΣΕΞ - όχι για αγάπη. πες μου τώρα ότι όταν ήσουν μικρός και έβλεπες τσόντες έλεγες ταυτόχρονα αυτήν την αγαπάω. δεν θέλω να γίνω χυδαίος και δεν το συνεχίζω... θα πω μόνο ότι σεξ μπορώ να κάνω με οποιαδήποτε βρίσκω όμορφη. Άμα ήταν το σεξ και η αγάπη ταυτόσημα, θα ήμουν ερωτευμένος με 2,000,000 γυναίκες.
    δεν ξέρω αν σε κάλυψα.

Senior Member
    και γω το ιδιο οταν μαρεσει ενας αντρας μπορω να κανω σεξ μαζι του χωρις να τον αγαπαω,αλλα προτιμω να κανω εμ καποιον π εχω αισθηματα.

Junior Member
    TC δεν νομίζω ότι κατάλαβες τι λέω. έχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας. εξηγώ:
    ο κινέζος είναι πολύ ατυχές παράδειγμα. δεν σου αρέσουν οι κινέζοι - δεν πρόκειται να γίνει κάτι μεταξύ σας οπότε τι κόλλημα να φάει; το ότι κάποιος \"τρώει κόλλημα\" που λες και συ με αυτό που λέω εγώ είναι δύο διαφορετικά πράγματα. άλλο να λες είμαι ερωτευμένος με την τάδε και την αγαπάω ύστερα από καιρό γνωριμίας και άλλο να λες είδα μια στον δρόμο χθες πήγα της την έπεσα και μου ριξε χιλόπιτα. έχει το ίδιο συναισθηματικό βάρος; και μετά μου λες πως δεν μπερδεύετε οι γυναίκες την αγάπη με το σεξ. για μένα δεν ήταν απλά το σεξ που απολάμβανα με αυτήν την γυναίκα. είπα να μην γίνω χυδαίος αλλά με τους καθοπρεπισμούς δεν βγάζουμε άκρη. Άμα την πέσω σε κάποια που την γουστάρω και μου ρίξει χιλόπιτα οκ - ούτε την ξέρω οπότε μπορώ να πω είναι *******, να φτιάξω μια αρνητική εικόνα για αυτήν και να αποστασιοποιηθώ. πως μπορώ να πω το ίδιο και για κάποια που γνωρίζω πολύ καλά; με πειράζει πουου κάποιος που εκτιμώ έχει αυτήν την άποψη για μένα... έτσι το βλέπω εγώ πως να γίνει δηλαδή..

Senior Member
    Originally posted by TC
    όχι βέβαια, χρειάζονται πολλές παράμετροι για να το ορίσεις ακριβώς! Μήκος, περίμετρος, σκληρότητα, βάρος, πτυχώσεις...:) Ίσως ένα σχεδιάγραμμα στο autocad να το όριζε ακριβώς!
    :)

quote]Originally posted by Lee
    Coyote μην τα παίρνεις της μετρητής ότι γράφω... τεστοστερόνη και σεξ πάνε μαζί. με το \"τεστοστερόνη\" εννοώ την ανάγκη που έχει ο άνδρας ΓΙΑ ΣΕΞ - όχι για αγάπη. πες μου τώρα ότι όταν ήσουν μικρός και έβλεπες τσόντες έλεγες ταυτόχρονα αυτήν την αγαπάω. δεν θέλω να γίνω χυδαίος και δεν το συνεχίζω... θα πω μόνο ότι σεξ μπορώ να κάνω με οποιαδήποτε βρίσκω όμορφη. Άμα ήταν το σεξ και η αγάπη ταυτόσημα, θα ήμουν ερωτευμένος με 2,000,000 γυναίκες.
    δεν ξέρω αν σε κάλυψα. [/quote]

Lee από το βασίλειο των φυτών (Peyote) με πήγες στο βασίλειο των ζώων (Coyote) :))) :P
    Προσωπικά όποτε κάνω \"σεξ\" με κάποια στο μυαλό μου κοινώς όποτε ασκώ το εργόχειρο (πιστεύω να γίνομαι αντιληπτός!!) νιώθω οτι την αγαπάω τρελά!!! Άσχετα αν μετά από λίγο τα βλέπω αλλιώς. Τώρα την αληθινή αγάπη ίσως να μην την έχω γνωρίσει ακόμα οπότε δεν ξέρω πώς θα ήταν...

Senior Member
    tc καλα γυναικα εισαι?σε περασα για ανδρα.εγω βρισκω τον λι πολυ σωστο παντως.

Senior Member
    Originally posted by maria...
    tc καλα γυναικα εισαι?σε περασα για ανδρα.εγω βρισκω τον λι πολυ σωστο παντως.
    κι εγώ σωστό τον βρίσκω αλλά λέω και μία άλλη άποψη με μία δόση χιούμορ ¨:P

Senior Member
    πριν μερικούς μήνες όμως, γνώρισα μια συνάδελφο από το γραφείο και αρχίσαμε να δενόμαστε. ήταν δύο χρόνια μεγαλύτερη μου όμως είχαμε πολλά κοινά πράγματα... τέλος πάντων, βγαίναμε καιρό μέχρι που αποφασίσαμε να ολοκληρώσουμε. εγώ μέχρι τότε είχα πολύ θετική απόψη για τον εαυτό μου ως ... \"εραστή\". τουλάχιστον αυτό είχα καταλάβει από τις προηγούμενες σχέσεις μου.
    μερικές μέρες αργότερα και αφού έγινε ότι έγινε, συναντηθήκαμε και μου εξομολογήθηκε ότι δεν ήμουν \"αρκετός\" για εκείνη.
    Σορρυ... δεν κατάλαβα...
    αν με αυτό εννοοείς ότι είχατε σχέση αγάπης και δεσμό και δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω, πάω πάσσο...

Επίσης, μάλλον δεν κατάλαβα το πρόβλημα ... δεν κατάλαβα ότι ήταν συναισθηματικό...
    διαβάζοντας τον τίτλο και τα υπόλοιπα, νόμιζα απλά κλονίστηκε η αυτοπεποίθησή σου γιατί ξαφνικά, αντίθετα με όσα νόμιζες μέχρι τότε, κάποια με την οποία έκανες σεξ σου είπε ότι την/τον έχεις πολύ μικρό.
    Έπίσης λάθος θα κατάλαβα όταν στο πρώτο σου ποστ ζητούσες να σου πουν οι γυναίκες αν έχουν πρόβλημα με το μέγεθος και τα συναφή.

Γράψε λάθος

Junior Member
    Originally posted by GreenPeyote
    Originally posted by TC
    όχι βέβαια, χρειάζονται πολλές παράμετροι για να το ορίσεις ακριβώς! Μήκος, περίμετρος, σκληρότητα, βάρος, πτυχώσεις...:) Ίσως ένα σχεδιάγραμμα στο autocad να το όριζε ακριβώς!
    :)

quote]Originally posted by Lee
    δεν ξέρω αν σε κάλυψα.
    Lee από το βασίλειο των φυτών (Peyote) με πήγες στο βασίλειο των ζώων (Coyote) :))) :P
    Προσωπικά όποτε κάνω \"σεξ\" με κάποια στο μυαλό μου κοινώς όποτε ασκώ το εργόχειρο (πιστεύω να γίνομαι αντιληπτός!!) νιώθω οτι την αγαπάω τρελά!!! Άσχετα αν μετά από λίγο τα βλέπω αλλιώς. Τώρα την αληθινή αγάπη ίσως να μην την έχω γνωρίσει ακόμα οπότε δεν ξέρω πώς θα ήταν... [/quote]

έχεις δίκιο συγνώμη - PEyote. εγώ φταίω είμαι σαλάτα τον τελευταίο καιρό. Στο θέμα μας όμως...
    Ε μα είδες τώρα που έρχεσαι στα λόγια μου. αυτό που λες εσύ δεν είναι αγάπη. για να το πάμε και λίγο επιστημονικά. το σεξ και η αγάπη είναι διαφορετικά πράγματα. δεν μπορείς να αγαπάς κάποιον για 10 λεπτά. είναι λίγο χαζό αυτό που θέλω να σου πω αλλά δεν είχες \"ερωτευτεί\" ποτέ κοριτσάκι στο δημοτικό; πριν αναπτυχθείς σεξουαλικά. έχει πολλά σωματικά \"συμπτώματα\" ο έρωτας. π.χ. εγώ θυμάμαι στο δημοτικό μου άρεσε ένα κορίτσι και όποτε μιλούσαμε με έπιανε η κοιλιά μου. δεν είχα κανένα σεξουαλικό αίσθημα για εκείνη (προφανώς). όμως μου άρεσε να μιλάμε, να την προστατεύω (...). και μένει αυτό το συναίσθημα κάμποσο καιρό... νοιάζεσαι πολύ για αυτό το άτομο... π.χ. άμα μου σου πουν ότι πέθανε η πορνοστάρ που έβλεπες στην ταινία χέστηκες... ή άμα σου πουν ότι έμεινε από δουλειά ή γενικά έχει προβλήματα. δεν σε πονάει τόσο. στον έρωτα νομίζω συμπάσχεις με τον άλλον. ελπίζω να με κατάλαβες όσο χαζό και αν ήταν το παράδειγμα μου νομίζω ότι τα παιδιά όντως αγαπάνε πιο εύκολα από τους μεγάλους. χωρίς να έχουν σεξουαλικές ορμές.

Senior Member
    παντως ενα σχεδιακι στο autocad θα βοηθουσε .... και της κοπελιας για να κανουμε τις συγκρισεις

Senior Member
    Originally posted by Empneustns
    παντως ενα σχεδιακι στο autocad θα βοηθουσε .... και της κοπελιας για να κανουμε τις συγκρισεις

αχχχχαχαχαχ μπορω να το ζωγραφισω και γω π ζωγραφιζω και ομορφα αλλα δεν ξερω μηκοι .πλατη και διαστασεις ιχιιχιχιχιχ:P

Senior Member
    λολ
    όσον αφορά το ανδρικό κομμάτι τα πράγματα είναι απλά!
    όσον αφορά το γυναικείο άβυσσος!!!! :)))))

Senior Member
    Originally posted by maria...
    ρε με δουλευεται?μια φορα την μετρησα του πρωιν μου γιατι μου φενοταν τεραστια απο απλη περιεργια απλα με την σιγκαταθεση του και ηταν περιπου 18 ποντους.ωω μην με ζαλιζεις ειμαι ζαλισμενη απο δικου μου.εγω δεν κοιταω το μεγεθος και μικρη να την ειχε δεν θα με νιαζε
    Χαχαχα απο την εξωτερικη η την εσωτερικη πλευρα ηταν το 18-αρη :P α και με μια φορα δεν πιανεται πρεπει να το μετρας για μεγαλο χρονικο διαστημα και αν ειναι σταθερα ανω των 18 τοτε μονο μπορεις να πεις ... χαχαχαχα

Ωραια συζητηση παντως , εδω κολαει η φραση του Αλαβανο στον Χατζηνικολαου ... :P

Junior Member
    Φταίω εγώ που έβαλα αυτόν τον τίτλο. φάνηκε σε πολλούς αστείο ή δεν ξέρω γω τι. τέλος πάντων επειδή βλέπω ότι το ξεφτιλίσαμε το θέμα λέω να πηγαίνω. να στε καλά, ευχαριστώ για την βοήθεια και να περνάτε καλά.

Υ.Γ. Εμπνευστή, τον βγάζω φωτογραφία και στον στέλνω άμα αναρωτιέσαι πολύ. και σου κάνω και προσωπική αφιέρωση άμα θες.

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast