Το μέγεθος μετράει - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 124
    Senior Member
    Lee πολύ καλό το παραδειγμά σου!!! Και εγώ τα έχω νιώσει αυτά που περιέγραψες σε πολύ μικρή ηλικία. Το θέμα είναι όμως οτι τώρα σαν να έχουν μπερδευτεί τα χαρτιά ενώ τότε που ήταν αθώα ήταν και ξεκάθαρα τα πράγματα...

Senior Member
    Lee δεν νομίζω να έχει κανένας πρόθεση να φύγεις ή να μην πάρει στα σοβαρά αυτά που λές... Εγώ πάντως δεν έχω, απλώς λέμε και κανένα αστείο που και που ... :)

Banned
    Originally posted by TC
    (όταν μιλάμε για μέγεθος, μιλάμε αποκλειστικά για μήκος;;; )
    τι ειπες τωρα!!!
    τα παντα να ξερεις μετριουνται στις τρεις διαστασεις
    μηκος Χ πλατος Χ υψος.

Πολα/σιαζεις και αντοιστιχα βρισκεις τον ογκο μαζας του οργανου....
    εμ οχι μονο μηκος....

Senior Member
    λι και της γυναικας,να κανω εμπεριστατωμενη ερευνα :) και μην αρπαζεσαι,μια παρεα ειμαστε εδω.απλα η αληθεια ειναι πως οταν ξεκινησες αλλιως περιεγραψες την κατασταση με την κοπελια και αλλιως εξελιχθηκε μετα.αληθεια εχεις καταλαβει τι σε πειραξε περισσοτερο;το οτι εφυγε απο κοντα σου;αν εφευγε λεγοντας πως εισαι ανεπαρκης στο μυαλο παλι δεν θα σε πειραζε;τι θα εκανες τοτε,θα εμπαινες στα σαιτ να κανεις τα τεστ iq;δεν σου τα λεω αυτα για κακο,απλα το κοριτσι για τους λογους του δεν ηθελε να συνεχισει και σου πεταξε μια δικαιολογια.

Senior Member
    Originally posted by Lee
    Φταίω εγώ που έβαλα αυτόν τον τίτλο. φάνηκε σε πολλούς αστείο ή δεν ξέρω γω τι.
    δεν είδα να φάνηκε αστείο σε κανέναν!
    Αυτό που είδα είναι άντρες να απαντούν από την πλευρά του ευαίσθητου σε αυτό το θέμα και τις γυναίκες να απαντούν από την πλευρά τους, καταθέτοντας άποψη που σχηματίστηκε από προσωπική εμπειρία.

Banned
    Originally posted by maria...
    και ηταν περιπου 18 ποντους.
    βρε ουτε μοδιστρα να ησουν....

;);););)

Banned
    Originally posted by Lee
    κρίνε άλλη δουλειά δεν έχεις από το γράφεις αστειάκια; άμα σου φαίνεται σαχλό το θέμα μην απαντάς δεν σε αναγκάζει κανείς. μπορείς να κάνεις και ρεπόρτ στο admin να το κλειδώσει/διαγράψει. εκτός από εξυπνάδες δεν βλέπω να γράφεις τίποτα άλλο. κάνε μου την χάρη και μην ασχολήσε.

ειμαι γνωστος αστιεμπορας ανα τον πλανητη, μην σου πω διαγαλαξιακα.
    Κανενα θεμα δεν μου φαινεται σαχλο με την εννοια οτι εφοσον σε απασχολει εμενα μου περισευει.
    Τωρα οποιος γραφει εξυπναδες ειναι εξυπνος η οχι???

Τελος οι αντμιν δεν με κανουν κεφι...
    αλλη κακια ιστορια με την εξουσια αυτη ομως.

Banned

χααχα

χουχουχουχαχαχα
    σε καλο σου γελασα και εγω.

Senior Member
    Originally posted by krino
    και ηταν περιπου 18 ποντους.
    βρε ουτε μοδιστρα να ησουν....

;);););)

εισαι χαζουλη τελος

Junior Member
    Originally posted by Empneustns
    λι και της γυναικας,να κανω εμπεριστατωμενη ερευνα :) και μην αρπαζεσαι,μια παρεα ειμαστε εδω.απλα η αληθεια ειναι πως οταν ξεκινησες αλλιως περιεγραψες την κατασταση με την κοπελια και αλλιως εξελιχθηκε μετα.αληθεια εχεις καταλαβει τι σε πειραξε περισσοτερο;το οτι εφυγε απο κοντα σου;αν εφευγε λεγοντας πως εισαι ανεπαρκης στο μυαλο παλι δεν θα σε πειραζε;τι θα εκανες τοτε,θα εμπαινες στα σαιτ να κανεις τα τεστ iq;δεν σου τα λεω αυτα για κακο,απλα το κοριτσι για τους λογους του δεν ηθελε να συνεχισει και σου πεταξε μια δικαιολογια.
    Κάνεις λάθος εμπνευστή. ίσως ο τίτλος να ηταν λιγο παραπλανητικός και εγώ ίσως να τόνισα μερικά σημεία που δεν έπρεπε όμως αν δεις στο τέλος λέω να απαντήσουν γυναίκες και άτομα με ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ εμπειρίες πάνω στο θέμα. Δεν έχουν όλοι τέτοιες εμπειρίες. Τέσπα θα το κάνω ακόμη πιο λιανά για να καταλάβουν και οι γυναίκες του φόρουμ.

Αγαπάς κάποιον ωραία; είσαι ερωτευμένη μαζί του. δεν έχετε κάνει σεξ ακόμη. κάνετε και σε απογοητεύει το μέγεθος. ωραία αυτό μετράει μόνο στο σεξ; και πες ότι αυτή δεν ήθελε να μου πει τον πραγματικό λόγο και χρησιμοποιήσε το μέγεθος.ίσως να έφταιγε ο τρόπος μου, να μην την ικανοποίησα όπως ήθελε εκείνη. θα ήθελα όμως να μπορούσε να μου εξηγήσει τι της αρέσει γιατί δεν είμαι μάγος... κάνω μερικά πράγματα που γνωρίζω ότι αρέσουν γενικά - δεν είναι όλες οι γυναίκες το ίδιο όμως... Δεν μιλάτε για το τι σας αρέσει με τον σύντροφο σας; δεν ξέρω πόσο πιο νιανιά να τοκάνω πια... πιστεύω το ανέλυσα όσο θα πρεπε...
    κολλήσατε όμως στο μέγεθος γιατί είναι ευαίσθητο θέμα/ταμπού και μάλιστα είπα από την αρχή ότι δεν ένιωθα και πολύ καλά να γράφω αλλά ας όψετε η υποστήριξη που είδα σε άλλα θέματα... Και συνεχίζω, η ΙΔΨ διαταραχή μου δρα πάνω σε αυτό το πράγμα και με οδηγεί να κάνω ΑΝΟΥΣΙΕΣ πράξεις (μετρήματα, κτλ) που δεν οδηγούν σε τίποτα παρά μόνο σε παραπάνω άγχος (ο ορισμός της ΙΔΨ...). Και αυτό είναι επειδή πανικοβλήθηκα, μπήκε το συναίσθημα στην μέση και έπιασα τις ρίγες αντί να αντιδράσω λογικά. Απογοητεύτηκα διότι ξέρετε πολλά πράγματα διορθώνονται αυτό όμως δεν... ήταν πολύ απόλυτο και εδώ είναι το οξύμορο. προτιμώ τα απόλυτα και όμως αυτό δεν μου άρεσε καθόλου και το μετέτρεψα σε εμμονή. κάτι που είναι σίγουρο και εγώ όμως κάθομαι και το υπεραναλύω όπως κάνω με όλα... αυτή είναι και η αρρώστια μου. Και εδώ κάθεται ο κρίνος και μου στέλνει μπότες. γέλασα δεν λέω αλλά από ότι είδες δεν οδήγησε σε καλά αποτέλεσματα γιατί το ρίξαν όλοι στην πλάκα από κει και μετά.

Υ.Γ. Ξέχασα να πω, εμπνευστή ότι ναι έχεις δίκιο εν μέρη. όμως αυτό είναι και ο λόγος που γράφω εδώ - όταν συζητάς πράγματα αρχίζεις να τα κατανοείς περισσότερο. εγώ δεν έχω μιλήσει σε κανέναν γιαυτό... βγαίνω από το σπίτι και είμαι ζωναντόνεκρος. και σε ντουλάπα να με κλείσεις θα κάτσω...
    επίσης δεν αρπάζομαι με κανέναν απλά να ξέρετε ότι τέτοιου τύπου σχόλια είναι πολύ πιθανόν να παρασύρουν άλλους και να κάνουμε το θέμα τσίρκο. γιαυτό είπα ας το αφήσουμε.

Junior Member
    όσον αφορά το θέμα του iq κτλ ναι. Μη σου πω ότι από το πρωί μέχρι το βράδυ θα έκανα τεστ. σίγουρα ένα 6ωρο θα περνούσα στα τεστ και 150 iq να βγάλω σε 10 τεστ πάλι θα αμφιβάλλω... Καταλαβαίνεις τι εννοώ; με την ΙΔΨ ποτέ δεν είναι μια φορά αρκετή. ούτε 1000. όσες φορές και να το κάνεις αντί να χαίρεσια που βλέπεις ότι δεν τρέχει τίποτα αγχώνεσαι παραπάνω και αμφισβητείς τα πάντα.

Banned
    Λοιπον αγαπητε φιλε Lee,
    Απο οσα εχεις εξιστορησει, ειναι εμφανες οτι η κοπελα δεν την εβρισκε μαζι σου και δεν βλεπω να εχει να κανει το ερωτικο με το θεμα μας.
    Πιστευω οτι το θεμα του \"ποσο την εχεις η δεν την εχεις\" το εβαλε σαν προσχημα βαζωντας σαν θεωρητικο επιχειρημα οτι, οτι και να κανεις αυτο δεν μπορεις να το φτιαξεις οποτε αμε στο καλο.

Βρισκω αρκετα ανηθικο αυτο που εκανε η τυπα μιας και ειμαι σιγουρος οτι γνωριζε οτι αυτο θα σε πειραζε (και ετσι εγινε μιας και εκανες ολοκληρο θρεντ) παρολα αυτα θελησε η ιδια να βγει υπερανω χωρις να βρει την στοιχειωδη ευαισθησια να πει ενα απλο δεν ταιριαζουμε βρε Lee και αντε και παλι φιλοι.

Δυστυχως υπαρχουν γυναικες (και αντρες φυσικα) που ειναι τοσο ανωριμοι αλλα και μπερδεμενοι με τους εγωισμους τους ετσι ωστε να κοιτουν με στυλακι να καλυπτουν τον εαυτο τους και μεχρι εκει.

Τωρα,
    οσο σε αφορα, δεν βλεπω κανενα λογο να ασχοληθεις ιδιαιτερα,
    Τα στοιχεια που βαζεις δηλωνουν οτι εμπλεξες με μια βλαμενη, και λοιπον???
    Εγω θα σου πω οτι μακαρι να ειναι μονη αυτη που θα συναντησεις στη ζωη σου, δυστυχως το καρνε πανελληνιως ειναι φουλ απο κοσμο....

Και για να σου μιλησω πιο προσωπικα,
    (επειδη μου ειπες οτι λεω μονο εξυπναδες)
    καποτε ειχα μια σχεση με μια τυπισα η οποια οπου γυρνουσε διαλαλουσε οτι μπορεις να φανταστεις. Οτι ειμαι gay, (δεν εχω προβλημα απλα δεν ειμαι) οτι ... οτι....
    Δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα με ολα αυτα που ελεγε, ομως καποια στιγμη πεταξε οτι τελειωνα γρηγορα και εκει ειχα κωλωσει.
    Μου ειχε γινει για ενα διαστημα εμμονη ιδεα.
    Αποκτησα προβλημα και δεν μπορουσα να το λυσω.
    Και ξερεις αυτα τα ζητηματα αμα κολλησεις δεν ξεκολας με τιποτα.
    Περασαν μηνες εκανα αλλες σχεσεις αλλα ηταν αδιαφορες.
    Μεχρι που βρηκα (μαλλον με βρηκε για να ειμαι πιο σωστος) η γυναικα που ειμαι τωρα και ολες αυτες οι ιδεες αποδειχτηκαν σαπουνοφουσκες.

Ο ερωτας, το σεξ, το παθος ειναι ζητηματα που εμπνεονται και λειτουργουν σωστα οταν βρισκονται ατομα με κοινους παρανομαστες.
    Σαφεστατα δεν λειτουργουν με αταιριαστες καταστασεις που ημουν παλαιοτερα ειτε εγω ειτε εσυ με την κοπελα που αναφερεις.

Οποτε ειναι ματαιο να διυλιζεις τον κωνωψ τι κανει το μεγεθος και τι δεν κανει.
    Ειτε εχεις το προσδοκουμενο ειτε οχι, πρεπει να πεσεις με μια κοπελα που θα δειξει οτι ταιριαζεις σε καποια επιπεδα και αν πουμε οτι ταιριαζεις σε παρα πολλα θα ειναι και η γυναικα της ζωης σου.

Καληνυχτιζωντας θα σου πω απο εμπειρια, οτι συντομα θα διαπιστωσεις οτι ολα ειναι πολυ απλα απο το βουνο που βλεπεις μπροστα σου.
    Εχε μονο υπομονη και ολα θα βρουν το δρομο τους.

Junior Member
    Ακριβώς κρίνε... μου πέταξε κάτι που δεν χωράει αμφισβήτηση γιατί ξέρει ότι αν μου πει αυτό το \"δεν ταιριάζουμε\" θα την τρελάνω στις ερωτήσεις... γιαυτό δεν το σηκώνει και όταν την παίρνω τηλ. δεν θέλω να ξεφτιλιστώ και να την στύθώ στο σπίτι της μου γιατί φαίνεται γελοίο αφού δεν θέλει καν να μου μιλήσει από το τηλέφωνο... πάντως ο λόγος που ήρθε το μέγεθος στο θέμα μας είναι επειδή εκείνη το ανέφερε. και εγώ για να μην ασχοληθούμε και αρχίσουμε τα αστειάκια, είπα ότι αντικειμενικά δεν είμαι μικρός. δεν είναι ούτε ψευτοπεριφάνεια ούτε τίποτα. άγνωστοι μεταξύ αγνώστων είμαστε έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει νόημα... το είπα απλά για να σας επιβεβαίωσω ότι αυτό που έχω είναι μια ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΗ και όχι πραγματικότητα. εάν ήταν πραγματικότητα πας μετριέσαι, βγαίνεις μικρός-μεσαίος λες οκ έχει δίκιο, πέφτεις σε κατάθλιψη ή το ξεπερνάς. εγώ ούτε σε κατάθλιψη έπεσα ούτε το ξεπέρασα. γιατί; γιατί 1. είμαι ψυχασθενής
    2. η κοπέλα προφανώς με \"έπαιξε\", 3. δεν μπορείς να αποδείξεις ότι είσαι μαϊμού όταν δεν είσαι. και όλο αυτό έγινε ένα είδος σωματοδυσμορφοβίας που δεν είχα. αγάπησα σαν μαλάκας και έφαγα τα μούτρα μου και ακόμη και μετά από αυτό εγώ την αγαπάω.. το οποίο είναι το πιο σχιζοφρενικό από όλα τελικά.

πάντως το \"να στε καλά για την βοήθεια\" το εννοούσα. μόνο και μόνο που τα γράφω αλλάζει λίγο η κατάσταση μου...

Senior Member
    Λοιπον αγαπητε φιλε Lee,
    Απο οσα εχεις εξιστορησει, ειναι εμφανες οτι η κοπελα δεν την εβρισκε μαζι σου και δεν βλεπω να εχει να κανει το ερωτικο με το θεμα μας.
    Πιστευω οτι το θεμα του \"ποσο την εχεις η δεν την εχεις\" το εβαλε σαν προσχημα βαζωντας σαν θεωρητικο επιχειρημα οτι, οτι και να κανεις αυτο δεν μπορεις να το φτιαξεις οποτε αμε στο καλο.

Βρισκω αρκετα ανηθικο αυτο που εκανε η τυπα μιας και ειμαι σιγουρος οτι γνωριζε οτι αυτο θα σε πειραζε (και ετσι εγινε μιας και εκανες ολοκληρο θρεντ) παρολα αυτα θελησε η ιδια να βγει υπερανω χωρις να βρει την στοιχειωδη ευαισθησια να πει ενα απλο δεν ταιριαζουμε βρε Lee και αντε και παλι φιλοι.

Δυστυχως υπαρχουν γυναικες (και αντρες φυσικα) που ειναι τοσο ανωριμοι αλλα και μπερδεμενοι με τους εγωισμους τους ετσι ωστε να κοιτουν με στυλακι να καλυπτουν τον εαυτο τους και μεχρι εκει.

Τωρα,
    Εγω θα σου πω οτι μακαρι να ειναι μονη αυτη που θα συναντησεις στη ζωη σου, δυστυχως το καρνε πανελληνιως ειναι φουλ απο κοσμο....

α μπραβο ετσι ειναι ακριβως δεν ηθελε η ηταν αλλου αλλα σιγουρα δεν αξιζε σαν χαρακτηρας μη σκοτιζεσαι αδικα

Senior Member
    Λοιπον αγαπητε φιλε Lee,

Τωρα,

Και για να σου μιλησω πιο προσωπικα,
    (επειδη μου ειπες οτι λεω μονο εξυπναδες)
    καποτε ειχα μια σχεση με μια τυπισα η οποια οπου γυρνουσε διαλαλουσε οτι μπορεις να φανταστεις. Οτι ειμαι gay, (δεν εχω προβλημα απλα δεν ειμαι) οτι ... οτι....
    Δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα με ολα αυτα που ελεγε, ομως καποια στιγμη πεταξε οτι τελειωνα γρηγορα και εκει ειχα κωλωσει.
    Μου ειχε γινει για ενα διαστημα εμμονη ιδεα.
    Αποκτησα προβλημα και δεν μπορουσα να το λυσω.
    Και ξερεις αυτα τα ζητηματα αμα κολλησεις δεν ξεκολας με τιποτα.
    Περασαν μηνες εκανα αλλες σχεσεις αλλα ηταν αδιαφορες.
    Μεχρι που βρηκα (μαλλον με βρηκε για να ειμαι πιο σωστος) η γυναικα που ειμαι τωρα και ολες αυτες οι ιδεες αποδειχτηκαν σαπουνοφουσκες.

Ο ερωτας, το σεξ, το παθος ειναι ζητηματα που εμπνεονται και λειτουργουν σωστα οταν βρισκονται ατομα με κοινους παρανομαστες.
    Σαφεστατα δεν λειτουργουν με αταιριαστες καταστασεις που ημουν παλαιοτερα ειτε εγω ειτε εσυ με την κοπελα που αναφερεις.

Οποτε ειναι ματαιο να διυλιζεις τον κωνωψ τι κανει το μεγεθος και τι δεν κανει.
    Ειτε εχεις το προσδοκουμενο ειτε οχι, πρεπει να πεσεις με μια κοπελα που θα δειξει οτι ταιριαζεις σε καποια επιπεδα και αν πουμε οτι ταιριαζεις σε παρα πολλα θα ειναι και η γυναικα της ζωης σου.

Καληνυχτιζωντας θα σου πω απο εμπειρια, οτι συντομα θα διαπιστωσεις οτι ολα ειναι πολυ απλα απο το βουνο που βλεπεις μπροστα σου.
    Εχε μονο υπομονη και ολα θα βρουν το δρομο τους.

Μπορει να σου φανει παραξενο αλλα ναι συνφονω μαζι σου.Μιλισες ορθα αν και σπανιο για σενα.:P κρινε. απορω πως σε παλευει η κοπελα σου :P:P:P:P

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast