Results 91 to 105 of 124
Thread: Το μέγεθος μετράει
-
10-10-2008, 11:25 #91
:P x0ax0ax0ax0a.me ekanes k gelasa pados
- 10-10-2008, 11:29 #92
ωραια και επειδη ειμαι στις καλες μου σημερα,
σου προτεινω να βρεις κανα προσωρινο (η μονιμο οτι κατσει) γκομενο
για φαρμακευτικους λογους.....
Να δεις μετα που θα πανε οι πανικοι....
:cool:
ΥΓ.... κρατα και καμια μεζουρα στη καβατζα (για να ειμαστε και εντος θεματος....)
χιχιχιχιχι
10-10-2008, 12:06 #93
Μια φορα την εβδομαδα κανω τσατ αν θες να ξερεις οσο για το παραπανω μια πλακα εκανα.Δεν μετραει το μεγεθος για μενα γιαυτο μην μου λες για εμζουρες κλπ.
10-10-2008, 19:43 #94
Βλέπω πως μερικοί είναι να μην πω καλύτερα.Θα περιμένω να δω αν συνεχιστεί αυτή η συμπεριφορά.....
Το όνομά μου είναι στράτος.Ένας άνθρωπος γεννημένος σε λάθος εποχή.........
22-10-2008, 15:02 #95
Φιλε Lee κοιτα θα σου πω την δικη μου περιπτωση και ελπιζω να σε βοηθησω αρκετα.Καταρχας ειμαι 19 και εκεινη ηταν 17.Ημουν με αυτη την κοπελα 2 χρονια περιπου.Ημασταν τρελα ερωτευμενοι ολο αυτο το διαστημα και ειδικα στον ερωτα τρελαινομασταν και οι δυο.Η κοπελα ηταν υπεροχη απο καθε αποψη μια κουκλα και πολυ καλη κοπελα.Ειχα ενα προβλημα ομως.Εχω δυστηχως προωρη εκσπερματωση και οπως καταλαβαινεις νιωθω πολυ ανασφαλης για αυτο και φαντασου ποσο ντρεπομαι εγω που το λεω αυτο.Καθε φορα που καναμε ερωτα δεν κρατουσα πανω απο 5-10 λεπτα και πιστευα πως θα με αφηνε η κοπελα μου.Οχι ομως μονο δεν με αφησε αλλα με στηριξε.Καθε μα καθε φορα μου ελεγε πως την ικανοποιουσα και πως την τρελαινα ποιος εγω που κρατουσα τοσο λιγο και ηξερα πως το ενοουσε.Μου ειπε λοιπον πως μπορει να κραταω οντως λιγο ομως επειδη εχω παθος και νιωθει ασφαλεια και ξεσηκωνεται πανω μου πως αυτο δεν ειναι προβλημα.Και φιλε μου πραγματηκα στο λεω το ξεπερναγα καθε φορα.Τωρα δεν ειμαστε μαζι και ο λογος ειναι τελειως ασχετος.Σημασια εχει οτι τα παντα παιζονται απο το τι ανθρωπους εχουμε διπλα μας.Γι\'αυτο σου λεω μην ανησυχεις και απλα βρες την καταλληλη για σενα.Δεν ταιριαζουμε με ολους
23-01-2009, 12:21 #96
ΞΕΚΟΛΛΑ!!!
ΦΙΛΕ LEE, ΜΙΚΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΕΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΚΡΟΤΕΡΟ ΤΩΝ 12-13CM. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:
ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ.
ΔΗΛΑΔΗ:
ΣΚΕΨΗ: ΕΧΩ ΜΙΚΡΟ ΠΕΟΣ
ΤΩΡΑ ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΔΗΛ
ΛΟΓΙΚΗ: ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΛΠ
ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΣΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΟ ΠΕΟΣ. ΤΟ 2ο ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΑ, ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ. ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΝΤΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΧΧL, EIMAΣΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ!!!!
ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΩΣ 1ο ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ? ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ? ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΣ ΣΩΣΤΑ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ?ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΟΥ. ΕΧΩ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΩΣ ΕΡΑΣΤΗΣ, ΜΕ ΠΕΟΣ 12ΕΚ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΑ. ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΡΤΕΝΕΡ ΤΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑΓΩΓΕΙΟΥ.
ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ Π.Χ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ, ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ, ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΧΑΙΔΕΨΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΕ ΧΛΕΥΑΣΕΙ.
ΕΜΕΝΑ Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ.
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ!
23-01-2009, 15:07 #97
To 1 στισ 10 είνια πολύ καλό ποσοστό κατά την άποψη μου. Δεν μπορείς να αρέσεις σε όλες και αυτό είναι φυσικό. Επίσης πιστεύω πως για να μην αρέσει το σεξ δε μια γυναίκα ή δεν ταιριάζετε καθόλου σεξουαλικά και δεν τρελάθηκε κιόλασ λόγω αυτού, ή είναι τρελά μικρό πράγμα που ούτε κατά διάνοια δεν συμβαίνει. Αρα κάτι άλλο δεν τησ βγήκε καλά και το μετάφρασε έτσι. Γυναίκα είμαι και πιστεύω ότι όταν γουστάρεις τον άλλο δεν παίρνεις μεζούρα για να δεις αν σου κάνει. Εξάλλου οι μεγαλύτεροι \"αισθητήρες\" του γυναικείου κόλπου είναι στα πρώτα 5 εκατοστά, εξ ου και λένε ότι πάχοσ είναι πιο μεγάλησ σημασίασ. Οπότε στη φίλη μας κάτι άλλο τη χάλασε. Το μόνο που θα έπρεπε να σε κάνει να ντρέπεσαι είναι ότι δεν κάνεισ μπάνιο και δεν πλένεις τα δόντια σου.Ολα τα υπόλοιπα δεν είναι δικό σου πρόβλημα
29-01-2009, 11:09 #98
Αν μετραει το μεγεθος ,χμ ετσι λενε στην αρχη το μεγεθος η το παχος η ο τροπος . Τελικα ξερεις πια ειναι η πραγματικη αληθεια ?
Ο αλλος ,ο επεομενος ρε παιδι μου ,αυτος που θα την περασει αλλο ενα χερακι ,το κατι διαφορετικο πως το λενεν :D .Δεν υπαρχει λογος να ανυσηχεις φιλε μου αυτη στα πρωτα αντα της παιζεται να εχει σοβαρευτει κ θα εχει αλλαξει ... και αν οχι θα εχει ριξει κερατο ...οποτε μην τρελενεσαι γλιτωσες .
Λοιπον οι σημερινες γυναικες (που λεει ο λογος γυναικες διοτι λιγες...) εχουν μια εμμονη στο μυαλο ασχημες κ ωραιες πως ειναι αρεστες ανα πασα στιγμη με αποτελεσμα οσο κ σωστες να ειναι ε καποια στιγμη θα παραστρατησουν εστω κ κρυφα εστω κ με φλερτ που να το θελουν ομως (σπανιες περιπτωσεις που ξερουν τι θελουν κ τι τους γινεται) .
Εχετε αναρωτηθει γιατι βγαινει καποιος αντρας εξω π.χ. για ποτο βλεπει μια μετρια (μην πω ασχημη) με απλως ενα καλουτσικο σωμα κ βλεπει να εχει παρει τον αμανε ψηλα διοτι ολοι οι ληγουρηδες(κοινως αμαμητοι η σαβουρογαμηδες) της την πεφτουν (εδω φταιμε εμεις διοτι της κανουμε κακο οταν την ριξουμε π.χ. παμε την ... κ μετα αντε για κ μετα ακους αχ οι αντρες γουρουνια κατσε μαρι ....
αλλα λες κ εσυ καλα μαρι δεν βλεπεις πως εισαι ο αλλος τι θα θελε κ ηρθε!!! ελεος ) .
Επισης πολυ σημαντικο η γυναικα... ανοιγει τα ποδια οχι ο αντρας .
Επισης ποσες φορες εχουμε απατησει ... (μονοι μας οπως εφηβοι εννοω ) την σχεση μας,την αγαπη μας ΟΣΟ Κ ΩΡΑΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ απλως εμεις εχουμε κ καποιες αρχες πλεον, οι πιο πολλοι προτιμαμαι να αραζουμε παρα να το παιζουμε μαμηκουλες κ συνεχως να αποδεικνυουμε κ εμεις ποσο αρεστοι ειμαστε, κατι που η σημερινη γυναικα το θελει (κακως βεβαια διοτι πλεον το κερατο κ το ψεμα πεφτει συνεφο κ σαυτο ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΠΛΕΟΝ ΕΜΕΙΣ) .
Τελειωνω εδω :P πως πολλες δεν εχουν καταλαβει πως ο συναγωνισμος ειναι μεγαλος (δεν ειναι οι μονες ομορφες πλεον) κ αν ξυπνησουμε η οσι εχουμε ξυπνησει θα ειναι μονο γιαυτο που θα τους αξιζει (π.χ. για το μεγεθος ) κ τιποτα παραπανω .Ας ειχε τα μουτρα να σου λεγε ναι θελω να δοκιμασω κατι αλλο κ οχι μαμακιες ,θα ηταν πιο ντομπρα δηλαδη για εσενα αυτη ηταν η τελεια θεα αυτη που παντα ηθελες ,ελεος παντα θα υπαρχει καλυτερη κ καλυτερος δηλαδη τι θα κανουμε...
Καλή σας μερα κ φιλαρακι στο ξαναλεω γλιτωσες ;),ασε να την γευτουν κ αλλη να περασουν την ωρα τους .
29-01-2009, 12:07 #99
Νομίζω γίνεσαι κακός και μισογύνης. Ξέρεις υπάρχουμε και εμείσ που δεν είμαστε έτσι και δεν βλέπω καμία αναφορά για την άλλη όψη του νομίσματοσ, εκτός αν για εσένα δεν υπάρχει:mad:
29-01-2009, 12:09 #100
Ειπα υπαρχουν κ ελαχιστες μην πω απειροελαχιστες εξαιρεσεις αλλα ειναι το σο σπανιες πλεον :P .
29-01-2009, 12:17 #101
Δεν το κατάλαβα!!!!! ;) Ευτυχώσ εγω είμαι μία από αυτέσ, αν και ποτέ δεν έχω ανταποκριθεί σε κανένα άγνωστο που θα μου έχει μιλήσει σε μπαρ ή κάτι τέτοιο. Ελπίζω αυτό να μην με κάνει ψωνάρα γιατί για σαβούρα δεν παίζει :D
29-01-2009, 12:20 #102
Οι πραξεις μετρουν οχι τα λογια .
29-01-2009, 12:21 #103
να πουμε καικαποις αληθειες περα απο την ιστορια του φιλου μας????
Πρακτικα το μεγεθος δεν μετραει και η περιοχη της γυναικας ηδη εχει μεγεθος τετοιο που χρειαζεται συστολη για να ειαχωρησει το πεος.
Για αυτο μερικες γυναικες εχουν προβλημα κυριως στην εναρξη της σεξουαλικης τους δραστηριοτητας και ετσι χρησιμοποιουν λιπαντικα για να μπορουν να απολαυσουν το σεξ.
Αντιθετα ενα υπερβολικα μεγαλο πεος περαν του κλασικου μεγεθους, μπορει να δημιουργησει μεγαλο προβλημα μιας και στη γυναικα κυριαρχει ο πονος ακομα και με λιπανσεις.
Θεωρητικα τωρα στο μυαλο των ανθρωπων δημιουργηται ενας μυθος σχετικα με το μεγεθος. Λιγο τα μηντια, λιγο καποια σχολιο που ακους γυρω σου εκτινασουν τις φαντασιωσεις των γυναικων που σε καποιες σκεψεις τους ονειρευονται ενα μεγαλο πεος. Αυτο δεν συμβαινει φυσικα σε ολες τις ψυχολογιες κυριως σε γυναικες που η ψυχολογια τους τους αρεσει να φτιαχνει σεναρια και το μυαλο τους τα προχωραει μιλια μπροστα.
Ειναι λυπηρο βεβαια να δημιουργουμε θεμα απο το πουθενα και να ασχολιεται κανεις με μεζουρες... ομως η ψυχολογια ολων μπορει να πεσει απο ενα σχολιο ακομα και τετοιου τυπου.
Ο θεματοθετης που εβαλε το θεμα, δεν αναφερει καθολου το πλαισιο της σεξουαλικοτητας που ειχε με την κοπελα του για να μπορεσεινα δωσει απαντησεις.
Ειχαν ικανοποιητικους οργασμους ???
Αλλα ακομα και αν δεν ειχαν το μεγεθος συνηθως ειναι ο τελευταιος παραγοντας σε μια τετοια υποθεση εργασιας.
29-01-2009, 12:22 #104
Originally posted by akishellas
Οι πραξεις μετρουν οχι τα λογια .
ακη εχεις μπερδευτει....
29-01-2009, 12:25 #105
Οχι καλα το λεω. οταν γραφω \" οι πραξεις μετρανε οχι τα λογια \" εννοω στο οτι κ να γραφουμε εδω καλα ειναι φτανει να τα κανουμε κ στην πραξη .
Δεν θα ζήσω ποτέ τίποτα
10-06-2025, 00:56 in Σχέσεις και Επικοινωνία