Results 106 to 120 of 124
Thread: Το μέγεθος μετράει
-
29-01-2009, 12:31 #106
Εγώ μια χαρά τα κάνω, απλά μου φαίνεται ότι είχες μερικές κακές εμειρίεσ. Μα που είναι αυτές οι γυναίκες βρε παιδιά. Μόνο εγώ ζω στον κοσμο μου;
- 29-01-2009, 12:41 #107
Originally posted by Ζουζουνάκι
Εγώ μια χαρά τα κάνω, απλά μου φαίνεται ότι είχες μερικές κακές εμειρίεσ. Μα που είναι αυτές οι γυναίκες βρε παιδιά. Μόνο εγώ ζω στον κοσμο μου;
Οι γυναικες αυτες υπαρχουν κ απλως οι πιο πολλες ειναι πιασμενες κ παντα προσγειωμενες στο τι θελουν το τι ζητουν κ το τι εχουν ως στοχο να κανουν π.χ. ενω ειναι δεσμευμενες δεν θα πηγαιναν μονες τους σε καποια δηθεν συναντηση με αγνωστους ,αποψη μου παντα.
29-01-2009, 12:45 #108
Δήθεν συνάντηση.Κάνε μου μία μετάφραση γιατί δεν σε καταλαβαίνω
29-01-2009, 12:49 #109
Το δηθεν σε πειραξε ? Καλα ουτε εγω μπορω να καταλαβω μερικες οποτε ... αστο κ βαριεμαι να κανω αναλυση σε κατι που εννοειται .
29-01-2009, 12:59 #110
Δεν με πείραξε το δήθεν απλά κατάλαβα ότι μάλλον αναφέρεσαι στη συνάντηση που πρότεινε ο vader. Εγώ είπα ότι έχω σχέση και απλά θα ήθελα να δω κάποιους ανθρώπουσ από κοντά. Δηλαδή δεν παίζει αυτό; Πρέπει μόνο τα κίνητρα να είναι ερωτικά; Εξάλλου αν ήθελα δεν θα έλεγα ότι έχω σχέση, δεν με ξέρετε.Και στην σχέση μου που το είπα αν είχε πρόβλημα να πάω, μια χαρά του ακούστηκε γιατί με ξέρει και γενικά ξέρει τα πάντα. Εσύ γιατί το βλέπεις έτσι δεν καταλαβαίνω.
Δεν σκεφτόμαστε όλοι υποχθόνια, ούτε πονηρά όυτε κάνουμε σενάρια.
Πολλά σκέφτεσαι και όχι καλά, χαλάρωσε λίγο, δεν έχουμε όλοι σκοπιμότητες ούτε όλεσ οι γυναίκεσ είναι όπωσ τισ σκέφτεσαι. Ανθρωποι είμαστε όλοι.
Αν πάω στη συνάντηση γιατί δεν ξέρω δεν πήρα \"έγκριση\" ακόμη που είμαι δεσμευμένη, πέρνα μια βόλτα, όχι ότι καίγεσαι, αλλά ίσωσ καταλάβεισ.
Πεσ βρε Κρίνε και εσύ κάτι, μόνο να με \"κράξεις\" (λέμε τώρα) εμφανίζεσαι !!!!!!!!!!!!!!!!
29-01-2009, 13:14 #111
Πεσ βρε Κρίνε και εσύ κάτι, μόνο να με \"κράξεις\" (λέμε τώρα) εμφανίζεσαι !!!!!!!!!!!!!!!!
γιατι δεν εγραψα???
τι σημαινει μονο σε κραζω??
Ειπα την αποψη μου, ειπα και οτι ο ακης εχει μπερδευτει ελαφρως.....
σε οτι εγραψα που διαφωνεις?
29-01-2009, 13:15 #112
Καταρχην η φιλια μεταξυ αντρα κ γυναικας ειναι δυσκολο να υπαρξει κ αν υπαρχει δεν υπαρχει περιπτωσει να μην εχει δει ο ενας τον αλλον εστω κ για μια αναλαμπη ερωτικα .
Το να μου πει η κοπελα μου πως θα βγω με την παρεα απο π.χ. το facebook κ δω ρε παιδι μου με ατομα που γνωριζει τοσο καιρο κ τα εχει πει μαζι τους με παμπολα μηνυματα δηλαδη εχει σχηματισει μια γνωμη παει στο καλο κ στην τελικη μπορει να πει να παω κ εγω . Τ ωρα το να παει μονη της σε αγνωστους δεν μου στεκεται καλα κ ειδικα στην περιπτωσει που δεν εχουν εξακριβωθει ποιος θα ερθει δηλαδη μπορει να εισαι κ η μονη εκει δεν δεν...
Επισης την δικια μου την αφηνω να βγει με την παρεα της απο το χωριο της που μαζευονται καθε καλοκαιρο ,δε μπορω να της πω οχι ειναι ατομα που γνωριζονται χρονια κ αν θελω παω (αλλο που δεν εχω πατησει) .
29-01-2009, 13:25 #113
Πλάκα κάνω βρε Κρίνε εξ ου και τα \" . Εχουν σημασία και τα σημεία στίξης.
29-01-2009, 13:28 #114
Originally posted by akishellas
Τωρα το να παει μονη της σε αγνωστους δεν μου στεκεται καλα κ ειδικα στην περιπτωσει που δεν εχουν εξακριβωθει ποιος θα ερθει δηλαδη μπορει να εισαι κ η μονη εκει δεν δεν...
στον εαυτο σου η σε αυτην η και τα δυο?
29-01-2009, 13:29 #115
αντε καλα....
απλα το εχεις ξαναπει οτι μονο σε κραζω και λεω μηπως σου εκατσε....
29-01-2009, 13:36 #116
Επισης την δικια μου την αφηνω να βγει με την παρεα της απο το χωριο της που μαζευονται καθε καλοκαιρο ,δε μπορω να της πω οχι ειναι ατομα που γνωριζονται χρονια κ αν θελω παω (αλλο που δεν εχω πατησει) .
Τεσπα δεν εχει σημασια ο καθενας πρατει οπως θελει.
29-01-2009, 13:41 #117
Εδω απαντω Κρινε κ προσθετω πως κ στους δυο δεν εχω εμπιστοσυνη στο μεν επειδη μονο κ μονο επειδη αποφασισε να παει κ στον αλλον που μπορει να σκεφτεται σαν εμενα (σε οτι αφορα μεταξυ γυναικα με αντρα ,φιλη μου ειναι μονο γυναικα του κολητου μου λες οι αλλες φιλες που εχω ολο κ κατι εχει γινει ...) ,επισης το να μαζευτει μια μεγαλη παρεα που να εχει κ καποια ιστορια εδω μεσα ναι το καταλαβαινω .
Τεσπα δεν εχει σημασια ο καθενας πρατει οπως θελει.
το να υπαρχει κατι το ερωτικο σε ατομα που βλεπουν την φιλη σου ειναι φυσιολογικο, δεν βλεπω κατι το περιεργο. (μαλιστα οσο πιο ερωτικη ειναι τοσο η επιθυμια αυξανεται)
Αρα οι τριτοι δεν μας αφορουν.
Εκεινο που ρωτησα ειναι αν θεωρεις οτι η φιλη σου θα υπεκυπτε σε πειρασμους και εσυ να μην ξερεις κατι.
Αυτο ειναι το ερωτημα.
29-01-2009, 14:02 #118
Akishellas, εγώ δεν παίρνω άδεια για να πάω κάπου, απλά αν δεν ενοιωθε καλά (ο σύντροφοσ μου) θα μου το έλεγε και θα το σκεφτόμουνα για να μην τον στεναχωρήσω.
Δεν τρελένομαι να γνωρίσω τους πάντες εδώ μέσα, γιατί δεν έχουμε και κανένα κοινό. απλά ορισμένουσ ανθρώπουσ θα ήθελα να τουσ δω και δεν είπα ότι θα γίνουμε και κολλητοι. Ούτε και εγώ πιστεύω στη φιλία με ανθρώπουσ αντίθετου φύλλου, αλλά δεν θα αποκλειστώ και από τον κόσμο για να μην νιώσω έλξη για κάποιον.
Αν μπορούσα και δεν είχαν πρόβλημα τα παιδιά θα του έλεγα να έρθει κιόλασ.
Τέλοσπάντων ότι είνια να γίνει γίνεται, αν είναι να φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε καήκαμε.
Εύχομαι να γνωρίσεις καλύτερουσ ανθρώπουσ και να μη είσαι τόσο φιλύποπτοσ.
Θα ζήσεις πιο ελεύθερα
29-01-2009, 16:45 #119
Originally posted by krino
αντε καλα....
απλα το εχεις ξαναπει οτι μονο σε κραζω και λεω μηπως σου εκατσε....
ΤΣΟΥ:P
29-01-2009, 17:03 #120
τσα!
:P
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία