Το μέγεθος μετράει - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789
Results 121 to 124 of 124
    Junior Member
    Χαιρομαι που ασχολειστε ακομη με το θεμα. Αρχικα να πω οτι δεν με ενδιαφερει πλεον το θεματακι και κατα πασα πιθανοτητα ποτε δεν με ενδιαφερε (σε προσωπικο επιπεδο εννοω, γενικα θα ηθελα πολυ να ξερω γυναικειες αποψεις οχι μονο σε αυτο το θεμα αλλα περι της σεξουαλικοτητας γενικα). Αυτο που εγω υποψιαζομαι ειναι οτι ηταν μια κριση \"ανδρισμου\" που επαθα διοτι με την συγκεκριμενη κοπελα την ειχα \"δαγκωσει\" αγρια που λεμε και οταν με παρατησε ταρακουνηθηκε ολη μου η \"θεωρια\" περι γυναικας και σεξουαλικοτητας γενικοτερα. Απειρο παιδι ημουνα - εμαθα.

Τελος παντων να απαντησω και στο κρινο οτι με την εν λογω κοπελα εγω τουλαχιστον σε θεμα σεξουαλικης ικανοποιησης μου εβαζα 10. Δεν ξερω ομως ισως να ηταν παρα πολυ καλη ηθοποιος και με ξεγελασε αλλα η δικη μου εκτιμηση ειναι αυτη χωρις να θελω να το παιξω καμποσος εξαλλου σε φορουμ ειμαστε και δεν υπαρχει λογος. Γι\'αυτο αλλωστε επεσα και απο τα συννεφα οταν μου ξεφουρνησε τα νεα.

Παντως, κοριτσια μην κρυβεστε δεν ειναι κακο. Πειτε το απο την αρχη τι θελετε γιατι ετσι δημιουργουντε τα προβληματα. Δεν ειναι κακο να αποδεχθεις οτι θες ενα ταδε μεγεθος. Εγω οταν ψαχνω για κοπελα ψαχνω συγκεκριμενα χαρακτηριστικα. Ενα αλφα σωμα, μια βητα προσωπικοτητα κ.τ.λ. Πειτε την αληθεια επιτελους!!!

Senior Member
    Ποιά αλήθεια καλέ;
    Μάλλον δεν κατάλαβες ότι το μέγεθος δεν έχει και τόση πια σημασία. Δεν έχω βρει άντρα ποτέ σκεπτόμενη το πωσ είναι το πουλί του έλεοοοοοοοοοος.
    Προσωπικα ούτε που έχω ασχοληθεί. Οσοι υπήρξαν στη ζωή μου μια χαρά ήταν και ποτέ δεν έγινε αρνητική σύγκριση στο μυαλό μου.
    Αυτά είναι κομπλεξικά ούτως ή άλλως!

Senior Member
    φιλε Lee αν καταφερνεις να τη φερνεις σε πολλαπλους οργασμους,δεν παει να εχεις και 4 ποντους.Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω :)

Junior Member
    Ζουζουνάκι εγω δεν καταλαβα; αυτα να τα πεις στους η μαλλον στις αρθρογραφους του κοσμοπολιταν και των διαφορων σιριαλς του στυλ \"sex and the city\" που εχουν κανει το μεγεθος θεο και μαζι τους ακολουθει μια ολοκληρη γενια εφηβων και οχι μονο. Συμφωνω οτι αυτα ειναι \"κομπλεξικα\" αλλα το θεμα ειναι να το πιστευεις πραγματικα και να μην το λες μονο και μονο για να εισαι \"politically correct\". Μας εχει φαει αυτος ο πολιτικος ορθολογισμος και δεν μπορουμε να πουμε τα πραγματα με το ονομα τους. Εμεις ειμαστε υπερ της απελευθερωσης της γυναικας και μονο οταν οι γυναικες πουν πραγματικα τι θελουν χωρις ταμπου και \"κομπλεξισμους\" που λες και συ, ΜΟΝΟ τοτε θα ερθει η σεξουαλικη απελευθερωση της γυναικας- που ειναι αλλωστε και ο πιος καταπιεσμενος τομεας των γυναικων στην σημερινη κενονια.

Empneustns συμφωνω απολυτως. Ξερεις ομως οτι ειδικα σε απειρες γυναικες αυτο θελει \"προσπαθεια\" και επικοινωνια. Γιατι... αλλο ο ΟΡΓΑΣΜΟΣ και αλλο η εξπερματωση. Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω :)

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789