Results 1 to 15 of 97
Thread: Ερωτική απόρριψη από σύζυγό
-
18-05-2018, 07:29 #1
Ερωτική απόρριψη από σύζυγό
Δεν έχω τολμήσει να αναφέρω το συγκεκριμένο θέμα σε κανέναν δικό μου άνθρωπο γιατί θεωρώ ότι κανείς δεν πρόκειται να με καταλάβει μιας και ο σύζυγός μου είναι πρότυπο πατέρα,προστατευτικός,καλό ς οικογενειάρχης και πολύ ήρεμος άνθρωπος. Κάτι όμως λείπει,κάτι πολύ βασικό. Δεν με κάνει να νιώθω "γυναίκα", ποθητή,ερωτική..δυστυχώς δεν με ικανοποιεί σεξουαλικά καθόλου. Πνίγεται μέσα στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις και αδιαφορεί για τις ανάγκες μου. Δεν παίρνει πρωτοβουλία,εγώ πρέπει πάντα να κάνω το πρώτο βήμα,να τον προκαλέσω..αλλά και πάλι δεν καταλήγουν τα πράγματα όπως θα ήθελα. Ξέρω ότι παίζουν πολλά πράγματα ρόλο,οικονομικές δυσκολίες δεν αντιμετωπίζουμε,ούτε προβλήματα υγείας. Είμαστε πολύ εμφανισημοι και οι δύο αλλα μάλλον αυτό δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία τελικά... Για μένα το σεξ είναι το Α και το Ω σε μια σχέση ενώ για εκείνον όχι. Θα κάνει το "καθήκον" του 1 φορά την εβδομάδα και τέλος...δεν μου φτάνει,θέλω να κάνω καινούρια πράγματα,να εκπληρώσω φαντασιώσεις. Θέλω πάθος ενώ εκείνος τάξη και πρόγραμμα. Σαν να έδεσε τον γάιδαρο του μετά το γάμο. Δεν το αντέχω αυτό και δεν ξέρω τι να κάνω..τελευταία έχω νεύρα και τσακωνόμαστε για αυτό το θέμα. Δεν μου αρκεί να με αγαπάει και να κοιμόμαστε κάθε βράδυ αγκαλιά. Είμαι παράλογη?
- 18-05-2018, 08:11 #2
Ανθια, καλημέρα! Όταν λες: "δεν με ικανοποιεί σεξουαλικά καθόλου" εννοείς οτι αυτήν την μία φορά την εβδομάδα που έρχεστε σε επαφή δεν ενδιαφέρεται αν είχες οργασμό ή όχι και η "πράξη" ολοκληρώνεται σε ένα-δύο λεπτά αφήνοντας εσένα ανικανοποίητη; Αυτό εννοείς;
Αναφέρεις οτι τσακώνεστε γι αυτό το θέμα που σημαίνει οτι το έχετε συζητήσει κάπως, τέλος πάντων... Ποιά είναι η γνώμη του άντρα σου;
18-05-2018, 09:05 #3
Μήπως πρέπει να είσαι πιο προκλητική μαζί του ;
Έχετε μπει σε μια καθημερινή ρουτίνα, και όλα είναι βαρετά..
Πρέπει να κάνετε κάτι διαφορετικό...και εσύ σαν γυναίκα να είσαι πιο προκλητική να του δείξεις τι θες ποσο το θες και τι σου αρέσει να κάνεις...μιλά του και όλας!Its not over until i win!
Blessed.
18-05-2018, 10:39 #4
Καλημέρα. Του δείχνω με όλους τους τρόπους πόσο τον θέλω. Του στέλνω μηνύματα ερωτικού περιεχομένου,κυκλοφορώ με τα εσώρουχα σπίτι όταν βάζω τα παιδιά για ύπνο... Η απάντηση του σε όλα αυτά? Ότι μόνο αυτό έχω στο μυαλό μου και δεν είναι κουνέλι να το κάνει κάθε μέρα...Κάποιες φορές ασχολείται πολύ μαζί μου και συμμετέχει στο παιχνίδι που του κάνω και δείχνει να το απολαμβάνει αλλά αν εγώ έχω για παράδειγμα σε δύο μέρες πάλι όρεξη με γειωνει. Δεν θυμάμαι καν ποτέ ήταν η πρώτη φορά που έκανε εκείνος το πρώτο βήμα... Αλλά και όταν το κάνει περνάει κατευθείαν στο ψητο.ουτε προκαταρκτικά ούτε τίποτα.
18-05-2018, 11:09 #5
18-05-2018, 11:21 #6
Έχω ένα παιδί από τον πρώτο μου γάμο και ένα μωράκι 8 μηνών. Είμαστε 1 χρόνο παντρεμένοι,από την αρχή ήταν ξετρελαμενος μαζί μου και έκανε τα πάντα για να ζήσουμε μαζί και να κάνουμε οικογένεια. Φανατικός του σεξ δεν ήταν ποτέ ενώ εγώ είχα πάντα ορμές. Από τότε που γέννησα τον θέλω ακόμα πιο πολύ γιατί πέρασαν μήνες που δεν είχαμε επαφές. Εκείνος είναι πιο πολύ της αγκαλιας εγώ όχι. Με αγαπάει αλλά δεν υπάρχει πάθος. Δεν ξέρω αν ζητάω πολλά άλλα έχω μονίμως την αίσθηση του ανικανοποίητου.
18-05-2018, 11:26 #7
δεν ζητας "πολλα".
ζητας αυτα που θελεις εσυ και ειναι δικαιωμα σου.
το προβλημα ειναι οτι ειστε πολυ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ μαζι.
πολυ λιγο για να ξενερωσατε ερωτικα.
και το αλλο θεμα ειναι, οτι οπως τα λες εδω, αυτος ηταν ετσι απο την αρχη. δεν ηταν ερωτικος. την οικογενεια ηθελε.
κι εσυ εσπευσες να κανεις παιδι μαζι του τοσο συντομα, ενω ηδη ησουν ανικανοποιητη!
τι να σου πω βρε παιδι μου.
αφου δεν ηταν οπως τον ηθελες, γιατι προχωρησες τοσο γρηγορα για παιδι?
δεν ταιριαζετε ερωτικα.
αν εσενα σου ειναι απαραιτητα αυτα που λες, κακως βιαστηκες.
δεν αλλαζει αυτο στον ανθρωπο προς το καλυτερο.
μονο προς το χειροτερο.
ειδικα αν κανει και παιδια..
18-05-2018, 11:38 #8
Πριν παντρευτούμε ήμασταν 2 χρόνια μαζί. Εκτίμησα πολλά θετικά στοιχεία στον χαρακτήρα του. Νόμιζα ότι τα πράγματα δεν θα άλλαζαν,και τότε ψιλογκρινιαζα για το συγκεκριμένο θέμα αλλά τώρα σκέφτομαι ότι τελικά μια χαρά ήταν τότε... Έχουμε κάποια χρόνια διαφορά,εκείνος κοντεύει τα 40 αλλά για έναν άντρα είναι σούπερ παραγωγική ηλικία..φαντάζομαι...γιατί μου το " χτυπάει" και αυτό..ότι δεν είναι 25αρης...
18-05-2018, 11:44 #9
δεν ειναι ολοι οι ανδρες το ιδιο.
η ηλικια του ειναι μια χαρα αν δενε χει προβληματα υγειας.
το προβλημα δεν ειναι η ηλικια του. το προβλημα ειναι αυτο που σου ειπα πριν.
εσυ απ την αρχη δεν ησουν πολυ ικανοποιημενη. γκρινιαζες λες, ενω στην αρχη μια ταιριαστης σχεσης, πετας στα ουρανια ερωτικα.
ωστοσο προχωρησες και το "γκριναζες" εγινε "ειμαι ανικανοποιητη"
μιλας για χαρακτηρα και εκτιμηση, αλλα το σεξ σου ηταν χλιαρο και σιως λιγο.
αφου σου ειναι σημαντικη η σεξ. ικανοποιηση κι
εφοσον και τοτε κατι δεν σου ταιριαζε πολυ, επρεπε να περιμενεις κι αλλο πριν κανεις οικογενεια.
τωρα τι να σου πω? να βρεις αλλον? αφου εκανες παιδι μαζι του!
δενε χω να πω τπτ. επρεπε να διαλεξεις καλυτερα μια τοσο μονιμη σχεση.
18-05-2018, 12:45 #10
Τον αγαπάω πολύ άρα για άλλον άντρα ούτε να το σκεφτώ δεν μπορώ. Έχω στο μυαλό μου την αντίληψη ότι οι άντρες θέλουν και είναι διαθέσιμοι ανά πάσα ώρα και στιγμή για σεξ γι'αυτό και απογοητεύομαι..το συμπέρασμα είναι λοιπόν ότι παίζει ρόλο ο χαρακτήρας του καθενός? Δεν θέλω να φτάσω στο σημείο να έχω ανασφάλειες σαν γυναίκα,θα με πάρει πολύ από κάτω. Ίσως πρέπει να το δουλέψω μόνη μου με τον εαυτό μου..
18-05-2018, 13:23 #11
πιστεψε με υπαρχουν στιγμες και στον αντρα που δεν ειναι διαθεσιμος για σεξ....! αυτο ειναι ενας μυθος σχεδον που θελει τον αντρα ετοιμο για σεξ καθε ωρα.... Με 5 ωρες υπο εγω και 12ωρη χειρωναχτικη εργασια το μονο πραγμα που με ενοιαζε ηταν να παω να στρωθω για υπνο!
απο εκει και περα, θα ελεγα οτι εισαι υπερβολικη... κατα αρχην δεν μας λες αν εσυ δουλευεις ή αν δουλευει μονο ο συζυγος... Αν εσυ ολη μερα εισαι στο σπιτι, μηπως ειναι λογικο να εχεις ορεξη εσυ και οχι αυτος? μηπως πρεπει να τον βοηθησεις ωστε να εχει λιγοτερα πραγματα να βγαζει εις περας?
18-05-2018, 13:39 #12
Λαθοσ τα εχεισ στο μυαλο σου σαραντα ειναι καλη ηλικια για να σου πεσει κ μπραβο του που αντεξε τοσο
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
18-05-2018, 14:23 #13
Εγώ δεν δουλεύω,είμαι στο σπίτι με τα παιδιά και δεν είναι ότι δεν κουράζομαι καθόλου,όλη μέρα είμαι στο πόδι. Σέβομαι το γεγονός ότι δουλεύει και μάλιστα πολλές ώρες και τον αφήνω και στην ησυχία του όταν θέλει να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει. Από την άλλη όμως έχω και την απαίτηση να μου αφιερώσει ποιοτικό χρόνο,δεν είμαι μόνο μαμά και νοικοκυρά αλλά και γυναίκα.
18-05-2018, 14:24 #14
Να πέσει από τα 40?? Και η γυναίκα του που είναι 28 τότε τι πρέπει να κάνει? Ευχέλαιο?
18-05-2018, 14:25 #15
Λοιπόν, Ανθια, άδικα παιδεύεις το μυαλό σου οτι δεν σε θέλει, δεν είσαι ποθητή για εκείνον ή οτι έχει ξενερώσει. Και σε θέλει και σε ποθεί και σε αγαπάει! Απλά ο άνθρωπος έχει αυτούς τους βιορρυθμούς στο σεξ, είναι η φυσική ιδιοσυγκρασία του αυτή και δεν νομίζω να μπορεί να διαφοροποιηθεί πολύ.
Οι άνθρωποι διαφέρουν μεταξύ τους στην συχνότητα και στην ένταση που θέλουν να έχουν ερωτικές επαφές, άλλοι θέλουν πολύ, άλλοι λιγότερο, γυναίκες και άντρες. Εδώ έτυχε εσύ να είσαι κάπως πιο θερμή και εκείνος από την φύση του πιο εγκρατής, τί να κάνουμε!
Αυτό που θα μπορούσε να βελτιωθεί είναι η ποιότητα και η διάρκεια και να το πάρεις απόφαση οτι εσύ θα είσαι που θα ξεκινάς το "παιχνίδι" γιατί αν το αφήσεις στον άντρα σου πολύ γρήγορα η συχνότητα θα πάει στην μία φορά το μήνα.
Πάντως, αφού σε αγαπάει μια κάποια μικρή υπέρβαση μπορεί να την κάνει και θα την κάνει αν τον προσεγγίσεις κι εσύ με αγάπη. Θέλει υπομονή και όχι θυμό.
Συμφωνώ με την Remedy οτι αφού ήξερες τον εαυτό σου θα έπρεπε να είχες δώσει παραπάνω σημασία στο θέμα της συχνότητας του σεξ πριν παντρευτείτε.
Βεβαιωθείτε πάντως οτι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας (π.χ. διαβήτης) που πρέπει να ρυθμιστεί γιατί υπάρχει και αυτή η περίπτωση.