Results 31 to 45 of 97
Thread: Ερωτική απόρριψη από σύζυγό
-
19-05-2018, 00:02 #31
Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αλλά αρκετές φορές έχει τύχει να με ξυπνήσει μέσα στη νύχτα με ορέξεις και φυσικά ποτέ δεν του έχω ρίξει άκυρο. Και η εμφάνιση δεν ξέρω επίσης αν παίζει ρόλο,είναι ένας πάρα πολύ ωραίος άντρας που έχει δίπλα του μια εξίσου ωραία γυναίκα. Για φωτογράφιση καλοί είμαστε αλλά ξέρω ζευγάρια που δεν είναι και τόσο εμφανισημοι αλλά έχουν απίστευτη σεξουαλική ζωη...
- 19-05-2018, 00:08 #32
καλα ρε ανθια εχει τοσο ομορφη γυναικα και κοιματε????τι να πω.....
εσυ κανε αυτο που σου εγραψα για να του ανοιξεις την ορεξη μετα δεν θα σε αφηνει να κοιμασε πιστεψε με...και μπορεις να του δινεις και αφθονους χυμους να πινει ε εκει θα ερθει και θα δεση το πραμα..στο λεω εγω που εχω πειραματιστη πολλες φορες σε θεματα στυσεις και ορεξεων...
19-05-2018, 00:11 #33
αυτο δε φερνει κανενα αποτελεσμα χωρις υποστηριξη απο το μυαλο
19-05-2018, 00:12 #34
υπαρχουν και βιταμινες στα φαρμακειο που ειναι για κοπωση αλλα ενα συγκεκριμενο ξερω οτι προκαλει και στυσεις κυριως της βραδυνες ωρες..κανε μια κουβεντα με το φαρμακοποιο σου..θα σου προτεινη απειρες λυσεις...και επισεις μην στεναχωριεσε δεν εχει σχεση με εσενα...τα τελευταια 2-3 χρονια οι ανδρες εχουμε καποια θεματα με της σεξουαλικες μας ορεξεις και στυσεις...το γιατι αγνωστο...ειδικα οσοι κοντευουμε τα 40...εχω ακουσει για 20 χρονους να παραπονιουνται για τη στυση και για της ορεξεις τους..φαντασου
19-05-2018, 00:13 #35
19-05-2018, 00:23 #36
Αγαπητή μου Άνθεια...εγώ χώρισα με τον πρώτο μου σύζυγο ακριβώς για τους λόγους που σε προβληματίζουν, κατέληξα πως κάποιοι άνθρωποι απλώς δεν είναι τόσο ερωτικοί κ τέρμα,αυτή είναι η σκληρή αλήθεια...
Εμείς πήγαμε σε σεξολογο- θεραπευτή ζευγαριών κάναμε ψυχοθεραπεία. 6 μήνες ..
Η ψυχολόγος μας είπε ξεκάθαρα πως η ερωτική μας ζωή μπορεί να γίνει όπως ήταν στην αρχή...αλλά μέχρι εκεί ,κ αυτό με ασκήσεις κ πολύ επικοινωνία..χρόνο κ παιχνίδι...
Εγώ είχα πλέον μέσα μου χωρίσει ..δεν μπήκα καν στην διαδικασία του ερωτισμού ..αλλά αν τον ήθελα ακόμη ,όπως εσύ τον θέλεις πιστεύω πως θα είχαμε βοηθηθεί πολύ...
Ξέρω πως δεν θα θέλει..πως θα σου βρει δικαιολογίες για να μην πάτε...αλλά πείσε τον . Γιατί έτσι κ ξενερώσεις..παπαλα..δεν ξαναγυρίζει το συναίσθημα όσο υπέροχος συντροφος κ αν είναι...γιατί για σένα θα γίνει αδελφός..
Κρίμα είναι..
Κ ναι έχεις απόλυτο δικαίωμα να θέλεις κ να είσαι ερωτικά καλυμμένη,κ ναι όταν θα είσαι . Ξέρεις καλά πως θα μιλάμε για εντελώς διαφορετικη ποιότητα ζωής για σένα :) σε φιλώ κουράγιο κ πείσε τον..
Εστάλη από TA-1020 στο E-Psychology.gr Mobile App...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
19-05-2018, 00:37 #37
μπορει να τη βρισκει με αυτο το στιλ γιατι κολησε σε ενα θεμα αλλα συμφωνει στα υπολυπα θεματα
Last edited by αλεξανδρος_77; 19-05-2018 at 01:00.
19-05-2018, 00:46 #38
Ένας τέτοιος καλός σύντροφος σύζυγος είναι δυσεύρετος στις μέρες μας..το να ταιριάζεις στο χιούμορ..στην εκδήλωση των συναισθημάτων..την τριφεροτητα... Νιώθεις πως ο άλλος είναι διαμάντι κ δεν μπορείς να τον αφήσεις για ένα πάθος σου...
Όμως το πάθος του έρωτα είναι ένα τεράστιο κομμάτι του ανθρώπινου ψυχισμού τελικά...κ χωρίς αυτόν η ζωή μπορεί να μοιάζει αβάσταχτη...χωρίς σεξ έρωτα...ήμαστε φίλοι...όχι εραστεσ....
Εστάλη από TA-1020 στο E-Psychology.gr Mobile App...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
19-05-2018, 00:56 #39
19-05-2018, 03:09 #40
Υπαρχουν αντρες που εχουν ορμη για γυναικες για τις οποιες περα απο το σεξ, υπαρχει μηδενικο ενδιαφερον, και αγαπουν ενδιαφερονται και θελουν να ζησουν με γυναικες που δεν τους βγαινει τοση σεξουαλικη ορμη.
Αν ανοικει σε αυτη την κατηγορια, θα ζησεις με αυτο.
19-05-2018, 07:36 #41
Βρε George1 αυτό που περιγράφεις τι είναι ? Ανασφάλεια του άντρα μη τυχόν κ είναι ερωτική η γυναίκα κ φαίνεται εκείνος ανεπαρκής? Ή αυτοβασανιστηριο ...δεν το καταλαβαίνω...
Να είσαι ερωτικός κ να μην θέλεις να τα κάνεις όλα με την γυναίκα σου? Με τον άνθρωπο που ξέρεις πως όχι μόνο περιστασιακό δεν θα είναι...αλλά θα είναι το μυστικό σας..μα θα σας φέρνει αυτή η λίγη " αταξία" πιο κοντά... Κ επειδή υπάρχει αγάπη από πίσω που τα συμπληρώνει όλα..μπορείς να νιώσεις άνετα κ να εκπληρώσει όλες τις φαντασιώσεις χωρίς να φοβάσαι πως εκτίθεσαι η εκτίθεται ο άλλος? Με την Άνθεια μας φαίνεται παράλογο αυτο...
Μια γυναίκα αν νιώσει ασφάλεια κ τρυφερό τητα μπορεί να κάνει κ να θέλει τα πάντα στο κρεβάτι...κ στην τελική μια ζωή την έχουμε...να μην πειραματιστούμε να δούμε αν μασ αρέσουν κ πράγματα πιο πικάντικα..έστω από περιέργεια που λέει ο λόγος...
Ίσως εννοείς αυτό που παθαίνουν κάποιοι άντρες κ αν αγαπούν κ σέβονται την σύντροφό τους..δεν την θεωρούν αρκετά " βρώμικη" ώστε να είναι άτακτοι μαζί της στο κρεβάτι....κ μετά τα παιδιά..είναι η μαμά των παιδιών τους δεν μπορούν να την δουν αλλιώς..
Ανθια μου . Αυτό το," μόνο αυτό έχεις στο μυαλό σου " μου το έλεγε κι εκείνος....σε νιώθω...εγώ να φανταστείς έφτασα στο σημείο να του πω ..πάμε αγάπη μου να κάνουμε τα swinging ..να δεις πως κάνει έρωτα ο κόσμος..μήπως κ θυμηθείς..
Κ ναι...κ κάθε μέρα να θέλεις φυσιολογικό είναι ...εκτός πια κ αν είναι τοοοοοοσο κουρασμένος ..εκεί πάω πασο
19-05-2018, 08:47 #42
19-05-2018, 09:07 #43
Μπράβο οι είδες
..τον επειρεασε η αύρα σου.. ναι το σουινγκινγκ είναι για χωρισμένους..εγώ δεν έφτασα μέχρι εκεί... Αλλά ναι ενα ντοκιμαντέρ ποτέ δεν έκανε κακό σε κανέναν χαχαχα... Μήπως να του κλείσεις ραντεβού σε κανένα ξενοδοχείο ..με σένα? :) Έτσι για αλλαγη
19-05-2018, 12:15 #44
απο τις περιγραφες σου, δειχνεις να το ζητας ξεκαθαρα και ισως και σε μορφη γκρινιας. αυτο μπορει να τον ξενερωνει, ξερεις.
αστον να το ζητησει κι αυτος, λιγο.
μπορει να τον ευνουχιζει η σταση σου, κι απο ευχαριστηση, το νοιωθει σαν ενα καθηκον που δεν κανει και πολυ καλα...
19-05-2018, 12:18 #45