Ερωτική απόρριψη από σύζυγό - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 97
    Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Μα αυτο λεω. Κι αυτος με αυτες που νοιωθει το ζωο να ξυπναει μεσα του, δεν του εκαναν για παραπερα.
    Δεν εχεις ακουσει που λενε, αλλο συντροφος αλλο εραστης;
    Αν εχεις ακουσει τον ψυχολογο σχεσεων Γιωσαφατ, το εχει πει οτι στατιστικα ενα 8-10% ταιριαζουν σαν συντροφοι και εραστες. Οι υπολοιποι εχουν θεματα.
    Α δεν τον έχω ακούσει...θα τον ψάξω να τον δω... αλήθεια μόνο 8- 10? Απογοητευτικό...μάλλον έχουμε υψηλά στάνταρντ...για μένα σύντροφός έπρεπε να είναι κ εραστής...ένας δεν ήταν κ τον παντρεύτηκα μπουχαχαααα :D

Εστάλη από TA-1020 στο E-Psychology.gr Mobile App
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Καλα γκουρου δεν τον εχω, εχω ομως τον φρουντ πανω στον οποιο βασιστηκε κι αυτος, απλα τα λεει λιγο πιο λαικα. Μην συγκρινεις δυο αδερφια, δεν ειναι ιδια η αντιμετωπιση των γονεων σε ολα τα παιδια, ουτε οι συνθηκες.
    Αυτο ξερω 100% ειναι αυτο που ειπαν ολοι οι αντρες, καυλα αυτη, ψιλοξενερα η αλλη, ουτε ζεστη ουτε κρυο η παραλλη και αυτη ειναι η πραγματικοτητα.

Senior Member
    Το θεμα αντρεσ γυναικεσ ειναι ενα παιχνιδι που το μαθαινεισ μικροσ εγω να δω γυναικα που να μ αρεσει θα τησ πω μια χαζομαρα αν ειναι εξυπνη θα μου πει κι αυτη μια χαζομαρα κ μετα την πεφτουμε με τροπο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    δεν γραφω προσωπικα, αλλα ειναι να γελαει κανεις πως οι γυναικες αντιλαμβανονται τον κοσμο για αυτο θα το γραψω οπως το καταλαβαινει καθε αντρας!

η περιπτωση να μην τον καβλωνει η γυναικα του δεν σας περνα κοριτσια απο το μυαλο ετσι δεν ειναι;;
    Νίκο μου δεν είναι να γελάει κανείς αλλά να καταλαβαίνει απλώς πως Ααααλλοοοο άντρας και αααλλλλοοοοο γυναίκα..
    Δεν ήμαστε ίδιοι τι να κάνουμε τώρα...

Ο άντρας μου καθημερινά μου λέει πόσο με θέλει. Οκ τέλειο...αλλά σε αυτή την φάση που έχουμε αποξενωθεί κ απομακρυνθεί λόγο υποχρεώσεων του..( συναισθήματικα οοοοχι ερωτικά )
    Θέλω να ακούσω κάτι άλλο..κάτι ποιο συναισθηματικό ίσως κ ρομαντικό κάτι που θα με κάνει να νιώσω( όχι να καυλ...ω) να νιώσω πως με σκέφτεται..πως του λείπω...
    Πως του λείπει να κάνουμε παρέα βρε παιδί μου..να σταθούμε στο κρεβάτι όλη μέρα κ να παίζουμε παιχνίδια στο κινητό .πως θα ήθελε ξέρω γω να πηγαίναμε στην Χαβάη κ να αραζαμε παρέα όλη μέρα στον ήλιο λέγοντας σοκιν ανέκδοτα βρε παιδί μου κάτι τέτοιο..να πιαστώ συναισθηματικά από αυτό κ τι μου απάντησε ο παντελως απορροφημένος από την δουλειά άντρας μου ..
    Τι θέλεις? Να μην σου λέω πως σε θέλω?
    Όχι....μπλα μπλα μπλα...του εξηγώ πάλι..
    Δεν καταλαβαίνω μου λέει..η πραγματικότητα δεν μας επιτρέπει στην προκειμένη περίοδο να κάνουμε τίποτα από όλα αυτά...όποτε γιατί να στα αναφέρω...να μαλώσουμε θέλεις τώρα από το πουθενά?

Μένω με ανοιχτό το στόμα κ του λέω...
    Είμαι ΓΥΝΑΙΚΑΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ..δεν είμαι εσύ..εμείς θέλουμε κ λίγο ονειροπόληση..κ μόνο που θα μου πεις πως θα τα ήθελες αυτά θα είναι σαν να τα έχουμε κάνει..κ θα νιώθω πως με σκέφτεσαι..σου λείπω...κ το βράδυ θα σε θέλω ακοοοομη περισσότερο...

Ήμαστε γυναίκες.. αυτοί είναι όλο..αυτό δεν καταλαβαινετε

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Ενα αποσπασμα απο συνεντευξη του:

«Στο δεύτερο έτος, το πρωκτικό στάδιο, το παιδί μαθαίνει με τη μάνα την αυτονομία, είναι η περίοδος της εναντίωσης. Αν δεν πάει καλά, αργότερα στη σχέση ο ένας θα προσπαθεί να επιβληθεί στον άλλο! Το τρίτο στάδιο είναι το φαλλικό, όπου το σεξ πηγαίνει στα γεννητικά όργανα. Αν πάει κάτι στραβά, διαλέγεις μια γυναίκα που σου αρέσει σεξουαλικά, αλλά αυτό εξαντλείται γρήγορα. Κι από εκεί και πέρα έχεις άλλες ανάγκες που δεν σου τις καλύπτει. Ο τέταρτος χρόνος που πάλι δεν πάει καλά είναι ο οιδιποδειακός, στάδιο που στην ανάπτυξη αντιστοιχεί γύρω στα 5 χρόνια του παιδιού. Εκεί υπάρχει πρόβλημα γιατί δεν θέλεις πολύ ερωτικά το σύντροφό σου. Αν καταφέρεις και πάρεις κάποιον που σου θυμίζει τη μαμά (ή τον μπαμπά), έχεις προβλήματα σεξουαλικά: στύσης, πρόωρης εκσπερμάτισης κ.λπ.».
    Ένταξη ποοοσο στρεσογόνο είναι αυτό...κ τι σήμαινει ..αν κάτι δεν πάρει καλά..
    Όλα αυτά τα είπε ο Φρόιντ αρχικά..η μανούλα με τρία παιδιά ( εγώ) αγχωθηκα τώρα ...:)

Senior Member
    Πρεπει να αλλαξει ο τροποσ που μεγαλωνετε επιμενω

Senior Member
    Κ στην τελική αν δεν τον φτιάχνει η γυναίκα του γιατί να μην θέλει να το παλέψει να το διορθώσει μαζί τησ..αφού την αγαπάει όπως φαίνεται...

Senior Member
    Ειναι τη γνωμη εχει για τισ γυναικεσ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Δεν θέλω να σου θίξω τον γκουρού της ψυχολογίας,αλλά λέει ένα μάτσο ανυπόστατες αμπελοφιλοσοφίες...
    Αυτή η σταδιοποίηση της σεξουαλικής ανάπτυξης του νηπίου δεν έχει καμμία επιστημονική βαση και είναι ξεπερασμένη εδώ και δεκαετίες..
    Απόδειξη είναι ότι σε πολύτεκνες οικογένειες όπου τα παιδιά γαλουχούνται με τον ίδιο τρόπο από τους γονείς,με τις ίδιες παραστάσεις και προσλαμβάνουσες, αναπτύσσουν τελείως διαφορετικό σεξουαλικό προφίλ και χαρακτήρα.

Ποιός ξέρει...Κάποια σπίθα προυπάρχει η έχει εντυπωθεί μέσα στον καθέναν μας...κάποιο internal drive που μας καθορίζει ως μοναδικές προσωπικότητες....
    Πολλές φορές δεν έχουμε επίγνωση της ύπαρξής του, και άλλες ψυχανεμιζόμαστε την παρουσία του.
    Κάποιες φορές το απωθούμε ή το κρύβουμε, και άλλες φοβόμαστε μην το προδώσουμε.
    Πολλά λαϊκ [emoji14]

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Πρεπει να αλλαξει ο τροποσ που μεγαλωνετε επιμενω
    Που μεγαλώνουμε?

Senior Member
    Εσυ νομιζεισ οτι σε μεγαλωσαν οι γονεισ σου στην πραγματικοτητα σε μεγαλωσε το κρατοσ με την οικονομικη ανεση των γονιων σου

Senior Member
    Μπερδεύομαι τώρα...δεν σε πιάνω..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μα δεν εχει προβλημα με την στυση του ο ανθρωπος.
    διαθεση δεν εχει...
    το ξερω βρε ρεμεντυ..νομιζω οτι το διευκρινυζω σε καποια στιγμη....αλλο στυσει αλλο διαθεση..δεν εχει σχεση το ενα με το αλλο..δηλαδη μπορει ενας ανδρας να ειναι η στυση του μια χαρα απλα να μην εχει διαθεση να κανει σεξ...η να εχει διαθεση να κανει σεξ να προσπαθηση αλλα να μην εχει ικανοποιητικη στυση η καθολου στυση..αρα ειναι δυο διαφερετικα θεματα.....αυτο που προτεινω δεν ειναι για τι στυση αλλα γιατι διαθεση να του ερθει διαθεση ειτε θα του ερθει διαθεση με το να του σηκωθει ειτε με μια φουντωση μεσα του που θα τον κανει να θελει γυναικα...και θα ορμηξει...
    ενα παραδειγμα πριν παρω τα διεργετικα ηθελα να κανω σεξ με τη γυναικα μου αλλα ειτε δεν σηκωνωτανε ειτε σηκωτανε αλλα δεν διατηρωταν η στυση...αλλα ορεξει ειχα...εδω εχουμε ακριβως το αντιθετο...τον ανδρα που η στυση του ειναι καλη απλα δεν εχει τη διαθεση να το σηκωση....υπαρχουν βοηθηματα στο φαρμακειο βιταμινες που σου φερνουνε την ΔΙΑΘΕΣΗ να κανεις σεξ...ελπιζω να εγινα κατανοητος τωρα..γιατι μαλλον εγω δεν τα ειπα σωστα..

Senior Member
    Αν θες σου προτεινω τριβολι. Σε μια φαση απογοητευσης που η λιμπιντο πηγε στα ταρταρα, το δοκιμασα αφου το διαβασα καπου εδω, και κανει καλη δουλεια δεν το περιμενα. Δεν υπαρχει περιπτωση να σε δει με τα εσωρουχα και να μην ορμησει.
    Αν και θα σου προτεινω μην προκαλεις με τα εσωρουχα κτλ συνεχως. Αν δεν εχει ορεξη σε βλεπει που προσπαθεις και αν σε αγαπαει θα νοιωσει ασχημα θα στενοχωρηθει και αυτο θα επιδρασει ακομη πιο αρνητικα.

Αν και επιμενω για παντρεμενοι αν το κανετε 2-3 φορες τη βδομαδα εισαι σουπερ, μη μιλας καθολου.

Banned
    Quote Originally Posted by Ανθια View Post
    Έχω ένα παιδί από τον πρώτο μου γάμο και ένα μωράκι 8 μηνών. Είμαστε 1 χρόνο παντρεμένοι,από την αρχή ήταν ξετρελαμενος μαζί μου και έκανε τα πάντα για να ζήσουμε μαζί και να κάνουμε οικογένεια. Φανατικός του σεξ δεν ήταν ποτέ ενώ εγώ είχα πάντα ορμές. Από τότε που γέννησα τον θέλω ακόμα πιο πολύ γιατί πέρασαν μήνες που δεν είχαμε επαφές. Εκείνος είναι πιο πολύ της αγκαλιας εγώ όχι. Με αγαπάει αλλά δεν υπάρχει πάθος. Δεν ξέρω αν ζητάω πολλά άλλα έχω μονίμως την αίσθηση του ανικανοποίητου.
    Όταν γνωριστήκατε και μετά δεν ήταν της αγκαλιάς; Μόλις γέννησες και μετά έγινε αγκαλίτσας;

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast