Ερωτική απόρριψη από σύζυγό - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 97
    Junior Member
    Θέμα υγείας δεν υπάρχει,ούτε πρόβλημα στύσης. Ναι γίνομαι επιθετική κάποιες φορές,εκείνος ήταν και είναι πάντα η ήρεμη δύναμη στο σπίτι. Έιμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες κάτι που είναι γοητευτικό αλλά κάποιες φορές όντως θυμώνω όταν με λέει αχόρταγη. Ερωτευμένη ειμαι,και στο δικό μου το μυαλό ο έρωτας εκφράζεται κυρίως μεσω της ερωτικής επαφής.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ανθια View Post
    Να πέσει από τα 40?? Και η γυναίκα του που είναι 28 τότε τι πρέπει να κάνει? Ευχέλαιο?
    μας δουλευεις βρε ανθια? στον εαυτο σου πρεπει να απευθυνεις τα ερωτηματα, οχι στο συμπαν.
    αφου ετσι τον γνωρισες! γιατι τον πηρες.
    ειπες οτι απ την αρχη ειχες παραπονα στο σεξ.
    ας μην εκανες παιδι κι αν δεν διορθωνοταν η κατασταση ας χωριζες.
    εσυ τον διαλεξες δεν στον δωσαμε.

συγνωμη, δλδ στα 27 ειχες ηδη ενα παιδι κι ενα διαζυγιο και στο τσακ μπαμ παντρευεσαι ανδρα που δεν σε ικανοποιει και κανεις παιδι και μαζι του και θυμασαι ξαφνικα οτι δεν ταιριαζετε στο σεξ?
    λιγο επιπολαια ολα αυτα.
    να μην τον επαιρνες. δεν αλλαξε δραματικα. ετσι ηταν. και την ηλικια του την ηξερες.

Senior Member
    Φυσικα πεφτεισ στα σαραντα αμα εσυ θεσ με χαπια λογικα γινεται
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    απλος το μυαλο του δε λειτουργει και πολυ σχετικα με το σεξ γιατι λειτουργει πολυ με τη διανοηση

εγω δε βλεπω κανενα διαφορετικο χαρακτηρα ετσι ηταν εξ αρχης και το ηξερες απλως εσενα λειτουργει και απο την αλλη καπως ετσι δλδ <-->

Senior Member
    Του στέλνω μηνύματα ερωτικού περιεχομένου,κυκλοφορώ με τα εσώρουχα σπίτι όταν βάζω τα παιδιά για ύπνο... Η απάντηση του σε όλα αυτά? Ότι μόνο αυτό έχω στο μυαλό μου και δεν είναι κουνέλι να το κάνει κάθε μέρα...Κάποιες φορές ασχολείται πολύ μαζί μου και συμμετέχει στο παιχνίδι που του κάνω και δείχνει να το απολαμβάνει αλλά αν εγώ έχω για παράδειγμα σε δύο μέρες πάλι όρεξη με γειωνει.
    Πολλοί άντρες πέφτουν σε μίνι κατάθλιψη μετά την σεξουαλική πράξη για 2-3 ημέρες...
    Είναι μια κατάσταση σωματικής και ψυχοσυναισθηματικής εξαντλησης και διαρκεί μέχρι να ''φορτίσει'' ξανά η λίμπιντο.
    Post-coital dysphoria(PCD)ονομάζεται επιστημονικά,αλλά δεν έχουν διερευνηθεί επαρκώς τα παθογενετικά αίτια.
    Σίγουρα έχει να κάνει με τις δεξαμενές των νευροστεροιδών,οι οποίες εξαντλούνται με τα χρόνια,αλλά και με ψυχολογικούς παράγοντες.
    Θα πρέπει να το συνζητήσετε οι δυό σας και να μην τον κατηγορείς άδικα τον καημένο.
    Πάντως ο τύπος χτύπησε το τζάκ-ποτ αν είναι έτσι όπως τα περιγράφεις...
    Να γυρίζει δηλαδή στο σπίτι και να βλέπει την εμφανίσιμη γυναίκα του να τον περιμένει με τα εσώρουχα και λαχτάρα για σέξ.
    Είναι το ''imagine coming home to this'' που λένε...χαχα!
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Junior Member
    Ε όχι και καημένος...Θεό τον έχω κάνει και χατίρι ποτέ δεν του έχω χαλάσει. Μάλλον πρέπει να αποκτήσω "πονοκέφαλο" για να αναρωτηθεί λίγο τι τρέχει και να ταρακουνηθει

Senior Member
    Ε όχι και καημένος...Θεό τον έχω κάνει και χατίρι ποτέ δεν του έχω χαλάσει. Μάλλον πρέπει να αποκτήσω "πονοκέφαλο" για να αναρωτηθεί λίγο τι τρέχει και να ταρακουνηθει
    πρεπει να αποδεχτεις οτι του εισαι καπως βαρετη στο σεξ.
    δεν εχει σημασια εαν εισαι ομορφη κανεις καλο σεξ και ολα τα χατηρια στο κρεββατι
    απλα σε βαρεθηκε.
    συμβαινει σε πολλους αντρες οταν το κανουν με την ιδια γυναικα

Senior Member
    Αντι να ξεκινησεις ''πονοκεφαλο'' δε ξεκινας εκει σπιτακι σου να κανεις λιγο γυμναστικη?Να σε δει λιγο αλλαγμενη να τσιτωσει.

Επισης το κλασικο να αλλαξετε λιγο παραστασεις να πατε καπου οι δυο σας χωρις τα παιδια Σ/Κ.

Banned
    συνηθως αυτοι που δε συγκινουνται και πολυ απο το σωμα εχουν τις πιο γυμνασμενες γυναικες διπλα τους

οταν τσιτωνεις απο κατι αυτο σε αποφευγει εκτος αν ειναι μεγαλοφυια.

Senior Member
    Δεν έχω τολμήσει να αναφέρω το συγκεκριμένο θέμα σε κανέναν δικό μου άνθρωπο γιατί θεωρώ ότι κανείς δεν πρόκειται να με καταλάβει μιας και ο σύζυγός μου είναι πρότυπο πατέρα,προστατευτικός,καλό ς οικογενειάρχης και πολύ ήρεμος άνθρωπος. Κάτι όμως λείπει,κάτι πολύ βασικό. Δεν με κάνει να νιώθω "γυναίκα", ποθητή,ερωτική..δυστυχώς δεν με ικανοποιεί σεξουαλικά καθόλου. Πνίγεται μέσα στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις και αδιαφορεί για τις ανάγκες μου. Δεν παίρνει πρωτοβουλία,εγώ πρέπει πάντα να κάνω το πρώτο βήμα,να τον προκαλέσω..αλλά και πάλι δεν καταλήγουν τα πράγματα όπως θα ήθελα. Ξέρω ότι παίζουν πολλά πράγματα ρόλο,οικονομικές δυσκολίες δεν αντιμετωπίζουμε,ούτε προβλήματα υγείας. Είμαστε πολύ εμφανισημοι και οι δύο αλλα μάλλον αυτό δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία τελικά... Για μένα το σεξ είναι το Α και το Ω σε μια σχέση ενώ για εκείνον όχι. Θα κάνει το "καθήκον" του 1 φορά την εβδομάδα και τέλος...δεν μου φτάνει,θέλω να κάνω καινούρια πράγματα,να εκπληρώσω φαντασιώσεις. Θέλω πάθος ενώ εκείνος τάξη και πρόγραμμα. Σαν να έδεσε τον γάιδαρο του μετά το γάμο. Δεν το αντέχω αυτό και δεν ξέρω τι να κάνω..τελευταία έχω νεύρα και τσακωνόμαστε για αυτό το θέμα. Δεν μου αρκεί να με αγαπάει και να κοιμόμαστε κάθε βράδυ αγκαλιά. Είμαι παράλογη?
    καλησπερα..εαν εισαι σιγουρη οτι ο ανδρας σου δεν εχει καποιο προβλημα υγειας τοτες θα σου προτεινω μια λυση.....πας στο φαρμακειο και ρωτας κατι αφροδιασιακο για τον ανδρα...ξερω ειπες δεν εχει προβλημα με τη στυση..απλως μπορει να εχει μειωμενη λιμπιντο δηλαδη χαμηλη σεξουαλικη ορεξει αυτο δεν εχει σχεση με τη στυση με το αν εχει προβλημα η οχι...απλως πρεπει να του ανοιξεις την ορεξει με καποιο τροπο και αυτος ο τροπος βρισκετε στο φαρμακειο μαλλον,..
    αν του παρεις κανενα βοητικο απτο φαρμακειο και του σηκωθει τι θα κανει???θελει δεν θελει θα σε ικανοποιηση...και πιστεψε με αυτα δινουν εως και 30 λεπτα διαρκεια στο σεξ...για να καταλαβεις εγω τελειωνα σε 10 δεκα λεπτα τωρα τελειωνω σε 30-35 λεπτα που για εμενα ειναι ρεκορ...
    εχω ομως μια απορια....λες οτι ειναι μονο της αγκαλιας και μονο φιλια..αισθανεσε μεσα στη διαρκεια της νυχτας να του σηκωνετε???δηλαδη του σηκωνετε και δεν κανει κινησει προς εσενα????η ειναι ησυχος τη νυχτα και δεν του σηκωνετε????(δεν εννοω οτι εχει προβλημα)
    θελω να πω οτι διαπιστωνεις παρατηρης στυση και γυρναει απτην αλλη και κοιματε η ειναι σε κατασταση απολυτης ηρεμιας???

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Πολλοί άντρες πέφτουν σε μίνι κατάθλιψη μετά την σεξουαλική πράξη για 2-3 ημέρες...
    Είναι μια κατάσταση σωματικής και ψυχοσυναισθηματικής εξαντλησης και διαρκεί μέχρι να ''φορτίσει'' ξανά η λίμπιντο.
    Post-coital dysphoria(PCD)ονομάζεται επιστημονικά,αλλά δεν έχουν διερευνηθεί επαρκώς τα παθογενετικά αίτια.
    Σίγουρα έχει να κάνει με τις δεξαμενές των νευροστεροιδών,οι οποίες εξαντλούνται με τα χρόνια,αλλά και με ψυχολογικούς παράγοντες.
    Θα πρέπει να το συνζητήσετε οι δυό σας και να μην τον κατηγορείς άδικα τον καημένο.
    Να γυρίζει δηλαδή στο σπίτι και να βλέπει την εμφανίσιμη γυναίκα του να τον περιμένει με τα εσώρουχα και λαχτάρα για σέξ.

οντως τεριαστιο τζακ-ποτ κι ολας..ειδικα αν η θεματοθετρια ειναι και εμφανισιμη οπως λεει...ε γαμοτο και σε εμενα παντα πεφταν οι συντηρητικιες....γκαντεμια

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    συνηθως αυτοι που δε συγκινουνται και πολυ απο το σωμα εχουν τις πιο γυμνασμενες γυναικες διπλα τους

οταν τσιτωνεις απο κατι αυτο σε αποφευγει εκτος αν ειναι μεγαλοφυια.
    εγω δεν θα το λεγα ετσι ακριβως......ανδρες που κυνηγανε της εμφανισημες γυναικες πεφτουν στο αλλο ακρο...και ανδρες που ειναι αδιαφοροι σε αυτο το θεμα εχουν της πιο ελκυστικες και ομορφες γυναικες...

Banned
    εμενα ομως αυτο με κουραζει στη τελικη γιατι αν ειναι να εμπνευστω μια ανελειτη στρατηγικη προκειμενου να προσελκησω καποια ππου δεν εχει την εξυπναδα να καταλαβει την αξια αυτου που σου λεει οτι αξιζεις καθομαι και ετσι και δε κανω και τιποτα

δεν εχω καμια ορεξη ουτε να υποδυθω το βαρυ πεπονι ουτε να σκεφτω πως θα προσελκισω καποια οσοι πιστοι προσελθετε

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εμενα ομως αυτο με κουραζει στη τελικη γιατι αν ειναι να εμπνευστω μια ανελειτη στρατηγικη προκειμενου να προσελκησω καποια ππου δεν εχει την εξυπναδα να καταλαβει την αξια αυτου που σου λεει οτι αξιζεις καθομαι και ετσι και δε κανω και τιποτα

δεν εχω καμια ορεξη ουτε να υποδυθω το βαρυ πεπονι ουτε να σκεφτω πως θα προσελκισω καποια οσοι πιστοι προσελθετε
    μα εγω δεν ειπα οτι δεν ειναι κουραστικο φυσικα και ειναι..και κουραστικο και αδικο...απλως μια παρατηρηση εκανα.ειπα να πω μια τεραστια αληθεια.και εγω που νομιζα οτι μονο εγω το προσεξα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    εχεις π,μ...........

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast