Ερωτική απόρριψη από σύζυγό - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 97
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Adzik View Post
    Μπράβο οι είδες
    ..τον επειρεασε η αύρα σου.. ναι το σουινγκινγκ είναι για χωρισμένους..εγώ δεν έφτασα μέχρι εκεί... Αλλά ναι ενα ντοκιμαντέρ ποτέ δεν έκανε κακό σε κανέναν χαχαχα... Μήπως να του κλείσεις ραντεβού σε κανένα ξενοδοχείο ..με σένα? :) Έτσι για αλλαγη

Εστάλη από TA-1020 στο E-Psychology.gr Mobile App
    και για οσους θελουν να χωρισουν.. χαχαχαχαχαχαχα!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    υπαρχουν και βιταμινες στα φαρμακειο που ειναι για κοπωση αλλα ενα συγκεκριμενο ξερω οτι προκαλει και στυσεις κυριως της βραδυνες ωρες..κανε μια κουβεντα με το φαρμακοποιο σου..θα σου προτεινη απειρες λυσεις...και επισεις μην στεναχωριεσε δεν εχει σχεση με εσενα...τα τελευταια 2-3 χρονια οι ανδρες εχουμε καποια θεματα με της σεξουαλικες μας ορεξεις και στυσεις...το γιατι αγνωστο...ειδικα οσοι κοντευουμε τα 40...εχω ακουσει για 20 χρονους να παραπονιουνται για τη στυση και για της ορεξεις τους..φαντασου
    μα δεν εχει προβλημα με την στυση του ο ανθρωπος.
    διαθεση δεν εχει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Υπαρχουν αντρες που εχουν ορμη για γυναικες για τις οποιες περα απο το σεξ, υπαρχει μηδενικο ενδιαφερον, και αγαπουν ενδιαφερονται και θελουν να ζησουν με γυναικες που δεν τους βγαινει τοση σεξουαλικη ορμη.
    Αν ανοικει σε αυτη την κατηγορια, θα ζησεις με αυτο.
    υπαρχουν ομως και αντρες που ειναι μαμουχαλοι στο σεξ βρε γιωργο.
    εδω η γυναικα λεει, οτι και οταν το κανουν δεν ικανοποιειται, δεν εχει προκαταρκτικα, δεν δεν δεν
    μαλλον ειναι και λιγο ασχετος.

Senior Member
    Αγαπητή μου Άνθεια...εγώ χώρισα με τον πρώτο μου σύζυγο ακριβώς για τους λόγους που σε προβληματίζουν, κατέληξα πως κάποιοι άνθρωποι απλώς δεν είναι τόσο ερωτικοί κ τέρμα,αυτή είναι η σκληρή αλήθεια...
    Εμείς πήγαμε σε σεξολογο- θεραπευτή ζευγαριών κάναμε ψυχοθεραπεία. 6 μήνες ..
    Η ψυχολόγος μας είπε ξεκάθαρα πως η ερωτική μας ζωή μπορεί να γίνει όπως ήταν στην αρχή...αλλά μέχρι εκεί ,κ αυτό με ασκήσεις κ πολύ επικοινωνία..χρόνο κ παιχνίδι...

Εγώ είχα πλέον μέσα μου χωρίσει ..δεν μπήκα καν στην διαδικασία του ερωτισμού ..αλλά αν τον ήθελα ακόμη ,όπως εσύ τον θέλεις πιστεύω πως θα είχαμε βοηθηθεί πολύ...

Ξέρω πως δεν θα θέλει..πως θα σου βρει δικαιολογίες για να μην πάτε...αλλά πείσε τον . Γιατί έτσι κ ξενερώσεις..παπαλα..δεν ξαναγυρίζει το συναίσθημα όσο υπέροχος συντροφος κ αν είναι...γιατί για σένα θα γίνει αδελφός..

Κρίμα είναι..
    Κ ναι έχεις απόλυτο δικαίωμα να θέλεις κ να είσαι ερωτικά καλυμμένη,κ ναι όταν θα είσαι . Ξέρεις καλά πως θα μιλάμε για εντελώς διαφορετικη ποιότητα ζωής για σένα :) σε φιλώ κουράγιο κ πείσε τον..

εχω μια απορια :)
    αφου δεν βοηθηθηκατε απο τον σεξοσυμβουλο , δεν βελτιωθηκε το σεξ και χωρισατε.
    τι σε κανει να πιστευεις οτι θα τους βοηθησει?

το λεω γιατι προσωπικα, 'στελνω" ολο τον κοσμο για ψυχοθεραπεια για πολλα και διαφορα θεματα που διαβαζουμε εδω και πιστευω οτι μπορουν να βοηθηθουν, αλλα ΕΙΔΙΚΑ για την σεξουαλικη επιθυμια, δεν το πσιτευω ΜΕ ΤΠΤ οτι η θεραπεια ζευγαριου βοηθαει.

2 θεματα παιζουν, το ενα ειναι ναν εξ αρχης ταιριαζεις στο σεξ η απλα παραβλεπεις οτι δεν ταιριαζεις και προχωρας, οπως εκανε εδω η φιλη , που εκανε παιδι μαζι του ενω εξ αρχης ηταν ανικανοποιητη.
    το αλλο ειναι, οτι πιστευω ακραδαντα, οτι αν ξενερωσει το ζευγαρι σεξουαλικα, δεν βοηθαει τπτ. ΤΕΛΟΣ.

Senior Member
    Καλα αμα ειναι λιγο παραδοσιακος, της οικογενειας, του ηθους κτλ και του πεις για σουνγκινγκ, τον εχασες.
    Εγω παρατηρω μια αλλαγη ρολων, αυτα που ζητας εσυ συνηθως τα ζηταει ο αντρας. Παει τον ευνουχισες σε λιγο δε θα του σηκωνεται καν.
    Προσωπικα θεωρω οτι για ενα πεντρεμενο ζευγαρι με παιδι, 2 φορες την εβδομαδα μεσο ορο εχουν καλη σεξουαλικη ζωη.
    Το πολυ το κυριε ελεησον το βαριεται κι ο παπας.

Remedy πολλοι ψυχολογοι λενε για τα προβληματα του οιδιποδειου, να θελεις καποιον σεξουαλικα πολυ αλλα μην εχεις ενδιαφερον γι αυτον, και το αντιθετο. Μην απορησεις αν τον μαμουχαλο καποια αλλη τον χαρακτηρισει μηχανη του σεξ. Παιζει βεβαια απλα να ειναι μαμουχαλος με ολες, δε λεω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εχω μια απορια :)
    αφου δεν βοηθηθηκατε απο τον σεξοσυμβουλο , δεν βελτιωθηκε το σεξ και χωρισατε.
    τι σε κανει να πιστευεις οτι θα τους βοηθησει?

το λεω γιατι προσωπικα, 'στελνω" ολο τον κοσμο για ψυχοθεραπεια για πολλα και διαφορα θεματα που διαβαζουμε εδω και πιστευω οτι μπορουν να βοηθηθουν, αλλα ΕΙΔΙΚΑ για την σεξουαλικη επιθυμια, δεν το πσιτευω ΜΕ ΤΠΤ οτι η θεραπεια ζευγαριου βοηθαει.

2 θεματα παιζουν, το ενα ειναι ναν εξ αρχης ταιριαζεις στο σεξ η απλα παραβλεπεις οτι δεν ταιριαζεις και προχωρας, οπως εκανε εδω η φιλη , που εκανε παιδι μαζι του ενω εξ αρχης ηταν ανικανοποιητη.
    το αλλο ειναι, οτι πιστευω ακραδαντα, οτι αν ξενερωσει το ζευγαρι σεξουαλικα, δεν βοηθαει τπτ. ΤΕΛΟΣ.
    Χαχαχαχα ..ίσως έχεις δίκιο..πως αν ξενερώσει το ζευγάρι πάει τέρμα...

Μακάρι να μην ισχύει αυτό..

Εμείς όταν ξεκινήσαμε να πηγαίνουμε στον σεξολόγο σταματισαμε να κάνουμε σεξ χαχαχαχα
    εγώ δεν ήθελα πια να κάνω έρωτα...δεν τον ήθελα πια...

Η κοπέλα δείχνει να τον θέλει πολύ ακόμη..:) άλλη ιστορία :)
    Κ ίσως να πετύχει σε εκείνους:)
    Μου αρέσουν τα χάπι εντζ για αυτό χαχαχαχα

...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Καλα αμα ειναι λιγο παραδοσιακος, της οικογενειας, του ηθους κτλ και του πεις για σουνγκινγκ, τον εχασες.
    Εγω παρατηρω μια αλλαγη ρολων, αυτα που ζητας εσυ συνηθως τα ζηταει ο αντρας. Παει τον ευνουχισες σε λιγο δε θα του σηκωνεται καν.
    Προσωπικα θεωρω οτι για ενα πεντρεμενο ζευγαρι με παιδι, 2 φορες την εβδομαδα μεσο ορο εχουν καλη σεξουαλικη ζωη.
    Το πολυ το κυριε ελεησον το βαριεται κι ο παπας.

Remedy πολλοι ψυχολογοι λενε για τα προβληματα του οιδιποδειου, να θελεις καποιον σεξουαλικα πολυ αλλα μην εχεις ενδιαφερον γι αυτον, και το αντιθετο. Μην απορησεις αν τον μαμουχαλο καποια αλλη τον χαρακτηρισει μηχανη του σεξ. Παιζει βεβαια απλα να ειναι μαμουχαλος με ολες, δε λεω.
    Ε όχι βρε Γιώργο χαχαχα ...μα να τα ζητήσει αυτός περιμένει η Κακομοίρα η κοπέλα κ αυτός δεν το κάνει....τι δηλαδή να το καταπιεί έτσι απλά η να το αγνοήσει...δηλαδή αν αυτός την ηθελε να εκείνη του καθόταν σαν παγοκολονα δύο φορές την εβδομάδα θα ήταν οκ? Πάλι δεν θα ήταν...

Κ αν ευνουχιζεται ο άλλος επειδή τον θέλει η γυναίκα του..ε ας μην παντρευόταν μια ερωτική γυναίκα.. :)

Απλώς παίζει ο άνθρωπος να μην απολαμβάνει ιδιαίτερα σαν αίσθηση το σεξ βρε παιδί μου...να μην του κάνει εντύπωση κ ποτέ να μην του έκανε κ να μην είναι σημαντικό για εκείνον...η είναι μαμουχαλισ στο σεξ :)

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

Senior Member
    Για πες μου γιατι δεν παντρευοταν καποιον που ξεσκιζονταν στο σεξ; Γιατι πηρε αυτον;
    Με τον προηγουμενο που χωρισε πως τα πηγαινε στο σεξ εκεινος;

Senior Member
    Γιατί οι γυναίκες βάζουν προτεραιότητες άλλες στις σοβαρές σχέσεις βρε Γιώργο μου.. την καλοσύνη,την τρυφερότητα το χιούμορ ...κ ελπίζουν πως θα τα βρουν η θα φτιάξει η ερωτική τους ζωή...

Λεσ να μην ήθελε έναν με όλα αυτά που θα ξεσκιζοταν όπως λες στο σεξ? Απλώς αυτοί που ξεσκιζονταν προφανώς δεν είχαν τα υπόλοιπα σημαντικότερα καλά κ σημαντικά στοιχεία για μια σημαντική σχέση

Senior Member
    Μα αυτο λεω. Κι αυτος με αυτες που νοιωθει το ζωο να ξυπναει μεσα του, δεν του εκαναν για παραπερα.
    Δεν εχεις ακουσει που λενε, αλλο συντροφος αλλο εραστης;
    Αν εχεις ακουσει τον ψυχολογο σχεσεων Γιωσαφατ, το εχει πει οτι στατιστικα ενα 8-10% ταιριαζουν σαν συντροφοι και εραστες. Οι υπολοιποι εχουν θεματα.

Senior Member
    Κ αν ευνουχιζεται ο άλλος επειδή τον θέλει η γυναίκα του..ε ας μην παντρευόταν μια ερωτική γυναίκα.. :)

Απλώς παίζει ο άνθρωπος να μην απολαμβάνει ιδιαίτερα σαν αίσθηση το σεξ βρε παιδί μου...να μην του κάνει εντύπωση κ ποτέ να μην του έκανε κ να μην είναι σημαντικό για εκείνον...η είναι μαμουχαλισ στο σεξ :)

δεν γραφω προσωπικα, αλλα ειναι να γελαει κανεις πως οι γυναικες αντιλαμβανονται τον κοσμο για αυτο θα το γραψω οπως το καταλαβαινει καθε αντρας!

η περιπτωση να μην τον καβλωνει η γυναικα του δεν σας περνα κοριτσια απο το μυαλο ετσι δεν ειναι;;

Senior Member
    Ενα αποσπασμα απο συνεντευξη του:

«Στο δεύτερο έτος, το πρωκτικό στάδιο, το παιδί μαθαίνει με τη μάνα την αυτονομία, είναι η περίοδος της εναντίωσης. Αν δεν πάει καλά, αργότερα στη σχέση ο ένας θα προσπαθεί να επιβληθεί στον άλλο! Το τρίτο στάδιο είναι το φαλλικό, όπου το σεξ πηγαίνει στα γεννητικά όργανα. Αν πάει κάτι στραβά, διαλέγεις μια γυναίκα που σου αρέσει σεξουαλικά, αλλά αυτό εξαντλείται γρήγορα. Κι από εκεί και πέρα έχεις άλλες ανάγκες που δεν σου τις καλύπτει. Ο τέταρτος χρόνος που πάλι δεν πάει καλά είναι ο οιδιποδειακός, στάδιο που στην ανάπτυξη αντιστοιχεί γύρω στα 5 χρόνια του παιδιού. Εκεί υπάρχει πρόβλημα γιατί δεν θέλεις πολύ ερωτικά το σύντροφό σου. Αν καταφέρεις και πάρεις κάποιον που σου θυμίζει τη μαμά (ή τον μπαμπά), έχεις προβλήματα σεξουαλικά: στύσης, πρόωρης εκσπερμάτισης κ.λπ.».

Senior Member
    Ενα εκατομυριο λαικ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    δεν γραφω προσωπικα, αλλα ειναι να γελαει κανεις πως οι γυναικες αντιλαμβανονται τον κοσμο για αυτο θα το γραψω οπως το καταλαβαινει καθε αντρας!

η περιπτωση να μην τον καβλωνει η γυναικα του δεν σας περνα κοριτσια απο το μυαλο ετσι δεν ειναι;;
    Δεν ηθελα να το γραψω τοσο ωμα, αλλα αφου το ξεκινησες μαλλον δεν εχουν καταλαβει οτι η σεξουαλικη ορμη η καυλα οπως την λες, του αντρα, εχει χαωδη διαφορα αναμεσα σε δυο ιδιου επιπεδου εξωτερικης ομορφιας γυναικες. Οπως ισχυει και το αντιθετο, για τη γυναικα. Αυτα πολλες φορες δεν συμβαδιζουν με την συντροφικοτητα και γινεται ενας αχταρμας.

Senior Member
    Ενα αποσπασμα απο συνεντευξη του:

«Στο δεύτερο έτος, το πρωκτικό στάδιο, το παιδί μαθαίνει με τη μάνα την αυτονομία, είναι η περίοδος της εναντίωσης. Αν δεν πάει καλά, αργότερα στη σχέση ο ένας θα προσπαθεί να επιβληθεί στον άλλο! Το τρίτο στάδιο είναι το φαλλικό, όπου το σεξ πηγαίνει στα γεννητικά όργανα. Αν πάει κάτι στραβά, διαλέγεις μια γυναίκα που σου αρέσει σεξουαλικά, αλλά αυτό εξαντλείται γρήγορα. Κι από εκεί και πέρα έχεις άλλες ανάγκες που δεν σου τις καλύπτει. Ο τέταρτος χρόνος που πάλι δεν πάει καλά είναι ο οιδιποδειακός, στάδιο που στην ανάπτυξη αντιστοιχεί γύρω στα 5 χρόνια του παιδιού. Εκεί υπάρχει πρόβλημα γιατί δεν θέλεις πολύ ερωτικά το σύντροφό σου. Αν καταφέρεις και πάρεις κάποιον που σου θυμίζει τη μαμά (ή τον μπαμπά), έχεις προβλήματα σεξουαλικά: στύσης, πρόωρης εκσπερμάτισης κ.λπ.».
    Δεν θέλω να σου θίξω τον γκουρού της ψυχολογίας,αλλά λέει ένα μάτσο ανυπόστατες αμπελοφιλοσοφίες...
    Αυτή η σταδιοποίηση της σεξουαλικής ανάπτυξης του νηπίου δεν έχει καμμία επιστημονική βαση και είναι ξεπερασμένη εδώ και δεκαετίες..
    Απόδειξη είναι ότι σε πολύτεκνες οικογένειες όπου τα παιδιά γαλουχούνται με τον ίδιο τρόπο από τους γονείς,με τις ίδιες παραστάσεις και προσλαμβάνουσες, αναπτύσσουν τελείως διαφορετικό σεξουαλικό προφίλ και χαρακτήρα.

Ποιός ξέρει...Κάποια σπίθα προυπάρχει η έχει εντυπωθεί μέσα στον καθέναν μας...κάποιο internal drive που μας καθορίζει ως μοναδικές προσωπικότητες....
    Πολλές φορές δεν έχουμε επίγνωση της ύπαρξής του, και άλλες ψυχανεμιζόμαστε την παρουσία του.
    Κάποιες φορές το απωθούμε ή το κρύβουμε, και άλλες φοβόμαστε μην το προδώσουμε.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast