sos - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 52 of 52

Thread: sos

Senior Member
    Μαρία. ΣΕ παρακολουθώ και εγώ στα γραφόμενά σου . Μου θυμίζεις εμένα. Μπορεί εγώ ναμην είχα κρίσεις πανικού αλλά κατάθλιψη και καμμιά ψιλοκρισούλα σπάνια , αλλά υπήρξα και εγώ σε κατάσταση sos και στην κατάσταση νίκησα και στον πάτο αλλά ποτέ δεν το έβαλα κάτω. Πρέπει να σου πω ότι τώρα είμαι πολύ καλά σε σχέση με το πως ήμουν και επιπλέον είμαι και εγώ μαμά όπως εσύ. Καταρχήν σου δίνω συγχαρητήρια για το πόσο καλά τα καταφέρνεις. Καιμιλάω σοβαρά. Με όλααυτά που περνάς καταφέρνεις να δουλευεις, να μεγαλώνεις το γιο σου και να νικάς πολλές φορές αυτό που σου συμβαίνει. Πρέπει να πείσεις τον εαυτό σου ότι όλο αυτό θα περάσει όσο και επιμένει, να βρεις ένα καλό γιατρό και να ακολουθείς ποστά τις οδηγίες του και να μην το φοβάσαι. ¨Ολα θα τελειωσουν με αργά και μικράβήματα αλλά θα τελειώσουν .

Senior Member
    χερομαι που εισαι μαμα και με νιωθεις το τι τραβαω.οποιος ειναι εξω απο τον χωρο δεν ξερει.Ακολουθω πιστα τις συνβουλες του γιατρου απο τον μαιο αλλα εδω και μια εβδομαδα και κατι δεν ειμαι καθολου καλα .κανω ιπομονη δεν μπορω να κανω τπτ αλλο αλλα υποφερω και δεν το αντεχω.αυτο ειδικα εμ τα ματια με φρικαρει πολυ.μολις γυριζω αλλου τα ματια μου μου ρχεται να λιπο8ιμησω και ωρες ωρες εχω καταθλιψη ενω πριν τους πανικους δεν νομιζω να ειχα ποτε καταθλιψη.ουφ

Senior Member
    Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!

Originally posted by maria...
    GreenPeyote μου θυμιζεις την μανα μου π λεει το τραγουδι /ποσο εισαι αν επιτρεπεται ναδω αν κανω για μαμα σου να σε μαλονω ......:P
    Μαρία πάτησα τα πρώτα -άντα οπότε είμαι λίγο μεγάλος για ντάντεμα αν και θα μου άρεσε! :P

Senior Member
    εγω ακομα δεν τα πατησα χιιχχ

Senior Member
    σου ρίχνω δύο χρονάκια.... :P
    οσονούπω θα τα πατήσεις κι εσύ ...

Senior Member
    Κατά σύμπτωση είδα οτι πάτησα και τα 300 μηνύματα...
    Tώρα να πώ να τα χιλιάσω ή όχι? :P

Senior Member
    εγω ποσα να πατησα αραγε

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234