Nικησα!!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18

Thread: Nικησα!!!!

Senior Member

Nικησα!!!!

Το προιγουμενο βραδυ 3 μερες μετα το κοψιμο των φαρμακων για τις κρισεις πανικου με επιασε μια βαρβατη κριση.Δλδ απο το πρωι ενιωθα εντονη δυσφορια μεχρι να με πιασει η κριση το βραδακι.Εκλαψα πολυ φοβιθηκα αλλα δεν πηρα ουτε ζαναξ ουτε τπτ να ηρεμησω.το ξεπερασα μονη μου.Και αυτη ειναι μια μικρη νικη για μενα.Ευχομαι να μην με ξαναπιασει κ σημερα ,ας με πιανει μια φορα την εβδομαδα το παλευω.

Senior Member
    Kαλημερα Μαρια κ συγχαρητηριαΗ μεγαλη νικη της ζωης αποτελειται απο καθημερινους στοχους κ νικες.Θα τα καταφερεις,συνεχισε ετσι.ΜΠΡΑΒΟ

Senior Member
    σευχαρηστω πολυ αλλα τωρα εχω τρομερη δυσπνια.ειναι δυνατον καθε εμρα να εμ πιανουν πανικοι στην αρχη τωρα π εκοψα τα φαρμακα?ευτιχος δουλευω σημερα.στην δουλεια ειμαι μια χαρα.λολ

Senior Member
    Πιστευω οτι θα εχεις διαφορες επιπλοκες απο την αποτομη διακοπη των φαρμακων ομως θα περασουν γρηγορα.Οι βαθιες εισπνοες βοηθουν παρα πολυ ,η χαλαρωση κ διαλογισμος επισης.Θα σε βοηθησουν να καθαρισεις το μυαλο σου,να διωξεις ολες τις περιττες κ αρνητικες σκεψεις κ να δεις τα προβληματα πιο αντικειμενικα κ καθαρα ωστε να τα λυσεις .

Senior Member
    σευχαρηστω.μπα οσο διαλογηζομαι τοσο αγχωνομαι.μονο οταν ασχολιεμαι με κατι ξεχνιεμαι

Senior Member
    Mηπως δεν διαλογιζεσαι σωστα?Κανεις εισπνοες?Ολα αυτα δεν ειναι λυσεις,τα προβληματα σου δεν θα εξαφανιστουν ως δια μαγειας.Χρειαζεται καθημερινη προσπαθεια κ επιμονη.Ομως με συχνη πρακτικη θα καθαρισεις το μυαλο σου κ θαρχισεις να βλεπεις τα πραγματα απο αποσταση κ πιο καθαρα.Τα προβληματα μας ειναι το παρελθον μας κ δυστυχως δεν εξαφανιζεται εκτος αν παθουμε αμνησια.Συγνωμη για το δασκαλιστικο υφος ,εχω περασει απο αναλογες περιπετειες.Εχεις την συμπαρασταση μου κ οτι βοηθεια θελεις απο μενα.

Senior Member
    τι διαλογισμο ενοεις?σκευτομαι να ξεκινησω γιονγα λενε βοηθαει πολυ στις κρισεις πανικου.εχεις περασει κρισεις πανικου να δεις πως ειναι?δεν ειναι κατι ευκολο.

Senior Member
    Μπράβο Μαρία. Εχεις μεγάλη δύναμη και θέληση.
    Να γραφτείς σε γυμναστήριο, θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Και η γιόγγα επίσης. Πολλά γυμναστήρια έχουν και όργανα και αεροβική και γιόγγα. Εγώ είχα πάθει μία κρίση πανικού πριν από 2 χρόνια. Δεν πήρα ποτέ φάρμακα, εκτός από 1 μήνα ένα ομοιοπαθητικό. Εβαλα την άσκηση στη ζωή μου και δόξα τω Θεώ δεν ξαναέπαθα ποτέ από τότε.
    Με αισιοδοξία....

Senior Member
    Η γιογκα ειναι πολυ καλη ιδεα κ θα σε βοηθησει πολυ.Περιλαμβανει ασκησεις,αναπνοες,διαλογισ μο ,χαλαρωση.Εκανα κι εγω αλλα σταματησα γιατι ο δασκαλος μου πηγε στο Θιβετ .Τοχει η μοιρα μου φαινεται .
    Μαρακι κατι αλλο που μπορεις να κανεις ειναι να αλλαζεις τις σκεψεις σου.Μονο θετικες σκεψεις γινονται δεκτες ,οι αρνητικες απορριπτονται αμεσως.Με αυτο τον τροπο θαλλαξεις την συχνοτητα που εκπεμπεις κ θα δεις οτι θα ελθουν αλλα ατομα στην ζωη σου ιδιας συχνοτητας οπως κ οτι θα φυγουν αλλα[στο καλο να πανε].Δυο απλοι διαλογισμοι 1.Συγκεντρωνεσαι στην αναπνοη σου διωχνοντας τις οποιες σκεψεις ερχονται,2.αφηνεις ολες τις σκεψεις να ερχονται ελευθερα,τις παρατηρεις ΧΩΡΙΣ να κανεις καμμια κριτικη.Θα φυγουν χωρις καμμια συναισθηματικη εμπλοκη δικια σου.Σαν να εισαι τριτο προσωπο.Σαν να παρακολουθεις ταινια .
    Εχω περασει απο πολλα σταδια κ ξερω τι ειναι.Ξερω οτι δεν ειναι ευκολα .Ομως θα δυναμωσεις[εισαι αποφασισμενη γιαυτο] κ θα τα ξεπερνας ολα γρηγορα μεχρι να τα εξαφανισεις τελειως.Ξερεις το βιβλιο \'Μεταμορφωστε την ζωη σας\'της Louise Hay ?Πολυ καλο.Μιλαω πολυ.?

Senior Member
    Οχι μου δινεις πολυ κουραγιο.Παιδια μεσα σε 4 μηνες με εχουν πιασει 15 κρισεις πανικου σε εντονο βαθμο μιλαμε..Και το καταλαβενω ποτε θα ερθει .νιωθω δυσφορια και μετα ερχεται η μενει μονιμο για μια 2 μερες δλδ νιωθω συνεια δυσφορια.δεν φευγει ευκολα.η μανα μ λεει ποτι δεν θα επρεπε να με πιανουν μιας και τα εχω ολα κ δεν μ λυπει τπτ αλλα μονο π μιλαμε γιαυτο το 8εμα κιας με κρητηκαρει λιγακι νιωθω πολυ καλυτερα.δεν εχει ζησει εναν πανικο την δικαιολογω.μονο αν το ζησει καποιος ξεριε τι φρικη ειναι αλλα εγω δεν το βαζω ειπαμε κατω χεχε.

Senior Member
    μαρια γερα

Senior Member
    Σιγουρα θα λειπει κατι απο την ζωη σου.Ψαξε κ βρες το,θα σε βοηθησουν πολυ ολα αυτα που ειπαμε.Δεν ξερω αν ειναι εφικτο να το αποκτησεις[πιστευω ομως οτι τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο],παντως θα ξερεις που οφειλονται οι κρισεις πανικου κ ειναι το πρωτο βημα για να τις νικησεις.Αυτα τα λεω αν δεν υπαρχει φανερος ,δικαιολογημενος λογος,[παντα υπαρχει].Απλως ψαχνεις βρισκεις το θηριο κ το εξαφανιζεις.Δεν του επιτρεπεις να σε νικησει.Αν υπαρχει κατι αλλο δεν το ξερω αν θελεις πες μου.
    Ξερεις αν υπαρχει προβλημα υγειας?Τρεφεσαι σωστα?πχ η ελλειψη σιδηρου προκαλει ιδια συμπτωματα.

Senior Member
    Αχ ρε παιδια μια εβδομαδα ειμαι σκατα.σκατααααααααα.απο τοτε π εκοψα τα σιπραλεξ εχω τελειωσει δεν ξερω τι μου γινεται .Αλλου παταω αλλου βρισκομαι.Ειμαι χαλια οσο ποτε.
    Εχω απελπιστει μεχρι αιδιας δεν μπορω να συνελθω.με πιανουν συχνα μικρες κρισουλες και εκτος αυτα τα γνωστα μολις γυριζω τα ματια μου χανω την ισοροπια μου πολλες φορες κ παραπαταω.Τι μου σνβενει?Νιωθω πολυ μονη και αβοηθητη κιας κανονισα με την γιατρο να μου ξαναγραψει φαρμακα για κρισεις πανικου. Ευτιχος οταν δουλευω ειμαι καλα αλλα οσο να νε δεν μπορω να συγκεντροθω και τελευταια νιοθω τοσο κουρασμενη,Ξαφνικα εχω πολλα νευρα κ αλλες φορες πεταω στα συννεφα αλλα οι φορες π ειμαι χαρουμενη ειναι μετρημενες.Νιωθω και καταθλιψη και ενω μπορω να κανω σεξ οτι ωρα θελω δεν θελω πια να εχω ουτε καν σεξουαλικες επαφες.Νιωθω πολυ αδυναμη και απελπισμενη γιατι χθες και σημερα δεν αντεξα και πηρα μισο ζαναξ πανω π ειπα νικησα.τον μπουλο πηρα....

Υ.Γ μου μιλανε και δεν καταλαβενω τι μου λενε μερικες φορες και 3 φορες επιασα τον εαυτο μου να ειμαι σε κατι συγκεντρομενη κ να μ μιλανε αλλοι και να ακουω τις φωνες τους λες και βρισκοντε 2 χιλιομετρα μακρια.
    Ηλικρινα δεν ξερω τι μπορει να μ συνβενει.Μηπως ιποτροπιασα επειδη εκοψα τα σιπραλεξ?

Y.G Παντως δεν δικαιολογουντε ολα αυτα ρε γαμωτο γιατι ολα μου πανε καλα μα ολα!!βεβαια σημερα με στεναχωρσε ο γιος μου γιατι χτυπησε ενα παιδακι πολυ ασχημα στο νηπειο και με εκανε εξαλη.ειμουν που ειμουν σκατα τωρα ειμαι σκατα με φραουλες

Senior Member
    οοοοοοοοοοοοοοοουφ

Senior Member
    Θα συμφωνήσω με τη mariafound. Με το διαλογισμό μπορεις να αποκτήσεις συνδεση με τον ανώτερο σου ευατό . Μπορεις να ξεκινήσεις απλά αδιάζοντας το μυαλό σου τελείως και να αφεθείς.Υστερα υπαρχουν πολλα που μπορεις να κάνεις. Πολλοι ανθρωποι δυσκολευονται δεν μπορουν καθόλου να αδιάσουν το μυαλό τους.Δεν ειναι ευκολο πάντα αλλά με προσπάθεια και θέληση μπορει να επιτευχθει.Επιπλέον μπορει αρχικά να μη νιώθεις τίποτα απο αυτη τη διαδικασία αλλά τουλάχιστον θα μπορείς να χαλαρώσεις αρκετά. Μπορεις να τα συνδυάσεις με κάποια ενεργειακή θεραπεία που θα κανεις μονη σου.Η γιόγκα δεν ξέρω κατα ποσο ενδυκνυται για εσενα μιας και πολλοί δάσκαλοι εσωτερισμού πιστεύουν πως για να κάνεις γιογκα πρέπει να εχεις μια εσωτερική ισσοροποια ως προυποθεση αλλιως μονο κακό θα σου κάνει.Βέβαια αυτο δεν ειναι απολυτο.Οσο για τις θετικές αρνητικές σκέψεις η διαφορά τους ειναι απλά πως οι δευτερες εχουν βαρύτερη δόνηση.Οι σκέψεις αποτελούνται απο την ιδια \'ουσία\'. Θαβοντας τις \'αρνητικές\' σκέψεις καμια φορά μπορούν να υπάρξουν εξαιρετικά αποτελέσματα αλλά καταγράφονται μέσα μας και κάποια στιγμή σωματοποιούνται και ετσι δεν θεωρω πως ειναι μια σωστή λύση.Ο διαλογισμός και η δουλειά με τον ευατο μας οδηγεί σε \'θετικές\' σκέψεις και όλα τα οφέλη τους αλλά με τρόπο πιο συνειδητοποιημένο. Ολα τα συμπτώματα που εχεις δεν ειναι τιποτα αλλο παρά μηνυματα που σου δινει ο ευατός σου.Και πιστεψε με οφειλεις να αφιερώσεις χρονο για εσένα που να εισαι εσυ με τον ευατο σου και κανείς αλλος.Το σιγουρο ειναι πως καποτε θα ξεφυγεις απο ολο αυτό.

Page 1 of 2 12 LastLast