DEN TO ANTEXO ALLO
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Senior Member

DEN TO ANTEXO ALLO

paidia xilia signomi kserw sas exo priksi alla me voitha arketa to forum alla exo apelpisti den ginete na eime oli mera anxomenos apo tin wra pou ksipnw mexri na keimitho olo anxos den kserw ti allo na kanw pleon den niotho kamia euxaristisi tipota kai to xirotero den kserw ti exo eine anxodes diataraxi? katathlipsi ? exo apelpisti alitheia

Senior Member
    Καλησπερα..γιατι δεν πας σε κανεναν ειδικο? Και εγω ετσι ειμαι . Ανχωδης διαταραχη με καταθλιψη μαλλον ...

Εστάλη από SM-G900F στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    piga se mia klini psixologo alla akoma den mou exi kani diagnosi esy exis paei?

Senior Member
    Ναι σε πολλους και ψυχιατρους και ψυχολογους..

Senior Member
    vlepis kamia diafora i tipota?

Member
    Αφού δεν σου κάνει διάγνωση γιατί δεν πηγαίνεις σε άλλο γιατρό;
    Εμένα διάγνωση μου έκανε ένας πολύ καλός νευρολόγος έπειτα από μια συζήτηση 1+ ώρας.
    (Γενικευμένη αγχώδης διαταραχή)
    Μου έγραψε μια ήπια αγωγή με χάπια αλλά πρεπει να κανω και εγω κάτι ωστε να μην επανεμφανιστούν τα συμπτωματα όπως αλλαγή τρόπου ζωής και σκέψης.
    Last edited by Sidis119; 14-05-2018 at 19:03.

Member
    Ίδια ακριβώς συμπτώματα είχα και γω μέχρι πριν ένα χρόνο. Τώρα έχω ηρεμήσει αρκετά. Θα σου έλεγα από την εμπειρία μου, να πας σε ένα νευρολόγο να σου κάνει διάγνωση και έπειτα να ξεκινήσεις ψυχοθεραπεία. Η βοήθεια των ειδικών είναι απαραίτητη όταν δεν ήμαστε πλέον λειτουργικοί.

Senior Member
    em ti diagnosi sou ekanan esena?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Δέσποινα Πολ View Post
    Ίδια ακριβώς συμπτώματα είχα και γω μέχρι πριν ένα χρόνο. Τώρα έχω ηρεμήσει αρκετά. Θα σου έλεγα από την εμπειρία μου, να πας σε ένα νευρολόγο να σου κάνει διάγνωση και έπειτα να ξεκινήσεις ψυχοθεραπεία. Η βοήθεια των ειδικών είναι απαραίτητη όταν δεν ήμαστε πλέον λειτουργικοί.
    ti diagnosi sou eixe kani? kai eixes kai esu anidonia? diladi na min mporis na euxaristithis tipota??

Member
    Quote Originally Posted by Vaper View Post
    ti diagnosi sou eixe kani? kai eixes kai esu anidonia? diladi na min mporis na euxaristithis tipota??
    Κοίτα, από δω δε μπορείς να βγάλεις διάγνωση για σένα. Εγώ έχω κατάθλιψη, κρίσεις πανικού και αγοραφοβία. Ούτε ευχαριστιομουν τίποτα, ούτε είχα τη διάθεση να κάνω ότι μου άρεσε πριν. Αλλά το ξεπερνάω με τον καιρό.

Senior Member
    Με αγωγη το ξεπερνας? Τωρα εισαι καλα?εγω εχω τον φοβο οτι θα μεινω για παντα ετσι..

Senior Member
    Σήμερα το πρωί πήγανε και τρέξε όσο μπορείς αρκετά για να κουραστείς....κόψε το καφέ και το τσιγάρο αν κάνεις... και κάνε και το βραδάκι τρέξιμο η γυμναστική γενικά ότι σου αρέσει απλά κάνε 2 φορές την ημέρα,όσο πιο πρωί μπορείς και μετά το βράδυ 7-8 Η ώρα... Το βράδυ χαλαρώνε με 1, 2 ποτηράκια κρασάκι Η 1 μπιριτσα.
    Πρόσεχε το φαγητό σου μην τρως πάρα πολύ...μικρά γεύματα...Και όχι πολλά fast-food έως καθόλου
    Να βγεις έξω απο το σπίτι σου....Και μόνο σου και με παρέα....να πας σε μαγαζιά που σου αρέσουν......ας πούμε εγώ όταν πάω να αγοράσω ρούχα(λατρεύω τα ρούχα και το style,ναι το ξέρω σα γυναίκα κάνω χαχαχα )ξεχνάω το άγχος και όλα αυτά...Γιατί το μιαλω μου είναι αλλού δλδ συγκεντρώνομε εκεί που είμαι δλδ σε ένα μέρος που έμενα μου αρέσει να πάω ασ πούμε...Και αν έχει και καμία ωραία κοπέλα που εργάζεται εκεί ακόμα καλύτερα νιώθω ,και γενικά έχω μια ωραία διάθεση
    Κανε αυτά τα απλά 2 εβδομάδες και στείλε μου να μου πεις αν είδες διαφορά, εγώ σου λέω θα δεις...
    Εγω λέω να Κάνετε όλη όσοι έχετε παρά πολύ άγχος και τέτοια και γενικά ολος ο Κόσμος και όλοι που γουστάρουν την γυμναστική και θα είμαι εδώ για να μου πείτε
    Ξεκινήστε για 2 εβδομάδες και πείτε μου
    Its not over until i win!
    Blessed.

Member
    Quote Originally Posted by xristoforos28 View Post
    Με αγωγη το ξεπερνας? Τωρα εισαι καλα?εγω εχω τον φοβο οτι θα μεινω για παντα ετσι..

Με τα αντικαταθλιπτικά δεν είχα καμία βελτίωση οπότε τα σταμάτησα και ξεκίνησα ομοιοπαθητική, άσκηση και ψυχοθεραπεία. Τώρα, μετά από ένα χρόνο είμαι πολύ καλύτερα, έχω φίλους βγαίνω στα μαγαζιά κα. Δε θα μείνεις για πάντα έτσι αν δουλέψεις με τον εαυτό σου, χρειάζεται πειθαρχία και θέληση για να τα καταφέρεις, δεν είναι εύκολο.