Quotes - Page 45
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 45 of 135 FirstFirst ... 3543444546475595 ... LastLast
Results 661 to 675 of 2018

Thread: Quotes

Member
    Originally posted by keep_walking
    Ένα πράμα έμαθα αγαπητέ Vince και το έμαθα πολύ καλά από σένα.

Αν είσαι έξυπνος έκανες πολύ καλά που το έπαιζες βλάκας γιατί έτσι τους εξ έπληξες όλους. Τα λόγια είναι περιττά. Keep up the good work & Congratulations for being real.
    1) O Vince ειναι εξυπνος.
    2)Δεν ειδα κανενα να παιζει το βλακα ουτε προκειται για καποιο παιχνιδι νοημοσυνης.
    3)Τωρα πως εννοεις οτι το επαιζε βλακας και συγχαρητηρια που ησουν πραγματικος μονο ο ποιητης ξερει πως κολαει.
    Το θέμα keep_walking δεν είναι πόσο έξυπνος είναι ένας άνθρωπος αλλά πόσο αληθινός είναι όταν μιλάει. Αν όλοι μας ήμασταν λίγο περισσότερο αληθινοί, ηθικοί, υποστηρικτικοί και πολλά άλλα τα οποία μου διαφεύγουν ίσως να περνούσαμε όλοι μας λίγο καλύτερα, να αποδεχόμασταν και τους ανθρώπους που είναι διαφορετικοί από τον εαυτό μας (για σένα λόγου χάρη ο Vince μπορεί να είναι διαφορετικός από την Μαρία, η Μαρία διαφορετική από τον Χρίστο, και ο Χρίστος διαφορετικός από τον Πέτρο). Είναι δηλαδή υποκειμενικό το πόσο διαφορετικός είναι ένας άνθρωπος από σένα η από μένα.

Μέσα στην απελπισία του ένας πιο ευαίσθητος άνθρωπος μπορεί να πει πολλά, να μην είναι όλα αληθινά, αλλά να είναι τα περισσότερα, να μιλάει μέσα από την καρδιά του και αυτό είναι αρκετά αληθινό. Δυστυχώς μερικές φορές φτάνουμε πολύ μακρυά με το ψάξιμο. Είναι παλικαρίσιο το ψάξιμο αλλά μαζί με το νερό φανερώνεται και η βρωμιά του ψαξίματος.

Αν και δεν έχω κάτι άλλο να πω πάνω στο μήνυμα σου νιώθω την ματαιοδοξία ως το μόνο σοφό λόγο που αναδύθηκε από το παρελθόν για να μας θυμίζει το λυπηρό παρόν. Κάτι οι ακεφιές, κάτι ο κόμπος στα χέρια και αδυνατώ να γράψω άλλο.

Originally posted by oXe

Αν είσαι έξυπνος έκανες πολύ καλά που το έπαιζες βλάκας γιατί έτσι τους εξ έπληξες όλους. Τα λόγια είναι περιττά. Keep up the good work & Congratulations for being real.
    ρε συ οχε........πολύ νέος αλλά με άποψη.
    Στο ίδιο έργο θεατες πάλι δηλαδη.

Senior Member
    Το θέμα keep_walking δεν είναι πόσο έξυπνος είναι ένας άνθρωπος αλλά πόσο αληθινός είναι όταν μιλάει. Αν όλοι μας ήμασταν λίγο περισσότερο αληθινοί, ηθικοί, υποστηρικτικοί και πολλά άλλα τα οποία μου διαφεύγουν ίσως να περνούσαμε όλοι μας λίγο καλύτερα, να αποδεχόμασταν και τους ανθρώπους που είναι διαφορετικοί από τον εαυτό μας (για σένα λόγου χάρη ο Vince μπορεί να είναι διαφορετικός από την Μαρία, η Μαρία διαφορετική από τον Χρίστο, και ο Χρίστος διαφορετικός από τον Πέτρο). Είναι δηλαδή υποκειμενικό το πόσο διαφορετικός είναι ένας άνθρωπος από σένα η από μένα.

Μέσα στην απελπισία του ένας πιο ευαίσθητος άνθρωπος μπορεί να πει πολλά, να μην είναι όλα αληθινά, αλλά να είναι τα περισσότερα, να μιλάει μέσα από την καρδιά του και αυτό είναι αρκετά αληθινό. Δυστυχώς μερικές φορές φτάνουμε πολύ μακρυά με το ψάξιμο. Είναι παλικαρίσιο το ψάξιμο αλλά μαζί με το νερό φανερώνεται και η βρωμιά του ψαξίματος.

Αν και δεν έχω κάτι άλλο να πω πάνω στο μήνυμα σου νιώθω την ματαιοδοξία ως το μόνο σοφό λόγο που αναδύθηκε από το παρελθόν για να μας θυμίζει το λυπηρό παρόν. Κάτι οι ακεφιές, κάτι ο κόμπος στα χέρια και αδυνατώ να γράψω άλλο.
    Xμ το θεμα ειναι ποσο συμβατα ειναι με σενα αυτα που λεει ο εκαστοτε ανθρωπος.
    Μπορει να ειναι υπερευαισθητος αλλα να σε στολιζει με χιλια δυο κοσμητικα λογω της υπευραισθησιας αυτης που διαθετει...και φυσικα εσυ που δεν εισαι αναισθητος να γινεις μανταρα.
    Η υπερευαισθησια δεν ειναι προσον ουτε η ευαισθησια ειναι για μενα...περισσοτερο προσον θεωρω το να προσφερεις κατι.
    Οσο για το ποσο αληθινος ειναι ο καθενας λιγο δυσκολο οταν δεν ξερεις και ο ιδιος την αληθεια πολλες φορες πως μπορεις να εισαι αληθινος?
    Οταν συναισθημα-λογικη κατα καποιο τροπο βρισκονται σε συγκρουση και ψαχνεις να βρεις τον εαυτο σου?
    Τεσπα καποιες σκεψεις και εγω...χωρις ιχνος αντιπαραθεσης...ισως να λεμε και τα ιδιο με διαφορετικα λογια.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Μπορει να ειναι υπερευαισθητος αλλα να σε στολιζει με χιλια δυο κοσμητικα λογω της υπευραισθησιας αυτης που διαθετει...και φυσικα εσυ που δεν εισαι αναισθητος να γινεις μανταρα.
    Η υπερευαισθησια δεν ειναι προσον ουτε η ευαισθησια ειναι για μενα...περισσοτερο προσον θεωρω το να προσφερεις κατι.
    Οσο για το ποσο αληθινος ειναι ο καθενας λιγο δυσκολο οταν δεν ξερεις και ο ιδιος την αληθεια πολλες φορες πως μπορεις να εισαι αληθινος?
    Οταν συναισθημα-λογικη κατα καποιο τροπο βρισκονται σε συγκρουση και ψαχνεις να βρεις τον εαυτο σου?
    Τεσπα καποιες σκεψεις και εγω...χωρις ιχνος αντιπαραθεσης...ισως να λεμε και τα ιδιο με διαφορετικα λογια.
    Και όχι μονο διαφορετικα λόγια, αλλα και διαφορετικα ονοματα.......

Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Originally posted by oXe

ρε συ οχε........πολύ νέος αλλά με άποψη.
    Στο ίδιο έργο θεατες πάλι δηλαδη.
    Αν δε σου αρέσει άλλαξε κανάλι, προς τι η δυσθυμία δεν κατάλαβα; Είσαι αυτό που λένε control freak?

Member

Προσφορά.. σωστό. Αν και δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει η προσφορά σε ένα χώρο αλληλο[βοήθειας]. Δηλαδή παζάρια κάνουμε αν θα πάμε στο βουνό η όχι; Καλή η πεζοπορία δε λέω αλλά καλύτερη η ξάπλα.

Senior Member
    Προσφορά.. σωστό. Αν και δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει η προσφορά σε ένα χώρο αλληλο[βοήθειας]. Δηλαδή παζάρια κάνουμε αν θα πάμε στο βουνό η όχι; Καλή η πεζοπορία δε λέω αλλά καλύτερη η ξάπλα.
    Δεν σε καταλαβαινω αλληλοβοηθεια=αλληλοπροσφ� �ρω δεν ειναι στην ουσια?
    Στην ουσια ολη μας η ζωη δεν ειναι προσφορα και ζητηση...προσφερουμε εργασια παιρνουμε μισθο κλπ?
    Εννοεις μηπως να προσφερεις χωρις να παιρνεις?
    Δεν γινεται κατι παιρνεις παντα ως ανταλλαγμα γιατι το κανεις με την ελευθερη βουληση σου αρα ικανοποιεις μια εσωτερικη αναγκη-παρορμηση.
    Το μονο παιρνω ισως εχει περισσοτερο νοημα του στυλ εισαι σχεδον κλινικα νεκρος και σε φροντιζουν οι συγγενεις σου αθελα σου για να μην πεθανεις αλλα ακομα και τοτε προσφερεις με την παρουσια σου αν και οχι πολλα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Member
    Δεν σε καταλαβαινω αλληλοβοηθεια=αλληλοπροσφ� �ρω δεν ειναι στην ουσια?
    Στην ουσια ολη μας η ζωη δεν ειναι προσφορα και ζητηση...προσφερουμε εργασια παιρνουμε μισθο κλπ?
    Εννοεις μηπως να προσφερεις χωρις να παιρνεις?
    Δεν γινεται κατι παιρνεις παντα ως ανταλλαγμα γιατι το κανεις με την ελευθερη βουληση σου αρα ικανοποιεις μια εσωτερικη αναγκη-παρορμηση.
    Το μονο παιρνω ισως εχει περισσοτερο νοημα του στυλ εισαι σχεδον κλινικα νεκρος και σε φροντιζουν οι συγγενεις σου αθελα σου για να μην πεθανεις αλλα ακομα και τοτε προσφερεις με την παρουσια σου αν και οχι πολλα.
    Πολύ απαισιόδοξο το μήνυμα σου. Εφόσον έτσι νιώθεις τότε να ζητήσεις από τους γονείς σου καλύτερη μεταχείριση γιατί είναι κρίμα να προκαλείς και να επηρεάζεις τόσο πολύ τους συνανθρώπους σου.

Είσαι σίγουρος πως το ιντερνετ σου κάνει καλό; Προτού απαντήσεις σκέψου. Αν υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίο η σκέψη δεν παράγεται τόσο αποτελεσματικά μάλλον είναι επειδή ζούμε σε δύσκολους καιρούς για συμπόνοια. Όμως σου είπα και πάλι την γνώμη μου. Αν θέλεις να σώσεις κάποιον σώσε τον εαυτό σου. Ζητά από τους γονείς σου να σε φροντίζουν όπως θα έπρεπε.

Member
    ~Θα ήθελα να ζω για την ζωή, να γράφω για τον λόγο, να ερωτεύομαι και να παράγω με κίνητρο την ζωτική αγάπη και να μπορώ να πλάθω, μέσω της φυσικής επιθυμίας που ονομάζεται έλξη, όμορφους ανθρώπους και πιο νέους, πιο δημιουργικούς, πιο ζωντανούς, πιο όμορφους και πιο ταπεινούς~

Senior Member
    Για να επανέλθουμε εντός θέματος:
    Ερωτευόμαστε την επιθυμία μας, όχι το αντικείμενο της.
    Nietze
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member
    Originally posted by DissolvedGirl
    Για να επανέλθουμε εντός θέματος:
    Ερωτευόμαστε την επιθυμία μας, όχι το αντικείμενο της.
    Nietze

Αυτό ακριβώς............μεγάλη αλήθεια.........

Senior Member
    Πολύ απαισιόδοξο το μήνυμα σου. Εφόσον έτσι νιώθεις τότε να ζητήσεις από τους γονείς σου καλύτερη μεταχείριση γιατί είναι κρίμα να προκαλείς και να επηρεάζεις τόσο πολύ τους συνανθρώπους σου.

Είσαι σίγουρος πως το ιντερνετ σου κάνει καλό; Προτού απαντήσεις σκέψου. Αν υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίο η σκέψη δεν παράγεται τόσο αποτελεσματικά μάλλον είναι επειδή ζούμε σε δύσκολους καιρούς για συμπόνοια. Όμως σου είπα και πάλι την γνώμη μου. Αν θέλεις να σώσεις κάποιον σώσε τον εαυτό σου. Ζητά από τους γονείς σου να σε φροντίζουν όπως θα έπρεπε.
    Τυπικη απαντηση καποιου που δεν εχει να πει κατι επι του θεματος.
    Αν το ιντερνετ μου κανει καλο,αν οι γονειςμου !!!! μου συμπεριφερονται με καλο τροπο κλπ.
    Εγω βρισκω το μηνυμα μου πολυ αισιοδοξο...εσυ που διακρινεις την απαισοδοξια δεν ξερω.
    Εαν εσυ εχεις διαφορετικη φιλοσοφια τι ωθει τον ανθρωπο σε \"καλο σαμαρειτη\" μπορεις να την αναλυσεις.
    Υπαρχει ολοκληρη ερευνα πανω σε αυτο και δεν γραφω λογια του αερα...αυτη ειναι η επικρατουσα αποψη σε γενικες γραμμες....δεν την εχω διαβασει ακομα...αλλα θα την διαβασω μια μερα και θα κανω το αντιστοιχο νημα.
    Οσο για μενα σε πληροφορω αισθανομαι τελεια...και μαλιστα ενα σταδιο πριν την ανεργια...μετα απο πολλα χρονια...και παλι παω για αλλα κολπα.

Senior Member
    Να σας πω. Αν είναι να έχετε αντιπαραθέσεις άντε σε κανένα άλλο thread, εδώ είναι για quotes.
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member
    Δεν εισαι και αυτος που θιχτηκε ομως dis...θες δηλαδη να ανοιξω νημα η αντιπαραθεση μου απο τα quotes που εχω με τον oxe?
    Νομιζω ξερω ποτε πρεπει να σταματησω μια αντιπαραθεση οταν γινεται εξαιρετικα αγονη.

Member

Τυπικη απαντηση καποιου που δεν εχει να πει κατι επι του θεματος.
    Αν το ιντερνετ μου κανει καλο,αν οι γονειςμου !!!! μου συμπεριφερονται με καλο τροπο κλπ.
    Εγω βρισκω το μηνυμα μου πολυ αισιοδοξο...εσυ που διακρινεις την απαισοδοξια δεν ξερω.
    Εαν εσυ εχεις διαφορετικη φιλοσοφια τι ωθει τον ανθρωπο σε \"καλο σαμαρειτη\" μπορεις να την αναλυσεις.
    Υπαρχει ολοκληρη ερευνα πανω σε αυτο και δεν γραφω λογια του αερα...αυτη ειναι η επικρατουσα αποψη σε γενικες γραμμες....δεν την εχω διαβασει ακομα...αλλα θα την διαβασω μια μερα και θα κανω το αντιστοιχο νημα.
    Οσο για μενα σε πληροφορω αισθανομαι τελεια...και μαλιστα ενα σταδιο πριν την ανεργια...μετα απο πολλα χρονια...και παλι παω για αλλα κολπα.
    Είναι ενδιαφέρον ο τρόπος που διαβάζεις το δικό σου μήνυμα και \"προστατεύεις\" τον εαυτό σου (και πολύ καλά κάνεις). Ας μου επιτρέψεις να σχολιάσω το μήνυμα σου.

[Τι ωθεί τον άνθρωπο σε καλό Σαμαρείτη]
    Προφανώς οι δυσκολίες ενώνουν τους ανθρώπους. Οι ευκολίες βέβαια τους κάνουν ίδιους (ίδιο συμφέρον) οπότε δεν θα μπορούσα να υποστηρίξω κάτι διαφορετικό από αυτό που είπες εσύ για τον Vince αγαπητέ μου keep_walking. Σου έδειξε συμπόνια στο πρόβλημα σου γιατί πέρασε και εκείνος από σχετικά παρόμοιες δυσκολίες και εσύ τον προστάτευες.

Ίσως και εκείνος να συνεχίζει να περνάει παρόμοιες δυσκολίες, όπως ένας διψασμένος και προβληματισμένος άνθρωπος που θέλει να απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία και την θάλασσα χωρίς έγνοιες. όπως ένας άνθρωπος που έχει υποστεί κρίση αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης.

(γίνομαι λίγο περιγραφικός αλλά προσπαθώ να γίνω κατανοητός χωρίς να αγγίξω τον βαθμό της \"Αριστοφανικής\" κωμωδίας)

Θυμήθηκα κάτι που μου άρεσε σε ένα από τα παλιά μου βιβλία.

Αν δεν μπορείς να αγαπήσεις εσύ τον εαυτό σου κανένας δεν θα μπορέσει.

Page 45 of 135 FirstFirst ... 3543444546475595 ... LastLast