Quotes - Page 46
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 46 of 135 FirstFirst ... 3644454647485696 ... LastLast
Results 676 to 690 of 2018

Thread: Quotes

Senior Member
    Δεν σου είπα να την σταματήσεις γιατί δεν είναι δικαίωμα μου, σου είπα να την μεταφέρεις αλλου που είναι και το ορθότερο. Το καλύτερο βεβαια είναι να πάτε κάπου πριβέ να λύσετε τις διαφορες σας ώστε να γλυτώσουν τα αθώα thread σαν και αυτό από εκτος θέματος παρεμβολές. Και αυτό απευθύνεται και στον oXe βεβαια.

Only the supremely wise and the abysmally ignorant do not change.
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member
    \'... από \'δω ως την αιωνιότητα... έχει πολύ κουπί ακόμη;...\'

Alobar

;)

Senior Member
    Δεν σου είπα να την σταματήσεις γιατί δεν είναι δικαίωμα μου, σου είπα να την μεταφέρεις αλλου που είναι και το ορθότερο. Το καλύτερο βεβαια είναι να πάτε κάπου πριβέ να λύσετε τις διαφορες σας ώστε να γλυτώσουν τα αθώα thread σαν και αυτό από εκτος θέματος παρεμβολές. Και αυτό απευθύνεται και στον oXe βεβαια.
    Χμ οκ dis...θα σου κανω το χατηρι γιατι απλουστατα δεν μπορω να απαντησω στο ποστ του oxe....

Αλλα να ξερεις οτι αν μπλεξεις σε κανα καυγαδακι θα σου ποσταρω την συγκεκριμενη απαντηση που εδωσες λολ....i am bad apple yes:)

Εμ θα εκανα κανα καλο quote αλλα δεν μου ερχεται κατι στο μυαλο τωρα...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Member
    Originally posted by DissolvedGirl
    Για να επανέλθουμε εντός θέματος:
    Ερωτευόμαστε την επιθυμία μας, όχι το αντικείμενο της.
    Nietze
    Χωρίς αντικείμενο δεν θα υπήρχε επιθυμία οπότε είναι εν μέρη σωστό αυτό που είπε ο Nietze.

Το σφάλμα όμως είναι να απορρίπτουμε είτε το ένα, είτε το άλλο γιατί έτσι χάνουμε και τα δύο.

Ο Nietze, για τον οποίο δεν έχω διαβάσει και πολλά, για να είμαι ειλικρινής, αντιπροσώπευε κάποιου είδους ιδεολογία εξυπηρετόντας μία από τις δύο ιδεολογίες. Ξέρεις DG, μερικές φορές είναι καλό να πιστεύεις και λίγο στο άγνωστο γιατί η αλήθεια μπορεί να χαθεί για όλους πολύ εύκολα και πολύ σχετικά με τον βαθμό επιθυμίας. Το αντικείμενο απλά είναι κάτι το οποίο φθείρεται αλλά η επιθυμία και οι αξίες (έστω \"δανεισμένες\" από άλλους ανθρώπους) δεν έχουν την ίδια αξία και το ίδιο αντίκτυπο με την πρώτη φορά που ειπώθηκαν.

Βλέπεις αν εσύ είσαι γιατρός και έχεις δύο ασθενείς, ξέρεις ότι η αξία σου οφείλεται κυρίως στην αξία των ασθενών σου.

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Αλλα να ξερεις οτι αν μπλεξεις σε κανα καυγαδακι θα σου ποσταρω την συγκεκριμενη απαντηση που εδωσες λολ....i am bad apple yes:)
    Δεν με νοιάζουν στο απειροελάχιστο οι αντιπαραθέσεις σου, το μονο που με ενδιαφέρει είναι ότι τις έκανες σε thread που δεν είχε την παραμικρή σχέση με το θέμα του καβγά σου. Αν αρχίσω καβγά εκτος θέματος σε κάποιο thread, έχεις το ελεύθερο να μου την πεις. Bad apple να είσαι όσο θες, μαλάκας να μην είσαι :)

...φιλοκαλουμεν δε μετ\'ευτέλειας και φιλοκαλούμεν ανευ μαλακίας...
    Περικλής
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Junior Member
    μου είπε μία φίλη μου χθές μία γερμανική παροιμία που λέει:

όποιος δεν απολαμβάνει, καταλήγει μη απολάυσιμος

γιαυτο και γω λέω ότι πρέπει να τους γράψω όλους και να ζω την ζωη μου όπως χρειάζεται για να την απολάυσω!

Senior Member
    Δεν με νοιάζουν στο απειροελάχιστο οι αντιπαραθέσεις σου, το μονο που με ενδιαφέρει είναι ότι τις έκανες σε thread που δεν είχε την παραμικρή σχέση με το θέμα του καβγά σου. Αν αρχίσω καβγά εκτος θέματος σε κάποιο thread, έχεις το ελεύθερο να μου την πεις. Bad apple να είσαι όσο θες, μαλάκας να μην είσαι :)
    Και ομως dis η συμπεριφορα σου προς εμενα ειναι ακριβως ιδια με την συμπεριφορα που εδειξα εγω...μου ανταπαντας:)

Ο νοων νοητω...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Member
    It\'s funny I\'m still alive
    like a shiver in a spine

It\'s funny that we\'re still alive
    but hey its fine you never know until you had a nice wine

Meet ourselves sometimes on the places of no name
    Coconuts have no fame, but there is room for every shame

Member
    Care is wishing

Senior Member
    Originally posted by Ntia
    μου είπε μία φίλη μου χθές μία γερμανική παροιμία που λέει:

όποιος δεν απολαμβάνει, καταλήγει μη απολάυσιμος

γιαυτο και γω λέω ότι πρέπει να τους γράψω όλους και να ζω την ζωη μου όπως χρειάζεται για να την απολάυσω!
    σωωωωστηηηηηη η φιλη!!!!!!

σκεψου καλυτερα την παροιμια της, και σκεψου και λιγο την εφαρμογη της στο δικο σου θεμα που συζητουσαμε ;)

Senior Member
    \'... αν οι γάτες μπορούσαν να μιλήσουν, θα... σιωπούσαν...\'
    Nan Porter

\'... το Μεγάλο Πνεύμα θέλησε να χωρίσει τα ζώα απ\' τον άνθρωπο. Τράβηξε μια λωρίδα στο χώμα κι απ\' τη μια μεριά έβαλε τον άνθρωπο κι απ\' την άλλη τα ζώα. Την τελευταία στιγμή, ο σκύλος πήδηξε τη γραμμή και στάθηκε δίπλα στον άνθρωπο...\'
    Ινδιάνικο γνωμικό

;)

Member
    Irony doesn\'t really happen but it does actually work.

Most people can easily prove that they are able to exceed their potential by satisfying their deepest need, that is, seeing others in vain and feeling terrified about themselves (as well as having a good laugh about it).

Irony is no joke. It is part of a well established system of values and desires.

When a small world looks like it needs face lifting a bit it doesn\'t.. that is irony.

Senior Member
    \'... αν ο Θεός ήτανε κρεμάστρα, θα τ\' άφηνα όλα πάνω του...\'

Alobar

;)

Member
    If God was stupid he would talk but he isn\'t so he never really talks.

Member
    To be honest I never see any God around.

I do see however men chasing their tails. Dogs chasing cats. Cats climbing the trees to chase birds and when they can\'t find any birds that are hurt they chase mice. Mice eat insects. Insects eat themselves.

We are part of a cycle. Sometimes we like it, sometimes we don\'t but please don\'t blame others just for their words or writing style.

Page 46 of 135 FirstFirst ... 3644454647485696 ... LastLast