Quotes - Page 50
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 50 of 135 FirstFirst ... 40484950515260100 ... LastLast
Results 736 to 750 of 2018

Thread: Quotes

Senior Member
    Όταν παλεύω για ότι έχει ζωτική αξία για μένα, όταν παλεύω να νικήσω τα λάθη μου, αισθάνομαι ζωντανός.

Η φιλία σε κάνει να νιώθεις ζωντανός. Και όχι μόνο. Σε κάνει να νιώθεις ζωντανός άνθρωπος.

Ο έρωτας σε κάνει να νιώθεις ζωντανός. Και όχι μόνο. Σε κάνει να νιώθεις ζωντανός άνδρας, ζωντανή γυναίκα.
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Member
    Originally posted by anwnimi
    Όταν παλεύω για ότι έχει ζωτική αξία για μένα, όταν παλεύω να νικήσω τα λάθη μου, αισθάνομαι ζωντανός.

Η φιλία σε κάνει να νιώθεις ζωντανός. Και όχι μόνο. Σε κάνει να νιώθεις ζωντανός άνθρωπος.

Ο έρωτας σε κάνει να νιώθεις ζωντανός. Και όχι μόνο. Σε κάνει να νιώθεις ζωντανός άνδρας, ζωντανή γυναίκα.
    Μου άρεσε πολύ αυτό που έγραψες.

Senior Member
    Οι μοναχικοί, είναι πληγωμένοι που δεν ξεπέρασαν την ανάμνηση της πληγής τους και γι’αυτό προτίμησαν την μοναξιά.
    Αφιερωμενο μπαμπα

Senior Member
    Οι καλλιτέχνες είναι ατάιστα παιδία.

Η αγάπη είναι σοφότερη απο τον έρωτα.

Το μέγεθος της θυσίας δείχνει το μέγεθος του πάθους.

Όλοι είμαστε επιρρεπείς στην κολακεία.

Η εξιδανίκευση δεν είναι συχνά παρά ενας καμουφλαρισμένος ναρκισσισμός.

Η χειρότερη μορφή κυνισμού και αγριότητας είναι το να πεις ωμά μιαν αλήθεια.

Ο Θεός είναι ένα μέτρο για να ζούμε καλύτερα.

Μελίνα τανάγρη.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Η λήθη της ιστορίας είναι αμάρτημα.

Δεν υπάρχει παρθενογένεση στην Τέχνη.

Τα φαντάσματα των προγόνων μας κατοικούν μέσα μας.

Ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος είναι ο φοβισμένος.

Ο κάθε άνθρωπος έχει μέσα του την αρμονία και το χάος, τον Μπετόβεν και τον Χίτλερ.

Πλέον μετράμε τη ζωή μας με αριθμούς.

Μίκης Θεοδωράκης.

Senior Member
    Η συνεργασία απαιτεί πειθαρχία.

Η επιταχυνόμενη ανάπτυξη και η καινοτομία είναι ένας σύγχρονος πύργος της Βαβέλ.

Η σύγκρουση ελλοχεύει όταν διακόπτεται η επικοινωνία.

Μέγιστο πολιτικό διακύβευμα είναι η διατήρηση ισορροπίας, σταθερότητας και συνοχής σε έναν κόσμο που όλα μεταβάλλονται όλο και πιο γρήγορα.

Senior Member
    Δεν υπάρχουν ιδανικοί άνθρωποι.

Οι αφηρημένες οντότητες συχνά χρησιμοποιούνται ως υπεκφυγή απο τα συγκεκριμένα προβλήματα.

Senior Member
    Τhe possessions of the rich are stolen property.
    Pierre Joseph Proudhon

You\'ve got to love what\'s loveable and hate what\'s hateable.
    It takes brains to see the difference.
    Robert Frost

Whoever is not in his coffin and the dark grave,let him know he has enough.
    W.Whitman

Is sex dirty?Only if it\'s done right.
    Woody Allen
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Junior Member
    συγνώμη που επεμβαίνω αλλά αναρωτιέμαι αν έχετε να κερδίσετε κάτι από όλα αυτά ή τα κάνετε για την τιμή της χαμένης σας αθωότητας; προς τι τόση φιλοσοφία; σας ενόχλησε κάποιος που βλέπετε στην καθημερινότητα σας και τον ξέρετε ή τα έχετε βάλει με άγνωστα άρα ανύπαρκτα για εσάς πρόσωπα;

Senior Member
    Εγώ δεν το κάνω μόνο για την τιμή της χαμένης μου αθωότητας,αλλά και για την σωτηρία του πλανήτη επίσης.Επιπρόσθετα,έχω διαπιστώσει πως η ενασχόληση αυτή μειώνει τη χοληστερίνη και αυξάνει τη libido,ενώ ταυτοχρόνως και ανυπερθέτως μου καθαρίζει το εσωτερικό μου μάτι,το αναβαθμίζει και το ενδοπροβάλλει,συν τω χρόνω μάλιστα έχω παρατηρήσει λείανση των ρυτίδων και μια πιο στητή περπατησιά.:P
    Αλλά πάλι εγώ είμαι εγώ και εσύ ίσως να αναρωτηθείς γιατί σε απασχολεί αυτό που επιλέγω εγώ και όχι εσύ.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Originally posted by RainAndWind

μειώνει τη χοληστερίνη

για τα τριγλυκεριδια εχει κατι?

Senior Member
    Εγώ δεν το κάνω μόνο για την τιμή της χαμένης μου αθωότητας,αλλά και για την σωτηρία του πλανήτη επίσης.Επιπρόσθετα,έχω διαπιστώσει πως η ενασχόληση αυτή μειώνει τη χοληστερίνη και αυξάνει τη libido,ενώ ταυτοχρόνως και ανυπερθέτως μου καθαρίζει το εσωτερικό μου μάτι,το αναβαθμίζει και το ενδοπροβάλλει,συν τω χρόνω μάλιστα έχω παρατηρήσει λείανση των ρυτίδων και μια πιο στητή περπατησιά.:P
    Αλλά πάλι εγώ είμαι εγώ και εσύ ίσως να αναρωτηθείς γιατί σε απασχολεί αυτό που επιλέγω εγώ και όχι εσύ.

χαχαχαχα!!!Α ρε Ρειν,πως τα λες!!

Junior Member
    se antithesi me sena pou paraviazeis prowpika dedomena enw egw den to kanw oute gia ftysimo den eisai. an htan esy na swseis ton planhth mallon tha eixane kaei poly perissoteroi apo ena dyo atoma.

Junior Member
    oso gia to trito mati fae oso paramythi thes akoma. bad hioumor auto me to trito mati. careful na mhn gineis san auton pou meiwneis.
    kai oso gia tis epiloges tiws dikes mou pote sou den prokeite na tis anaklypseis.

Senior Member
    \'\'gelaei o kremasmenos otan tou milane gia sxoini?\'\'
    After the apocalypse they took your mind Abusing science deaf dumb and blind

Page 50 of 135 FirstFirst ... 40484950515260100 ... LastLast