Results 766 to 780 of 2018
Thread: Quotes
-
07-02-2010, 01:04 #766
Originally posted by anwnimi
Originally posted by oboro
Γιατι παντα εβλεπα τον \"ψευδη εαυτο\" ως ανικανο να βιωσει την θλιψη του και μονιμως φοβισμενο απεναντι στο ενδεχομενο της καταθλιψης... Εχει μια ειλικρινεια απεναντι στο δυσκολο συναισθημα η καταθλιψη.
Πριν την αποδοχή είναι η φάση της κατάθλιψης...
Είναι στενά και δύσκολα δρομάκια αυτά.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
- 07-02-2010, 01:07 #767
Originally posted by Alobar
\'... Εχει μια ειλικρινεια απεναντι στο δυσκολο συναισθημα η καταθλιψη...\'
(... by Oboro...)
\'... κατάθλιψη είναι η αναγκαία συνθήκη κατά την οποία αποσύρεται κανείς για να ανασυντάξει τις δυνάμεις του και να κερδίσει τον πόλεμο... οι χαμένες μάχες μπορεί να είναι πολλές. Όσες και τα καταθλιπτικά επεισόδια...\'
Alobar
;)
Εξαρτάται απο το πώς χρησιμοποιεί κανείς την θλίψη του.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
07-02-2010, 01:27 #768
\'... η κατάθλιψη είναι η μούσα του ποιητή... γνωστική σα ξεπεσμένος αριστοκράτης, σκληρή σα ρακένδυτος μπεκρής, θλιβερή σα μαβιά δροσοσταλίδα και γλυκιά, σα δεσποινίδα με αρωματισμένα ακροδάκτυλα...\'
Alobar
;)
07-02-2010, 01:44 #769
Originally posted by weird
Η κατάθλιψη, μέσα σε όλα τα άλλα, μπορεί να είναι και ένας τρόπος απόσυρσης απο επώδυνες αλήθειες, ένας τρόπος άρνησης ή \"δημιουργικής\" προσαρμογής.
Εξαρτάται απο το πώς χρησιμοποιεί κανείς την θλίψη του.
Η αποσυρση ειναι εχθρος μου."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
07-02-2010, 01:51 #770
Η κατάθλιψη, μέσα σε όλα τα άλλα, μπορεί να είναι και ένας τρόπος απόσυρσης απο επώδυνες αλήθειες, ένας τρόπος άρνησης ή \"δημιουργικής\" προσαρμογής.
Εξαρτάται απο το πώς χρησιμοποιεί κανείς την θλίψη του.
Η αποσυρση ειναι εχθρος μου.
Ίσως να πρέπει να κλειστείς σε ένα δωμάτιο για να συνδεθείς με σένα, απο όπου μόνο χαραμάδες θα αφήνουν να περνά σαν υποψία, το φως της ανθρωπότητας. Είναι καλό να μένεις απερίσπαστος. Μετά κάποια στιγμή, νοιώθεις έτοιμος να ανοίξεις την πόρτα για την επανασύνδεση. Διότι ο εαυτός σου είναι ένα τμήμα μόνο του όλου. Βαδίζεις μέσα στου κόσμου τη βοή, χωρίς να σε χάνεις πια ή τουλάχιστον, όχι τόσο εύκολα.
Το καταλαβαίνω αυτό που λες για την απόσυρση, κάποτε αποσύρθηκα κι απο τον ίδιο μου τον εαυτό.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
07-02-2010, 01:53 #771
Μερικές φορές, και σε στιγμές που όταν νομίζουμε πως τα ξέρουμε όλα για κάποιον που περιφρονούμε και η περιφρόνυση γυρνάει παλινδρομικά τότε είναι επειδή μαθαίνουμε πως όπως στρώσαμε το αστείο για τον συνάνθρωπο μας έτσι θα μάθουμε και να δεχόμαστε τα δικά του αστεία.
Τι θέλει να πει ο ποιητής; κουκου προσεξε τα καζολιν προτου τολμήσεις.
07-02-2010, 16:38 #772
Ο Τόμας Εντισον είχε αποτύχει γύρευε πόσες φορές (από εκατοντάδες μέχρι χιλιάδες λένε) μέχρι να φτιάξει την ηλεκτρικη λάμπα. Όταν τον ρώτησαν γιατί συνεχίζει παρόλο που αποτυγχάνει, αυτός απάντησε:
\"μα δεν απέτυχα ποτέ. Απλά ανακάλυψα ακόμα έναν τρόπο που έτσι δεν φτιάχνεται η ηλεκτρική λάμπα\".
07-02-2010, 17:56 #773
Γιατι παντα εβλεπα τον \"ψευδη εαυτο\" ως ανικανο να βιωσει την θλιψη του και μονιμως φοβισμενο απεναντι στο ενδεχομενο της καταθλιψης... Εχει μια ειλικρινεια απεναντι στο δυσκολο συναισθημα η καταθλιψη.
Πριν την αποδοχή είναι η φάση της κατάθλιψης...
Είναι στενά και δύσκολα δρομάκια αυτά.
Αν ναι, εξακολουθεί να είναι αληθινή... Και μόλις κοιτάξει κανείς κατάματα τις διαστρεβλώσεις, η θλίψη του ξεμακραίνει...-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
07-02-2010, 17:58 #774
Θεέ μου με αυτά τα quotes του εαυτού λολ
07-02-2010, 18:04 #775
Θε μου θε μου!
:)
:Ρ-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
07-02-2010, 18:05 #776
Όταν μπορεις να αγγιξεις το δικό μου συναίσθημά
χωρίς να θυσιάσεις το δικό σου,
τότε είσαι κοντά μου
και είμαι κοντά σου,
είμαστε σε επαφή...
Ειμαστε Μαζί.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
07-02-2010, 18:05 #777
Θε μου θε μου!
:Ρ
Excuse me!?
07-02-2010, 18:06 #778
Όταν μπορεις να αγγιξεις το δικό μου συναίσθημά
χωρίς να θυσιάσεις το δικό σου,
τότε είσαι κοντά μου
και είμαι κοντά σου,
είμαστε σε επαφή...
Ειμαστε Μαζί.
Αυτό μπορεί να γίνει και λαικό να το πει ο πλούταρχος. Η ο χατζηγιάννης καλύτερα.
07-02-2010, 18:11 #779
Originally posted by PETRAN
Θε μου θε μου!
:Ρ
Excuse me!?
Κι εκεί λογοκρισία;
Τσ τσ τσ-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
07-02-2010, 18:13 #780
Ήταν ένα βαθυστόχαστο quote!
Κι εκεί λογοκρισία;
Τσ τσ τσ
Όχι αρκετά βαθύ για να γίνει έντεχνο. Θα χορευτεί όμως στις πίστες!
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....