Quotes - Page 51
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 51 of 135 FirstFirst ... 41495051525361101 ... LastLast
Results 751 to 765 of 2018

Thread: Quotes

Senior Member
    Originally posted by RainAndWind
    Εγώ δεν το κάνω μόνο για την τιμή της χαμένης μου αθωότητας,αλλά και για την σωτηρία του πλανήτη επίσης.Επιπρόσθετα,έχω διαπιστώσει πως η ενασχόληση αυτή μειώνει τη χοληστερίνη και αυξάνει τη libido,ενώ ταυτοχρόνως και ανυπερθέτως μου καθαρίζει το εσωτερικό μου μάτι,το αναβαθμίζει και το ενδοπροβάλλει,συν τω χρόνω μάλιστα έχω παρατηρήσει λείανση των ρυτίδων και μια πιο στητή περπατησιά.:P
    Αλλά πάλι εγώ είμαι εγώ και εσύ ίσως να αναρωτηθείς γιατί σε απασχολεί αυτό που επιλέγω εγώ και όχι εσύ.

αχαχααχαχα
    χαχαχαχαχαχα

χαχαχαχ!

Καλά εντάξει, είσαι θεά :)))
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    Πιστεύω σε ένα θεό...εχμ Ρειν...:))))!!!

Άπαιχτη!
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Ε καλα αστειο αλλα οχι και τοσο:P

(Πλακα κανω ωραιο ποστ rain).

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι η επιθεση του Σοφουλη και ολα αυτα περι προσωπικων δεδομενων κλπ και για τριτο ματι...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by keep_walking

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι η επιθεση του Σοφουλη και ολα αυτα περι προσωπικων δεδομενων κλπ και για τριτο ματι...

Ναι! Που έχουν γίνει όλα αυτά?

quote:

\"Bring the flames but not the trolls\"

-Petranus

Senior Member
    \'... χίλιες λέξεις μπορούν να αντιστοιχούν σε μια μόνο εικόνα. Θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να τη γράψεις, λίγος κόπος για να τη νιώσεις και κανένας λόγος για να τη σκεφτείς...\'

Alobar

;)

Senior Member
    Originally posted by PETRAN
    Originally posted by keep_walking

Μα δεν έγιναν πουθενά,λολ.Έκανα απλά χιούμορ και μάλλον το μέλος το προσωποποίησε.Τέσπα.

Ναι! Που έχουν γίνει όλα αυτά?

quote:

\"Bring the flames but not the trolls\"

-Petranus
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Ο Καλλιτέχνης είναι εραστής της Αλήθειας.

Senior Member
    Θλίψη είναι η απόσταση που χωρίζει την πραγματικότητα απο τα όνειρά μας.

Κατάθλιψη είναι η απόσταση που χωρίζει τον αληθινό απο τον ψευδή εαυτό μας.

Senior Member
    Originally posted by weird

Πόσο συμφωνώ μ\'αυτό!

Senior Member

Σαν ενδιαμεσος χωρος εννοεις? Γιατι παντα εβλεπα τον \"ψευδη εαυτο\" ως ανικανο να βιωσει την θλιψη του και μονιμως φοβισμενο απεναντι στο ενδεχομενο της καταθλιψης... Εχει μια ειλικρινεια απεναντι στο δυσκολο συναισθημα η καταθλιψη.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    \"Always, depression implies ego strength...\"

D. W. Winnicott
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Senior Member
    Originally posted by oboro

Γιατι παντα εβλεπα τον \"ψευδη εαυτο\" ως ανικανο να βιωσει την θλιψη του και μονιμως φοβισμενο απεναντι στο ενδεχομενο της καταθλιψης... Εχει μια ειλικρινεια απεναντι στο δυσκολο συναισθημα η καταθλιψη.
    Μου αρέσει πολύ όπως το γράφεις ob αλλά θα\'θελα να το πω διαφορετικά... Νομίζω, όπως το βίωσα εγώ, ότι μόλις αποδεχτείς και βιώσεις την κατάθλιψη ως ειλικρίνεια απέναντι στα συναισθήματά σου, τότε, εκείνη τη στίγμή αρχίζει η επανάκαμψη...
    Πριν την αποδοχή είναι η φάση της κατάθλιψης...
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Originally posted by anwnimi
    Μου αρέσει πολύ όπως το γράφεις ob αλλά θα\'θελα να το πω διαφορετικά... Νομίζω, όπως το βίωσα εγώ, ότι μόλις αποδεχτείς και βιώσεις την κατάθλιψη ως ειλικρίνεια απέναντι στα συναισθήματά σου, τότε, εκείνη τη στίγμή αρχίζει η επανάκαμψη...
    Πριν την αποδοχή είναι η φάση της κατάθλιψης...
    Τωρα που το λες! Ωραιο... :)

Σκεφτομαι... Για μενα σημαινε ακομη μεγαλυτερη καταδυση... Ισως γιατι η δικη μου καταθλιψη ηταν χρονια. Οποτε μετακινηθηκα απο εναν χωρο αρνησης σε εναν χωρο ενδιαμεσο μεταβατικο, επισης καταθλιπτικο αλλα πολυ κοντα σ\' αυτο που πραγματικα ημουν - αλλα και που τελικα θα γινω τωρα που εξερχομαι σιγα σιγα :)

Senior Member
    \'... Εχει μια ειλικρινεια απεναντι στο δυσκολο συναισθημα η καταθλιψη...\'
    (... by Oboro...)

\'... κατάθλιψη είναι η αναγκαία συνθήκη κατά την οποία αποσύρεται κανείς για να ανασυντάξει τις δυνάμεις του και να κερδίσει τον πόλεμο... οι χαμένες μάχες μπορεί να είναι πολλές. Όσες και τα καταθλιπτικά επεισόδια...\'

Alobar

;)

Senior Member
    Originally posted by oboro

Σαν ενδιαμεσος χωρος εννοεις? Γιατι παντα εβλεπα τον \"ψευδη εαυτο\" ως ανικανο να βιωσει την θλιψη του και μονιμως φοβισμενο απεναντι στο ενδεχομενο της καταθλιψης... Εχει μια ειλικρινεια απεναντι στο δυσκολο συναισθημα η καταθλιψη.
    Ωραίος ο προβληματισμός σου..

Όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ, η κατάθλιψη είναι το ξέσπασμα της σύγκρουσης ανάμεσα στον αληθή και τον ψευδή εαυτό.

Αλλά όταν υπάρχει κατάθλιψη, υπάρχει απόσταση που πρέπει να διανυθεί. Ο αληθής εαυτός σου αποκαλύπτει μια πλευρά του, καταλυτικότατη, αναγκάζοντάς σε να τον κοιτάξεις κατάματα κάποια στιγμή, όταν δεν θα αντέχεις άλλο να υποκρίνεσαι, να φοβάσαι ή να αρνείσαι.

Είναι εκείνη η στιγμή που το φράγμα σπάει, με ένα σκίρτημα αληθινό, ένα κάλεσμα για \"επιστροφή\".( σε αυτό που ίσως δεν ήσουν ποτέ).
    Ή το ακούς και ξεκλειδώνεσαι σιγά σιγά, επιστρέφοντας επώδυνα ή ξανακυλάς.

Page 51 of 135 FirstFirst ... 41495051525361101 ... LastLast