Quotes - Page 53
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 53 of 135 FirstFirst ... 343515253545563103 ... LastLast
Results 781 to 795 of 2018

Thread: Quotes

Senior Member
    Originally posted by PETRAN
    Originally posted by anwnimi
    Όταν μπορεις να αγγιξεις το δικό μου συναίσθημά
    χωρίς να θυσιάσεις το δικό σου,
    τότε είσαι κοντά μου
    και είμαι κοντά σου,
    είμαστε σε επαφή...
    Ειμαστε Μαζί.

Αυτό μπορεί να γίνει και λαικό να το πει ο πλούταρχος. Η ο χατζηγιάννης καλύτερα.
    Ευχαριστώ!!:):Ρ
    Αν μη τι άλλο όταν απευθυνθώ σε αυτούς θα χρησιμοποιήσω αυτή την κριτική:))
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Όταν μπορεις να αγγιξεις το δικό μου συναίσθημά
    χωρίς να θυσιάσεις το δικό σου,
    τότε είσαι κοντά μου
    και είμαι κοντά σου,
    είμαστε σε επαφή...
    Ειμαστε Μαζί.

Αυτό μπορεί να γίνει και λαικό να το πει ο πλούταρχος. Η ο χατζηγιάννης καλύτερα.
    Ευχαριστώ!!:):Ρ
    Αν μη τι άλλο όταν απευθυνθώ σε αυτούς θα χρησιμοποιήσω αυτή την κριτική:))

Ναι! Πιστεύω ότι πρέπει να αρχίσεις να γράφεις πυρετωδώς από τώρα! Αλλά όχι στο φορουμ σπίτι λολ :P

Senior Member
    Ήταν ένα βαθυστόχαστο quote!
    Κι εκεί λογοκρισία;
    Τσ τσ τσ

Όχι αρκετά βαθύ για να γίνει έντεχνο. Θα χορευτεί όμως στις πίστες!
    Αχ αυτή η Πετράνεια σιγουριά-λογοκρισία...:Ρ

Και η πίστα καλή είναι. Έχει ρυθμό, κέφι!
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member

Ναι! Πιστεύω ότι πρέπει να αρχίσεις να γράφεις πυρετωδώς από τώρα! Αλλά όχι στο φορουμ σπίτι λολ :P
    Όποιου δεν του αρέσει κάτι μπορεί απλά να μην το διαβάζει...
    So simple!
    Life is so simple:)

ΥΓ. Θε μου θε μου (ξανά-δις)

Senior Member

Όποιου δεν του αρέσει κάτι μπορεί απλά να μην το διαβάζει...
    So simple!
    Life is so simple:)

ΥΓ. Θε μου θε μου (ξανά-δις)

Να ρωτήσω κάτι? Ποιο είναι το νόημα αυτών των αυτο-quotes? Για να δείξεις μέσα από αρλεκίνιες μακρόσυρτες ατάκες που δεν μοιάζουν με original quotes (που συνήθως είναι σύντομα,πολύ έξυπνα και \"to the point\")πόσο σοφός είσαι και τι βαθυστόχαστα πράγματα λες? Και να σου πει δήθεν \"ωω μα τι σοφία\"? απλα΄μου φαίνεται too much και δήθεν

Senior Member
    Για να μιλήσουμε σοβαρά όχι καμία σχέση. Τουλάχιστον για μένα.
    Απλά καταθέτω προσωπικές μου σκέψεις και προβληματισμούς.

Γιατί αυτό είναι δήθεν αν σκοπό δεν έχει την αυτοπροβολή; Δεν το καταλαβαίνω...Τέσπα...

Senior Member
    \'... Να ρωτήσω κάτι? Ποιο είναι το νόημα αυτών των αυτο-quotes? Για να δείξεις μέσα από αρλεκίνιες μακρόσυρτες ατάκες που δεν μοιάζουν με original quotes (που συνήθως είναι σύντομα,πολύ έξυπνα και \"to the point\")πόσο σοφός είσαι και τι βαθυστόχαστα πράγματα λες? Και να σου πει δήθεν \"ωω μα τι σοφία\"? απλα΄μου φαίνεται too much και δήθεν...\'

... μπορώ να κάνω μια... απλή ερώτηση ως συμμετέχουσα στα... αυτο - quotes;... είναι απαραίτητο όποιος/α καταθέτει με αυτή τη μορφή τις εκάστοτε σκέψεις του να θέλει κάτι να δείξει ντε και καλά;... ή είναι απαραίτητο να επιδέχεται εξηγήσεων και αναλύσεων όπως και δήποτε από τους άλλους;... προσωπικά μου είναι πολύ ενδιαφέρον και δημιουργικό να εμπνέομαι από γνωμικά για να φτιάξω δικά μου ή στίχους ή να πίάνω στίχους μου ή άλλων για να κάνω γνωμικά. Ενοχλείται κανείς, κρινόμαστε αν ήμαστε \'δήθεν\' ή μήπως χρειάζεται να μπει η σκέψη μας τιμωρία με το ένα πόδι όρθιο;... και μένα μου τη δίνει η \'ξύλινη\' γλώσσα αλλά δε θα το κάνω και θέμα, τί να κάνουμε τώρα...

Έντιτ: \'... Γιατί αυτό είναι δήθεν αν σκοπό δεν έχει την αυτοπροβολή; Δεν το καταλαβαίνω...Τέσπα...\'

... συμφωνώ Ανώνυμη... κι εγώ αν ήθελα να διαφημίσω την ποίησή μου, τη διεύθυνση του μπλογκ μου θα έβαζα... άσε που ένα χτεσινό που έγραψα - για παράδειγμα - μου \'κατέβηκε\' μετά από κάτι που έφραψε ο Όμπορο... ας το αφήσω εδώ το θέμα...

Senior Member
    Originally posted by Alobar
    \'... Να ρωτήσω κάτι? Ποιο είναι το νόημα αυτών των αυτο-quotes? Για να δείξεις μέσα από αρλεκίνιες μακρόσυρτες ατάκες που δεν μοιάζουν με original quotes (που συνήθως είναι σύντομα,πολύ έξυπνα και \"to the point\")πόσο σοφός είσαι και τι βαθυστόχαστα πράγματα λες? Και να σου πει δήθεν \"ωω μα τι σοφία\"? απλα΄μου φαίνεται too much και δήθεν...\'

... μπορώ να κάνω μια... απλή ερώτηση ως συμμετέχουσα στα... αυτο - quotes;... είναι απαραίτητο όποιος/α καταθέτει με αυτή τη μορφή τις εκάστοτε σκέψεις του να θέλει κάτι να δείξει ντε και καλά;... ή είναι απαραίτητο να επιδέχεται εξηγήσεων και αναλύσεων όπως και δήποτε από τους άλλους;... προσωπικά μου είναι πολύ ενδιαφέρον και δημιουργικό να εμπνέομαι από γνωμικά για να φτιάξω δικά μου ή στίχους ή να πίάνω στίχους μου ή άλλων για να κάνω γνωμικά. Ενοχλείται κανείς, κρινόμαστε αν ήμαστε \'δήθεν\' ή μήπως χρειάζεται να μπει η σκέψη μας τιμωρία με το ένα πόδι όρθιο;... και μένα μου τη δίνει η \'ξύλινη\' γλώσσα αλλά δε θα το κάνω και θέμα, τί να κάνουμε τώρα...

Ωραία τα λόγια σου σοφή μου αλομπαρ

λολ :P

Senior Member
    ... και τρισλολ, μη σου πω... σ\' ευχαριστώ είρωνα ψυχολόγε...

Senior Member
    ... και τρισλολ, μη σου πω... σ\' ευχαριστώ είρωνα ψυχολόγε...

Γιατί βάζεις τόσες πολλές τελίτσες? ...

Senior Member
    ... είναι κι αυτό προς ανάλυση;... ε κάντη ρε Πετράν, τί περιμένεις;... εγώ δε θα συνεχίσω \'οφ - τόπικ\' στο θρεντ...

Senior Member
    ... είναι κι αυτό προς ανάλυση;... ε κάντη ρε Πετράν, τί περιμένεις;... εγώ δε θα συνεχίσω \'οφ - τόπικ\' στο θρεντ...

...να αναλύσω...τι...δεν...καταλαβα� �νω...οφ τοπικ...δεν είμαστε τόσο...αυτό το θρεντ...είναι πιο...ελεύθερο...

Senior Member
    If you want more, you have to require more from yourself.
    Phil McGraw

It\'s better to be healthy alone than sick with someone else.
    Phil McGraw

Take it from a guy: If you\'re in love with somebody, you will swim the stream, you will climb the mountain, you will slay the dragon. You\'re going to get to her somehow, some way.
    Phil McGraw
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    We all have a social mask, right? We put it on, we go out, put our best foot forward, our best image. But behind that social mask is a personal truth, what we really, really believe about who we are and what we\'re capable of.
    Phil McGraw
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by weird
    Originally posted by oboro

Γιατι παντα εβλεπα τον \"ψευδη εαυτο\" ως ανικανο να βιωσει την θλιψη του και μονιμως φοβισμενο απεναντι στο ενδεχομενο της καταθλιψης... Εχει μια ειλικρινεια απεναντι στο δυσκολο συναισθημα η καταθλιψη.
    Μου αρέσει πολύ όπως το γράφεις ob αλλά θα\'θελα να το πω διαφορετικά... Νομίζω, όπως το βίωσα εγώ, ότι μόλις αποδεχτείς και βιώσεις την κατάθλιψη ως ειλικρίνεια απέναντι στα συναισθήματά σου, τότε, εκείνη τη στίγμή αρχίζει η επανάκαμψη...
    Πριν την αποδοχή είναι η φάση της κατάθλιψης...
    Μπορεί όμως να παγιδευτείς μέσα σε μια θλίψη που θα πονάει αληθινά αλλά θα είναι ψεύτικη.

Είναι στενά και δύσκολα δρομάκια αυτά.
    Θα είναι ψεύτικη επειδή θα προκαλείται από προσωπικές διαστρεβλώσεις εννοείς weird;

Αν ναι, εξακολουθεί να είναι αληθινή... Και μόλις κοιτάξει κανείς κατάματα τις διαστρεβλώσεις, η θλίψη του ξεμακραίνει...
    Αυτό που εννοώ ήταν οτι πολλές φορές απέδιδα τα συναισθήματά μου σε αιτίες και καταστάσεις και μορφές που απήχαν απο την πραγματική τους αιτία και κατάσταση και μορφή.
    Όταν λοιπόν υπάρχει μια τέτοια \"διαστρέβλωση\" συναισθηματική, το να την κοιτάς κατάματα είναι ο δρόμος για να φτάσεις απο τα ομοιώματα στα αληθινά.

:)
    Kαι πάλι, αυτές οι προσωπικές αλήθειες είναι... προσωπικές. Ο καθένας το αντιλαμβάνεται διαφορετικά αυτό που βιώνει.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.