Quotes - Page 74
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 74 of 135 FirstFirst ... 2464727374757684124 ... LastLast
Results 1,096 to 1,110 of 2018

Thread: Quotes

Senior Member
    Μόνο ο Τζόκερ μπορεί να γελάσει όταν πέφτει από ύψος στο κενό.
    Μπατμαν

Senior Member
    74 Ο μεγαλοφυής άνθρωπος είναι ανυπόφορος εάν δεν διαθέτει τουλάχιστον άλλα δύο χαρακτηριστικά: ευγνωμοσύνη και καθαρότητα.

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ Φ. Νίτσε
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Σκεφτομαι ακριβως αυτο κ πιστευω οτι κ αλλους που εχουν προδοθει απο διαφορα ατομα στη ζωη τους ισως τους εκφραζει κ ταυτιστουν!!

"I 've made mistakes in my life... I 've let people take advantage of me, and I accepted way less than I deserve...But, I 've learned from my bad choices, and even though there are some things I can never get back and people who will never be sorry, I 'll know better next time and I won 't settle for anything less than I deserve! That 's what I 'm thinking!!"
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    "In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day."
    F. Scott Fitzgerald
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Senior Member
    Έχω φρικάρει από την πολύ μοναξιά, και έχει μπει και σε κίνδυνο η ζωή μου. Μακάρι να ήμουν ένα τέρας με γιγαντιαίο σαγόνι να σας έτρωγα όλους! λολ

Banned
    "Battle not with monsters, lest ye become a monster, and if you gaze into the abyss, the abyss gazes also into you." -Friedrich Neitzsche

παιζει να χει ξαναμπει αλλα για πολλοστη φορα αυτο που λεει εχει τοσο δικιο και ειναι τοσο εγω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    "Battle not with monsters, lest ye become a monster, and if you gaze into the abyss, the abyss gazes also into you." -Friedrich Neitzsche

παιζει να χει ξαναμπει αλλα για πολλοστη φορα αυτο που λεει εχει τοσο δικιο και ειναι τοσο εγω...
    Νομίζω πως αυτό σημαίνει "όποιος παλεύει με τέρατα, γίνεται τέρας και όποιος κοιτάει την άβυσσο η άβυσσος τον κοιτάει πίσω" για όσους δεν ξέρουν Αγγλικά.

Banned
    ναι αυτο ακριβως σημαινει, ειναι το αγαπημενο μου quote απο Νιτσε, και εκφραζει και τη ζωη μου ολη (και γενικα τη ζωη θα ελεγα)...

Αλλάζουν τα χρωματα κάθε μέρα...Σήμερα ...χμ.....λίγο από γκρι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    Νομίζω πως αυτό σημαίνει "όποιος παλεύει με τέρατα, γίνεται τέρας και όποιος κοιτάει την άβυσσο η άβυσσος τον κοιτάει πίσω" για όσους δεν ξέρουν Αγγλικά.
    ξερουμε αγγλικα βρε insect !!! xexe!!
    Εμενα απο Νιτσε μ αρεσει κ αυτο:

"Admiration for a quality or an art can be so strong that it deters us from striving to possess it."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    ξερουμε αγγλικα βρε insect !!! xexe!!
    Εμενα απο Νιτσε μ αρεσει κ αυτο:

"Admiration for a quality or an art can be so strong that it deters us from striving to possess it."
    Ναι αυτό συμβαίνει κάποιες φορές! Πως το εξηγείς?

Senior Member
    Λολ αγγλικα δεν ξερεις?? χεχε πλακιζομαι λοιπον θα σου πω εγω πως το βλεπω, πολλες φορες εχουμε την ταση να μυθοποιουμε κ να υπερεκτιμουμε πραγματα κ δεδομενα, βεβαια οσο για αξιες κ ειδικα για την τεχνη οπως λεει, το πραγμα αλλαζει, βεβαια πολλα καθοριζονται κ απο την υποκειμενικη σκοπια του καθενος, κ εντελει να μενουμε με την αρχικη μας θεληση, καπως ετσι το βλεπω εγω, εσυ ??
    (αμα βγηκα εκτος πες μου ε?) :)

Senior Member
    Δεν ξέρω, δεν έχω κάποια άποψη σε αυτό. Ίσως αν για παράδειγμα δημοπρατηθεί ένα υπέροχο έργο τέχνης κάποιος να σταματήσει να ανεβάζει την προσφερόμενη δική του τιμή για όσο οι προσφορές των υπολοίπων ανεβαίνουν αν δεν μπορεί η δεν θέλει να διαθέσει περισσότερα απόσα είχε υπολογίσει από πρίν.

Senior Member
    Λολ αυτο που γραφεις εχει περισσοτερη βαση!! ναι, ετσι ειναι αρκετες φορες!! Αλλα ομως ετσι δεν θα αποκτησει το εργο τεχνης..:P Οποτε που καταληγουμε?? :)

Senior Member
    Οτί είμαι άσχημος άντρας γι'αυτό δεν εκτιμάω έργα τέχνης.