Βοήθειααααα - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 13 FirstFirst ... 210111213 LastLast
Results 166 to 180 of 186
    Senior Member
    Είσαι διακοπές με φίλους ή με την οικογένειά σου; Σε κάποιο σπίτι, σε συγγενείς ή αλλού σε ξενοδοχείο; Για πόσο καιρό; Πως είναι το καθημερινό σου πρόγραμμα;

Με την οικογένεια μου σε ξενοδοχείο. Το Σάββατο θα επιστρέψω σπίτι μου το πρωί μέχρι μεσημέρι-απόγευμα ειμαι θάλασσα μετα καμία βόλτα έξω.σημερα ημουν πολυ χάλια θελω να γυρίσω σπίτι περιμένω πως κ πως να περάσουν οι μέρες

Senior Member
    Quote Originally Posted by Logic View Post
    Με την οικογένεια μου σε ξενοδοχείο. Το Σάββατο θα επιστρέψω σπίτι μου το πρωί μέχρι μεσημέρι-απόγευμα ειμαι θάλασσα μετα καμία βόλτα έξω.σημερα ημουν πολυ χάλια θελω να γυρίσω σπίτι περιμένω πως κ πως να περάσουν οι μέρες
    Logic...εχω την αίσθηση ότι το όνομα σου πρέπει να γίνει....paralogic...εγω ήθελα πολύ να σε βοηθήσω, αλλά έχω την εντύπωση οτι δεν έχεις αυτιά ή οτι δε θέλεις να έχεις...δεν εξηγείται αλλιώς...και προφανώς για να μην έχουν ανησυχήσει πολύ οι δικοί σου, μάλλον δεν έχεις τίποτα. Δε μπορεί μια μητέρα και ένας πατέρας να βλέπουν το παιδί τους έτσι και να μη κάνουν τίποτα αλλά να πηγαίνετε διακοπές, να περνούν οι άλλοι ωραία κ εσένα να σε βλέπουν χάλια κ να μην ανοιγετε μια συζήτηση για το πρόβλημα σου...εκτός αν δεν είσαι χάλια κ μας δουλεύεις ομαδικά τον τελευταίο μήνα....τι να πω...καλή τύχη!

Προσπαθω να το μην το δείχνω.Αν νομίζεις ότι σε κοροϊδεύω σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου αλλα μην μου ξανά απαντήσεις τότε

Senior Member
    Γιατί όμως προσπαθείς να μην το δείχνεις; Κάνεις εμετό κρυφά ας πούμε; Οι γονείς σου μάλλον δεν έχουν καταλάβει την έκταση του προβλήματος επειδή τους το κρύβεις. Δεν είναι κακό να τους πεις στα ίσια "Δεν έχετε καταλάβει πόσο υποφέρω, νομίζω ένας ψυχολόγος θα με βοηθούσε". Αν το ανέφερες μία φορά στην μητέρα σου και δεν το ξανασυζητήσατε, μπορεί να σε βλέπει κάπως αγχωμένο αλλά να νομίζει ότι σιγά-σιγά σου περνάει και να φοβάται ότι αν σου ανοίξει αυτή συζήτηση θα στο ξαναθυμίσει και θα γίνεις χειρότερα.

Senior Member
    Κι εγω το εχω αυτο δε με ενοχλει
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Και οταν με ρωτάει τωρα που είμαστε στην διακοπές τι έχω τους λεω τίποτα δεν θελω να τους στεναχωρώ

καλημέρα παιδιά μόλις ξύπνησα με κατι σαν κρίση πανικού δεν αντέχω αλλο θα παθω και τίποτα στο τέλος.δεν αντέχω να ζω αλλο αυτο το μαρτύριο

Member
    καλημέρα παιδιά μόλις ξύπνησα με κατι σαν κρίση πανικού δεν αντέχω αλλο θα παθω και τίποτα στο τέλος.δεν αντέχω να ζω αλλο αυτο το μαρτύριο
    Έχεις επισκεφτεί κάποιον ειδικό;

Banned
    Πες τους γονείς σου ξεκάθαρα τι συμβαίνει και πες τους να πας σε κάποιο γιατρό.

Οχι δεν έχω πάει εκανα 3 εμετούς απο το πρωί και ξύπνησα πολυ νωρίς απο το άγχος.ιδρωνω πολυ τρέμω και κανω καταστροφικές σκέψεις πχ. Ότι θα πεθάνω,κατι θα παθω κτλπ.ειμαι σε πολυ άσχημη κατάσταση

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αργύρης85 View Post
    Πες τους γονείς σου ξεκάθαρα τι συμβαίνει και πες τους να πας σε κάποιο γιατρό.
    Αυτό ακριβώς.

Πρέπει...εκεί που είχα σταματήσει τους εμετόυς τωρα πάλι τα ίδια και φοβαμαι τωρα πολυ μην παθω τιποτα και αυτο πιστεύω με κανει να συνεχίσω να κανω εμετό.φοβαμαι πως θα αδυνατίσω πολυ και ότι θα παθω τιποτα σοβαρό.ρε παιδιά αντιμετωπιζεται αυτο; Έχω διαβάσει περιστατικά με άτομα που είχαν φοβία με τον εμετό αλλα αυτοί δεν έκαναν

Senior Member
    Βρε 'συ, στο είπαμε σε όλους τους τόνους, το μεγαλοποιείς στο μυαλό σου όλο αυτό και αγχώνεσαι περισσότερο και έχεις πιο έντονα ψυχοσωματικά και μετά αγχώνεσαι περισσότερο και φτου κι απ΄την αρχή. Φαύλος κύκλος! Δεν θα πάθεις κάτι σοβαρό από αυτό, απλά ταλαιπωριέσαι χωρίς λόγο. Αφού δεν μπορείς να το ξεπεράσεις από μόνος σου, μίλα με κάποιον ψυχολόγο. Δεν είναι ντροπή, γιατί δεν μιλάς ανοιχτά με τους γονιούς σου;

Δεν ξέρω μου ειναι δύσκολο

Page 12 of 13 FirstFirst ... 210111213 LastLast