Βοήθειααααα - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 13 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 186
    Banned
    Quote Originally Posted by Logic View Post
    Και ξέρω πως πρέπει να το πω στους γονείς μου γιατι δεν υπάρχει αλλη λύση.αλλα μου ειναι πολύ δύσκολο δεν ξέρω τι θα σκεφτούν
    Φαντάζομαι οι γονείς σου δεν είναι τίποτα αγριάνθρωποι. Οπότε τι ανησυχείς; Αυτοί μπορούν να σε βοηθήσουν. Αν θες πες το μόνο σε όποιον από τους δυο αισθάνεσαι ποιο κοντά(αρχικά). Πως σου δημιουργήθηκε ένα άγχος, μια φοβία και σε ταλαιπωρεί. Απλά από την δική σου οπτική φαίνεται τόσο δύσκολο να τους μιλήσεις. Αυτοί θα καταλάβουν και θα σε βοηθήσουν. Δεν θα σκεφτούν κάτι κακό. Άνθρωποι είναι και αυτοί και έχουν περάσει άγχη και καταστάσεις, φαντάζομαι.

Μα με βλέπουν πως δεν ειμαι όπως ήμουν πριν και με ρωτάνε τι εχεις δεν βρίσκω την δύναμη να τους το πω γιατι νομίζω θα πουν έλα μωρε χαζομάρες θα σου περάσει αν δεν το ζήσει κανεις αυτο το άγχος δεν μπορει να καταλάβει πιστεύω

Banned
    Κάποιες φορές νομίζουμε πως δεν θα μας πάρουν στα σοβαρά οι άλλοι και τελικά διαψευδόμαστε. Πόσο μόλον που πρόκειται για τους γονείς σου. Και όπως είπες σε βλέπουν καιρό που δυσκολεύεσαι με κάτι. Οπότε θα καταλάβουν και θα σε βοηθήσουν.

Θα προσπαθήσω να τους το πω ευχαριστώ πολύ παντωα

Banned
    Πες το φίλε. Αν σε αγαπούν πραγματικά θα ανησυχησουν και θα θέλουν να βοηθήσουν. Δεν θα το πάρουν έτσι χαλαρά.. Ίσα ίσα θα έλεγα. Είσαι και σε περίεργη ηλικία.

Θα περιμένω λίγο να τελειώσουν οι εξετάσεις και ίσως τα πράγματα να είναι καλύτερα το καλοκαίρι δεν ξέρω αν όχι θα τους το πω

Χθες δεν έκλεισα μάτι όλην την νύχτα.Μου μπήκε μια σκέψη στο μυαλό ότι μπορει να έχω ιδψ και το άγχος ηταν ανυπόφορο όλο το βράδι δεν κοιμήθηκα εκανα και 3-4 εμετούς απο το άγχος.Η μάνα μου ανησυχίσε πολυ της είπα ότι νιώθω έντονο άγχος και ότι αυτο τα προκαλεί ολα δεν αντέχω αλλο.εκει που ειμαι καλύτερα πάλι τα ίδια και χειρότερα.

Senior Member
    Χθες δεν έκλεισα μάτι όλην την νύχτα.Μου μπήκε μια σκέψη στο μυαλό ότι μπορει να έχω ιδψ και το άγχος ηταν ανυπόφορο όλο το βράδι δεν κοιμήθηκα εκανα και 3-4 εμετούς απο το άγχος.Η μάνα μου ανησυχίσε πολυ της είπα ότι νιώθω έντονο άγχος και ότι αυτο τα προκαλεί ολα δεν αντέχω αλλο.εκει που ειμαι καλύτερα πάλι τα ίδια και χειρότερα.
    Πάρε τηλεφωνο στο ΙΕΘΣ γκουγκλαρε το να κλείσεις ραντεβου. Είναι 17 ευρώ η επίσκεψη. Αμαρτία είναι τόσο μικρό παιδί να ταλαιπωρείσαι έτσι.

Quote Originally Posted by Anna137 View Post
    Πάρε τηλεφωνο στο ΙΕΘΣ γκουγκλαρε το να κλείσεις ραντεβου. Είναι 17 ευρώ η επίσκεψη. Αμαρτία είναι τόσο μικρό παιδί να ταλαιπωρείσαι έτσι.
    Θελω απλα να ηρεμήσω και δεν μπορώ να το κάνω

Member
    Πώς αισθάνεσαι σήμερα, συντάκτη;

Quote Originally Posted by diamont View Post
    Πώς αισθάνεσαι σήμερα, συντάκτη;
    Χειρότερα δεν γίνεται δεν την θελω την ζωή μου ετσι.εχω μια δυστυχία σήμερα ολη μέρα δεν εχω φάει και τίποτα.δεν μπορώ να το πολεμήσω αλλο αλήθεια εχω φτάσει στο όριο μου

Banned
    Πες το ρε στους γονείς σου. Δεν είναι κάτι για το οποίο φταις εσύ. Μην ντρέπεσαι.

Μα τους είπα ότι όλο αυτό μου το προκαλεί το άγχος

Senior Member
    Μα τους είπα ότι όλο αυτό μου το προκαλεί το άγχος
    Μήπως σε αγχώνουν οι εξετάσεις? Προσπάθησε να μη διαβάζεις για διαταραχές στο ιντερνετ. Δεν έχεις Ιψδ..είμαι σίγουρη, αλλά αν διαβάζεις τώρα που είσαι τόσο αγχωμένος θα νομίζεις ότι ολα αυτά τα έχεις εσύ. Η μητέρα σου που σε βλέπει έτσι τι σου λέει? Πες της παιδί μου, οτι είσαι πολυ φοβισμένος, οτι σκέφτεσαι συνέχεια τους εμεττούς να σε πάει σε κάποιον να μιλήσεις να το βγάλεις απο μέσα σου. Τώρα που τελείωσαν οι εξετάσεις σου πήγαινε. Γιατί λες συνέχεια δε μπορώ και δε μπορώ? Αφου σου λέμε όλοι εδώ μεσα να το πεις στους γονείς σου να δεις ένα άνθρωπο, γιατί δε το κάνεις? Στην Αθήνα μένεις ή στην επαρχία?

Banned
    Φίλε γενικότερα σωματικά πως είσαι. Εγώ δεν περνάω καλά για διάφορους λόγους και από Μάρτη ως τώρα έχω χάσει 8 κιλά. Πλέον με βλέπουν άτομα που με βλέπουν συχνά και κάθε μέρα μου λένε ότι αδυνατιζω όλο και περισσότερο. Και δεν είμαι κάνας χοντρός. Πριν ήμουν στα κιλά που είναι ιδανικά για το ύψος μου.

Page 4 of 13 FirstFirst ... 23456 ... LastLast