Βοήθειααααα - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 13 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 186
    Senior Member
    Μ αρεσε κ μενα ο πολεμοσ οταν ημουν μικροσ πηγα στρατο κατι εχασα κατι κερδισα εχασα τον καιρο ειρηνησ δηλαδη να βρω κοριτσι κ κερδισα οτι σε καιρο πολεμου εγω θα επιβιωσω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Logic View Post
    Φίλε δεν ξέρω τι λες δεν μπορώ να καταλάβω αν δεν θες να βοηθήσεις μην απαντάς
    Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί να σε βοηθήσει, κι ίσως αρκετοί «εδώ μέσα» να μην μπορούν να το κάνουν για ευνόητους λόγους. Φρόντισε να φιλτράρεις τις πληροφορίες που λαμβάνεις απ' το ιντερνέτ γενικά και ειδικά απ' τα φόρουμ, φυσικά υπάρχουν και οι καλές περιπτώσεις χρηστών που μπορούν να σε βοηθήσουν. Ιδανικά μίλα με τους γονείς σου, ή μ' έναν ψυχολόγο.

Senior Member
    Ποιοι ειναι οι ευνοητοι λογοι που δεν μπορεισ να τον βοηθησεισ εγω ξερω να τον βοηθησω του ειπα ξεχνα το δεν ειναι προβλημα εσυ τι θα του πεισ

Και τόση ώρα γιατι γράφεις ασυναρτησίες;;ο καθένας που μπαίνει εδω εχει το πρόβλημα του αυτο που πρέπει υποχρεωτικά να κανεις ειναι να το σεβαστείς.τι προσπαθείς να κανεις ;

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Για να σ δωσω να καταλαβεισ ειναι μια γυναικαρα πανεμορφη που την ερωτευτηκα κι αντι για ερωτα ηθελε πολεμο πολυ λυπαμαι αλλα εγω την αγαπησα οποτε τησ ανηκω θελει δε θελει
    βρε ελις οταν καποια εχει το πολεμο στο μυαλο της γι αυτο δε φταινε οι αλλοι αν θεωρεις οτι αυτοι τις βαζουν ιδεες φταιει η φυση της η τα μυαλα που κουβαλα

Senior Member
    Αλεκο πολεμο θελαν ολοι οποτε θα φυγω να ησυχασουμε

Senior Member
    Γεια σου logic! Θα εκφρασω την γνωμη μου με αρκετη αυτοπεποιθηση,παρολο που δεν ειμαι γνωστης,ψυχολογος η οτιδηποτε τετοιο κι αυτο με σκοπο την δημιουργια μιας ρεαλιστικης συνειδησης της καταστασης αυτης,δηλαδη το που κυμαινεσαι σε πραγματικα πλαισια. Η αληθεια ειναι οτι το αγχος προκαλειται απο το φοβο. Εαν το σκεφτεις, ολα τα ηδη αγχους ξεκινανε απο την ερωτηση "τι θα γινοταν εαν..?". Δεν γνωριζω εαν σου ειχε συμβει πιο παλια κατι παρομοιο και ειναι αποθηκευμενο στη μνημη σου, η εαν εκεινη τη στιγμη που βρισκοσουν εξω συνεβη κατι που σε ταραξε πολυ και ειχε αυτα τα αποτελεσματα, η εαν οι προηγουεμενες μερες σου ηταν γεματο αγχος το οποιο σε ... χτυπησε στο στομαχι. Ο οργανισμος προειδοποιει. Το αγχος σου βρηκε διεξοδο απο το στομαχι σου. Εφιδρωση, Αφυδατωση, Ταση για εμετο, Εντονη Ναυτια κοκ. Η ηρεμια, η ξεκουραση και ο υπνος ειναι μια καλη συνταγη.Και μονο αυτη. Δεν παιρνουμε χαπια ανευ λογου, μη συνταγογραφουμενα, χωρις αυτο να σημαινει πως το ανευ λογου προσδιοριζει τη βαρυτητα στο γεγονος που ειπες. Να εισαι σιγουρος, πως καταλαβαινω την θεση που βρισκεσαι οπως επισης πως εαν οντως χρειαζοταν να χρησιμοποιησεις καποια φαρμακα, διαγνωσμενα, θα εκανες πρωτα οτι ηταν δυνατον για να μην τα ξεκινησεις. Φανταζομαι πως η συνταγη"ξεκουραση" ισως μοιαζει εξωπραγματικη. Προσωπικα εαν εβλεπα εναν ανθρωπο να κανει εμετο στο δρομο, θα ειχα την αντληψη οτι κατι του συμβαινει. Απο το να εφαγε κατι που τον πειραξε στο προηγουμενο μαγαζι που καθοταν εως και το αγχος. Ο οποιοσδηποτε στην κοινωνια, δεν ειναι σε θεση να κατανοησει μια δυσκολη κατασταση σαν κι αυτην ακομη κι αν ειναι ξενος και μπορει να κοιταξει περιεργα αντι να βοηθησει, δν ειναι σε θεση να καταλαμβανει καμια θεση στο μυαλο σου. Την επομενη φορα λοιπον,που θα βγεις εξω, απο το να πεις πως ντρεπομαι γιατι φοβαμαι πως θα κανω εμετο μπροστα στον κοσμο, προετοιμασου πως οντως θα κανεις εμετο μπροστα στον κοσμο και θα χαρω πολυ, να επιστρεψεις σε 10 μερες και να μας πεις εαν το να αντιμετωπισεις το φοβο σου κατα μετωπο και το να σε βγαλεις απο αυτην την προκαταληψη τον εαυτο σου, ειχε μονο θετικα αποτελεματα. Ωστοσο, εαν δεν εισαι πολυ κουρασμενος, πηγαινε για ενα τρεξιμο. Και εαν εισαι πολυ κουρασμενος ξαπλωσε λιγες ωρες παραπανω!

Quote Originally Posted by Kalissi View Post
    Γεια σου logic! Θα εκφρασω την γνωμη μου με αρκετη αυτοπεποιθηση,παρολο που δεν ειμαι γνωστης,ψυχολογος η οτιδηποτε τετοιο κι αυτο με σκοπο την δημιουργια μιας ρεαλιστικης συνειδησης της καταστασης αυτης,δηλαδη το που κυμαινεσαι σε πραγματικα πλαισια. Η αληθεια ειναι οτι το αγχος προκαλειται απο το φοβο. Εαν το σκεφτεις, ολα τα ηδη αγχους ξεκινανε απο την ερωτηση "τι θα γινοταν εαν..?". Δεν γνωριζω εαν σου ειχε συμβει πιο παλια κατι παρομοιο και ειναι αποθηκευμενο στη μνημη σου, η εαν εκεινη τη στιγμη που βρισκοσουν εξω συνεβη κατι που σε ταραξε πολυ και ειχε αυτα τα αποτελεσματα, η εαν οι προηγουεμενες μερες σου ηταν γεματο αγχος το οποιο σε ... χτυπησε στο στομαχι. Ο οργανισμος προειδοποιει. Το αγχος σου βρηκε διεξοδο απο το στομαχι σου. Εφιδρωση, Αφυδατωση, Ταση για εμετο, Εντονη Ναυτια κοκ. Η ηρεμια, η ξεκουραση και ο υπνος ειναι μια καλη συνταγη.Και μονο αυτη. Δεν παιρνουμε χαπια ανευ λογου, μη συνταγογραφουμενα, χωρις αυτο να σημαινει πως το ανευ λογου προσδιοριζει τη βαρυτητα στο γεγονος που ειπες. Να εισαι σιγουρος, πως καταλαβαινω την θεση που βρισκεσαι οπως επισης πως εαν οντως χρειαζοταν να χρησιμοποιησεις καποια φαρμακα, διαγνωσμενα, θα εκανες πρωτα οτι ηταν δυνατον για να μην τα ξεκινησεις. Φανταζομαι πως η συνταγη"ξεκουραση" ισως μοιαζει εξωπραγματικη. Προσωπικα εαν εβλεπα εναν ανθρωπο να κανει εμετο στο δρομο, θα ειχα την αντληψη οτι κατι του συμβαινει. Απο το να εφαγε κατι που τον πειραξε στο προηγουμενο μαγαζι που καθοταν εως και το αγχος. Ο οποιοσδηποτε στην κοινωνια, δεν ειναι σε θεση να κατανοησει μια δυσκολη κατασταση σαν κι αυτην ακομη κι αν ειναι ξενος και μπορει να κοιταξει περιεργα αντι να βοηθησει, δν ειναι σε θεση να καταλαμβανει καμια θεση στο μυαλο σου. Την επομενη φορα λοιπον,που θα βγεις εξω, απο το να πεις πως ντρεπομαι γιατι φοβαμαι πως θα κανω εμετο μπροστα στον κοσμο, προετοιμασου πως οντως θα κανεις εμετο μπροστα στον κοσμο και θα χαρω πολυ, να επιστρεψεις σε 10 μερες και να μας πεις εαν το να αντιμετωπισεις το φοβο σου κατα μετωπο και το να σε βγαλεις απο αυτην την προκαταληψη τον εαυτο σου, ειχε μονο θετικα αποτελεματα. Ωστοσο, εαν δεν εισαι πολυ κουρασμενος, πηγαινε για ενα τρεξιμο. Και εαν εισαι πολυ κουρασμενος ξαπλωσε λιγες ωρες παραπανω!
    Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σου δεν φοβάμαι ότι θα κανω εμετό έξω μπροστά σε κόσμο αλήθεια δεν με νοιαζει.ΑΑπλα εχω αγχωθεί γιατι φοβάμαι μην κανω γενικά εμετό γιατι μου εχει κολλήσει σαν σκέψη αν και εχω να κανω μια εβδομάδα.και τις προηγούμενες τις προκαλούσα εγω.με τρώει όμως αυτο το άγχος με καταστρέφει περίμενα πως κ πως να τελειώσει το σχολείο γιατι τωρα προς το τέλος του το έπαθα γιατι δεν άντεχα αλλο να παθαίνω αυτο το πρόβλημα εκεί πέρα.και αν τον Σεπτέμβρη ειμαι ακόμα ετσι; Δεν θα το αντέξω εχω ταλεπωρηθει πολυ

Senior Member
    Το μαθημα σου λοιπον,ειναι πως γνωριζεις πλεον τι σημαινει αυθυποβαλλομαι. Η ταση να το αποβαλλεις ειναι αυτο που σου δημιουργει την αυθυποβολη. Ολα ειναι φυσιολογικα. Ολοι οι ανθρωποι ειναι προιοντα του παρελθοντος τους και δεν υπαρχει ουτε ενας ανθρωπος στον πλανητη που να μην αποτελειται απο τα.. "ψυχολογικα" του. Προτιμω την εκφραση ιδιαιτεροτητες που χρηζουν αναλογη αντιμετωπιση γιατι τα "ψυχολογικα" εχουν πολυ αρνητικη χροια. Η διφορα στους ανθρωπους γυρω σου ειναι οτι υπαρχουν αυτοι που το γνωριζουν και αυτοι που δεν το γνωριζουν. Μου κανει φοβερη εντυπωση που εισαι 16 χρονων και αντιληφθηκες πως πηγαζει απο εσενα και οτι δεν ειναι παθολογικο. Σαν ευστροφος ανθρωπος λοιπον, κι ετσι οπως κανουν ολοι αυτοι με μια αλφα αυτοεπιγνωση, μαθαινεις πως να διαχηριζεσαι τις ιδιαιτεροτητες σου.
    Βημα Νουμερο πρωτο! Αποδεχεσαι την κατασταση.
    Βημα νουμερο δευτερο! Ξεκινας τη γυμναστικη. Αμεσα. Υπαρχει πιθανοτητα να ανακατευτεις στην αρχη λογο της πιεσης η εαν δεν τρως καλα. Μην τρομαξεις καθολου. Δεν τρεχει τιποτα. Συνεχιζεις με τη γυμναστικη.
    Βημα νουμερο τριτο! Μην τρως αργα το βραδυ. Μεχρι τις 9 το πολυ.
    Νουμερο τεταρτο! Τρως λιγη ποσοτητα, και συχνα.

Υ.Γ. Πριν κατι μηνες ειχα την ιδια ερωτηση. Θα το εχω ολη μου τη ζωη; Δημιουργει δυσλειτουργιες.
    Οταν καταλαβα ακριβως τι ειναι και το αγνωστο εφυγε απο το μυαλο μου, τα πραγματα αλλαξαν κατα παρα πολυ.Ξεκινησα να σκεφτομαι... πως θα ειμαι καλα; τι μου αρεσει και τι οχι. Λιγα παραπανω ορια στους γυρω μας δεν βλαπτουν και παραπανω φροντιδα στον εαυτο μας. Ετσι, δημιουργεις αυτοεπιγνωση που κατα συνεπεια συμβαλει και στη διαμορφωση της προσωπικοτητας σου.
    Δεν εισαι μονος. Υπαρχουν πολλοι που ξεπερνανε εντελως τετοια ζητηματα, ενω αλλοι που συμβαδιζουν με αυτα. Σε οποια περιπτωση κι αν ανηκεις, το μονο σιγουρο ειναι οτι οχι, δεν θα εχει τις ιδιες συνεπειες σε ολη σου τη ζωη. Το κλειδι ειναι η αυτοεπιγνωση και στο τονιζω ξανα, η προστασια η φροντιδα του εαυτου και η υπευθυνοτητα του εαυτου.

Senior Member
    Μπραβο σου καλισι γτ εμενα η γυμναστικη μου εσωσε τη ζωη επρεπε να εχω ενα καρο ψυχολογικα αλλα εγινα μποντι μπιλντερ και ειμαι κουκλοσ τα αντιμετωπιζω ολα πολυ ηρεμα και παιρνω αγωγη να ειμαι ηρεμοσ μονο αυτο κανει η αγωγη με κραταει ηρεμο κατα τα αλλα ειμαι αρχιμαλακασ σα χαρακτηρασ λογω αυτων που εχω περασει

Ειναι και δύσκολη φάση της ζωής μου αυτη γιατι γράφω και εξετάσεις και δεν μπορώ να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου.Συνεχιζω παντως να βγαινω καθε μέρα έξω με τους φίλους είτε ειμαι λίγο καλύτερα είτε δεν ειμαι γιατι με ήρεμη λίγο αυτο.απο την πρώτη στιγμή εχω καταλάβει ότι το μυαλό τα προκαλεί ολα και πάλι δεν μπορώ να τα ξεχασο

Senior Member
    Δεν ξερω εαν υπαρχει καποιος ειρωνικος τονος, και βασικα αυτη ειναι ερωτηση γιατι δεν μπορω να το διακρινω. Η γυμναστικη βοηθαει στις ορμονες. Εκρηξη αδρεναλινης και τεστοστερονης. Ορμονες που επηραζουν το στρες. Και επισης βοηθαει στην υπερδιεργεση του νου.

Senior Member
    Η αντιμετωπιση της υπεραναλυσης ειναι η πραξη. Οχι, μην γινεις ρομποτ. Ξεκινα να κινεισαι.

Senior Member
    Καλισι δεν υπαρχει ειρωνικοσ τονοσ για να θεραπευτεισ μεσω γυμναστικησ γινεσαι μποντι μπιλντερ μεσω εκκλησιασ ταπεινωνεσαι διαλεξε και παρε επισησ μερικοι το κανουν με συνδυασμο ουσιων παντωσ το να παρεισ φαρμακα ξεπεραστηκε γι αυτο κ κοψαν τισ ψυχοθεραπειεσ φαρμακα παιρνει οποιοσ νευριαζει για να καθετε ησυχοσ κανενασ αλλοσ δεν παιρνει φαρμακα

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 13-06-2018 at 17:51.

Page 8 of 13 FirstFirst ... 678910 ... LastLast