Βοήθειααααα - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 13 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 186
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Kalissi View Post
    Εκεινη την περιοδο που εκανα την εγγραφη* εβλεπα!ναι! Μαλλον ειχα στερεψει απο φαντασια!
    Βέβαια το έγραψες λίγο λάθος,αλλά it's ok.
    Πάντως για να μην βγαίνουμε εκτός,νομίζω πως θα τον βοηθήσει και η ψυχοθεραπεία.

Έχω μιλήσει με τους γονείς μου και απλά νομίζουν πως έχω ένα φυσιολογικό άγχος και ανησυχία για κατι δεν μπορούν να καταλάβουν τι περνάω

Senior Member
    (WhyAlwaysMe? ) Εσκεμμενα!

Logic. Θα μπορουσες να επιμεινεις ωστε να καταλαβουν ποσο σημαντικο ειναι για σενα.

WhyAlwaysMe?
    Guest

Logic. Θα μπορουσες να επιμεινεις ωστε να καταλαβουν ποσο σημαντικο ειναι για σενα.
    Όπως και να έχει,δεν ημουν φαν της.

Senior Member
    Περιεργο... αλλα ουτε εγω!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Περιεργο... αλλα ουτε εγω!
    χαχαχαχαχαχαχα

Banned
    Quote Originally Posted by Logic View Post
    Έχω μιλήσει με τους γονείς μου και απλά νομίζουν πως έχω ένα φυσιολογικό άγχος και ανησυχία για κατι δεν μπορούν να καταλάβουν τι περνάω
    Logic, μήπως διστάζεις και δεν τους έδωσες να καταλάβουν την έκταση του προβλήματος σου. Δηλαδή αν τους είπες "να είμαι αγχωμένος" αυτοί δεν θα καταλάβουν. Πες τους ξεκάθαρα όπως μιλάς εδώ και αν πάλι δεν αντιλαμβάνονται πες τους, μόνος σου, να δεις κάποιον ειδικό, για να ξεπεράσεις αυτή τη φοβία.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Κάνουν μεγάλο λάθος οι δικοί σου...

Τους δικαιολογώ με αγαπάνε πολυ όπως και εγω και κάνουν ότι μπορούν για να ειμαι καλα απλα δεν μπορούν να καταλάβουν τι περνάω

Senior Member

Καλημέρα Kalissi
    Η αυτοεπίγνωση που έχεις αποκτήσεις ώς προς την αντιμετώπιση του δικού σου προβλήματος (ψυχαναγκασμός όπως αναφέρεις) είναι προιόν ψυχοθεραπείας? Φαρμακευτικής αγωγής? Εκτός απ τη γυμναστική που πάντα είναι απίστευτα βοηθητική...μ αρέσει ο τρόπος που εκφράζεσαι, είναι πολυ εμπεριστατωμένος....σ ευχαριστώ για την απάντηση.

Ρε παιδιά δηλαδή έλεος για ποσό ακόμα θα συνεχιστεί.εχει κολλήσει το μυαλό μου στην σκέψη ότι εχω ιδψ και σκέφτομαι πως τελείωσε η ζωή μου εδω πως μια ζωή θα ζω ετσι κτλπ.+ότι αυτο με τον εμετό παραμένει την μια πιο αδύναμο την αλλη πιο ισχυρό.πως γίνεται όμως ; Απο την μια στιγμή στην αλλη ημουν εντελώς καλα τωρα αυτο εχω απελπίστει εντελώς μονο οταν κοιμάμαι νιώθω ελεύθερος

Senior Member
    Ρε παιδιά δηλαδή έλεος για ποσό ακόμα θα συνεχιστεί.εχει κολλήσει το μυαλό μου στην σκέψη ότι εχω ιδψ και σκέφτομαι πως τελείωσε η ζωή μου εδω πως μια ζωή θα ζω ετσι κτλπ.+ότι αυτο με τον εμετό παραμένει την μια πιο αδύναμο την αλλη πιο ισχυρό.πως γίνεται όμως ; Απο την μια στιγμή στην αλλη ημουν εντελώς καλα τωρα αυτο εχω απελπίστει εντελώς μονο οταν κοιμάμαι νιώθω ελεύθερος
    Logic, πόσες μέρες έχεις να κάνεις εμεττό?

1,5-2 εβδομάδες

Senior Member
    1,5-2 εβδομάδες
    Εφόσον έχεις να κάνεις 1,5-2 εβδομάδες, που σημαίνει ότι η κατάσταση σου βελτιώνεται, εσύ τι ακριβώς φοβάσαι?

Φοβάμαι πως θα συνεχιστεί επίσης φοβάμαι πως εχω ιδψ πως θα ζω με αυτο μια ζωή πως δεν θα ξανααπολαυσω καμία στιγμή στην ζωή γενικά ειναι σαν να με εχει σκεπάσει ένα μαύρο σύννεφο και αν προσπαθήσω να σκεφτώ κατι θετικό μέσα σε δευτερόλεπτα αυτο αντικαθίσταται απο μια αρνητική σκέψη

Page 10 of 13 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast