Results 46 to 59 of 59
Thread: Είμαι εγώ για σχέση?..
-
25-05-2018, 00:22 #46
Ανοησιες δεν λες. Λες σοβαρα πραγματα για τον εαυτο σου, που θα τα βρεις μπροστα σου. Εισαι η γυναικα που μολις ερωτευθειτε με καποιον αλλο θα ακουσεις οτι δεν εισαι σαν τις αλλες, σαν εσενα εψαχνα, νοιωθω οικεια πως σε ξερω καιρο κτλ κτλ. Δεξου τα αλλά... κρατα μικρο καλαθι. Ειδικα απο μεγαλυτερο σου.
- 25-05-2018, 01:40 #47
25-05-2018, 01:45 #48
25-05-2018, 02:02 #49
Δεν εχεις καποιο θεμα,μακαρι κι αλλες κοπελες να ηταν ετσι οπως εσυ να τις νοιαζουν βολτες με ποδηλατα και οχι κλαμπ και καφετεριες,ειναι πολυ ομορφο.Απλα κατα τη γνωμη μου προσπαθησε να συνδυαζεις τον αθλητισμο με καποιες γυναικείες ασχολιες οπως το βαψιμο νυχιων οπως λες,οσο μπορεις θηλυκα ρουχα κτλ...Εγω ας πουμε πιο παλια οταν παρακολουθουσα στιβο χαμογελαγα με την Μιρελα Μανιανη,λεω κοιτα να δεις πως καταφερνει να ειναι γλυκια τσαχπινα και γυναικα παρ ολο που εκανε ενα αθλημα ψιλομπρουταλ αντρικο https://www.youtube.com/watch?v=V28s2eL2F2k
25-05-2018, 08:40 #50
ξερεις ομως, ο τροπος που εκφραζομαστε, καμια φορα λεει πιο πολλα απο οσα εξιστορουμε...
δεν ξερω αν προερχεσαι απο πολυ συντηρητικο περιβαλλον, η απο ...παραεκκλησιαστικο περιβαλλον, αλλα μεσα σου εχεις ενοχοποιησει τις συναναστροφες αλλα και την διασκεδαση πιστευω.
γιατι δλδ οι γνωριμιες, η διασκεδαση και η ενασχοληση με ενα αγορι ειναι "λερωμα"?
πιθανον για τον ιδιο λογο που δεν εχεις ξεκινησει κατι ερωτικο, στα 20 σου.
γιατι εχεις πολυ συντηρητικες επιρροες.
απενοχοποιησου λιγο (ΛΙΓΟ)
δεν ειναι αμαρτια ουτε ο ερωτας, ουτε ο χαβαλες.
δεν χανεις τον στοχο σου αν αφηνεσαι στην χαλαροτητα ποτε ποτε.
το μετρο ισχυει και γι αυτο.
οι διασκεδασεις που περιγραφεις σε αλλο μηνυμα, μια χαρα διασκεδασεις ειναι και μια χαρα κοινωνικοποιηση ειναι.
γιατι δεν μπορεις να γνωρισεις εκει, αγορια δλδ?
μια χαρα,μπορεις.
ουτε κατι εξτριμ η απωθητικο ειναι για να το περιγραφεις σαν να μας λες "εγω διασκεδαζω να κλεινομαι σε ενα υπογειο και να στεκομαι σε κατακορυφο για μιση ωρα"...
ειναιδ ραστηριοτητες πολυ ευχαριστες κι αν δεν στις προτεινει η παρεα σου, μπορεις να τις προτεινεις εσυ.
καποιοι θα ακολουθησουν και θα τους αρεσει κιολας!
μπορεις να ξεκινησεις με το αγορι που σε ενδιαφερει μαλιστα.
νομιζω οτι ενα προσθετο θεμα που σε κομπλαρει, ειναι το οτι εισαι παρθενα στα 20.
αυτο μην το σκεφτεσαι, θα ξεπεραστει αν ενα αγορι ενδιαφερθει πραγματικα για σενα.
25-05-2018, 12:35 #51
Δεν είναι για όλους τόσο απλά και αυτονόητα αυτά τα πράγματα...πίστεψέ με.
Μην κρίνουμε εξ'ιδίων τα αλλότρια.
Δεν είναι τόσο εύκολο να αφεθείς,ακόμα και αν το θές...και δεν έχει να κάνει με το ότι μπορεί να έχεις ενοχοποιήσει ηθικά την απόλαυση.
Είναι ζήτημα ψυχικής συμβατότητας για κάποιους.
Σαν να υπάρχουν εκατομμύρια ''ομάδες ψυχής'' με διαφορετικά αντιγόνα η κάθε μία,και απλά να είσαι συμβατός με πολύ λίγες από αυτές.
Μου έχει τύχει να γνωρίσω κοπέλα η οποία εκ πρώτης όψεως με καύλωσε και την είδα ερωτικά και μετά που την γνώρισα καλύτερα δεν μου έβγαινε να κάνω μαζί της κάτι περισσότερο από φιλιά και αγκαλιές,αν και συνέχιζε να με ελκύει σεξουαλικά....Δεν ξέρω πώς να στο εξηγήσω...Είναι σαν ένα είδος ψυχικής σιχασιάς που προκαλείται επειδή αισθάνεσαι τον άλλον σαν ''ξένο'',σαν να υπάρχει ένα αόρατο τείχος ανάμεσά σας.
Μπορεί να μην είναι φυσιολογικά όλα αυτά,το ξέρω...και εγώ θα ήθελα να τα βλέπω πιό απλά τα πράγματα και να μην έχω τέτοια κόμπλεξ,αλλά δεν το παλεύεις!...είναι δύσκολο!...έτσι είναι ο φαινότυπος της ψυχής σου...αν προσπαθήσεις να τον αλλάξεις νιώθεις ενοχικά που το κάνεις αυτό στον ίδιο τον εαυτό σου και τσιγκλάς.''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa
25-05-2018, 17:29 #52
Αν γνωρισει ενα αγορι που της αρεσει και το κανει μαζι του μεσα σε μια βδομαδα ας πουμε, και το μαθουν οι γονεις της, θα απογοητευτουν και αυτη θα νοιωθει ντροπη.
Το ψυχικο - ηθικο κολλημα ομως δεν λαμβανει υποψη του αν θα το μαθουν η οχι. Παιζουν μεγαλο ρολο οι γονεις.
Θα σου πω ενα περιστατικο δικο μου. Ο πατερας μου εδειχνε λιγο συντηρητικος στα ματια μας, δε μας μιλουσε για σεξ κτλ και το ειχα μεσα μου σαν κατι καπως ενοχικο. Δεν ηταν ομως συντηρητικος, απλα για καποιο λογο κρατησε αυτη τη σταση.
Μια μερα λοιπον γυρω στα 15 εγω ειμασταν μαζι και με τον θειο μου. Καποια στιγμη πανω στο χαβαλε που κανανε λενε που να γυρνανε ο Τακης με τον Νικο τα βραδια; Τακης ο γιος του θειου μου και Νικος ο μεγαλυτερος αδερφος μου.
Αα λεει ο πατερας μου που να γυρνανε θα κυνηγανε να πηδανε τιποτα γκομενες, οτι καναμε κι εμεις καποτε και βαζουν τα γελια!
Ε ρε φιλε λες και ενοιωσα μια ωραια απελευθερωση, λεω απο μεσα μου ωω θελω κι εγω να πηδηξω, χωρις ιχνος ενοχης.
Παω στοιχημα αν της πουνε οι γονεις της οτι το σεξ με ενα αγορι που σου αρεσει ειναι ωραιο πραγμα, να το χαρεις με προφυλαξη κτλ κι εμεις το καναμε στην ηλικια σου.... το εχει κανει με τα χιλια.
25-05-2018, 22:59 #53
26-05-2018, 00:03 #54
Πιθανως λεει.
Ρε συ βγαζει ματι οτι ειναι συντηρητικοι οι γονεις της, δεν θα ηταν περιεργο αν ηταν πχ της εκκλησιας. 18 χρονων να μην βγαινει εξω, να μην κανει παρεα με αγορια κτλ. Ενοχες νοιωθει η κοπελα και δεν το εχει συνειδητοποιησει.
Φαντασου ενα ακραιο (αλλα συχνα αληθινο) σεναριο σε κοπελα που αγπαει τους γονεις της, να της λενε οτι αν κανεις σεξ πριν τον γαμο θα νοιωσουμε πολυ ασχημα, θα μας ντροπιασεις. Σκεψου την στιγμη που θα γνωρισει καποιον για σχεση που θα της αρεσει πολυ, τι συναισθημα θα νοιωθει και τι συγκρουση θα έπικρατει μεσα της. Τι ενοχες και τυψεις θα νοιωθει αν το κανει και τι απογοητευση αν το κανει και ο αλλος εξαφανιστει για τον Α η Β λογο. Σε τι αδιεξοδο θα βρεθει σε μια τυχον ανεπιθυμητη εγγυμοσυνη. Οι γονεις δεν γνωριζουν τι επιπτωσεις εχουν αυτα που λενε κυριως στην ψυχικη υγεια της κορης τους.
26-05-2018, 19:07 #55
Οχι, δεν επηρρεαζει καθολου η εκκλησια... Οι γονεις μου με εχουν πιο ελευθερη απ'οτι εχω εγω τον εαυτό μου. Ισως εδω εχει πολυ δικιο ο Yoko choco! Βεβαια με την μητερα μου συζηταμε πιο πολυ απο τον πατερα μου. Οσαν αφορα το σεξ μου ειχε πει κιολας καπου στα 15, και δεν το περιμενα να μου το πει τοσο ελευθερα, οτι ο πατερας της γνωστης Καλομοιρα ς της ειχε πει οτι αμα το κανει με αγορι θα θελει να το κανει συνεχεια και η Καλομοιρα ειπε οτι ειχε δικιο... Νομιζω πως σε αυτο συμβαλλει το οτι εχω δειξει οτι καταλαβαινω τι γινεται γυρω μου και πρατω παντα ορθα σε σχεση με αλλα παιδια. Γενικα της ελεγα και γω κουτσομπολια ποιος τα εχει με ποιον για συμμαθητες μου και τα σχολιαζαμε μαζι. Απλα, τουλαχιστον η μητερα μου, ηταν της αποψης ισως οτι ειμασταν μικρα. Μην τα πολυλογω, για να καταλαβαιτε οι γονεις μου ειναι καπως μεγαλοι σε ηλικια και εχουν μεγαλωσει σε εποχη με αλλες πεποιθησεις. Αλλα ενταξει, επειδη κιολας ειχαν μεγαλωσει ηδη τα αδερφια μου ειχαν μαθει ποσο ελευθερους πρεπει να μας αφηνουν και εγω δεν με αφηνα ελευθερη γιατι ναι, σιγουρα θα ειχα τους γονεις μου στο μυαλο μου τι θα πουνε αλλα και απο την αλλη ετσι μαθαινα να ζω, για παραδειγμα για να πετυχω στον αθλητισμο δεν θα επρεπε να ξενυχταω (πρωι πρωι ειχε προπονηση), να πινω, ακομα και καποιες εκδρομες αποφασισα να μην παω για να μην χασω προπονηση και μαθηματα. Μαλιστα ακομα και ο πατερας μού ελεγε γιατι δεν βγαινω οπως τα αλλα παιδια. Παντως, παντα εννοωντας την μητερα μου, ο πατερας μου ειναι λιγο περιεργος, δεν θα ενιωθα ασχημα να της πω οτι βρηκα ενα αγορι, οτι εκανα κατι βεβαια δεν θα της το ελεγα τοσοο ευκολα. Νομιζω ομως οτι η ιδια θα μου ελεγε μονη της να προσεχω αλλα και μπραβο ισως μου ελεγε... Εννοειται πως δεν θελω να τους στεναχωρω αλλα πιστευω αυτο πλεον (!) δεν νομιζω να τους πειραξει.
Οπως ειπε ο giorgos35 ισως δεν εχει βρεθει το καταλληλο αγορι..
Oeo καταπληκτικη η Μιρελα!! Βεβαια λογω μαθηματων φετος εχω αφησει τον αθλητισμο. Ομως απο του χρονου θα συνεχισω και οπως ειπατε και ειχατε δικιο μεσα εκει θα βρω και παρεα και ατομα να κανουμε μαζι δραστηριοτητες. Προστοπαρων ισχυει στα αληθεια το οτι καθομαι στο δωματιο και κανω κατακορυφο για οσο μπορω χαχαχαχα
Μαλιστα περισυ λεγαμε με ενα παιδι να πηγαιναμε μαζι για τρεξιμο στο γυμναστηριο της σχολης αλλα οπως ειπα φετος επεσαν πολλα μαθηματα και χαθηκαμε.
26-05-2018, 19:15 #56
Επισης, αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι δεν εχω και αυτοπεποιθηση. Για παραδειγμα και ενα παιδι να δειχνει ενδιαφερον και να μου αρεσει και μενα θα σκεφτομουν 'μα εμενα, μπαα, δεν πρεπει να ισχυει' σκεφτομενη οτι υπαρχουν τοσες πολυ πιο ομορφες γυρω μου.
11-06-2018, 04:21 #57
Εδώ, έχεις περιγράψει την τέλεια γυναίκα, ή τουλάχιστον την γυναίκα ελληνίδα κάποιων παλαιότερων χρόνων. Το να έκανες σχέσεις απ' τα 16, δεν θα σε έφερνε πιο μπροστά αλλά πιο πίσω στις προτιμήσεις κάποιων ανδρών που σκέφτονται παρόμοια μ' εσένα.
Γιατί να κάνεις αλλαγές σε κάτι που εκ φύσεως είναι αυτό που είναι;
Φυσικά και θα υπάρξει κάτι, αλλά δεν είναι επί του παρόντος...
Αρκετοί άντρες, το πρώτο που κοιτούν είναι ο χαρακτήρας σε μια γυναίκα και μετά όλα τ' άλλα. Λέω ψέματα οκ... το πρώτο που κοιτούν είναι η εξωτερική ομορφιά, αλλά το αμέσως επόμενο είναι ο χαρακτήρας.
Ακριβώς έτσι γίνεται και στην πράξη.
. .
Επικεντρώσου σε αυτό που κάνεις τώρα!
Επειδή «τώρα» περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη φορά, εκείνο που χρειάζεσαι είναι η αυτοσυγκέντρωση και η πειθαρχεία στους στόχους των σπουδών σου.
12-06-2018, 04:56 #58
Γεια σου ριαμα, πιστεύω οτι στο θέμα διασκέδασης πρεπει να παραμείνεις οπως είσαι, άσχετα με το τι θεωρεί διασκέδαση ο περισσότερος κόσμος. Αγόρια θα γνωρίσεις απο τον κύκλο σου και απο αυτα που κάνεις, δεν χρειάζεται να πηγαίνεις σε καφετέριες κλπ αφου δεν σ' αρέσει αυτός ο τρόπος διασκέδασης. Μπορεί πχ στη σχολή να γνωρίσεις ένα αγόρι, να σου προτείνει κάποια έξοδο αλλα οχι να πηγαίνεις και κάθε μέρα για καφέ. Το ιδιο σου προτείνω και στο θέμα της εμφάνισης που δεν σ' αρέσει να κάνεις νύχια κλπ, δεν χρειάζεται. Αρκεί να είσαι στοιχειωδώς προσεγμένη. Απο θέμα παρέες, φιλίες κλπ πώς τα πας;
12-06-2018, 14:52 #59
Σίγουρα και εγώ το πρώτο πράγμα που θα κοιτούσα σε μια γυναίκα είναι η εμφάνιση, αλλά εάν από την μια είχα μια κουκλάρα με σκατό χαρακτήρα και από την άλλη μια πιο μέτρια αλλά με πολύ καλό χαρακτήρα ε τότε βέβαια θα προτιμούσα την μέτρια εννοείται, αν και η ομορφιά είναι αντικειμενική και με το πέρας το χρόνου δεν είναι η ίδια, ενώ ο χαρακτήρας δεν παθαίνει φθορά όσα χρόνια και εάν περάσουν, αλλά αυτά για εμένα είναι σκέψεις δυστυχώς ούτε όμορφη, ούτε πιο μέτρια καμία δεν έχει προκύψει στην ζωή μου!!
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App