Results 1 to 12 of 12
Thread: KATAXRHSH PSYXOFARMAKON
-
10-10-2008, 13:43 #1
KATAXRHSH PSYXOFARMAKON
KALISPERA SAS
PANO APO 10 XRONIA EXO ANXODEIS DIATARAXES
KAI XRONIA KATATHLIPSI.
EXO DOKIMASEI DIAFORA ANTIKATATHLIPTIKA
OPOS SEROXAT LADOSE .OLA TA IDIA EINAI
ENERGOUN META APO 1 MHNA
KAI PROSPATHOUN NA ISORROPISOYN TIN SEROTONINI.
NIOTHEIS LIGO KAIRO KALA .
ALLA AMA DEN LYTHEI H AITIA
TOTE DEN KSEPERNAS THN KATATHLIPSI.
KAI EXO PAEI SE PSYXIATROUS
DEN EXO ALLA XRHMATA NA DEINO
.TA DIPLOMATA POY EXOUN DEN SHMAINEI OTI EXOUN
KAI TO XARISMA TIS PSYXOTHERAPEIAS.
TELOS PANTON.
EXO PAREI MEXRI KAI 4 LADOSE THN HMERA KAI DEN ME BOITHISAN.
TO KAKO POIO EINAI . MOLIS PRIN 9 XRONIA KSEKINISA TO XANAX
HTAN SAN MAGIKO FILTRO AMESOS .ENIOSA KALA .
EFYGAN OI AGORAFOBIES .OI EMONES IDEES KLP.
APO 0.25 EFTASA NA PERNO 4 MGR !! THN HMERA EXO PAREI EOS KAI 8 MGR SEMIA MERA
ALLA APLA MOU PAGONOUN TON EGGEFALO
EKSASTHENEI H MNHMH MILAO GIA APORITA PRAGMATA
SE AGNOSTOUS.
YPNILIA KAI KOURASH
KAI BEBAIA TO XANAX META APO TOSA XRONIA DHMIOURGEI EKSARTISI . SYMPERIFEROMAI KANONIKA DEN MOIAZO ME TOKSIKOMANI
ALLA MOU EXEI PEI GIATROS OTI H POSOTHTA TOY XANAX POU PAIRNO EINAI SAN NA EIMAI TOKSIKOMANHS.
PROSPATHO NA TO KOPSO KAI OLA TA SYBLEGMATA KAI TO ANXOS KAI OI PSYXANAGASMOI EPISTREFOYN AMESOS.
DEN ANTEXO . XREIAZOMAI BOITHEIA.
MPORO NA MPO SE KENTRO APOTOKSINOSIS?
NA MPO SE PSYXIATRIKI KLINIKI ?
TI NA KANO?
- 10-10-2008, 18:29 #2
giati den prospa8eis na to mmeiwseis arga arga!kai taytoxrona na boh8h8eis ma antikata8lyptika?
sthn klinikh ti na kaneis ?apla 8a se riksoun se alla xapia kai paei legontasssssssssss
10-10-2008, 19:05 #3
εγω θα ελεγα να γραφεται με ελληνικα φοντς μπας και διαβασουμε κανα θεμα για να μην τα προσπερναμε ετσι χωρις λογο.
Κριμα που τα γραφετε δηλαδης....
10-10-2008, 19:22 #4
Πρώτα από όλα για να παίρνεις 9 χρόνια xanax θέλω να μου πεις αν το ήξερε κάποιος γιατρός.Γιατί αν το ήξερε απλά είναι εγληματίας.Τώρα σε αυτό που σε καίει αν δεν μπορείς να το κόψεις σιγά σιγά μόνος σου δεν είναι κακό να κάνεις τα παρακάτω.
Άλλαξε γιατρό.Προσπάθησε να βρεις αν είναι δυνατόν τον κατάλληλο ο οποίος θα μπορέσει να σε στηρίξει ψυχολογικά.
Δεν είναι κακό μετά αν δεις ότι πάλι δεν μπορείς να ζητήσεις την γνώμη του για να πας για λίγο διάστημα σε κάποια κλινική ώστε να βοηθηθείς.
Πάντως μην σε πιάνει απελπισία.Θα τα καταφέρεις.Εμείς που έχουμε περάσει τόσο λούκι έχουμε πολλές δυνάμεις.
Υ.Γ.Δεν μπορώ να πιστέψω πως υπάρχουν γιατροί που αφηνουν ασθενείς να παίρνουν ηρεμιστικά τόσο πολύ καιρό.Το όνομά μου είναι στράτος.Ένας άνθρωπος γεννημένος σε λάθος εποχή.........
13-10-2008, 20:23 #5
9 χρονια ειναι μεγαλο χρονικο διαστημα να παιρνεις αγχολυτικα-ηρεμηστικα!!το ξερω γιατι επαιρνα συνολο αγχολυτικα για 4 χρονια κ μου ηταν πολυ δυσκολο να τα σταματησω εντελως...εκει που εφτανα σε ενα σημειο να τα κοψω εντελως,ενιωθα οτι το χρειαζομουν παλι.προσπαθησα παρα πολυ πιστεψε με δν ηταν καθολου ευκολο...μολις πριν 1μιση μηνα τα εκοψα εντελως...αρχισα να τα μειωνω αργα αργα...δηλαδη για μια βδομαδα επαιρνα 1,μετα για μια βδομαδα μισο μετα πισωγυρναγα δεν το αρνουμαι και φτου απο την αρχη.το τελευταιο κομματι ηταν το πιο δυσκολο...απο το 1/4 στο καθολου...το παλευα και 1 μηνα μπορω να σου πω!!και περασα και καποια συμπτωματα μετα του τυπου ταχυκαρδιες,αγχος ,ενιωθα οτι θελω να το παρω,το χρειαζομουν...αλλα ελεγα μεσα μου,οχι δεν πρεπει...καλυτερα να εχω ταχυκαρδια παρα να παρω παλι xanax...τοση προσπαθεια χαμενη θα πηγαινε...πηγαινε σε καποιο ψυχιατρο που θα σου δωσει οδηγιες να το κοψεις σταδιακα με τα λιγοτερα δυνατα συμπτωματα...ειναι ο μονος τροπος...μπορεις να το κοψεις!!!
21-10-2008, 15:33 #6
αν επερνες 9 χρονια xanax εχεις εξαρτηση μεγαλυτερη απο αυτην της ηρωινης....
Για να το κοψεις δε γινεται μονος σου θελει πολυ υποστιριξη..
τα στερητικα συμπτωματα μπορει να σου κρατησουνε ακομα και
3 χρονια(που ειναι αγχος πανικος κτλπ)
23-10-2008, 15:43 #7
κανενας ηρωνομανης?
24-10-2008, 14:06 #8
h χειροτερη εξάρτηση ειναι οι βενζιοδιαζεπινες...
05-02-2010, 04:32 #9
Originally posted by stam2829
SE AGNOSTOUS.
Πολλές φορές όταν έχουμε κάποιο πρόβλημα (π.χ. πονοκέφαλο) θέλουμε να τελειώνει αμέσως. Μια λύση είναι να πάρουμε ένα δυνατό παυσίπονο που να δρα αμέσως. Σκέφτομαι λοιπόν, γιατί να θέλουμε να τελειώσει αμέσως; Ας δοκιμάσουμε να μείνουμε με μέρος του προβλήματος και ταυτόχρονα να χρησιμοποιήσουμε μικρότερη δόση/δραστικότητα.
Το ίδιο σκέφτομαι και με τα ηρεμιστικά. Αν θελήσουμε να τελειώσει το πρόβλημα 100%, τότε θα αναγκαστούμε σε μεγάλη δόση. Αλλά ας το αφήσουμε αυτό. Αν τελειώσει το πρόβλημα 100% δεν θα έχουμε την ευκαιρία να το δούμε, να ζήσουμε με αυτό, να το μελετήσουμε. Και από αυτή τη στάση, να μάθουμε. Αγοραφοβία; Άσε την να υπάρχει και σε κάποιο μεγάλο βαθμό. Κατάθλιψη, επίσης άσε την να υπάρχει σε μεγάλο βαθμό. Τα σκέφτηκα αυτά, όταν διαπίστωσα την εξάρτηση από το τσιγάρο. Έτσι τώρα, ότι και αν έχω, προσπαθώ να μην χρησιμοποιήσω τη μέγιστη δυνατή εξωτερική βοήθεια. Χρησιμοποιώ τη \"βοήθεια\" για το 50% ή το 25% και με διάφορους τρόπους να συμπληρώσω το υπόλοιπο 50% ή 75%. Δεν είναι απαραίτητο να το συμπληρώσω με δική μου \"δύναμη\". Μπορώ για παράδειγμα, να μην εκτεθώ κατά 100% και να εκτεθώ κατά 50%. Έτσι χρειάζομαι μόνο 50% \"βοήθεια\". Με το σκεπτικό αυτό, μειώνεται η χρειαζούμενη δόση.
Και ένα απλοϊκό παράδειγμα. Υποθέτουμε ότι έξω κάνει πολύ κρύο. Μπορούμε να ντυθούμε με το 100% των ρούχων που θα χρειαζόμασταν για να αισθανόμαστε εντελώς άνετα. Μπρούμε όμως να ντυθούμε με το 50% των ρούχων και να περιορίσουμε το χρόνο που μένουμε έξω. Έτσι πάλι θα αισθανόμαστε καλά. Μπορούμε τέλος να ντυθούμε με το 25% των ρούχων, ταυτόχρονα να περιορίσουμε το χρόνο που μένουμε έξω, και ταυτόχρονα ας κρυώνουμε και αρκετά (πάντα εφόσον θα είμαστε ασφαλείς). Με το σκεπτικό αυτό χρειαζόμαστε μόνο το 1/4 των ρούχων.
Το 25% που κρυώνουμε, μας κάνει να \"μαθαίνουμε\" απ\' αυτό. Ίσως να μας κάνει να συνηθίσουμε το κρύο, ή να βρούμε μεθόδους άλλες για να το αντιμετωπίζουμε. Αυτό το 25% θεωρώ ότι είναι η μάθησή μας, αυτό που αξίζει περισσότερο.
24-02-2010, 20:46 #10
προσεξε γιατι εμενα το πολυ χαναξ μου εφερε ακαθισια νομιζω το λενε.Δεν μπορουσα απο την πολλη χρηση να κατσω σε καρεκλα,να κοιμηθω,να ηρεμησω...και ειχα φοβερο ακχος.Ηταν απαισια ασθενεια η \"ακαθισια\".Ευχομαι να μην το παθει κανενας.
24-02-2010, 21:36 #11
Originally posted by John11
Originally posted by stam2829
SE AGNOSTOUS.
Πολλές φορές όταν έχουμε κάποιο πρόβλημα (π.χ. πονοκέφαλο) θέλουμε να τελειώνει αμέσως. Μια λύση είναι να πάρουμε ένα δυνατό παυσίπονο που να δρα αμέσως. Σκέφτομαι λοιπόν, γιατί να θέλουμε να τελειώσει αμέσως; Ας δοκιμάσουμε να μείνουμε με μέρος του προβλήματος και ταυτόχρονα να χρησιμοποιήσουμε μικρότερη δόση/δραστικότητα.
Το ίδιο σκέφτομαι και με τα ηρεμιστικά. Αν θελήσουμε να τελειώσει το πρόβλημα 100%, τότε θα αναγκαστούμε σε μεγάλη δόση. Αλλά ας το αφήσουμε αυτό. Αν τελειώσει το πρόβλημα 100% δεν θα έχουμε την ευκαιρία να το δούμε, να ζήσουμε με αυτό, να το μελετήσουμε. Και από αυτή τη στάση, να μάθουμε. Αγοραφοβία; Άσε την να υπάρχει και σε κάποιο μεγάλο βαθμό. Κατάθλιψη, επίσης άσε την να υπάρχει σε μεγάλο βαθμό. Τα σκέφτηκα αυτά, όταν διαπίστωσα την εξάρτηση από το τσιγάρο. Έτσι τώρα, ότι και αν έχω, προσπαθώ να μην χρησιμοποιήσω τη μέγιστη δυνατή εξωτερική βοήθεια. Χρησιμοποιώ τη \"βοήθεια\" για το 50% ή το 25% και με διάφορους τρόπους να συμπληρώσω το υπόλοιπο 50% ή 75%. Δεν είναι απαραίτητο να το συμπληρώσω με δική μου \"δύναμη\". Μπορώ για παράδειγμα, να μην εκτεθώ κατά 100% και να εκτεθώ κατά 50%. Έτσι χρειάζομαι μόνο 50% \"βοήθεια\". Με το σκεπτικό αυτό, μειώνεται η χρειαζούμενη δόση.
Και ένα απλοϊκό παράδειγμα. Υποθέτουμε ότι έξω κάνει πολύ κρύο. Μπορούμε να ντυθούμε με το 100% των ρούχων που θα χρειαζόμασταν για να αισθανόμαστε εντελώς άνετα. Μπρούμε όμως να ντυθούμε με το 50% των ρούχων και να περιορίσουμε το χρόνο που μένουμε έξω. Έτσι πάλι θα αισθανόμαστε καλά. Μπορούμε τέλος να ντυθούμε με το 25% των ρούχων, ταυτόχρονα να περιορίσουμε το χρόνο που μένουμε έξω, και ταυτόχρονα ας κρυώνουμε και αρκετά (πάντα εφόσον θα είμαστε ασφαλείς). Με το σκεπτικό αυτό χρειαζόμαστε μόνο το 1/4 των ρούχων.
Το 25% που κρυώνουμε, μας κάνει να \"μαθαίνουμε\" απ\' αυτό. Ίσως να μας κάνει να συνηθίσουμε το κρύο, ή να βρούμε μεθόδους άλλες για να το αντιμετωπίζουμε. Αυτό το 25% θεωρώ ότι είναι η μάθησή μας, αυτό που αξίζει περισσότερο.
Πολυ ωραιος τροπος σκεψης...
27-02-2010, 11:50 #12
βασικα πρεπει να το κοψης πολη σιγα!!
δλδ τον προτο μινα θα περνεις 10% λιγοτερο απο
την ημερισια δοση σου!!μετα τον επομενο μινα θα περνεις 15-20%
και καθε μινα θα κοβεις απο λιγο απο τιν κανονικη ημερισια δοση
που θα επερνες κανονικα!!!
Ετσι μεσα σε ενα χρονο περιπου θα το εχις κοπση τελιος το xanax
με τις λιγοτερες δινατες παρενεργειες!!
μετα σου προτινο να αρχισης να περνεις valeriana για 2 μηνες
μετα να κοπσεις και αυτα και θα εισαι ελευθερος!!!
και ουτε θα ζιτας πια xanax ουτε τπτ...
(σιχορεστεμε για τα ορθογραφικα μου αλλα σπανια γραφω
με Ελλινικους χαρακτιρες)
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία