NoSOS.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3

Thread: NoSOS.

Junior Member

Post NoSOS.

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα σας. Θα ήθελα λίγο τα φώτα όσων μπορούν να με βοηθήσουν!
    Το αγόρι μου μου είπε οτι πάσχει απο μια νόσο ,στην οποια παραγει περισσοτερα αντισωματα απο το κανονικα με αποτελεσμα να εχει μικρο προσδοκημο ζωης...υστερεα απο μια εξεταση που εκανε βγηκε θετικος σ αυτην την περιεγη νοσο..και όλα αυτα λογω υψηλου iq ετσι μ ειπε....ξερετε πως μπορει να γινει καλα?
    στεναχωρεθηκα πολυ

Senior Member
    Καλημερα και σε σενα , αυτο το θεμα απτεται της high tech ιατρικης ........δεν ειναι κανεις εις θεση εδω μεσα να δωσει μια απαντηση σε μια μυστηριωδη ασθενεια , νομιζω ..... παντως πρωτη φορα ακουω να συνδεεται το υψηλο iq με μια ασθενεια τετοιου ειδους , εγω θαπαιρνα και δευτερη γνωμη .....
    τα πολλα αντισωματα ξερω οτι προκαλουν ψωριαση ......................

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νικολινα View Post
    Καλησπέρα στην όμορφη παρέα σας. Θα ήθελα λίγο τα φώτα όσων μπορούν να με βοηθήσουν!
    Το αγόρι μου μου είπε οτι πάσχει απο μια νόσο ,στην οποια παραγει περισσοτερα αντισωματα απο το κανονικα με αποτελεσμα να εχει μικρο προσδοκημο ζωης...υστερεα απο μια εξεταση που εκανε βγηκε θετικος σ αυτην την περιεγη νοσο..και όλα αυτα λογω υψηλου iq ετσι μ ειπε....ξερετε πως μπορει να γινει καλα?
    στεναχωρεθηκα πολυ
    κοιτα...
    λογω πολυ υψηλου αικιου, δεν παιζει.. αυτο το σκεφτηκε μονος του για να σε εντυπωσιασει...
    δεν υπαρχουν νοσοι λογω υψηλου αικιου...

ετσι οπως το περιγραφεις ακουγεται σαν καποιο αυτοανοσο νοσημα, αλλα αφου σε εμπιστευθηκε να στο πει, για ποιον λογο δεν σου λεει πως ονομαζεται η "νοσος' στην οποια αναφερεται? για να ανησυχεις?
    μηπως ειναι στο μυαλο του η noSOS?