ΤΡΕΛΟΣ ΦΟΒΟΣ-ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Member

ΤΡΕΛΟΣ ΦΟΒΟΣ-ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Γεια σας παιδια γραφω για πρωτη φορα στο φορουμ..τους τελευταιους μηνες εχω τρελο φοβο για σχιζοφρενεια μηπως πασχω ή θα νοσησω..ολα ξεκινησαν οταν ενα βραδυ πριν κοιμηθω ακουσω ενα θορυβο στο κεφαλι μου και το γκουγκλαρισα και ειδα για φωνες κτλ.απο τοτε και μετα η ζωη μου ειναι ενα μαρτυριο..ειναι σαν να βαζω τον ευατο μου στα συμπτωματα της σχιζοφρενειας και εχω αρνητικες σκεψειςπχ οτι αυτην ειναι η κανονικη πραγματικοτητα(δηλαδη της σχιζοφρενειας) και οχι αυτην πουζουσες μεχρι τωρα ή οτι κανω παραληρηματικες ιδεες και ενω δεν θελω να τις πιστεψω ειναι σαν καποιος να μου λεει πθστεψε τες..σαν ενα ειδος μαζοχισμου..ηθελα να ρωτησω οι φωνες στην σχιζοφρενεια εχουν να κανουν με σκεψη,δηλαδη αν φανταζομαστε οτι αυτα μας τα λεει καποιος οταν σκεφτομαστε τετοιες σκεψεις ήειναι κατι αλλο..φωνες με κεντρο εστιασης τα αυτια μου ακουω μονο πριν κοιμηθω καποιες φορες ΧΩΡΙΣ να σκεφτω τοτε..θα ηθελα τις γνωμες γιατι ειμαι σε απογνωση και φοβαμαι πολυ..πως παθαινει καποιος σχιζοφρενεια?σας παρακαλω απαντηστε μουωγιατι κοντευω να τρελαθω..μπορει μια λεξη ή φραση σας να με βοηθησει

Senior Member
    adelfe katarxas megali malakia na grapsis sto google to exo kani kai egw kai mou vgike se poli kako i oli fasi twra gia to an eine sxizofrenia i oxi den mporw na pw alla i gnomi m eine na klisis ena rantevou me enan PSIXOLOGO oxi psixiatro gia na sou pei tin gnomi tou

Member
    Ρ φιλε,καταρχην ευχαριστω που απαντησες,αν ειχα δεν θα φαινοταν και στην συμπεριφορα μου και στον λογο μου?γιατι ολοι μου λενε οτι τα εχω 400..ειναι ρ αδερφε σαν να βαζω τον εαυτο μου να ταλαιπωρειτε ,επειδη το φοβαμαι πολυ και φοβαμαι μην το παθω μπορει να μπαινω ασυνειδητα σ αυτην την διαδικασια ωστε αν μου τυχει να ειμαι προετοιμασμενος..νιωθω χαμενος και ζηταω απαντησεις

Senior Member
    oxi file min to les polles fores den fenete katefthian

Senior Member
    Ένα βράδυ πριν καιρό άκουσες έναν θόρυβο στο κεφάλι σου κι από τότε αγχώθηκες σαν χαζός και τα προκαλείς μόνος σου. Όλος ο κόσμος κάποιες φορές ακούει ήχους που δεν υπάρχουν, συχνά μάλιστα κάποιον να λέει το όνομά του. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι έχουν σχιζοφρένεια. Είναι παιχνίδια του μυαλού αυτά και δεν χρειάζεται να το ψάχνεις και πολύ γιατί αυτό που φοβάσαι θα το προκαλέσεις μόνος σου στο τέλος. Τίποτα δεν έχεις, ηρέμησε!

Senior Member
    καλησπερα κι απο εμενα
    πασχω απο σχιζοφρενεια.οσο φοβασαι οτι πασχεις απο αυτο τοσο σου εγγυωμαι οτι δεν πασχεις! κανεις οταν παθει ψυχωτικο επεισοδιο δεν το καταλαβαινει!κανεις ομως! εγω ελεγα και εβλεπα και ακουγα διαφορα αλλα τα θεωρουσα φυσιολογικα και τα ελεγα σους αλλους.μην ψαχνεις στο ιντερνετ μονο χειροτερα θα σε κανει.χαλαρωσε
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Member
    Boo καταρχην μεσα απο την καρδια μου να σε πω περαστικα και να γινεις υγιης.ευχαριστω που μου απαντησες.εσυ επαθες λογω κληρονομικοτητας?

Senior Member
    Η μπου θα γινει καλα στο λεω εγω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    να ειστε καλα και οι 2 σας (πανο και ελις)!!
    οχι δεν υπηρχε κληρονομικοτητα.το επαθα στα 16.ειμαι 30 τωρα.απλα μην κοιτας τι λεει στο ιντερνετ..
    ευχομαι να χαλαρωσεις.σου χρειαζεται.
    και σου ξαναλεω επειδη το εχω ξανακουσει απο παιδια εδω στο φορουμ οτι φοβουνται οτι εχουν σχιζο..γι αυτο στα λεω..
    μη φοβασαι!
    αν ειχες σχιζο δε θα το καταλαβαινες.. θα στο λεγανε οι αλλοι.. ή θα εμπαινες για καμια νοσηλεια οπως εγω...
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος