ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΥ ΓΟΝΕΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 126
    Αρετούλα μου, για μένα δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν:
    1ον. Να είναι ο άντρας σου εντελώς ανώριμος και τώρα που κάνατε τα παιδιά να "γύρισε" στην παιδική του ηλικία.
    2ον.Να το κάνει από ζήλεια, επειδή σε βλέπει να έχεις όλη σου την προσοχή στα παιδιά και να επιδιώκει με παιδιάστικους τρόπους (μετατρέποντας τον εαυτό του σε ένα "κακό παιδί" σου και αυτός) να τραβήξει την προσοχή σου ή και να σε εκδικηθεί με αυτόν τον τρόπο για την παραμέλησή του. Και αν συμβαίνει αυτό μπορεί και να γίνεται εντελώς ασυνείδητα.
    Δοκίμασε να του δείξεις ενδιαφέρον και εκτίμηση (που λογικά έχει χαθεί με τα καμώματά του) να δεις αν θα αλλάξει κάπως συμπεριφορά.
    Δοκιμάστε να πάτε σε έναν σύμβουλο γάμου.

Senior Member
    Θα σε συμβούλευα να απομακρυνθείς από αυτόν τον άνθρωπο με οποιδήποτε τρόπο και να ζητήσεις και τη βοήθεια της μητέρας του. Αναλογήσου τι σου προσφέρει και γιατί είσαι μαζί του. Είσαι η μάνα των παιδιών και θα πρέπει να τα προστατεύσεις. Αυτή την συμπεριφορά που περιγράφεις δεν την έχω ξανακούσει και μου ακούγεται ύποπτη και συνάμα επικίνδυνη. Τώρα είναι μωρά ακόμα τα παιδιά μετα τι θα γίνει πχ θα τσιμπάει τον κ..ο για πλάκα? θα χουφτώνει για πλάκα? τι αηδίες είναι αυτες? προστάτευσε τα παιδιά σου και άσε τις δικαιολογίες. Να ζητήσεις να τον δει ψυχίατρος άμεσα.

Senior Member
    Ρε παιδια τι δεν καταλαβαινετε; Σχεσεις δεν εχετε κανει; Αφου ξεκινουσε το θεμα ο αντρας της θα του λεγαμε και παλι λανθασμενα, οτι κοιτα να τη πας σε κανα ψυχολογο, τι καθεσαι μεσα σε μια τετοια κατασταση και τα συναφη.
    Μονο ενας ειδικος μπορει να βγαλει συμπερασμα και να τους καθοδηγησει.
    Τωρα ειναι τρελος η τρελη, απλα θες να την κανεις και απο κάπου θες να πιαστεις, και οι δυο το ιδιο σκεφτεστε.

Banned
    Αρετούλα, προσπάθησε να τον πείσεις και με την βοήθεια της μάνας του και με το κάλο να πάει σε ψυχίατρο. Αφού όπως λες τον αγαπάς, προσπάθησε το. Αλλά μην αφήσεις να περνάνε τα χρόνια έτσι. Μην κάνεις αυτό το λάθος. Εγώ δεν πιστεύω πως θα αλλάξει κάτι αλλά δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι. Παρατήρησε τις απαντήσει που σου δίνουν όλοι όσοι είχαν την ατυχία να έχουν τέτοιο άνθρωπο στο περιβάλλον του. Ακόμα και αν καταφέρει να το κοντρολάρει όλο αυτό για ένα διάστημα, θα ξανάρθει στην επιφάνεια γιατί έτσι είναι ο χαρακτήρας του. Αυτά που περιγράφεις ξεπερνούν κατά πολύ την ανωριμότητα που λέμε. Και σε καμία περίπτωση μην συνηθίσεις σ' αυτή την κατάσταση. Αν δεις ότι δεν πάνε καλά τα πράγματα, ζήτα βοήθεια από όπου μπορείς και σώσε τον εαυτό σου και τα παιδιά σου. Όσο για το βίντεο, θεωρώ πως είναι ένας τρόπος να σου προκαλεί φόβο. Μην κολλάς σε αυτό. Δεν θα χαραμίσεις τη ζωή σου επειδή υπάρχει ένα βίντεο που είσαι εκτός εαυτού.

Senior Member
    Επιμενετε να δινετε παρορμητικες και λανθασμενες συμβουλες, μονο τα ιδια και τα ιδια θα ξαναζει ετσι.
    Σε μια σχεση δε λες ποτε εισαι ετσι, τα εχεις κανει κτλ. Λεμε ΕΙΜΑΣΤΕ, ΕΧΟΥΜΕ, ΕΜΕΙΣ.
    Σε αυτο το σημειο που φτασατε, προσωπικα πιστευω δυσκολα μπορει να αποκατασταθει κατι. Απλα αν συνεχισει θα ειναι μειον κυριως για τα παιδια σας. Η συζητηστε το και χωριστε συναινετικα με προτεραιοτητα το καλο των παιδιων και οχι του εαυτουλη σας, η αναγνωριστε και οι δυο τις ευθυνες σας και καντε μια προσπαθεια μαζι με ψυχολογο - συμβουλο.
    Ξανατονιζω μην κατηγορειτε καποιον ετσι ευκολα για το κακο που σας συμβαινει, γιατι πιθανο να βρεθειτε προ εκπληξεως στο τελος.
    Οταν στη περιπτωση σου εχουν χωρισει οι γονεις σου και σε αφησαν στη γιαγια απο 7 χρονων, μιλας για μαγια κτλ, ε οχι δεν εισαι η αθωα της υποθεσης, πανω κατω στην ιδια ωριμοτητα εισαστε.
    Μονο με θεληση και των δυο σας και καποιον ειδικο, ισως κατι να γινει. Τωρα ετσι οπως το πατε, προσωπικα στεναχωριεμαι μονο για τα παιδια

Junior Member
    Παιδιά δεν μπορείτε να βγαζετε συμπεράσματα απο κάτι το οποίο γράφεται και δεν υπάρχει η εταιρη πλευρα για να πει και εκείνη τη πραγματικότητα όπως εκείνη την αντιλαμβάνεται. Θεωρώ οτι κάπου μπαζει η όλη η ιστορία. Μπορεί πχ να πάνε σε ψυχίατρο και να βρεθεί θέμα σε εκείνη και όχι στον άντρα της. Συμφωνω με τον προλαλησαντα αν έβγαινε ο άντρας της πχ και έγραφ εαντίστοιχη κατάσταση δεν θα λέγαμε τα ίδια; Γνώμη μου να πάτε σε εναν ψυχίατρο και να αφήσετε τις συμβουλες απο το ίντερνετ. Οι εποχές πέρασαν δεν είναι όπως παλιά. Κάνατε παιδιά μαζί. Το οτι είσαι μητέρα δεν σημαίνει οτι εχεις αυτόματα και την επιμέλεια των παιδιών. Γνωριζω αρκετές περιπτωσεις που τα αυτονόητα έχασαν. Οποτε λογικευτειτε και απευθηνθειτε σε εναν ψυχίατρο για να μπορεί να σας δώσει μια αναλυτική άποψη και να σας ψυχογραφησει και τους δυο

Banned
    Quote Originally Posted by Αρετουλα View Post
    να ειμαι καλυμενη επειδη μου λεει πως θα μου παρει τα παιδια με το βιντεο που κρατησε τοτε που επαθα κριση..
    εχθρικος εντελως αλλα εσυ εισαι φιλικη μαζι του?

Banned
    δε συμφωνω αυτος ειναι χειροτερος γιατι δε θελει να αλαξει ενω αυτη προσπαθει

Junior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εχθρικος εντελως αλλα εσυ εισαι φιλικη μαζι του?
    Εγώ παλι επιμενω να μη βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα. Γνωρίζετε τι μπορεί να συμβαίνει σε αυτό το σπίτι πέρα απο αυτά που περιγραφονται; Δεν παυω να πιστεύω οτι τα πραγματα δεν είναι έτσι όπως παρουσιάζονται. Επίσης τι ειδους βίντεο μπορεί να έχει για να είναι σε θέση να την εκβιάζει; Δεν μου αρέσει να βγάζω συμπεράσματα όταν δεν γνωρίζω την υπόθεση. Μι υποθεση με πολλά ερωτηματικα

Banned
    δε θα ασχοληθω με λεπτομερειες που δε ξερω η μπορει να μη μαθω ποτε ας με κατατοπισει καποιος για να το πετυχω αυτο που θα πω αλλιως θα σκεφτω σαν ραδιο αρβυλα

Junior Member
    Να πάνε μαζί να εξεταστούν. Μπορεί ο ψυχίατρος να βγάλει αλλά συμπερασματα. Εχω προσωπικές εμπειρίες με τον αδερφό μου που έχει μπλέξει με ψυχασθενή σύζηγό και έκανε εναν πολύ μεγαλο μαραθώνιο για να σωσει και να απομονώσει τα παιδιά του απο αυτή τη κατασταση. Το λέω και για μένα που είμαι μητέρα. Μην εκμετταλευομαστε τη μητρότητα για να παίρνουμε αποφάσεις ερήμην του εταίρου γονέα και να αναρωτηθούμε που μπορεί και εμείς να σφαλουμε και κατα ποσο.είμαστε σε θέση και.εμείς τα δικά μας τα κουσουρια να τα καταλογισουμε. Προσοχή λοιπον και σε ολους εδώ μέσα σε τι συμβουλές δίνετε. Ενας ειδικός μονο μπορεί να απαντήσει εξατομικευμένα ακούγοντας και τους δυο εννοειται

Banned
    θα τον δικαιολογουσα μονο στη περιπτωση που στο βιντεο τη διχνει να ειναι εναντιον του αλλιως μου φαινεται απαραδεκτο.

Member
    απορω με τη Desi πως μπορει να κρινει οτι εγω ειμαι ψυχασθενης ..δηλαδη αλλος κανειτις τρελες και αλλος τη πληρωνει?και στη τελικη οταν καποιος κανει ολη μερα τετοιου ειδους τρελες μπορει οντως να σε τρελανει ..δεν ειναι και δυσκολο...και το βιντεο αυτο μπορει να ειχε και τετοιο σκοπο..να με φτασει στα ορια να φανω τρελη εγω και να χει κατι να δειξει για να δικαιολογηθει...και κατα τη γνωμη μου οταν ενας συζηγος φτανει σε σημειο να κραταει βιντεο απο τη προσωπικη ζωη του αλλου και μαλιστα να το φτανει και μεχρι την αστυνομια νομιζω οτι δεν εχει καλο σκοοπο και κατι αρρωστημενο κρυβεται πισω απο ολο αυτο...οπως και να χει εγω προσπαθω και θελω να αλλαξει ολο αυτο και ν τ ξεχασουμε ολα αλλα δυστυχως δε βλεπω να γινεται καμια προσπαθεια απο το συζηγο

Senior Member
    Όταν κάτι δεν πάει καλά σε μία σχέση ποτέ δεν φταίει μόνο ο ένας, μπορεί να έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης ο ένας από τους δύο, αλλά και ο άλλος έχει κάνει λάθη. Το θέμα είναι τι προτίθεσαι εσύ να κάνεις τώρα; Εγώ την γνώμη μου την είπα, κοίτα τα παιδιά σου και κάντην με ελαφρά διότι δεν βλέπω προκοπή. Άλλοι προτείναν να δείτε μαζί κάποιον ειδικό. Εσύ τι σκοπεύεις να κάνεις;

Member
    το θεμαα ειναο οτι ο συζηγος δε πιστευει οτι χρειαζεται να τον δει ειδικος...εδω γελαμε!αρα πως θα γινει αυτο?πως θα τον πεισω να παμε μαζι?αλλα και να παμε τι νοημα θα εχει απο τη στιγμη που αυτος θεωρει νορμαλ τη συμπεριφορα του και δε θα εφαρμοσει τιποτα απο αυτα που ια του πουνε?πολλα απο τα πραγματα που κανει στα παιδια ολοι λενε πως ειναι λαθος και αυτος μονο θεωρει οτι ειναι σωστος

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast