ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΥ ΓΟΝΕΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 126
    Banned
    Quote Originally Posted by Αρετουλα View Post
    το θεμαα ειναο οτι ο συζηγος δε πιστευει οτι χρειαζεται να τον δει ειδικος...εδω γελαμε!αρα πως θα γινει αυτο?πως θα τον πεισω να παμε μαζι?αλλα και να παμε τι νοημα θα εχει απο τη στιγμη που αυτος θεωρει νορμαλ τη συμπεριφορα του και δε θα εφαρμοσει τιποτα απο αυτα που ια του πουνε?πολλα απο τα πραγματα που κανει στα παιδια ολοι λενε πως ειναι λαθος και αυτος μονο θεωρει οτι ειναι σωστος
    Δεν πρόκειται να πάει σε γιατρούς. Αλλά και να τον έπειθες, μπροστά τους θα ήταν "κύριος" και δεν θα παραδεχόταν αυτά που κάνει.

Member
    με καλυψες σε αυτο..και στους εξω ειναι παντα ΚΥΡΙΟΣ με ολη τη σημασια της λεξης

Senior Member
    Σε ποιον θα ειναι κυριος, στον ψυχιατρο η στον οποιο ειδικο; Χαχα εδω γελαμε. Αν οντως εχει καποια διαταραχη προσωπικοτητας, θα τον κοψει με το καλημερα ο γιατρος.
    Αρετη οταν βαζει να παιξει ενα παιχνιδι που εχει μια μουσικη που δεν σου αρεσει, εσυ σκεφτεσαι οτι το κανει επιτηδες να σου σπασει τα νευρα. Αυτος ομως μπορει να ειναι το αγαπημενο του παιχνιδι και δεν θελει να το στερηθει απο τις δικες σου παραξενιες, βαζοντας σου ετσι και καποια ορια. Ολοι ξερουμε εδω οτι αν δεν βαλεις καποια ορια σε μια σχεση, ο αλλος θα σε πηδηξει ασαλιωτα.
    Απλα εισαστε εγωιστες και πεισματαρηδες και οι δυο, παιδακια δηλαδη

Member
    Λοιπόν καλησπέρα και απο μένα. Ειμαι ο συζηγος της κυρίας. Δεν θα έμπαινα εδω μέσα να γράψω επειδή γνωρίζω τη συζηγό μου και εχω μάθει να την αντιλαμβάνομαι αλλα πραγματικά απορώ με ορισμένους εδώ και την άποψη που σχηματίζουν απο απλούς ισχυρισμούς. Ήθελα να γραφόμουν σαν ξεχωριστός χρήστης όμως το σύστημα δεν με άφηνε.

Λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε τα εξής: Η συζηγός μου έχει μια υπερβολική παθολογική ευαισθησία, ευθιξία και μεγάλη δόση συνομωσιολογίας όχι μόνο για εμένα αλλα γενικά και για όποιον έχει στενή επαφή μαζί της ή θα αποκτήσει στο μέλλον.

Δεν θεωρώ οτι έχω να χωρίσω και πολλά με τη συζηγό μου. Πέρα απο το γεγονός οτι θέλω να τη βοηθήσω στο κομμάτι διαχείρισης της παθολογικής γκρίνιας και ευαισθησίας που τη διακρίνει, να τη βοηθήσω όσον αφορά την ειρηνική σχέση με τα παιδιά (Δεν έχει κερδίσει το σεβασμό με τα παιδιά -επειδή ειναι αδύναμη στο να βάλει και να θεσει τα οριά της- με αποτέλεσμα αρκετές φορές να τη χτυπάει η μεγάλη μου η κόρη και να τη φτύνει) Δυστυχώς ούτε και εγώ μπορώ να επέμβω γιατι η οποιαδήποτε επέμβαση ερμηνέυεται απο εκείνη σαν υπερβολική αντίδραση και ψυχολογική βία και έτσι για να μην ακούω τη περισσότερη γκρίνια της απλά απέχω και είμαι ζαμανφού. Με βοηθάει εννοείται η καλη διάθεση και η έφεση στο να παίρνω στη πλάκα την όλη φάση. Τουλάχιστον εγω προσωπικά τα όρια στα παιδιά μου τα έχω θέσει και έτσι έχω και τον σεβασμό τους. Δεν γινεται όμως όποτε τα βρίσκει σκούρα να θέλει τη βοηθειά μου. Πρέπει κάποια στιγμή να βρεθεί προ των ευθυνών της.

Ζητημα δεύτερο. Έχω μεγάλες επιφυλάξεις όσον αφορά το οικογενειακό περιβάλλον της γυναίκας μου. Η μητέρα της εκτός απο χρήστης σκληρών ναρκωτικών ουσιών συνελληφθη και επίσης για εμπόριο ναρκωτικών. Θα μου πείτε ειναι μητέρα της οκ αλλα εγω απαιτώ τα παιδιά χωρίς την αδειά μου να μην την επισκεύτονται ούτε και στο σπίτι της να μη καθονται. Αυτό είναι ενα ακομα αντικείμενο αντιπαράθεσης με τη γυναίκα μου. Η εμμονή της δηλαδη να θελει να κρατήσει στενή επαφή με τη μητέρα της όπως κρατάνε γενικά όλες οι κορες με τις μανες, όλες οι εγγονές με τις γιαγιάδες. Σε αυτό είμαι απολυτος. Και αυτό τολέω και για κάποιους εδω μέσα που έθιξαν "Πάρε τα παιδιά και φύγε, δεν είναι ο τελευταίος άντρας πανω στη γη"

Να αφήσω δηλαδή τη γυναίκα μου να φύγει απο το σπίτι και να ενταχτεί σε ενα νοσηρο περιβάλλον ατόμων με βεβαρυμένο ποινικό μητρώο ή να την αφήσω να γνωρίσει εναν που με αυτόν τον χαρακτήρα που έχει θα την εκμετταλευτεί μαζί και τα παιδιά μου

Τρίτο θέμα. Κατανοώ οτι η γυναίκα μου σε αντίθεση με εμενα μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον που στερηθηκε το πατέρα της λόγω του γεγονότος οτι η μητέρα της κριθηκε πιο κατάλληλη να την μεγαλώσει - ασχέτως αν αποδείχτηκε πιο ακατάλληλη στη πορεία- . Έχει περάσει αρκετές κρίσεις γκρίνιας που οδηγούν σε παραλήρημα και σε ψυχώσεις (γιατί αυτός εχει χρηματα και εγω όχι-γιατι αυτός εχει μητέρα και τον βοηθαει και γω όχι). Είναι σαν να μη μπορεί να δεχτεί τη πραγματικότητα. Βέβαια αυτό δράει και ως ζηλια για όλους όσους συναναστρέφονται.

Ας μιλήσουμε και για το βιντεάκι λοιπον. Ένα παραλήρημα της γυναίκας μου όταν πάνω σε κρίση παράνοιας εβγαλε μαχαίρι μπροστά στο παιδί να μου το χώσει. Εκείνη την ημέρα σκέφτηκα για ακούσια νοσηλεία. Αλλα πιστέψτε με δεν είναι κάτι εύκολο και δεν θα το ηθελα για κανεναν ποσο μάλλον για τη γυναίκα μου. Κάτι το οποίο μετάνιωσε στη πορεία. Εχει μια παθολογική διάθεση για συνομοσιολογία. Ότι επειδή κανεις αυτό είναι κατι άλλο απο πίσω. Μου έφερε αυτό το φαγητό η γειτόνισσα έριξε κατι μέσα. Μιλάει ο γείτονας μιλάει για μένα.
    Εμπάσει περιπτώσει το βιντεάκι δεν το χρησιμοποίησα αλλα το έδειξα σε ειδικό προτεινοντάς μου να την δεί. Δεν αληθεύει εννοείται οτι δεν θελω μαζί της να επισκευτώ ειδικό. Εννοείται όμως ότι τα παιδιά μου θέλω να τα έχω απο κοντά και μαζί μου για να ελέγχω κατα πόσο η σχέση με τους γονεις της γυναίκας μου ειναι βλαβερες προς αυτά.Έχω θεωρω το δικαίωμα αυτό.

To black humor κάποιοι άνθρωποι το αντέχουν κάποιοι άλλοι όχι. Υπάρχει μεγάλη μεγενθυση και αλλοίωση αυτών που γινονται με αυτά που γινονται στη πραγματικότητα

Αυτά εν ολίγοις. Απλά κάποιοι εδω μέσα απορώ πως βγάζουν τέτοια ανήθικα συμπεράσματα χωρίς να γνωρίζει. Η ημιμάθεια ξέρετε ειναι χειρότερη της αμάθειας. Μάκης

Senior Member
    Λοιπόν καλησπέρα και απο μένα. Ειμαι ο συζηγος της κυρίας. Δεν θα έμπαινα εδω μέσα να γράψω επειδή γνωρίζω τη συζηγό μου και εχω μάθει να την αντιλαμβάνομαι αλλα πραγματικά απορώ με ορισμένους εδώ και την άποψη που σχηματίζουν απο απλούς ισχυρισμούς. Ήθελα να γραφόμουν σαν ξεχωριστός χρήστης όμως το σύστημα δεν με άφηνε.

Λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε τα εξής: Η συζηγός μου έχει μια υπερβολική παθολογική ευαισθησία, ευθιξία και μεγάλη δόση συνομωσιολογίας όχι μόνο για εμένα αλλα γενικά και για όποιον έχει στενή επαφή μαζί της ή θα αποκτήσει στο μέλλον.

Δεν θεωρώ οτι έχω να χωρίσω και πολλά με τη συζηγό μου. Πέρα απο το γεγονός οτι θέλω να τη βοηθήσω στο κομμάτι διαχείρισης της παθολογικής γκρίνιας και ευαισθησίας που τη διακρίνει, να τη βοηθήσω όσον αφορά την ειρηνική σχέση με τα παιδιά (Δεν έχει κερδίσει το σεβασμό με τα παιδιά -επειδή ειναι αδύναμη στο να βάλει και να θεσει τα οριά της- με αποτέλεσμα αρκετές φορές να τη χτυπάει η μεγάλη μου η κόρη και να τη φτύνει) Δυστυχώς ούτε και εγώ μπορώ να επέμβω γιατι η οποιαδήποτε επέμβαση ερμηνέυεται απο εκείνη σαν υπερβολική αντίδραση και ψυχολογική βία και έτσι για να μην ακούω τη περισσότερη γκρίνια της απλά απέχω και είμαι ζαμανφού. Με βοηθάει εννοείται η καλη διάθεση και η έφεση στο να παίρνω στη πλάκα την όλη φάση. Τουλάχιστον εγω προσωπικά τα όρια στα παιδιά μου τα έχω θέσει και έτσι έχω και τον σεβασμό τους. Δεν γινεται όμως όποτε τα βρίσκει σκούρα να θέλει τη βοηθειά μου. Πρέπει κάποια στιγμή να βρεθεί προ των ευθυνών της.

Ζητημα δεύτερο. Έχω μεγάλες επιφυλάξεις όσον αφορά το οικογενειακό περιβάλλον της γυναίκας μου. Η μητέρα της εκτός απο χρήστης σκληρών ναρκωτικών ουσιών συνελληφθη και επίσης για εμπόριο ναρκωτικών. Θα μου πείτε ειναι μητέρα της οκ αλλα εγω απαιτώ τα παιδιά χωρίς την αδειά μου να μην την επισκεύτονται ούτε και στο σπίτι της να μη καθονται. Αυτό είναι ενα ακομα αντικείμενο αντιπαράθεσης με τη γυναίκα μου. Η εμμονή της δηλαδη να θελει να κρατήσει στενή επαφή με τη μητέρα της όπως κρατάνε γενικά όλες οι κορες με τις μανες, όλες οι εγγονές με τις γιαγιάδες. Σε αυτό είμαι απολυτος. Και αυτό τολέω και για κάποιους εδω μέσα που έθιξαν "Πάρε τα παιδιά και φύγε, δεν είναι ο τελευταίος άντρας πανω στη γη"

Να αφήσω δηλαδή τη γυναίκα μου να φύγει απο το σπίτι και να ενταχτεί σε ενα νοσηρο περιβάλλον ατόμων με βεβαρυμένο ποινικό μητρώο ή να την αφήσω να γνωρίσει εναν που με αυτόν τον χαρακτήρα που έχει θα την εκμετταλευτεί μαζί και τα παιδιά μου

Τρίτο θέμα. Κατανοώ οτι η γυναίκα μου σε αντίθεση με εμενα μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον που στερηθηκε το πατέρα της λόγω του γεγονότος οτι η μητέρα της κριθηκε πιο κατάλληλη να την μεγαλώσει - ασχέτως αν αποδείχτηκε πιο ακατάλληλη στη πορεία- . Έχει περάσει αρκετές κρίσεις γκρίνιας που οδηγούν σε παραλήρημα και σε ψυχώσεις (γιατί αυτός εχει χρηματα και εγω όχι-γιατι αυτός εχει μητέρα και τον βοηθαει και γω όχι). Είναι σαν να μη μπορεί να δεχτεί τη πραγματικότητα. Βέβαια αυτό δράει και ως ζηλια για όλους όσους συναναστρέφονται.

Ας μιλήσουμε και για το βιντεάκι λοιπον. Ένα παραλήρημα της γυναίκας μου όταν πάνω σε κρίση παράνοιας εβγαλε μαχαίρι μπροστά στο παιδί να μου το χώσει. Εκείνη την ημέρα σκέφτηκα για ακούσια νοσηλεία. Αλλα πιστέψτε με δεν είναι κάτι εύκολο και δεν θα το ηθελα για κανεναν ποσο μάλλον για τη γυναίκα μου. Κάτι το οποίο μετάνιωσε στη πορεία. Εχει μια παθολογική διάθεση για συνομοσιολογία. Ότι επειδή κανεις αυτό είναι κατι άλλο απο πίσω. Μου έφερε αυτό το φαγητό η γειτόνισσα έριξε κατι μέσα. Μιλάει ο γείτονας μιλάει για μένα.
    Εμπάσει περιπτώσει το βιντεάκι δεν το χρησιμοποίησα αλλα το έδειξα σε ειδικό προτεινοντάς μου να την δεί. Δεν αληθεύει εννοείται οτι δεν θελω μαζί της να επισκευτώ ειδικό. Εννοείται όμως ότι τα παιδιά μου θέλω να τα έχω απο κοντά και μαζί μου για να ελέγχω κατα πόσο η σχέση με τους γονεις της γυναίκας μου ειναι βλαβερες προς αυτά.Έχω θεωρω το δικαίωμα αυτό.

To black humor κάποιοι άνθρωποι το αντέχουν κάποιοι άλλοι όχι. Υπάρχει μεγάλη μεγενθυση και αλλοίωση αυτών που γινονται με αυτά που γινονται στη πραγματικότητα

Αυτά εν ολίγοις. Απλά κάποιοι εδω μέσα απορώ πως βγάζουν τέτοια ανήθικα συμπεράσματα χωρίς να γνωρίζει. Η ημιμάθεια ξέρετε ειναι χειρότερη της αμάθειας. Μάκης
    αγαπητε αγνωστε μακη,
    τα θεματα που εχετε μεταξυ σας με την γυναικα σου, ειναι πολυ σοβαρα, υπο το πρισμα οτι εχετε μικρα παιδια και πρεπει να μεγαλωνουν με ασφαλεια , ηρεμια και αρμονια.
    απο οσα λετε και οι δυο, μονο ετσι δεν ειναι τα πραγματα αναμεσα σας...

χρεωνετε ο ενας στον αλλον παθολογικα στοιχεια, μπορει να υπαρχουν οντως κι απο τις δυο πλευρες, μπορει μονο απο την μια.
    εκεινη λεει οτι δεν θελεις να πατε σε ψ, ενω αυτη δεν εχει αντιρρηση κι εσυ λες το εντελως αντιθετο.
    ακομα και ο ενας σας να εχει το θεμα, το προβλημα της οικογενειας ειναι κοινο, οποτε ειναι καλο να πατε και οι δυο να βγαλετε μια ακρη για το τι συμβαινει.

αν εσυ συμφωνεις οπως μας λες εδω, κι εκεινη μας ειπε πρωτυτερα οτι θελει να πατε αλλα δεν θελεις εσυ, μπορειτε να δεσμευθειτε εδω, οτι θα πατε μαζι και θα προσπαθησετε να δειτε τι τρεχει και τι σωζεται κι αν σωζεται απο αυτον τον γαμο???
    μπορεις να δεσμευθεις οτι θα πατε?

κατα τα αλλα, η ιστορια που λες εσυ, μια χαρα συγκροτημενη ειναι, αλλα εχω μια απορια.
    τοσο καλα εκρυβε το παρελθον της οικογενειας της η γυναικα σου?
    η δεν σε πειραζε οταν την παντρευτηκες και θυμηθηκες ξαφνικα οτι σε πειραζει?
    αν θεωρεις νοσηρο περιβαλλον της οικογενεια της και τα πεθερικα σου, γιατι εκανες παιδια μαζι της?
    για να της τα παρεις η για να σκοτωνεστε μπροστα τους?

Banned
    Αρετουλη καταρχην μιλας για παθολογικη ευαισθησια ξεχνοντας οτι αυτο ειναι αναποσπταστο κοματι του εαυτου της.

δευτερο σχετικα με το βιντεακι που ελεγες εσυ δηλαδη εισαι εντελς ασχετος τοτε πως και τη παντρευτικες? υπαρχει και αυτο το ρητο που λεει αν δε μιαζανε δε θα συμπεθεριαζανε

εσυ πχ ως αντρας της επρεπε να ΞΕΡΕΙΣ πως θα ηρεμισει ακομα και αν εκανε αυτο που ελεγες και θα επρεπε να καταλαβαινεις τι λεει σε καθε περιπτωση ακομα και αν ισχυει αυτο

επισης κανεις δε ξερει αν αυτα που γραφεις ισχυουν με το ποινικο μητρωο η ειναι ραδιο αρβυλα απο το ιντερνετ δηλαδη ανωνυμα μπορουμε να ξερουμε κατα ποσο ισχυουν? οκ και ετσι να ειναι τη κατηγορεις δηλαδη για τη μητερα της δε το βρισκω δικαιο αυτο... δεν ειναι οτι δε σε πιστευω ουτε σε αμφισβητω...

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    χρεωνετε ο ενας στον αλλον παθολογικα στοιχεια, μπορει να υπαρχουν οντως κι απο τις δυο πλευρες, μπορει μονο απο την μια.
    εκεινη λεει οτι δεν θελεις να πατε σε ψ, ενω αυτη δεν εχει αντιρρηση κι εσυ λες το εντελως αντιθετο.
    ακομα και ο ενας σας να εχει το θεμα, το προβλημα της οικογενειας ειναι κοινο, οποτε ειναι καλο να πατε και οι δυο να βγαλετε μια ακρη για το τι συμβαινει.
    Της το εχω θέσει πολλές φορες το ζητημα να παμε και οι δυο σε εναν ειδικο

αν εσυ συμφωνεις οπως μας λες εδω, κι εκεινη μας ειπε πρωτυτερα οτι θελει να πατε αλλα δεν θελεις εσυ, μπορειτε να δεσμευθειτε εδω, οτι θα πατε μαζι και θα προσπαθησετε να δειτε τι τρεχει και τι σωζεται κι αν σωζεται απο αυτον τον γαμο???
    μπορεις να δεσμευθεις οτι θα πατε?
    Δεν μπορείς να ξερεις τι γινεται μεσα σε ένα γάμο αν δεν εισαι μέσα. Δεν μπήκα εδω στο φόρουμ ουτε για να δεσμευτώ ούτε για να απολογηθω.
    κατα τα αλλα, η ιστορια που λες εσυ, μια χαρα συγκροτημενη ειναι, αλλα εχω μια απορια.
    τοσο καλα εκρυβε το παρελθον της οικογενειας της η γυναικα σου?
    η δεν σε πειραζε οταν την παντρευτηκες και θυμηθηκες ξαφνικα οτι σε πειραζει?
    αν θεωρεις νοσηρο περιβαλλον της οικογενεια της και τα πεθερικα σου, γιατι εκανες παιδια μαζι της?
    για να της τα παρεις η για να σκοτωνεστε μπροστα τους?
    Αυτά έγιναν γνωστά τα τελευταία δύο χρόνια. Και θέλησα να κανω οικογένεια με την Αρετή όχι με την οικογενειά της. Μου λές θεωρώ νοσηρό. Δεν ειναι; Εχει διαφορά το "σκοτώνεστε μπροστά τους" απο το "ανεχομαι να την ακούω να γκρινιάζει να φωνάζει και να τσακώνεται μπροστά μου μαζι με τα παιδιά". Έχει διαφορά γιατι δεν μπαινω κάν στη διαδικασία να αρπάζομαι μαζι της πλεον

Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    Αρετουλη καταρχην μιλας για παθολογικη ευαισθησια ξεχνοντας οτι αυτο ειναι αναποσπταστο κοματι του εαυτου της.
    Αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού της και χαρακτηριστικό της εφόσον γινεται σε αυτά τα πλαίσια που δεν επηρεάζει ουτε θίγει την υποφερτη συμβιωση με τα οικειά της πρόσωπα. Αυτο δεν ειναι κομμάτι λοιπον του εαυτού της. Είναι πρόβλημα
    δευτερο σχετικα με το βιντεακι που ελεγες εσυ δηλαδη εισαι εντελς ασχετος τοτε πως και τη παντρευτικες? υπαρχει και αυτο το ρητο που λεει αν δε μιαζανε δε θα συμπεθεριαζανε
    Πρώτα απόλα όπως είπα και πιο πάνω: Δεν μπήκα στο φόρουμ να απολογηθω ούτε να δεσμευτώ για κάτι. Στηρίζω και υποστηρίζω τις επιλογές και τα λάθη που έκανα.Προσπαθώ να τη βοηθήσω όπως μπορώ στα πλαίσια στο να διαφυλλάσω τα όρια της ψυχολογικής μου ισορροπίας για να μπορώ να ειμαι σε θέση και οκ να δουλεύω για τα παιδιά μου και να μπορώ να ανταπεξέρχομαι.

επισης κανεις δε ξερει αν αυτα που γραφεις ισχυουν με το ποινικο μητρωο η ειναι ραδιο αρβυλα απο το ιντερνετ δηλαδη ανωνυμα μπορουμε να ξερουμε κατα ποσο ισχυουν? οκ και ετσι να ειναι τη κατηγορεις δηλαδη για τη μητερα της δε το βρισκω δικαιο αυτο... δεν ειναι οτι δε σε πιστευω ουτε σε αμφισβητω...
    Το να πειστείτε δεν ειναι η διαθεσή μου. Δυστυχώς ομως η πραγματικότητα ειναι αυτή. Δεν τη κατηγορώ για τη μητέρα της. Τη κατηγορώ που μας βάζει αναγκαστικά να ενσωματωθούμε με την οικογενειά της. Με ποιο δικαίωμα; Γιατι να μπώ σε περιπέτειες εγω και τα παιδιά μου χωρίς λογο;

Member
    ...........

Βρε Μάκη, για διευκρίνησέ μας για τον εκβιασμό που λέει η γυναίκα σου με το βιντεάκι που έχεις... Τί πράγματα είναι αυτά μεταξύ σας; Πώς μπορείτε και συμβιώνετε έτσι, νέο ζευγάρι υποτίθεται με παιδιά.;..

Senior Member
    Τελικά ποια είναι η αλήθεια?

Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Βρε Μάκη, για διευκρίνησέ μας για τον εκβιασμό που λέει η γυναίκα σου με το βιντεάκι που έχεις... Τί πράγματα είναι αυτά μεταξύ σας; Πώς μπορείτε και συμβιώνετε έτσι, νέο ζευγάρι υποτίθεται με παιδιά.;..
    Απο ποιό κόσμο εχετε βγει απορώ ρε παιδιά. Απο τον παράδεισο; Εχετε σχέση; Έχετε οικογένεια; Έχετε παιδιά εσεις όλοι εδω μέσα;

Το βιντεάκι το τράβηξα μετα απο ενα πολύωρο κουραστικο παραλήρημα στη φάση να κάθομαι να μη λεω τιποτα και να μιλάει μονη της. Το εδειξα σε ειδικό και της προτεινα να παμε μαζι εκει αφού την ενημερωσα κιολας. Προφανώς φοβάται οτι μπορώ να το χρησιμοποιήσω και οτι την εκβιάζω επειδη μονο και μονο το εχω στη κατοχή μου. Αν ηθελα να της πάρω τα παιδιά θα το ειχα κανει ήδη .

Member
    Quote Originally Posted by glamshine4ever View Post
    Τελικά ποια είναι η αλήθεια?
    Αυτη την οποία θα κρινετε εσείς οτι είναι.. Εγω απλά μπήκα εδω γιατι εξοργίστηκα. Όχι με τη γυναικα μου γιατι την ξέρω και με ξέρει και αυτη.. Αλλα με τους καλοθελητές που ενω δεν ξέρουν εκφέρουν άποψη και μάλιστα άποψη που οχι μονο εμενα δεν τιμάει αλλα και κανέναν πατέρα. Δυστυχώς στην Ελλάδα ισότητα στα φύλα πλέον δεν υπάρχει.

Senior Member
    Κακώς εξοργίζεσαι για το τι άποψη θα σχηματίσουν πέντε-δέκα άγνωστοι στο ίντερνετ. Δεν είναι δικαστήριο εδώ.

Το θέμα είναι να λυθεί κάπως το πρόβλημα γιατί ακούγεται πολύ σοβαρό. Αν έχουν βγει και μαχαίρια...

Senior Member
    Δυστυχώς στην Ελλάδα ισότητα στα φύλα πλέον δεν υπάρχει.
    Ναι σε αυτο συμφωνώ...οπως και στα επαγγελματικά πάντα ο άντρας είναι + στα οικογενειακά είναι η γυναίκα. Υπάρχει αυτό διεθνώς. Εσύ πως κατάλαβες πως γράφει στο forum? και μπήκες με τα στοιχεία της?

Page 5 of 9 FirstFirst ... 34567 ... LastLast