ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΥ ΓΟΝΕΑ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?? - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 126
    Banned
    αν της κανεις ακουσια νοσηλια οπως λες μετα θα γινει εξαλη μαζι σου και ο στοχος σου ειναι να την ηρεμισεις.

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    βρε μακη, να σε ρωτησω, κατι?
    ολα αυτα ξεκινησαν πριν εναμισυ χρονο.
    η γυναικα μας ειπε ποσο της αρεσες και ποσο ωραια περνουσατε πριν.
    τι συνεβη σε σενα και αλλαξες συμπεριφορες απο τοτε? τι αλλαξε και στραβωσες?
    Για να σου απαντήσω την ερώτηση έτσι όπως την θετεις πρέπει να αποδεχτώ ότι όντως αλλαξα συμπεριφορα κάτι το οποίο θεωρω οτι δεν εκανα. Ειχαμε μια μεγάλη αναζωπύρωση των σχέσεων με την οικογενειά της. Δεν ανεχόμουν τις επαφές στο σπιτι μου με τη μητέρα της οσο εκανε χρήση κατι το οποιο την ενοχλούσε. Δεν ανεχόμουν να ερχεται η μητέρα της σπιτι μου με κάθε καρυδιάς καρύδη και εγω να ειμαι υποχρεωμενος να το αποδέχομαι.

Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αν της κανεις ακουσια νοσηλια οπως λες μετα θα γινει εξαλη μαζι σου και ο στοχος σου ειναι να την ηρεμισεις.
    Δεν εχω σκοπο να της κανω ακουσια νοσηλεια. Ο αστυνομικός οταν πηγα με το παιδι εκει εντρομο μου το πρότεινε

Banned
    Quote Originally Posted by Αρετουλα View Post
    Συγνώμη αλλα ηταν ενημερη και για την βιντεοσκοπηση και για το γεγονος οτι το βιντεακι το ειδε ο ψυχιάτρος. Αλλα πέρα απο αυτό και ο περιγυρός μας ξερει πολυ καλα τι γινεται. Δεν ειναι το βίντεο το ζητουμενο.

Εμπάσει περιπτώσει για μενα ειναι σημαντικό να την βοηθήσω και αυτό εχω σκοπό να κανω. Δεν θελω το κακό της. Εκτιμώ τις καλές της στιγμές ξεχνώντας εύκολα αυτά που εχουν γινει. Και βεβαια σφάλω και εγω για κάποια απο αυτα. Το θεμα μου ειναι οτι πλέον εχω χάσει τον ελεγχο. Γινεται μια μάχη καθε μερα στο σπιτι που εγω δεν συμμετεχω. Μονίμως σε μια αναταρραχη με τα παιδιά. Μονίμως απειλές μεταξύ τους. Εχει χάσει κάθε ελεγχο με τα παιδια.
    Και πολύ καλά θα κάνεις. Και για τα παιδιά που φέρονται έτσι υπάρχουν ειδικοί. Τώρα το γιατί φέρονται έτσι σε εκείνη και όχι σε εσένα, εσύ πρέπει να το σκεφτείς. Μήπως να το πω απλά εσύ είσαι ο "καλός" και αυτή είναι η "κακιά"; πχ αυτή θα τα πει "είναι αργά, πάντε για ύπνο" και εσύ είσαι πιο ελαστικός και τα τα παιδιά βλέπουν πως εσύ "τα αγαπάς πιο πολύ". Καταλαβαίνεις τι λέω. Και μακάρι να πάνε καλά τα πράγματα. Και δεν σε περίμενα στην γωνιά όπως γράφεις στο άλλο μήνυμα, δεν σε ξέρω προσωπικά.

Member
    Quote Originally Posted by Αργύρης85 View Post
    Και πολύ καλά θα κάνεις. Και για τα παιδιά που φέρονται έτσι υπάρχουν ειδικοί. Τώρα το γιατί φέρονται έτσι σε εκείνη και όχι σε εσένα, εσύ πρέπει να το σκεφτείς. Μήπως να το πω απλά εσύ είσαι ο "καλός" και αυτή είναι η "κακιά"; πχ αυτή θα τα πει "είναι αργά, πάντε για ύπνο" και εσύ είσαι πιο ελαστικός και τα τα παιδιά βλέπουν πως εσύ "τα αγαπάς πιο πολύ". Καταλαβαίνεις τι λέω. Και μακάρι να πάνε καλά τα πράγματα. Και δεν σε περίμενα στην γωνιά όπως γράφεις στο άλλο μήνυμα, δεν σε ξέρω προσωπικά.
    Ισα ισα εγω δεν ειμαι ο καλος
    Εγω βάζω τα όρια, εγω ανταμειβω επι του εργου. Δεν παίρνω ολο δωρα όπως εκεινη. Εγω ζητάω να τηρείται ενα πρόγραμμα και εκεινη το χαλάει για να φαίνεται η καλή. Αλλα βλεπεις εχει πετύχει το αντίθετο. Τα παιδια δεν ειναι χαζα φιλε. Καταλαβαίνουν και πολλά μαλιστα. Όταν θα μεγαλώσουν ο καθενας θα κριθεί επι του εργου του

Banned
    Ισα ισα εγω δεν ειμαι ο καλος
    Εγω βάζω τα όρια, εγω ανταμειβω επι του εργου. Δεν παίρνω ολο δωρα όπως εκεινη. Εγω ζητάω να τηρείται ενα πρόγραμμα και εκεινη το χαλάει για να φαίνεται η καλή. Αλλα βλεπεις εχει πετύχει το αντίθετο. Τα παιδια δεν ειναι χαζα φιλε. Καταλαβαίνουν και πολλά μαλιστα. Όταν θα μεγαλώσουν ο καθενας θα κριθεί επι του εργου του
    Το θέμα όμως είναι να μην μεγαλώσουν σε τέτοιες καταστάσεις. Προσπαθήστε.

Banned
    το να μιλα επισης η γυναικα σου αυτο τη βοηθα γιατι ετσι αποφαρτιζεται οσο τα κραταει μεσα της τοσο το χειροτερο

Banned
    το παιδι τωρα ετσι και αλλιως το εχει παρει η μπαλα μπορεις ομως να το πας σε παιδοψυχολογο αν θες να κανεις κατι

Senior Member
    Για να σου απαντήσω την ερώτηση έτσι όπως την θετεις πρέπει να αποδεχτώ ότι όντως αλλαξα συμπεριφορα κάτι το οποίο θεωρω οτι δεν εκανα. Ειχαμε μια μεγάλη αναζωπύρωση των σχέσεων με την οικογενειά της. Δεν ανεχόμουν τις επαφές στο σπιτι μου με τη μητέρα της οσο εκανε χρήση κατι το οποιο την ενοχλούσε. Δεν ανεχόμουν να ερχεται η μητέρα της σπιτι μου με κάθε καρυδιάς καρύδη και εγω να ειμαι υποχρεωμενος να το αποδέχομαι.
    οκ, καταλαβαινω.
    ξερεις πολυ καλα, οτι το συμφερον των παιδιων σας ειναι να ζουν σε ενα ηρεμο περιβαλλον.
    αν θεωρεις οτι εισαι ο πιο λογικος απο τους δυο, προσπαθησε να εισαι εσυ ο υποχωρητικος να βρειτε καποια συνεννοηση, μηπως καταφερετε να τα βρειτε.
    αν δεν τα βρειτε ομως, μην αφηνεις τα παιδια σου να μεγαλωνουν σε αυτο το ψυχροπολεμικο κλιμα.
    υπαρχουν διαζυγια πολυ πιο ευτυχισμενα απο ασχημους γαμους. ειναι κι αυτο μια λυση.
    μονο η φαγωμαρα δεν ειναι λυση..

Senior Member
    το παιδι αν περασε το σοκ που περιγραφεις , θα επρε ηδη αν το παρακολουθει παιδοψυχολογος. γιατι δεν το πας?
    κι αυτος μπορει να σας βοηθησεινα παρετε αποφασεις, μεσα απο οσα θα διαπιστωσει στο παιδι σας.

Banned
    να τη ενθαρυνεις να μιλα και οχι να τα θαβει μεσα της και μη βλεπεις τους αλλους σαν αντιπαλους σου επειδη σχολιαζουν το θεμα αν δε μιλουσε θα αντιμετωπιζες πολυ χειροτερα ξεσπασματα απο οτι τωρα.

Member
    οκ, καταλαβαινω.
    ξερεις πολυ καλα, οτι το συμφερον των παιδιων σας ειναι να ζουν σε ενα ηρεμο περιβαλλον.
    αν θεωρεις οτι εισαι ο πιο λογικος απο τους δυο, προσπαθησε να εισαι εσυ ο υποχωρητικος να βρειτε καποια συνεννοηση, μηπως καταφερετε να τα βρειτε.
    αν δεν τα βρειτε ομως, μην αφηνεις τα παιδια σου να μεγαλωνουν σε αυτο το ψυχροπολεμικο κλιμα.
    υπαρχουν διαζυγια πολυ πιο ευτυχισμενα απο ασχημους γαμους. ειναι κι αυτο μια λυση.
    μονο η φαγωμαρα δεν ειναι λυση..
    Εγω είμαι υπέρ της ενωμένης οικογένειας. Το συμφέρον της οικογένειας ειναι και το συμφέρον του παιδιού. Πάρε τη γυναίκα μου ως παράδειγμα που σηχάθηκε τον εαυτό της να βλέπει τη μητέρα της να τσακώνεται ολη μερα με τον πατριό της. Ο γάμος με τον πατέρα της ήταν το πρόβλημα; Η η μητέρα της με τα μυαλά που κουβαλούσε; Ο πατέρας της ειναι πολυ πιο αξιοπρεπής άνθρωπος σε συγκριση με τον πατριό της που ειναι αλήτης.
    Δεν έχουμε χάσει κάτι για να βρούμε. Δεν υπάρχει κάν διαμάχη μεταξύ μας. Διαμάχη γίνεται με δύο άτομα. Στη προκειμένη περίπτωση μόνη της ειναι εκείνη που δημιουργεί την αναταραχή με τον μονολογό της και με τα ξεσπάσματα στα παιδια και με ολα τα σκηνικά.

Υπάρχουν διαζύγια ναι πιο ευτυχισμένα. Για εναν πατέρα όμως το κομμάτι των παιδιών ειναι πιο δύσκολο να το διαχειριστει. Αν μπλέξει με κανεναν αλήτη και τη κακοποιεί και βλέπουν και τα παιδια μου πχ; Εγω τι πρέπει να κανω μετα; Δεν είπα αποκλειστική επιμέλεια στον πατέρα είπα οτι ειναι σωστό να δίνεται μετα απο αξιολόγηση στο καθε εναν γονέα χωρις να υπερτερει η μητερα εναντι του πατέρα. Αν και εμπάσει περιπτώσει δεν γνωριζω τι σημαίνει διαζυγιο ούτε με δελεάζει γιατι μεγάλωσα σε μια αγαπημενη οικογένεια

Member
    το παιδι αν περασε το σοκ που περιγραφεις , θα επρε ηδη αν το παρακολουθει παιδοψυχολογος. γιατι δεν το πας?
    κι αυτος μπορει να σας βοηθησεινα παρετε αποφασεις, μεσα απο οσα θα διαπιστωσει στο παιδι σας.
    Το παιδί το εχω πάει ηδη σε ειδικό και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Ειναι συμπεριφορικό το θέμα που εχει να κανει αποκλειστικά με τη μητέρα της

Senior Member
    Εγώ πάλι βλέπω μία αλληλοκατηγορία και ένα μεγάλο ΕΓΩ πιστέυω αυτό, ΕΓΩ πιστεύω εκείνο, ΕΓΩ είμαι ο σωστός/η και Ο ΑΛΛΟΣ/Η είναι λάθος, αν χωρίσουμε θα γίνει αυτό κι εκείνο με μια υπολογιστική προσέγγιση... Και ίσως υπερβολικό συναίσθημα από την πλευρά της συζύγου και υπερβολική "λογική" από την πλευρά του συζύγου. ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ που πρέπει να υπάρχει σε ένα ζευγάρι μηδέν.

Δεν σε είδα ρε σύζυγε να γράψεις εγώ την γυναίκα μου την αγαπάω και προσπάθώ να την καταλάβω για να την κάνω να νοιώσει καλύτερα, σε είδα να είσαι απόλυτος με τα σόγια της (καλώς ή κακώς, άλλο αυτό. Μάνα της είναι η άλλη, μπήκες στην θέση της να την καταλάβεις αντί να απαγορεύεις και να αγορεύεις; ), λες ότι είσαι υπερ της ενωμένης οικογένειας και δίνεις ακριβώς το παράδειγμα μιας δυσλειτουργικής σχέσης την πεθεράς σου και του πατριού σου ενώ και η δική σας οικογένεια είναι δυσλειτουργική και βασικά όχι ενωμένη. Έχεις κάποιες παγιωμένες απόψεις στο μυαλό σου και με αυτές πορεύεσαι, χωρίς συνεννόηση καμία με την σύζυγο.

Η σύζυγος πάλι φαίνεται ότι βρίσκεται σε εντελώς άλλο μήκος κύματος νοσταλγεί τα πρώτα χρόνια της σχέσης, θεωρεί ότι με την συμπεριφορά του ο σύζυγος της σπάει τα νεύρα και προφανώς είτε δεν έχει πάρει χαμπάρι απ΄όσα της προσάπτει είτε σφυρίζει κλέφτικα. Με το να λες για μάγια και διαβόλους όμως δεν βρίσκεις την ρίζα του προβλήματος Αρετούλα, ούτε με ευχολόγια "Μακάρι να ήταν τα πράγματα όπως παλιά." Έχεις προσπαθήσει να μιλήσεις ήρεμα χωρίς φωνές με τον άντρα σου; Και που χάθηκες; Μήπως να γυρίσεις να μας πεις την δική σου οπτική σε αυτά που λέει ο σύζυγος;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    ....μπήκες στην θέση της να την καταλάβεις αντί να απαγορεύεις και να αγορεύεις; ), λες ότι είσαι υπερ της ενωμένης οικογένειας και δίνεις ακριβώς το παράδειγμα μιας δυσλειτουργικής σχέσης την πεθεράς σου και του πατριού σου ενώ και η δική σας οικογένεια είναι δυσλειτουργική και βασικά όχι ενωμένη. Έχεις κάποιες παγιωμένες απόψεις στο μυαλό σου και με αυτές πορεύεσαι, χωρίς συνεννόηση καμία με την σύζυγο...
    αυτο ακριβως ειναι κι εμενα το θεμα μου με τον συζυγο.

λες οτι εισαι υπερ της ενωμενης οικογενειας, αλλα η οικογενεια σου ουτε ενωμενη ειναι ουτε αρμονικη.
    αυτο που εννοεις ειναι οτι εισαι κατα του διαζυγιου, γιατι ενωμενη οικογενεια, ειναι οικογενεια οπου υπαρχει επικοινωνια και συνεννοηση.
    δεν ειναι νεκρη φυση η οικογενεια να την βαλεις στο καδρο και να βαυκαλιζεσαι οτι ειναι "ενωμενη" απλα και μονο επειδη αρνεισαι να της δωσεις διαζυγιο και την απειλεις μετ α παιδια που θα της παρεις...
    με απειλες και καυγαδες δεν δενονται οι οικογενειες.
    ετσι γινονται τα οικογενειακα δραματα...

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast