Results 16 to 26 of 26
Thread: Η ζωή μου, έτσι απλά
-
29-05-2018, 16:14 #16
Τι γνώμη έχεις για αυτά που συμβαίνουν σε έμενα ;
Θα έπρεπε να πάω σε ψυχίατρο;
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλα αυτά είναι ψυχολογικό κομμάτι[/QUOTE]
το άγχος για εμένα αφορά το ψυχολογικό κομμάτι. έχω περάσει από αυτή την κατάσταση και δεν χρειάστηκα ψυχίατρο. πρέπει μόνος σου να κατανοήσεις ποιο Είναι το πρόβλημα και να σκεφτείς πως μπορείς να το λύσεις. εγώ μόνη μου καθόμουν και σκεφτόμουν γιατί μου συμβαίνει.αυτό και ότι θα παλέψω να γίνω το άτομο που θέλω να είμαι.προσπάθησε να κρατάς τον εαυτό σου απασχολημένο και να βρίσκεσαι με άτομα και σε περιβάλλοντα που νιώθεις άνετα
- 29-05-2018, 16:42 #17
το άγχος για εμένα αφορά το ψυχολογικό κομμάτι. έχω περάσει από αυτή την κατάσταση και δεν χρειάστηκα ψυχίατρο. πρέπει μόνος σου να κατανοήσεις ποιο Είναι το πρόβλημα και να σκεφτείς πως μπορείς να το λύσεις. εγώ μόνη μου καθόμουν και σκεφτόμουν γιατί μου συμβαίνει.αυτό και ότι θα παλέψω να γίνω το άτομο που θέλω να είμαι.προσπάθησε να κρατάς τον εαυτό σου απασχολημένο και να βρίσκεσαι με άτομα και σε περιβάλλοντα που νιώθεις άνετα[/QUOTE]
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου ,
Βγαίνω έξω κάνω το ένα και το άλλο και γυμναστική κάνω.....Αλλά πάντα έχω στον μυαλό μου γιατι έχω περάσει αυτό και Γιατί και το άλλο και Γιατί είχα εκείνο τον τρομερό πόνο και γενικά όλο αυτά και σκέφτομαι πως κάτι παθολογικό φτεει γι'αυτό.
Ας πούμε και στην γυμναστική που κάνω σκέφτομαι την καρδιά μου σε κάθε μου βήμα,γενικά στο κάθε τι που κάνω, γιατί όλα αυτά άρχισαν κάπως με κάποια συμπτώματα και δεν με αφήνει να ηρεμήσω
Ας πούμε πως ήταν ψυχολογικό κομμάτι, αλλά σε τέτοιο βαθμό συμπτώματα μου φενετε πολύ περίεργο και απίθανο να είναι ψυχολογικό..και ας βγαίνουν η εξετάσεις καλές δεν μου λέει κάτι, κατι φτεει κάτι γίνετε για κάποιο λόγο,Και μου είναι πολύ δύσκολο να πιστέψω ότι είναι ψυχολογικό,πάρα πολύIts not over until i win!
Blessed.
29-05-2018, 16:52 #18
Καταλαβαίνω τι λες και σε ευχαριστώ για την απάντηση σου,
Απλά μου φενετε πολύ περίεργο να βγάζουν συμπεράσματα και διάγνωση τόσο απλά ακόμα και ο ψυχίατρος Γιατί σε αυτόν πήγα και οχι ψυχολόγο.Όπως και για τους άλλους γιατρούς.
Πλέον πάει με την ηλικία πολλές φορές γι'αυτούς...είσαι νέος είσαι υγιές και δεν ψάχνουν παραπάνω...και αυτό με αγχώνει περισσότερο Γιατί δεν ξέρω πόσο σημασία εδωσαν στα συμπτώματα που είχα λόγο της ηλικίας μου
Γενικά είμαι καλύτερα με το άγχος και όλα αυτά ΧΩΡΊΣ φάρμακα! Απλά αυτές η σκέψεις με ρίχνουν σε κατάθλιψη με κρατάνε πίσω και φοβάμαι για την υγεία μου και για αν θα ξημερώσει το αύριοIts not over until i win!
Blessed.
29-05-2018, 18:20 #19
Koita an thes tin gnomi m pige se enan kalo psixologo kai mpori na min xriastis kan farmaka kai me tin voithia tou psixologou tha deis megali diafora panw sou kai auto pou exis to exo kai egw se oxi toso entono vathmo alla to exo eine emones kai mpori na sou figi kai apo mono tou alla i gnomi mou des enan psixologo
29-05-2018, 20:17 #20
Πάντως όλη φενετε ότι μου λέτε πως είναι ψυχολογικό
Its not over until i win!
Blessed.
29-05-2018, 20:17 #21
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου ,
Βγαίνω έξω κάνω το ένα και το άλλο και γυμναστική κάνω.....Αλλά πάντα έχω στον μυαλό μου γιατι έχω περάσει αυτό και Γιατί και το άλλο και Γιατί είχα εκείνο τον τρομερό πόνο και γενικά όλο αυτά και σκέφτομαι πως κάτι παθολογικό φτεει γι'αυτό.
Ας πούμε και στην γυμναστική που κάνω σκέφτομαι την καρδιά μου σε κάθε μου βήμα,γενικά στο κάθε τι που κάνω, γιατί όλα αυτά άρχισαν κάπως με κάποια συμπτώματα και δεν με αφήνει να ηρεμήσω
Ας πούμε πως ήταν ψυχολογικό κομμάτι, αλλά σε τέτοιο βαθμό συμπτώματα μου φενετε πολύ περίεργο και απίθανο να είναι ψυχολογικό..και ας βγαίνουν η εξετάσεις καλές δεν μου λέει κάτι, κατι φτεει κάτι γίνετε για κάποιο λόγο,Και μου είναι πολύ δύσκολο να πιστέψω ότι είναι ψυχολογικό,πάρα πολύ[/QUOTE]
αφού έχεις κάνει και τις εξετάσεις τότε όλα καλά δεν χρειάζεται να ανησυχείς, βγάλε από το μυαλό σου ότι κάτι δεν πάει καλά. τότε σκεφτόμουν και εγώ τα ίδια με εσένα, μετρουσα τους παλμούς της καρδιάς μου συνέχεια, σκεφτόμουν ότι καποια στιγμή θα πεθάνω ξαφνικά, πονούσα το κεφάλι έλεγα θα πεθάνω είναι κάτι σοβαρό, μόνο αρνητικές και βασανιστικές σκέψεις. δούλεψε το με τον εαυτό σου έχεις περισσότερη δύναμη από όσο πιστεύεις. θα έρθει η στιγμή που θα μπορέσεις να διαχειρίζεσαι όλα αυτά για τα οποία αγχώνεσαι και να απολαμβάνεις τις στιγμές
29-05-2018, 20:25 #22
αφού έχεις κάνει και τις εξετάσεις τότε όλα καλά δεν χρειάζεται να ανησυχείς, βγάλε από το μυαλό σου ότι κάτι δεν πάει καλά. τότε σκεφτόμουν και εγώ τα ίδια με εσένα, μετρουσα τους παλμούς της καρδιάς μου συνέχεια, σκεφτόμουν ότι καποια στιγμή θα πεθάνω ξαφνικά, πονούσα το κεφάλι έλεγα θα πεθάνω είναι κάτι σοβαρό, μόνο αρνητικές και βασανιστικές σκέψεις. δούλεψε το με τον εαυτό σου έχεις περισσότερη δύναμη από όσο πιστεύεις. θα έρθει η στιγμή που θα μπορέσεις να διαχειρίζεσαι όλα αυτά για τα οποία αγχώνεσαι και να απολαμβάνεις τις στιγμές[/QUOTE]
Το οτι η εξέτασης είναι καλά εκινει την στιγμή δεν πάει να λέει ότι όλα είναι καλα για έμενα, γιατί οπως λέω για κάποιο λόγο συμβαίνουν αυτά και το ξαναλέω πολύ δύσκολο να πιστέψω ότι είναι ψυχολογικό
Καλά αυτό με τους παλμούς το είχα κανα μήνα συνεχόμενα...τωρα έχω ηρεμήσει απλά με ανησυχεί όλα αυτά που πέρασα αυτούς τους πόνους στο στήθος και δύσπνοια ζαλάδες ταχιπαλμιες σουβλιματα κτλπ....και τοσες φορές γιατρούς και νοσοκομείαIts not over until i win!
Blessed.
29-05-2018, 20:41 #23
το άγχος δημιουργεί πολλά προβλήματα. ξέρεις πόσα σουβλιματα ένιωθα στην καρδιά καθημερινά; νόμιζα θα έσκαγε η καρδιά μου. άσε για πονοκεφάλους κα δύσπνοια δεν θα σχολιάσω, ήταν πάντα δίπλα μου, μου έκαναν παρέα
από τη στιγμή που συνειδητοποίησα τα προβλήματα που μου προκαλεί το άγχος και μετά ήταν εκεί που ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση
30-05-2018, 00:21 #24
30-05-2018, 09:38 #25
όταν η κατάσταση γίνει εντελώς ανυπόφορη, θα φτάσεις στο σημείο που θα πεις φτάνει. εκεί είναι που παίρνεις αρκετή δύναμη από μέσα σου, γιατί ναι, την έχεις την δύναμη. ποιος δημιουργεί το άγχος; εσύ! ποιος "καταστρέφει" την ζωή του με το άγχος; εσύ! είσαι εσύ απέναντι στον εαυτό σου! βοήθησε τον εαυτό σου να αντιληφθεί την ζημιά που σου προκαλεί αυτό και τότε θα πάρεις και εσύ ανάποδες. θα αρχίσεις να παίρνεις τα πάνω σου, θα καταλάβεις ότι το πρόβλημα πηγάζει από μέσα σου και μόνο εσύ μπορείς να το λύσεις. εν τέλει μετά από μια τέτοια κατάσταση θα δεις με μια άλλη ματιά την ζωή, θα δεις την όμορφη πλευρά της και τότε καταλαβαίνεις ότι όλο αυτό που περνούσες σε έκανε ακόμα πιο δυνατό
30-05-2018, 16:23 #26
Ετσι ειναι χωρισ φαρμακα αυτα πρεπει να κανεισ αλλιωσ παιρνεισ φαρμακα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))