Καμάκι σε άγνωστη / άγνωστες, πως γίνετε; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 100
    Banned
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    εσυ μηπως κανεις διαφημιση της ομαδας seduction community?................... παιδια, παιδια και απο εδω παρακαλω οποιος ενδιαφερεται να μαθει τροπους γνωριμιες για το αντιθετο φυλο!!!...............
    Η "ομάδα" (seduction community) όπως την χαρακτηρίζεις, είναι μια ολόκληρη κοινωνία που εμπεριέχει εκατομμύρια ανθρώπους που βγάζουν λεφτά από το θέμα και ακόμη περισσότερα εκατομμύρια ανθρώπους που ασχολούνται με το θέμα ερασιτεχνικά και το εξασκούν, άρα δεν τίθεται θέμα διαφήμισης. Για να το διαπιστώσεις, αρκεί μια αναζήτηση στο διαδίκτυο, κάτι το οποίο προφανώς δεν έχεις κάνει, γιατί αναρωτιέσαι μήπως κάνω διαφήμιση.

Πολλές από τις θεωρίες τους βασίζονται στην ψυχολογία με βάση και έρευνα πανεπιστημιακού (The Dating Mind: Evolutionary Psychology and the Emerging Science of Human Courtship)...

Ορισμένα πράγματα για το φλερτ μπορείς να βρεις κι εδώ:
    Η επιστήμη του φλερτ full version (Athens Science Festival)
    όπου αναφέρονται ορισμένες τακτικές που ακολουθούν και pick-up artists

Senior Member
    Quote Originally Posted by DrugUser View Post
    Επειδή το θέμα μου μάλλον δεν είναι τόσο "βαρύ" τελοσπάντων, το βάζω εδώ...

Σήμερα μου έτυχε περιστατικό στη Θησέως στην Καλλιθέα 3-4 τη νύχτα, που μια κοπέλα με σταμάτησε για να μου ζητήσει τσιγάρο. Όχι ρε π*στη μου λέω, να μην έχω τσιγάρο να της ανοίξω κουβέντα θα ήταν τρελή ευκαιρία. Τέτοιες περιπτώσεις είναι 1 στις 1000. Πάντως την παραδέχομαι, θέλει πολλά κιλά @@@ για να μιλήσεις σε άγνωστο τέτοια ώρα...που ήξερε τι καπνό φουμάρω;

Θα ήθελα να γνωρίσω κοπέλα στο δρόμο, μιας και δεν ανήκω σε κάποιους κύκλους, ούτε σπουδάζω, ούτε δουλεύω. Τέσπα, βασικά βγαίνω νύχτα τώρα το καλοκαίρι (δε μπορώ τον ήλιο καθόλου, και προφανώς η ώρα που γράφω το ποστ είναι η ώρα που πάω για ύπνο άμα απορήσετε), και είναι σπάνιο να πετύχεις κοπέλα μόνη της. Εγώ από την άλλη βγαίνω συνήθως μόνος, και ΕΙΔΙΚΑ τη νύχτα δεν υπάρχει περίπτωση να βγω με άλλον. Και το γαμώτο είναι ότι υπάρχουν πολλές που μου αρέσουν. Και όχι από εμφάνιση δεν έχω θέμα, δε νιώθω καθόλου άσκημος ίσα ίσα, και ούτε θα άλλαζα κάτι επάνω μου για να γίνω πιο ωραίος και καλά...απλά πιστεύω ότι οι κοπέλες στην Ελλάδα έχουν ένα θέμα. Θέλουν μόνο άτομα από το κύκλο τους. ΜΟΝΟ. Ούτε ντροπαλός είμαι. Απλά όταν δεν έχω να πω κάτι δε θα μιλήσω, όπως γίνεται και εδώ.

Αυτό που έχω καταλάβει είναι να είσαι αληθινός, κάτι που το εφαρμόζω. Δε κάνω ηλίθιο καμάκι με σφυρίγματα και μ*λ*κίες του τύπου "Πωωωω τι μωρό είσαι εσύ", ούτε βρίσκω ηλίθιες δικαιολογίες του τύπου "Από δω περνάει η τάδε γραμμή;" για να της πιάσω κουβέντα. Προσπαθώ να σκέφτομαι σαν γκόμενα, και τι θα απαντούσα άμα μου έκανε καμάκι ένας τύπος. Φυσικά άμα καθόμουν στη στάση του λεωφορείου και με ρωτούσε ένας "Από δω περνάει η τάδε γραμμή;"...θα σκεφτόμουν "Ρε κοίτα τον ηλίθιο τι βρήκε να πει για να μου πιάσει κουβέντα...πολύ πρωτότυπο..."

Περιμένω να μου μιλήσουν αυτές πρώτες, γιατί εγώ δεν έχω πραγματική δικαιολογία να της μιλήσω. Αλλά όσες φορές μου έχουν μιλήσει αυτές, τα έχω κάνει σκατά οπότε θέλω να με συμβουλέψετε τι ακριβώς να πω, για να μη τα κάνω πάλι σκατά. Να θυμάστε ΣΥΝΗΘΩΣ οι κοπέλες τη νύχτα δεν είναι μόνες τους αλλά με μια φίλη η μπορεί και παραπάνω. Εκεί πως τα βγάζω πέρα;

Α φυσικά έχουν υπάρξει περιπτώσεις με κοπέλες που έχω ξαναδεί σε στάσεις λεωφορείων τις ίδιες ώρες, οπότε γνωριζόμαστε κατά κάποιο τρόπο και ας μην έχουμε μιλήσει. Αλλά και πάλι δεν υπάρχει δικαιολογία για να μιλήσεις.
    Θα πας σε σαββατοβραδο σε ενα μαγαζι στο κεντρο που λεγεται booze. Θα πας αλλο σαββατοβραδο σε αλλο μαγαζι σε ενα στενακι κοντα που λεγεται boiler. Θα γκουγκλαρεις για αφτεραδικα στου ψυρρη. Θα πας σε μαγαζια γκοθ. Θα σου στειλω σε πμ και ενα μαγαζι στα Εξαρχεια. Αμα εχεις πολυ υπομονη και εισαι νεος και εμφανισιμος οπως λες ολο και καποια γνωριμια θα κανεις.

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Παιξτο αγγλοσ κι αυτο πιανει αλλα θελει να μιλησεισ κανενα πενταλεπτο αγγλικα κ μετα σκασ το παραμυθι οτι εισαι τσομπανοσ θα φυγουν τρεχοντασ αλλα θα σε θυμουνται για παντα
    Η πλάκα είναι ότι μοιάζω με Βόρειος απ' όσο μου έχουν πει... και όντως το είχα δοκιμάσει σε μία τον περασμένο χρόνο, και μόλις είπα ότι είμαι Έλληνας την έπιασε νευρικό γέλιο. Ε εκεί τα έχασα, της είπα σόρρυ απλά ήθελα να κάνω ένα πείραμα, που όντως ήθελα να κάνω, και έφυγα.

Banned
    Quote Originally Posted by SB_ View Post
    Η "ομάδα" (seduction community) όπως την χαρακτηρίζεις, είναι μια ολόκληρη κοινωνία που εμπεριέχει εκατομμύρια ανθρώπους που βγάζουν λεφτά από το θέμα και ακόμη περισσότερα εκατομμύρια ανθρώπους που ασχολούνται με το θέμα ερασιτεχνικά και το εξασκούν, άρα δεν τίθεται θέμα διαφήμισης. Για να το διαπιστώσεις, αρκεί μια αναζήτηση στο διαδίκτυο, κάτι το οποίο προφανώς δεν έχεις κάνει, γιατί αναρωτιέσαι μήπως κάνω διαφήμιση.

Πολλές από τις θεωρίες τους βασίζονται στην ψυχολογία με βάση και έρευνα πανεπιστημιακού (The Dating Mind: Evolutionary Psychology and the Emerging Science of Human Courtship)...

Ορισμένα πράγματα για το φλερτ μπορείς να βρεις κι εδώ:
    Η επιστήμη του φλερτ full version (Athens Science Festival)
    όπου αναφέρονται ορισμένες τακτικές που ακολουθούν και pick-up artists
    μεταξυ σοβαρου και αστειου, αν θα επρεπε να ασχοληθω με μια ''οργανωση'' ή δεν ξερω και εγω τι ακριβως ειναι αυτο το πραγμα σημαινει... οτι ή ειμαι ενας αποτυχημενος οποτε θελω ιδεες απο εναν ''ειδικο'' ωστε να μαθω πως να ''ριχνω'' πολλες γυναικες στο κρεββατι, ή οτι απλα δεν εχω εμπιστοσυνη στον ευατο μου.... πιστευω οτι γενικα, η αυτοπεποιθεση και μονο ειναι το βασικοτερο και κυριο συστατικο για την εκβαση μιας γνωριμιας... απο εκει και περα το να γκοοκλαρω ενα seductio community και να παλευω μιση ωρα να βγαλω νοημα απο τα αγγλικα που θα με βγαλει, οχι ευχαριστω δεν θα παρω...

Banned
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Θα πας σε σαββατοβραδο σε ενα μαγαζι στο κεντρο που λεγεται booze. Θα πας αλλο σαββατοβραδο σε αλλο μαγαζι σε ενα στενακι κοντα που λεγεται boiler. Θα γκουγκλαρεις για αφτεραδικα στου ψυρρη. Θα πας σε μαγαζια γκοθ. Θα σου στειλω σε πμ και ενα μαγαζι στα Εξαρχεια. Αμα εχεις πολυ υπομονη και εισαι νεος και εμφανισιμος οπως λες ολο και καποια γνωριμια θα κανεις.

Καλά βασικά η αλήθεια είναι ότι είμαι σπάγκος. Όχι ότι το θεωρώ ελάττωμα βέβαια. Άμα θέλω να κάνω κεφάλι, παίρνω δύο μπουκάλια κόκκινο κρασί από το περίπτερο με μόλις 5 €..στα μπαράκια ούτε κόκα κόλα δεν παίρνεις με 5 €.

Το έχω δοκιμάσει και αυτό που λες, αλλά στο τέλος γκρινιάζω για τα λεφτά που ξόδεψα.

Και είμαι και τύπος που θέλω να κρατήσω χαμηλό προφίλ, και όχι να γίνω ρόμπα στο μπαρ, σε περίπτωση που κεράσω κάποια ένα ποτό και μου το επιστρέψει.

Όσο για τις γνωριμίες που λες, έχει τύχει να κάνω σε κάποιες στάσεις λεωφορείου, αλλά δεν προχώρησε. Τι να σου πω, μπορεί να με φοβούνται. Όχι και άδικα, αφού δε με ξέρουν από χθες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Απλό από δω και πέρα, πας στο περίπτερο, αγοράζεις ένα πακέτο τσιγάρα, αναπτήρα και τα έχεις πάντα πάνω σου άσχετα εάν δεν καπνίζεις!! Επισης μπορουσες οταν σου ζητουσε τσιγαρο να πεις το εξυπνο δεν καπνιζω, ουτε εσυ δεν θα επρεπε το τσιγαρο δεν κανει καλο.... ετσι να ξεκινουσες την συζητηση!!

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
    Ε όχι κ να τησ κάνει παρατήρηση ..στο καλημέρα....οχιι όχι όχι... Θα μπορούσε όμως να πει...ωχ ξεμεινα από τσιγάρα κ μόλις πήγαινα να πάρω..αν θέλεις πάμε μαζί κ θα σε κεράσω όσα θέλεις.. η πολύ ευχαρίστως.. η και θα μπορούσε να πει - κ αν μου το επιτρεψεις θα σε κεράσω κ ένα κρουασάν γιατί είναι κ 3 το πρωί..δύσκολη ώρα ( κ να γελάσετε)...με ένα όμορφο χαμόγελο

Ιδεεσ

Εστάλη από TA-1020 στο E-Psychology.gr Mobile App
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Banned
    μεταξυ σοβαρου και αστειου, αν θα επρεπε να ασχοληθω με μια ''οργανωση'' ή δεν ξερω και εγω τι ακριβως ειναι αυτο το πραγμα σημαινει... οτι ή ειμαι ενας αποτυχημενος οποτε θελω ιδεες απο εναν ''ειδικο'' ωστε να μαθω πως να ''ριχνω'' πολλες γυναικες στο κρεββατι, ή οτι απλα δεν εχω εμπιστοσυνη στον ευατο μου.... πιστευω οτι γενικα, η αυτοπεποιθεση και μονο ειναι το βασικοτερο και κυριο συστατικο για την εκβαση μιας γνωριμιας... απο εκει και περα το να γκοοκλαρω ενα seductio community και να παλευω μιση ωρα να βγαλω νοημα απο τα αγγλικα που θα με βγαλει, οχι ευχαριστω δεν θα παρω...
    Κανείς δε σου είπε να πάρεις.

Εσύ με λες ότι μάλλον κάνω διαφήμιση, χωρίς να γνωρίζεις.

Εάν εσύ είσαι επιτυχημένος με τις γυναίκες, συγχαρητήρια. Προφανώς δεν χρειάζεται ν' ασχοληθείς με θέματα που αφορούν το φλερτ.

Όσοι έχουν μπει στη διαδικασία να προσεγγίσουν κοπέλες για γνωριμίες, ασχέτως αυτοπεποίθησης, έχουν καταλάβει ότι το πράγμα δεν είναι εύκολο, διότι μια άγνωστη, όση αυτοπεποίθηση και να διαθέτεις, δεν θα ασχοληθεί μαζί σου μόνο γι' αυτό. Πριν πολλά χρόνια, η κατάσταση ήταν διαφορετική και οι γυναίκες έδιναν ευκαιρίες για περαιτέρω επαφές. Τώρα όχι. Σίγουρα, αφορά κυρίως ανθρώπους με χαμηλή αυτοπεποίθηση ή/και αυτοεκτίμηση ή/και αυτούς που δεν έχουν γυναίκες στις παρέες τους.

Αναφέρθηκα στους pua, γιατί είναι οι μόνοι που ασχολούνται με το θέμα, παγκοσμίως, ενώ οποιαδήποτε άλλη απόπειρα ειδικών ώστε να μιλήσουν για το φλερτ, έδινε ελάχιστες πληροφορίες.

Η ουσία είναι να γνωρίζεις τι κάνεις και πως και γιατί φέρονται με τον τρόπο που φέρονται οι γυναίκες. Αυτά δεν τα απαντάει κανείς άλλος, γιατί δεν ενδιαφέρονται. Οι ειδικοί ενδιαφέρονται μόνο για τους ανθρώπους που έχουν ήδη σχέση και δεν πάει καλά ή γι' αυτούς που δεν τα καταφέρνουν στις σχέσεις τους και χωρίζουν. Σε καμία άλλη περίπτωση δεν καταπιάνονται με την αλληλεπίδραση μεταξύ άνδρα και γυναίκας.

Banned
    Quote Originally Posted by Adzik View Post
    Ε όχι κ να τησ κάνει παρατήρηση ..στο καλημέρα....οχιι όχι όχι... Θα μπορούσε όμως να πει...ωχ ξεμεινα από τσιγάρα κ μόλις πήγαινα να πάρω..αν θέλεις πάμε μαζί κ θα σε κεράσω όσα θέλεις.. η πολύ ευχαρίστως.. η και θα μπορούσε να πει - κ αν μου το επιτρεψεις θα σε κεράσω κ ένα κρουασάν γιατί είναι κ 3 το πρωί..δύσκολη ώρα ( κ να γελάσετε)...με ένα όμορφο χαμόγελο

Ιδεεσ

Για ποιο λόγο να την κεράσει; Επειδή του άρεσε το παρουσιαστικό της; Την γνωρίζει σαν άνθρωπο;

Banned
    Κανείς δε σου είπε να πάρεις.

Εσύ με λες ότι μάλλον κάνω διαφήμιση, χωρίς να γνωρίζεις.

Εάν εσύ είσαι επιτυχημένος με τις γυναίκες, συγχαρητήρια. Προφανώς δεν χρειάζεται ν' ασχοληθείς με θέματα που αφορούν το φλερτ.

Όσοι έχουν μπει στη διαδικασία να προσεγγίσουν κοπέλες για γνωριμίες, ασχέτως αυτοπεποίθησης, έχουν καταλάβει ότι το πράγμα δεν είναι εύκολο, διότι μια άγνωστη, όση αυτοπεποίθηση και να διαθέτεις, δεν θα ασχοληθεί μαζί σου μόνο γι' αυτό. Πριν πολλά χρόνια, η κατάσταση ήταν διαφορετική και οι γυναίκες έδιναν ευκαιρίες για περαιτέρω επαφές. Τώρα όχι. Σίγουρα, αφορά κυρίως ανθρώπους με χαμηλή αυτοπεποίθηση ή/και αυτοεκτίμηση ή/και αυτούς που δεν έχουν γυναίκες στις παρέες τους.

Αναφέρθηκα στους pua, γιατί είναι οι μόνοι που ασχολούνται με το θέμα, παγκοσμίως, ενώ οποιαδήποτε άλλη απόπειρα ειδικών ώστε να μιλήσουν για το φλερτ, έδινε ελάχιστες πληροφορίες.

Η ουσία είναι να γνωρίζεις τι κάνεις και πως και γιατί φέρονται με τον τρόπο που φέρονται οι γυναίκες. Αυτά δεν τα απαντάει κανείς άλλος, γιατί δεν ενδιαφέρονται. Οι ειδικοί ενδιαφέρονται μόνο για τους ανθρώπους που έχουν ήδη σχέση και δεν πάει καλά ή γι' αυτούς που δεν τα καταφέρνουν στις σχέσεις τους και χωρίζουν. Σε καμία άλλη περίπτωση δεν καταπιάνονται με την αλληλεπίδραση μεταξύ άνδρα και γυναίκας.
    δεν ξερω αλλα τα κανεις τα πραγματα σαν να ειναι πολυ δυσκολα... κατ αρχην ναι ενταξει κανεις δεν μου ειπε να παρω αλλα, υπαρχει και στην Ελλαδα?!!! αυτο που παρουσιασες εμοιασε να ηταν '' ελατε να παρετε μαθηματα τροπων προσσεγισης μιας κοπελας''.... που στην ελλαδα δεν το εχω συναντησει καπου, αλλα μπορει να υπαρχει.......

κοιταξε εγω πιστευω οσο αφορα το θεμα γνωριμιων, οτι η αυτοπεποιθεση ειναι το Α και το Ω, κατ' αρχην οταν εχεις αυτοπεποιθεση, δεν ξεμενεις ποτε απο λογια... σου λεει κατι και αμεσως εχεις αλλα 500 πραγματα να της πεις, χωρις αυτοπεποιθεση απλα χανεις τα λογια σου, τα μασας, κολλαει το μυαλο σου...ειναι σημαντικο να μιλας απλα και μονο για να εξοικιωθει η αλλη μαζι σου και αν θελει θα σου δωσει ευκαιρια, το να τραβηξεις τον ενδιαφερον της πιστευω οτι ειναι πρωταρχικης σημασιας για να σου δωσει ευκαιρια...

παρουσιαζεις τα πραγματα οτι δεν ειναι οπως παλια, τι ακριβως εχει αλλαξει? εγω θεωρω οτι οι κοπελες δινουν τις ιδιες ευκαιριες οπως παντοτε και μην σου πω και παραπανω... παλιοτερα λογο ηθικης, η οικογενεια επελεγε τον συγυζο για την κοπελα, αρκει να συναινουσε ο πατερας παντα.. τωρα δεν ειναι ετσι!

και στην τελικη, να σου πω κατι? θα με ενδιαφερε περισσοτερο να παρω ιδεες για το φλερτ και τροπους προσεγγισης απο εναν που ψαχνετε μονος του, και οχι απο μια ομαδα που θα με προετοιμαζε υποτιθεται καταλληλα μεσω πληρωμης... παραδειγμα προς μιμηση για μενα ειναι ενας youtuber o vibrator... αυτος το κανει μονο για τις προβολες, αλλα στην ουσια δεν ειναι απογορευτικο να παρεις καποια ιδεα!

Banned
    δεν ξερω αλλα τα κανεις τα πραγματα σαν να ειναι πολυ δυσκολα... κατ αρχην ναι ενταξει κανεις δεν μου ειπε να παρω αλλα, υπαρχει και στην Ελλαδα?!!! αυτο που παρουσιασες εμοιασε να ηταν '' ελατε να παρετε μαθηματα τροπων προσσεγισης μιας κοπελας''.... που στην ελλαδα δεν το εχω συναντησει καπου, αλλα μπορει να υπαρχει.......

κοιταξε εγω πιστευω οσο αφορα το θεμα γνωριμιων, οτι η αυτοπεποιθεση ειναι το Α και το Ω, κατ' αρχην οταν εχεις αυτοπεποιθεση, δεν ξεμενεις ποτε απο λογια... σου λεει κατι και αμεσως εχεις αλλα 500 πραγματα να της πεις, χωρις αυτοπεποιθεση απλα χανεις τα λογια σου, τα μασας, κολλαει το μυαλο σου...ειναι σημαντικο να μιλας απλα και μονο για να εξοικιωθει η αλλη μαζι σου και αν θελει θα σου δωσει ευκαιρια, το να τραβηξεις τον ενδιαφερον της πιστευω οτι ειναι πρωταρχικης σημασιας για να σου δωσει ευκαιρια...

παρουσιαζεις τα πραγματα οτι δεν ειναι οπως παλια, τι ακριβως εχει αλλαξει? εγω θεωρω οτι οι κοπελες δινουν τις ιδιες ευκαιριες οπως παντοτε και μην σου πω και παραπανω... παλιοτερα λογο ηθικης, η οικογενεια επελεγε τον συγυζο για την κοπελα, αρκει να συναινουσε ο πατερας παντα.. τωρα δεν ειναι ετσι!

και στην τελικη, να σου πω κατι? θα με ενδιαφερε περισσοτερο να παρω ιδεες για το φλερτ και τροπους προσεγγισης απο εναν που ψαχνετε μονος του, και οχι απο μια ομαδα που θα με προετοιμαζε υποτιθεται καταλληλα μεσω πληρωμης... παραδειγμα προς μιμηση για μενα ειναι ενας youtuber o vibrator... αυτος το κανει μονο για τις προβολες, αλλα στην ουσια δεν ειναι απογορευτικο να παρεις καποια ιδεα!
    Έχουν υπάρξει κατά καιρούς, υπάρχουν και σήμερα ορισμένοι και στην Ελλάδα. Μπορεί να έμοιαζε όπως λες, αλλά σκοπός μου ήταν όσοι θέλουν να ρίξουν μια ματιά γενικά. Θα μπορούσαν να πάρουν κάποιες γενικές πληροφορίες, οι οποίες θα βοηθούσαν και τους ίδιους και εμμέσως και τις κοπέλες που τις πλησιάζουν.

Η αυτοπεποίθηση είναι πολύ σημαντική, αλλά και η εν γένει νοοτροπία γύρω από το θέμα είναι εξίσου σημαντική, πιστεύω. Την αυτοπεποίθηση που λες, την αποκτά κανείς συνήθως με την εμπειρία στο φλερτ και τις σχέσεις. Αυτή την εμπειρία, δύσκολα κανείς μπορεί να την κάνει θεωρία και να την μεταλαμπαδεύσει σε άλλους, γιατί η συμπεριφορά του στις γυναίκες γίνεται αυτόματα, δηλαδή συνήθως δεν καταλαβαίνει τι κάνει και πως το κάνει. Όπως όταν ανάβεις το φως στο σπίτι σου. Μιλάμε κυρίως για γνωριμίες με άγνωστες και όχι που τις γνωρίσαμε μέσω της παρέας μας.

Από την προσωπική μου εμπειρία, αλλά και με βάση τις απόψεις φίλων και γνωστών μου, οι γυναίκες σήμερα δεν είναι τόσο ανοικτές σε γνωριμίες με αγνώστους. Μιλάω για 10 χρόνια πριν και για τη διαφορά με το σήμερα. Στο παρελθόν, έβγαινα ακόμη και μόνος σε bar και η κοπέλα μου έδινε τον αριθμό της. Σήμερα το να δώσει κοπέλα τον αριθμό είναι εξαιρετικά σπάνιο, συχνά δεν δίνουν ούτε fb. Πιστεύω πως μεταξύ άλλων, σημαντικό ρόλο σ' αυτό έχουν παίξει τα νέα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η γυναίκα λοιπόν σήμερα έχει υπερπροσφορά χαρακτήρων, συμπεριφορών και κομπλιμέντων ανδρών, ποιοτικών και μη. Είναι ποιο επιλεκτική (όπως και ο άνδρας) και ποιο επιφυλακτική σε γνωριμίες με αγνώστους.

Όντως το να σε προετοιμάσει μια ομάδα είτε με είτε χωρίς πληρωμή, δεν είναι και ότι καλύτερο. Ο καθένας είναι ξεχωριστός και έχει τον τρόπο του. Αυτός είναι και ένας ακόμη λόγος που δεν αναφέρω πρόσωπα, πράγματα, βιβλία τους κλπ. Συμφωνώ στο να παίρνεις ιδέες από τον οποιονδήποτε και ότι πιστεύεις πως σου ταιριάζει, να το εντάξεις στον τρόπο που φλερτάρεις.

Banned
    Έχουν υπάρξει κατά καιρούς, υπάρχουν και σήμερα ορισμένοι και στην Ελλάδα. Μπορεί να έμοιαζε όπως λες, αλλά σκοπός μου ήταν όσοι θέλουν να ρίξουν μια ματιά γενικά. Θα μπορούσαν να πάρουν κάποιες γενικές πληροφορίες, οι οποίες θα βοηθούσαν και τους ίδιους και εμμέσως και τις κοπέλες που τις πλησιάζουν.

Η αυτοπεποίθηση είναι πολύ σημαντική, αλλά και η εν γένει νοοτροπία γύρω από το θέμα είναι εξίσου σημαντική, πιστεύω. Την αυτοπεποίθηση που λες, την αποκτά κανείς συνήθως με την εμπειρία στο φλερτ και τις σχέσεις. Αυτή την εμπειρία, δύσκολα κανείς μπορεί να την κάνει θεωρία και να την μεταλαμπαδεύσει σε άλλους, γιατί η συμπεριφορά του στις γυναίκες γίνεται αυτόματα, δηλαδή συνήθως δεν καταλαβαίνει τι κάνει και πως το κάνει. Όπως όταν ανάβεις το φως στο σπίτι σου. Μιλάμε κυρίως για γνωριμίες με άγνωστες και όχι που τις γνωρίσαμε μέσω της παρέας μας.

Από την προσωπική μου εμπειρία, αλλά και με βάση τις απόψεις φίλων και γνωστών μου, οι γυναίκες σήμερα δεν είναι τόσο ανοικτές σε γνωριμίες με αγνώστους. Μιλάω για 10 χρόνια πριν και για τη διαφορά με το σήμερα. Στο παρελθόν, έβγαινα ακόμη και μόνος σε bar και η κοπέλα μου έδινε τον αριθμό της. Σήμερα το να δώσει κοπέλα τον αριθμό είναι εξαιρετικά σπάνιο, συχνά δεν δίνουν ούτε fb. Πιστεύω πως μεταξύ άλλων, σημαντικό ρόλο σ' αυτό έχουν παίξει τα νέα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η γυναίκα λοιπόν σήμερα έχει υπερπροσφορά χαρακτήρων, συμπεριφορών και κομπλιμέντων ανδρών, ποιοτικών και μη. Είναι ποιο επιλεκτική (όπως και ο άνδρας) και ποιο επιφυλακτική σε γνωριμίες με αγνώστους.

Όντως το να σε προετοιμάσει μια ομάδα είτε με είτε χωρίς πληρωμή, δεν είναι και ότι καλύτερο. Ο καθένας είναι ξεχωριστός και έχει τον τρόπο του. Αυτός είναι και ένας ακόμη λόγος που δεν αναφέρω πρόσωπα, πράγματα, βιβλία τους κλπ. Συμφωνώ στο να παίρνεις ιδέες από τον οποιονδήποτε και ότι πιστεύεις πως σου ταιριάζει, να το εντάξεις στον τρόπο που φλερτάρεις.
    εγω το μονο που εχω να σχολιασω ειναι πως πριν μια δεκετια +κατι ημουν ανηλικος, οποτε δεν εχω και πολλα να πω πανω στο θεμα εαν οι κοπελες ηταν πιο ανοιχτες τοτε απο οτι τωρα... θα συμφωνησω βασικα πως μεγαλη ζημια εχει κανει και το φβ, που τωρα αντι να κινητοποιηθει και να σε δωσει τον αριθμο της σε δινει το φβ μιλατε απο εκει και την αλλη στιγμη σου κανει μπλοκ και την χανεις μια για παντα....

Banned
    Για ποιο λόγο να την κεράσει; Επειδή του άρεσε το παρουσιαστικό της; Την γνωρίζει σαν άνθρωπο;
    Ακριβώς. Ποτέ δεν κερνάς κάποια που μόλις γνώρισες γιατί σου έχει φορέσει την ταμπέλα του λιγούρη πριν το καταλάβεις.

Senior Member
    καμακι σε αγνωστη..διαφερει απο μερος σε μερος....
    αλλο καμακι κανεις σε κλαμπ αλλο στον δρομο..αλλο στην καφετερια αλλο σε διακοπες.......αναλογα το που και πως εισαι..
    τα λογια επισης παιζουν ρολο..αλλο καμακι θα κανεις σε μια κοπελα που δν σου εχει δωσει σηματα..αλλο σε μια που δειχνει πως θελει(κοιταγματα,βρισκει ευκαιρια να σε ρωτησει κατι ακυρο να πιασετε κουβεντα,θελει να χορεψει μαζι σου και πολλα αλλα..
    αλλο καμακι θα κανεις αμα εισαι εμφανίσιμος αλλο αμα εισαι άσχημος....
    παιζουν πολλα ρολο.....
    εσυ γτ ενδιαφερεσαι ακριβως? να γνωριζεις με σκοπο το σεξ κοπελες? πας σε κλαμπ? το θες για να κανεις στο δρομο? τι να πεις να ανοιξεις κουβεντα? απαντησε μου πανω κατω να ξερω τι θες να κανεις..και ισως μπορεσω να σε βοηθησω
    θα μπω να σ γραψω ισως μια μερα το πως τις προσεγγιζω εγω που θεωρω οτι εχει μεγαλη επιτυχία.

Banned
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    καμακι σε αγνωστη..διαφερει απο μερος σε μερος....
    αλλο καμακι κανεις σε κλαμπ αλλο στον δρομο..αλλο στην καφετερια αλλο σε διακοπες.......αναλογα το που και πως εισαι..
    τα λογια επισης παιζουν ρολο..αλλο καμακι θα κανεις σε μια κοπελα που δν σου εχει δωσει σηματα..αλλο σε μια που δειχνει πως θελει(κοιταγματα,βρισκει ευκαιρια να σε ρωτησει κατι ακυρο να πιασετε κουβεντα,θελει να χορεψει μαζι σου και πολλα αλλα..
    αλλο καμακι θα κανεις αμα εισαι εμφανίσιμος αλλο αμα εισαι άσχημος....
    παιζουν πολλα ρολο.....
    εσυ γτ ενδιαφερεσαι ακριβως? να γνωριζεις με σκοπο το σεξ κοπελες? πας σε κλαμπ? το θες για να κανεις στο δρομο? τι να πεις να ανοιξεις κουβεντα? απαντησε μου πανω κατω να ξερω τι θες να κανεις..και ισως μπορεσω να σε βοηθησω
    θα μπω να σ γραψω ισως μια μερα το πως τις προσεγγιζω εγω που θεωρω οτι εχει μεγαλη επιτυχία.
    Βασικά για γνωριμία αρχικά, και μετά ότι προκύψει. Τώρα για κλαμπ χλωμό το κόβω. Στο δρόμο ενώ περπατάω και βλέπω μία να τη σταματήσω;

Έχω σκεφτεί μια δικαιολογία, ας πούμε άμα είμαστε σε στάση λεωφορείου ή σε μια ουρά τελοσπάντων, και δω ότι μασάει τσίχλα...να ρωτήσω άμα έχει τσίχλα να μου δώσει. Όσες φορές το έχω δοκιμάσει, κατάφερα φυσικά να μου δώσουν τσίχλα...αλλά μετά περίμενα να πουν κάτι αυτές. Εγώ μίλησα, οπότε αυτές έχουν σειρά. Δε μπορώ να πω "Σου ζήτησα τσίχλα, σα δικαιολογία για να σου μιλήσω", γιατί έφαγες κόκκινη κάρτα.

Senior Member
    Να κεράσεις κάποιον ένα τσιγάρο ή κ αν να κουτάκι κακό δεν είναι κ ούτε χρειάζεται να τον ξερεισ κ από χθες...είναι μια ευγενική χειρονομία... ανθρωπιά δείχνει...
    Ότι κ αν είναι αυτό...

Το θέμα είναι πως το κάνεις θελει απλότητα κ λίγη χαριτωμενια ...μην το κανεισ σαν λιγουρης μα σαν συμπαθητικό ς άνθρωπος

...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast