Αυτοκτονικές τάσεις κι η αντιμετώπιση τους... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 39 of 39
    Member
    Quote Originally Posted by Den3erwGiatiSeEmena View Post
    Βάλε το τρέξιμο στην ζωή σου κάνει καλό στην ψυχολογια σου και βοηθάει στην κατάθλιψη
    Επίσης κόψε τσιγάρα αν κάνεις και τους πολλούς καφέδες
    Αν δεν περνεις κάποια φάρμακα , μπορείς να βγαίνεις έξω κάπου όμορφα και ήρεμα η και σπίτι σου και μπορείς να πίνεις κανένα ποτηράκι κρασί για να χαλαρώσεις,
    το ποτό δεν κάνει καλό στην κατάθλιψη. επιβαρύνει την κατάσταση

Senior Member
    Quote Originally Posted by beautifullife View Post
    το ποτό δεν κάνει καλό στην κατάθλιψη. επιβαρύνει την κατάσταση
    Είπα σε μέτριο βαθμό για να χαλαρώσει δεν είπα να πίνει νον στοπ
    Δεν είναι κανόνας ότι δεν κάνει καλό μπορεί σε μερικούς Ναι και μερικούς όχι να δοκιμάσει είπα αν θέλει
    Its not over until i win!
    Blessed.

Member
    Quote Originally Posted by Den3erwGiatiSeEmena View Post
    Είπα σε μέτριο βαθμό για να χαλαρώσει δεν είπα να πίνει νον στοπ
    Δεν είναι κανόνας ότι δεν κάνει καλό μπορεί σε μερικούς Ναι και μερικούς όχι να δοκιμάσει είπα αν θέλει
    και εγώ εγώ κατάθλιψη (απ' ότι μου είπαν) με διαχειρίσιμο άγχος και με μόνο ένα ποτήρι την ημέρα που έπινα, ένιωθα χειρότερα ενώ παλιότερα με έκανε να χαλαρώνω. το συζήτησα και με ειδικό ψυχικής υγείας και μου είπε το ίδιο ότι σε τέτοιες περιπτώσεις δεν κάνει καλό

Senior Member
    Και εγώ κάποια στιγμή είχα κατάθλιψη μέτριου επιπέδου αλλά 2 ποτηράκια κρασάκι κόκκινο το βράδυ τα έπινα,και ήμουν οκ
    Επίσης να τρέξετε να κάνετε γυμναστική, το τρέξιμο είναι ότι καλύτερο σε αυτές της περιπτώσεις
    Its not over until i win!
    Blessed.

Member
    η γυμναστική εννοείται κάνει καλό, φτάνει να έχεις την δύναμη να κάνεις. έστω και για λίγο σου αλλάζει την διάθεση

Senior Member
    Καλημέρα παιδιά, επανήλθα...

Το αλκοόλ με χαλαρώνει σε φυσιολογικές ποσότητες πάντα...
    Όσο για το τρέξιμο και γενικά για την γυμναστική δεν μου αρέσει καθόλου...

Να πω πως εξελίσσονται αυτές οι μέρες... Οι σκέψεις αυτοκτονίας έχουν ηρεμήσει αρκετά απλά είναι στιγμές που εξακολουθώ να νιώθω θλίψη... Κι όταν νιώθω έτσι θέλω να κοιμάμαι...
    Ήθελα απλά να το πω για να το βγάλω από μέσα μου...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Καλησπέρα. Εμένα μου αρέσει το περπάτημα μόνο. Ούτε γυμναστική, ούτε τρέξιμο. Και τα δοκίμασα και τα δυο. Και χθες κοιμήθηκα 2 ώρες και 1 ώρα από τις 8 το πρωί αν θυμάμαι καλά και το κεφάλι μου γυρίζει. Πριν λίγο ηρέμησα που ήπια έναν καφέ. Πολλές σκέψεις, ασταμάτητες μέσα στην νύχτα. Αυτό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αργύρης85 View Post
    Καλησπέρα. Εμένα μου αρέσει το περπάτημα μόνο. Ούτε γυμναστική, ούτε τρέξιμο. Και τα δοκίμασα και τα δυο. Και χθες κοιμήθηκα 2 ώρες και 1 ώρα από τις 8 το πρωί αν θυμάμαι καλά και το κεφάλι μου γυρίζει. Πριν λίγο ηρέμησα που ήπια έναν καφέ. Πολλές σκέψεις, ασταμάτητες μέσα στην νύχτα. Αυτό.

Το περπατημα κανει πολυ καλο στην κτθλψη , αμα ειναι και γοργο, κι αυτο το κανεις αμα δεν σαρεσει η αθληση , δλδ κατι που να σε κουραζει σωματικα ...........εγω προτιμω τα βαρη , εχω μες το σπιτι μου .......οι καφαδες οι Ελληνικοι μονον μου φτιαχνουν την διαθεση , πινω 2, ισως και 3 , εκκρινεται ντοπαμινη ............
    οσο για το ποτο , εστω και δυο γεματα ποτηρια κρασι , σε χαλαρωνει βραχυπροθεμα , αλλα μεσομακροπροθεσμα , οχι μονον δεν χαλαρωνει , αλλα επιδεινωνει κατα πολυ την κτθλψη , μουχει δειξει διαγραμμα ο γιατρος μου , κτθλψη με και χωρις αλκοολ .......μαλιστα το αλκοολ πριν η για να κοιμηγθεις χαλαει την ποιοτητα του υπνου , κοιμ,ασαι λιγοτερο βαθια ( λιγοτερος REM υπνος , εχω και προσωπικη εμπειρια ) ..........

Banned
    Ναι, γρήγορο περπάτημα κάνω. Αργό δεν μπορώ, ίσως είμαι και λίγο νευρικός, βιάζομαι κιόλας... Από καφέδες πίνω φραπέ και πολύ σπάνια εσπρέσο.

Page 3 of 3 FirstFirst 123