Results 1 to 4 of 4
Thread: Είμαι ανασφαλής
-
29-05-2018, 20:10 #1
Είμαι ανασφαλής
Από μικρή δεν ένιωθα ωραία με την εμφάνιση μου. Δυστυχώς είχα κακές παρέες που δεν με ανέβαζαν ψυχολογικά και με έκαναν να αισθάνομαι ακόμα πιο άσχημη και αδιάφορη. Σε όλη μου την εφηβεία δεν είχα ποτέ ούτε καν φλερτ. Στα δεκαοχτώ φλέρταρα για πρώτη φορά,αλλά δεν προχώρησε λόγω του ότι εκείνος είχε σχέση. Το θέμα είναι ότι άργησα να καταλάβω ότι είμαι όμορφη και ικανή για αρκετά πράγματα και πέρασα χρόνια πιστεύοντας το αντίθετο και ζώντας παραιτημενη. Τα τελευταία χρόνια έχασα τα περιττά κιλά που είχα, κατάλαβα επιτέλους ότι είμαι όμορφη αλλά και πάλι είναι στιγμές που λίγο πέφτω ψυχολογικά. Ώρες ώρες γίνομαι εμμονικη με την εξωτερική μου εμφάνιση. Κάνω διατροφή πολύ αυστηρά (όχι τίποτα ακραίο,αλλά δεν ευχαριστιεμαι όσο θα ήθελα) και γυμναστική και μερικές στιγμές νομίζω ότι τα πόδια μου πχ είναι χοντρά και κοιτάζονται συνεχώς στον καθρέφτη. Οι γύρω μου λενε ότι έχω πολύ ωραίο σώμα και είμαι πολύ όμορφη αλλά όταν με πιάνουν οι ανασφάλειες μου νομίζω ότι είμαι τέρας. Δεν πιάνουν συχνά,αλλά με αγχωνει το γεγονός ότι δεν έχω έναν σύντροφο να μου υπενθυμίζει πόσο όμορφη είμαι. Μου λείπουν πολύ τα όμορφα σχόλια από κάποιο αγόρι (σχολια τύπου "κα**α" που μου λένε διάφοροι απλά μου ανεβάζουν το ηθικό αλλά δεν με καλύπτουν πλήρως). Έχω συνηθίσει μια ζωή να με κρίνουν άσχημα για το σώμα μου,να μου λένε ότι πρέπει να χάσω και δεν είχα ποτέ μου μια σχέση να με ανεβάσει ψυχολογικά και το έχω πραγματικά ανάγκη. Μπορεί να είμαι πολύ καλύτερα τωρα σε σχέση με παλια, αλλά νιώθω ότι υπάρχουν κενά στη ζωή μου λόγω αυτών που δεν έχω ζησει. Θέλω οπωσδήποτε να αποκτήσω μια σχέση και μερικές φορές αυτο μου γίνεται άγχος και εμμονή. Είμαι 23 χρονών και έχω κάνει μόνο μερικές φάσεις,ενώ άλλες στην ηλικία μου έχουν κάνει ήδη σχέσεις και κάποιες σοβαρές.
- 29-05-2018, 20:31 #2
αν δεν αγαπήσεις πρώτα εσύ το σώμα σου και κυρίως τον εαυτό σου μην περιμένεις να νιώθεις καλύτερα! όταν είσαι εσύ καλά και νιώθεις ωραία η επιβεβαίωση από δικά σου άτομα μια φορά στο τόσο σίγουρα σε κάνει να νιώθεις όμορφα. μην ψάχνεις αγόρι όμως για να σε ανεβάσει ψυχολογικά με τα κομπλιμέντα του. Αγάπησε πρώτα εσένα.
29-05-2018, 21:15 #3
Οι ανδρεσ πρεπει να ειναι πετυχημενοι κ τα κοριτσια ομορφα αυτοι που στα λενε αυτα προφανωσ δεν ειναι πετυχημενοι τουσ ειδεσ να αγχονωνται οχι το παιζουν επανασταση κ στα τριαντα που φευγει η νεοτητα τουσ βαραει στο κεφαλι κ βριζουν τουσ πολιτικουσ το συστημα τισ γυναικεσ ολουσ στην πραγματικοτητα δεν προσπαθησαν ποτε για κατι εγω ασ πουμε προσπαθησα κι απετυχα τι εμαθα να εκτιμαω την καλημερα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
30-05-2018, 23:03 #4
Αυτό που πρέπει να δουλέψεις είναι το μέσα σου, όχι το έξω σου. Και όχι μόνο τις ανασφάλειές σου, αλλά γενικότερα τον εσωτερικό σου κόσμο. Όσο όμορφη και να σε βρίσκει κάποιος, αν βγάζεις αυτό το άγχος για την εμφάνισή σου ή όλα περιστρέφονται γύρω από αυτό, λογικό είναι οι άλλοι γύρω σου να σκυλοβαριούνται. Και σχέση να κάνεις, είτε ο άλλος μετά από λίγο θα βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και θα την κάνει με ελαφρά, είτε θα σε περιφέρει σαν την ωραία γκόμενα και θα κοκορεύεται τι γ*μιας που είναι και "χτύπησε" το κορμί.
Πρόσεξε, δεν λέω ότι δεν έχεις άλλα προσόντα ή ενδιαφέροντα ή ξέρω 'γω τί, αλλά όταν οι ανασφάλειες και η έννοια για το πως φαίνεται το σώμα σου και το αν θα βρεις αγόρι καλύπτουν τις άλλες σου ιδιότητες, χλωμό να δει κανείς πέρα από αυτό.